Şimdi Ara

EN GÜÇLÜ ARAP SERMAYELERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
17.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de başta çok karşı çıkıyordum ama Lavezzi'yi İbra'yı Moura'yı Pastore'yi aynı takımda izlemek başka bir keyif ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

2013 2014 de finansal fair play gelicek o zaman görücem ben bütün rus arap paralı takımları

2013-2014 de Finansal Fair Play gelince ne olucak bu kulüplerin hepsi batıcakmı?
    Kulüpleri satın alanlar sanki bunların hiçbirini düşünmüyor.
    Büyük kulüplere çok birşey olmuycak onu söylemeden geçmek istemiyorum.
    Örneğin;Şeyh Mansur,Etihad ile 10yılda City e 400milyon sterlin aktarıcak.Kulübe para aktarımı devam edicek.
    Aynı şekilde Paris St Germain de de var.Fly Emirates Qatar hava yolu şirketi ile ordan yüklü miktarda sponsor parası alıcak.
    Chelsea de de Abramovich var.CL şampiyonluklarından sonra Chelsea nin gelirleri de arttı.
    Kısacası Büyük zengin sermayeler çeşitli yollardan para aktarmaya devam edicek.
    Sponsorluklardan inanılmaz gelirler elde ediliyor bu da FFP engelini aşıyor.

Diğer takımlarda FFP karşı önlem alıyor.
    Glazer ailesi Manchester United Borçlarını azaltmak için New york borsasına belli bir miktarda hisseleri açtı.Borçların çoğunu ödemek için.
    Milan,FFP ye zararla girmemek için Zlatan ve Silva yı sattı.Bu şekilde kadrodaki maaş yükü azaldı.Kulübün bütçe açığı azaldı.
    İnter elindeki yaşlı ve yüksek maaşlı isimlerle yollarını ayırdı.Kadro daki maaş yükünü azalttılar.Hisse satışı ile yeni stad için mali destek buldular.

Malaga şuan ekonomik olarak zor durumda Rondon,Cazorla gibi isimlerin gitmesine karşın bu sezon çok iyiler.CL de lider durumda Malaga oldukça formda.
    Bu sezon CL de gelicek iyi bir başarı Malaga için çok iyi olucak.Malaga kulübü sahibi Al-Thani nin de ciddi projeleri var Malagayı güçlendirmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONERİNG67 -- 9 Ekim 2012; 18:15:10 >

• quote:

2013 2014 de finansal fair play gelicek o zaman görücem ben bütün rus arap paralı takımları

Bir halt olmaz bunlara. Olan Milano devlerine oldu.
  • Moratti ve Berlusconi para harcasaydı böyle olmazdı
    Cimriliklerinin kurbanı oldu.Gidip bütçe açıklarını kapatıp kulübe destek olabilirdi Berlusconi.
    Aynı şekilde İnterialtın çağını geçirirken gidip Eto'o,Balotelli,Motta yı satan Moratti'den hesap sorulması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

O kadar büyük müslümanlar ki zekat vermekten bıkıp biraz da futbolu geliştirelim demişler, helal olsun.

amerikadan korktukları kadar allahtan korksalardı adam olurlardı
    amerikadan şuan en çok silan alan ülke sudi arabistan kral apo mudur nedir deve suratlı herif ona acaip sinir oluyorum zaten amerika yalakası tam bütün araplar böyle beş para etmezler

Petrol bitince göreceğim ben onları, gerçi olan yine garibana olacak.

Adamlar milyon,milyar,trilyon dolarlık para biriktirmiş petrol bitse ne yazar

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam direk zaten kulübü aldıktan sonra 400 milyon sterlinlik reklam anlaşması almış, kulüpte 460 milyon sterlinlik transfer yapmış, daha ne olsun, kulübün diğer gelirlerinide sayarsak yayın, tribün vs kar bile yapmış, ne cepten para dökmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 1 Ağustos 2017; 18:19:40 >
  • Adam Barcelona'yı destekleyip arap sermayesine laf sokmuş lol.
  • Şu kafaları da anlamak zor. Adamlar gelmiş orta sıralarda sürünen takımı almak istemiş paralar saçmışlar ne yapsınlar satmasınlar mı?

