Şimdi Ara

EN GÜÇLÜ ARAP SERMAYELERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
17.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ONERİNG67

Manchester City geçen sene şampiyon oldu premier tarihinde en çok gol atan takım.

En azından yalan yanlış konuşma.
    2011-12 EPL Şampiyonu Man. City 93 gol
    2009-10 EPL Şampiyonu Chelsea 103 gol

EPL tarihinde en fazla puan toplayarak şampiyon olan ekip de City değil btw. 2011-12 sezonunda City'nin topladığı 89 puana denk veya daha fazla sayıda puan toplayan şampiyonlar;
    2004-05 Chelsea 95 puan, 2005-06 Chelsea 91 puan, 1999-00 United 91 puan, 2003-04 Arsenal 90 puan, 2008-09 United 90 puan, 2006-07 United 89 puan.

City hangi rekoru kırdı acaba? Ya da rekor kırdı mı?..
  • Rakamlar dedin mi Odinn ordadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Manchester City geçen sene şampiyon oldu premier tarihinde en çok gol atan takım.

En azından yalan yanlış konuşma.
    2011-12 EPL Şampiyonu Man. City 93 gol
    2009-10 EPL Şampiyonu Chelsea 103 gol

EPL tarihinde en fazla puan toplayarak şampiyon olan ekip de City değil btw. 2011-12 sezonunda City'nin topladığı 89 puana denk veya daha fazla sayıda puan toplayan şampiyonlar;
    2004-05 Chelsea 95 puan, 2005-06 Chelsea 91 puan, 1999-00 United 91 puan, 2003-04 Arsenal 90 puan, 2008-09 United 90 puan, 2006-07 United 89 puan.

City hangi rekoru kırdı acaba? Ya da rekor kırdı mı?..

Arkadaşım yanlış yazmış olabilirm ama sende biraz düzgün üslup kullan.
    Geçen sene ezeli rakibine Old Trafford da 6 tane attı daha ne yapsın City?
    İki maçta da eze eze kazandı.

• Paranın nereden geldiği seni ilgilendirmez arkadaşım.
    City'nin gelirleri çok yüksek değil Kulüp sahibinin desteğine ihtiyacı var.
  • quote:

Arkadaşım yanlış yazmış olabilirm ama sende biraz düzgün üslup kullan.

Reklam ya da ukalalık yapacaksan böyle bir şeyle, doğru olduğundan emin olman gerekir. Sonra biri çıkıp bozdu mu üslup diyemezsin. Zaten alttaki 2 satırdaki bariz tutumun açık.
    "Geçen sene ezeli rakibine Old Trafford da 6 tane attı daha ne yapsın City?
    İki maçta da eze eze kazandı."

He, sen o 2 satıra laf ettiğimi sanırsın haklı ya da haksız diye ama olay zaten o değil. Bariz bir tutumla doğru olmayan bir durumu iddia ettin, sonra da ona laf geldi mi aynı tutumu devam ettirdin. Olay budur.
  • Geçen sene Man Utd - City maçlarını izledinmi ligdeki?
    İki maçtada City hakederek kazandı.O mesajda bunu belirtmek istedim.Man Utd a tarihi boyunca unutamayacağı bir hezimet yaşattı.
    Ben yanlış birşey söylemedim burda
  • quote:

Geçen sene Man Utd - City maçlarını izledinmi ligdeki?
    İki maçtada City hakederek kazandı.O mesajda bunu belirtmek istedim.Man Utd a tarihi boyunca unutamayacağı bir hezimet yaşattı.
    Ben yanlış birşey söylemedim burda
    Okuduğunu anlamadığını görmesi güzel.
  • ne arap düşmanısınız be arkadaşlar biri çıkmış tiplerine laf etmiş kimisi başka şeyler söylemiş.....bu piyasaya yıllar önce ruslar girdi adamlar mafyanın kralı keza amerikalılarda var m.united örneği malum...nedir derdiniz arkadaşlar araplarla bence hiç bir zengin patron olmasın futbolun heyecanı bitiyor....

elin yahudisi patron olacağına müslüman patron olsun ..ya peygamberimiz arap bi kere ona saygıdan dolayı laf etmeyin şu araplara ..kim varsa araplar şöyle böyle...sanki biz çok hırlıyız...
  • Herkes istediği kulübü alır bu kadar basit.
    Kulüp satın alma sistemi çok uzun yıllardır var.
    İtalya da da bu olay var.Berlusconi Milan ı satın alıp yatırım yapmasa Milan bu kadar iyi olurmuydu?
    Veya Moratti İnter'i?
  •  EN GÜÇLÜ ARAP SERMAYELERİ

Málaga CF 2011'de Katar'lı iş adamı Sheikh Abdullah al-Thani tarafından satın alınmıştır.