Yok kardeşim biz batıyoruz ama satamayız mı desinler?

Kendi kulübünüze sevdiğiniz bir oyuncu gelince uçuyorsunuz ama? Paranın kaynağını soran yok? Bütün kulüplerin sahipleri alın teri ile mi kazanıyorlar sanıyorsunuz?

Şöyle de bir örnek vereyim;

Arap ülkelerinden biri geliyor sizin 30.000 TL'lik arabanıza 120.000 teklif ediyor. Sizin bu mantıkla cevabınız şu şekilde;

"Yok abicim teşekkürler araba piyasasının değeri artmasın diye biz arabamızı satmıyoruz."

Bu kadar paraların dönmesini tabi ki desteklemiyorum fakat arap kulübü destekleyeceğime küme düşelim gibi yorumları geçiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Şu kafaları da anlamak zor. Adamlar gelmiş orta sıralarda sürünen takımı almak istemiş paralar saçmışlar ne yapsınlar satmasınlar mı?

Yok kardeşim biz batıyoruz ama satamayız mı desinler?

Kendi kulübünüze sevdiğiniz bir oyuncu gelince uçuyorsunuz ama? Paranın kaynağını soran yok? Bütün kulüplerin sahipleri alın teri ile mi kazanıyorlar sanıyorsunuz?

Şöyle de bir örnek vereyim;

Arap ülkelerinden biri geliyor sizin 30.000 TL'lik arabanıza 120.000 teklif ediyor. Sizin bu mantıkla cevabınız şu şekilde;

"Yok abicim teşekkürler araba piyasasının değeri artmasın diye biz arabamızı satmıyoruz."

Bu kadar paraların dönmesini tabi ki desteklemiyorum fakat arap kulübü destekleyeceğime küme düşelim gibi yorumları geçiniz..

+100000000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arapları sevmem'de.En azından batık olan malum 3 yerli klübümüzü alıp borçlarını sıfıra indirip bellerini dğrultsa iyi olurdu sırtları kambur takımların ve bu takımlarla mücadele edebilmeleri ne günümüzde nede gelecezde imkan dahilinde düşünülemiyor.Umarım dernek statüsünden çıkarılırda şöyle yatırım düşünen vizyon sahibi birilerine satılır.Hem biz iyi futbol izleriz hemde şu ffp felan filan uğraşmayız.Bıktım şu lanet ligde yerde yatan ve devamlı tepişen kazama oyuncuları görmekten.Yıl olmuş 2017 İspanya Almanya takımları uefa yarı finalinde karşılaşıyor.Aynı bütçelerdeki biz ise kendi sdkli ligimizde birbirimize mok atıyoruz yeter artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

Arapları sevmem'de.En azından batık olan malum 3 yerli klübümüzü alıp borçlarını sıfıra indirip bellerini dğrultsa iyi olurdu sırtları kambur takımların ve bu takımlarla mücadele edebilmeleri ne günümüzde nede gelecezde imkan dahilinde düşünülemiyor.Umarım dernek statüsünden çıkarılırda şöyle yatırım düşünen vizyon sahibi birilerine satılır.Hem biz iyi futbol izleriz hemde şu ffp felan filan uğraşmayız.Bıktım şu lanet ligde yerde yatan ve devamlı tepişen kazama oyuncuları görmekten.Yıl olmuş 2017 İspanya Almanya takımları uefa yarı finalinde karşılaşıyor.Aynı bütçelerdeki biz ise kendi sdkli ligimizde birbirimize mok atıyoruz yeter artık.

Abi luften mesajlarinda biraz mantik olsun. Hepsi birbirinden komik, gulmekten yoruldum artik. Araplar niye gidip batik takim alsin. Yildiz topcular Ortadogu ligine gelir mi? Seyh PSGyi aldi. Sampiyonlar ligini almak icin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.