Tarihlerinde ilk kez C.L ligine katıldılar ilk 2 maçlarını 3-0 gibi net skorla geçtiler ileriki senelerde avrupada başarılı olabilirler.

Ben hiçte karşı değilim Chelsea , Anzi ,Zenit , Liverpool vs deli paralar harcarken endüstriyel futbol yok Man.City transfer yaparken var anlamıyorum insanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cém -- 8 Ekim 2012; 23:07:27 >
  • Bu araplar bir tek İtalyan devlerine kanca atamadılar.İtalyan takımlarını bu yüzden daha çok seviyorum.
    Misal bi Juventus'u mümkün değil alamazlar hatta şöyle söyleyim Kaddafi Juve'deki hisselerini %51''e getirmek istemişti FIAT'tan veto yedi tüm hissesini satmak zorunda kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

elin yahudisi patron olacağına müslüman patron olsun ..ya peygamberimiz arap bi kere ona saygıdan dolayı laf etmeyin şu araplara ..kim varsa araplar şöyle böyle...sanki biz çok hırlıyız...

EN GÜÇLÜ ARAP SERMAYELERİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Bu araplar bir tek İtalyan devlerine kanca atamadılar.İtalyan takımlarını bu yüzden daha çok seviyorum.
    Misal bi Juventus'u mümkün değil alamazlar hatta şöyle söyleyim Kaddafi Juve'deki hisselerini %51''e getirmek istemişti FIAT'tan veto yedi tüm hissesini satmak zorunda kaldı.

tam kaddafi yi yazıcaktım ki sen yazmışsın zaten hatta bi ara oğlu orda oynuyor filan diyorlardı eskiden tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

ne arap düşmanısınız be arkadaşlar biri çıkmış tiplerine laf etmiş kimisi başka şeyler söylemiş.....bu piyasaya yıllar önce ruslar girdi adamlar mafyanın kralı keza amerikalılarda var m.united örneği malum...nedir derdiniz arkadaşlar araplarla bence hiç bir zengin patron olmasın futbolun heyecanı bitiyor....

ne bu sinir mübarek otur bi soluklan pilav yaptık yermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Bu araplar bir tek İtalyan devlerine kanca atamadılar.İtalyan takımlarını bu yüzden daha çok seviyorum.

tam kaddafi yi yazıcaktım ki sen yazmışsın zaten hatta bi ara oğlu orda oynuyor filan diyorlardı eskiden tabi

Evet oğlu bir dönem Perugia'da oynamıştı çok kısa süreli tabiİtalyanlar böyle konularda biraz daha milliyetçidir diğer ülkelere göre..

• quote:

italyan takımlarını satın almak dediğin gibi biraz zor hocam.
    İtalyanlar milliyetçi insanlar.Roma Sensi ailesinden Amerikalılara geçince büyük tepki toplamıştı zamanında.
    Ama bu bana soracak olursan bu biraz saçma bir düşünce tarzı.
    Gidip Müslüman bir iş adamı veya Yahudi iş adamı yönetince ne fark olucak?
    Sonuçta hepsi buraya yatırım yapmak gelir elde etmek için geliyor.

@Cem
    Al-Thani ve Malaga yı da yarın ilk mesaja eklerim.
    Malaga da şuan çok iyi ekonomik krize rağmen hem CL de hem de ligde çok iyiler.
    Geçen akşam Atletico maçında iyi oynadılar
    O gruptan bana göre birinci Malaga çıkıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONERİNG67 -- 8 Ekim 2012; 23:51:55 >

• 2013 2014 de finansal fair play gelicek o zaman görücem ben bütün rus arap paralı takımları
  • O kadar büyük müslümanlar ki zekat vermekten bıkıp biraz da futbolu geliştirelim demişler, helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

O kadar büyük müslümanlar ki zekat vermekten bıkıp biraz da futbolu geliştirelim demişler, helal olsun.

amerikadan korktukları kadar allahtan korksalardı adam olurlardı
    amerikadan şuan en çok silan alan ülke sudi arabistan kral apo mudur nedir deve suratlı herif ona acaip sinir oluyorum zaten amerika yalakası tam bütün araplar böyle beş para etmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

O kadar büyük müslümanlar ki zekat vermekten bıkıp biraz da futbolu geliştirelim demişler, helal olsun.

amerikadan korktukları kadar allahtan korksalardı adam olurlardı
    amerikadan şuan en çok silan alan ülke sudi arabistan kral apo mudur nedir deve suratlı herif ona acaip sinir oluyorum zaten amerika yalakası tam bütün araplar böyle beş para etmezler

Petrol bitince göreceğim ben onları, gerçi olan yine garibana olacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.