Şimdi Ara

En güçlü Anime/Manga Karakteri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
956
Cevap
4
Favori
54.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 trilyon gokunun normal fiziksel gucu mu? Hic bir form atlamadan? Yoksa super saiyan mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş biraz yanlış yazmış. x20 modu biraz gizem. Yani SS modlarında onu kullanıyormu bilinmiyor ama kullanılıyor gözüküyor.
    Eğer animede en son gösterilen Gokuyla POMA'yı kapıştırırsanız. Mantıken POMA alır. Ama eğer Goku Supermanın yaşadığı kadar yaşarsa ve bunu eğitim yaparak harcarsa Goku rahatlıla Supermani tekler. Şöyle açıklayayım Goku Vegetayla ilk kapıştığında Ki seviyesi 32.000 di. Aradan geçen kısa bir süre sonunda Goku Frieza ile kapışmaya gitti. Bu geçen sürenin bir bölümden antreman yaptı. Bu geçen süre taş çatlasın 1 ay ki bunun çok az bir kısmı eğitimde geçti. Goku eğitim sonrası ki seviyesi 60.000.000. Yani 1 aydan kısa sürede gücünü x1000 yaptı. Şimdi durmadan yüz yıllarca antreman yaptığını düşünelim. Ki zen fasülyeleri sayesinden yorulmak yada yaralnmak filanda yok.

Ayrıca Goku için ölmekte bir problem değil. Dragonbalları toplayıp ölümsüz olmayı dilerse Superman öldüremez. Yada ölümünü geciktirebilir. Yani POMA vs Gokuda; POMA alsada zamanla Goku öldüğü için power up alıp güçlenir bir süre sonra daha güçlü olur.

Tekrar ediyorum: Sayiajinler ölüme yaklaştıkça güçlenir. Goku 100 yıl kendini bilerek ölümcül şekilde yaralayıp zen fasülyesiyle iyileştirerek bile Supermandan daha güçlü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dayak_Arsızı -- 2 Ağustos 2013; 17:18:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTS

Arkadaş biraz yanlış yazmış. x20 modu biraz gizem. Yani SS modlarında onu kullanıyormu bilinmiyor ama kullanılıyor gözüküyor.
    Eğer animede en son gösterilen Gokuyla POMA'yı kapıştırırsanız. Mantıken POMA alır. Ama eğer Goku Supermanın yaşadığı kadar yaşarsa ve bunu eğitim yaparak harcarsa Goku rahatlıla Supermani tekler. Şöyle açıklayayım Goku Vegetayla ilk kapıştığında Ki seviyesi 32.000 di. Aradan geçen kısa bir süre sonunda Goku Frieza ile kapışmaya gitti. Bu geçen sürenin bir bölümden antreman yaptı. Bu geçen süre taş çatlasın 1 ay ki bunun çok az bir kısmı eğitimde geçti. Goku eğitim sonrası ki seviyesi 60.000.000. Yani 1 aydan kısa sürede gücünü x1000 yaptı. Şimdi durmadan yüz yıllarca antreman yaptığını düşünelim. Ki zen fasülyeleri sayesinden yorulmak yada yaralnmak filanda yok.

Ayrıca Goku için ölmekte bir problem değil. Dragonbalları toplayıp ölümsüz olmayı dilerse Superman öldüremez. Yada ölümünü geciktirebilir. Yani POMA vs Gokuda; POMA alsada zamanla Goku öldüğü için power up alıp güçlenir bir süre sonra daha güçlü olur.

Tekrar ediyorum: Sayiajinler ölüme yaklaştıkça güçlenir. Goku 100 yıl kendini bilerek ölümcül şekilde yaralayıp zen fasülyesiyle iyileştirerek bile Supermandan daha güçlü olur.

hocam ben GT nin sonundan ve şu anki new 52 zamanından bahsettim eğer şu anda kapışsalar ne olur diye Gogeta bu haliyle bile Süpo ya göre çok çok ezik kalıyor o sun dipped avantıjını sırf fanlığımdan verdim.Ve öle yok fasulyeymiş dragon ball muş falan onlarda olmayacak belli bir alanın içinde ölene kadar dövüşçekler yardım falan almadan. Ona bakılırsa Süpo zamanında sadece sıçrayabiliyordu sonradan uçmayı öğrendi ve ilk zamanlarda kaldırabildiği ağırlık 100bin tondu yani arada katların ötesinde fark var. Şimdi siz gidip bunu daha Muten Roshi öğrencisi Gokuyla karşılaştırırsınız anca böle olur. Eşit zaman çizelgesinde Superman de her türlü güçleniyor Kriptonlu torpiliyle buralara kadar gelseydi ohoo.

Ve mahmut hocam oradaki hesapladığım güç SS4 Gogeta DARTS hocamın dediği olayın olması için Gogetanın 4-5 kere ölümden dönmesi lazım normal Süpoyu yenmek için.

Ve o zen fasulyelerinden yılda kaç tane yetişiyor ki bi 10-15 i geçmiyordu heralde seride. Süpoda o 100 yıl boyunca sun dipped yapsın o zaman şartlar eşitlensin diye öle gidip dönmek yok bizde Ride or Die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \mXm/ -- 2 Ağustos 2013; 18:15:38 >

• Super saiyan vs superman = Super saiyan di hani? yada berabereydi.

Fiziksel guc hersey demek degil ki

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Super saiyan vs superman = Super saiyan di hani? yada berabereydi.

dayanıklılık miktarı var ondan sonra onunda açıklaması şu fan yapımı videodaki gibi oluyor. Goku için daha iyi bir açıklaması yok onun yani en azından benim açıklayacağım şekilde ve zaten geriye ne kalıyor ki. Dediğim şartlarda olursa Süpo trilyon kat daha güçlü Gokudan normal haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: \mXm/

quote:

dayanıklılık miktarı var ondan sonra onunda açıklaması şu fan yapımı videodaki gibi oluyor. Goku için daha iyi bir açıklaması yok onun yani en azından benim açıklayacağım şekilde ve zaten geriye ne kalıyor ki. Dediğim şartlarda olursa Süpo trilyon kat daha güçlü Gokudan normal haliyle.

Simdi hocam Super Saiyan vs Superman in sonucuna Superman mi diyosunz?

• quote:

quote:

quote:

hocam hesaplarıma göre SS4 Gogeta bile kek oluyor Normal Süpo karşısında valla burda belki çok küfür ve şikayet falan yicem ama zaten riski alarak girdim. Çok rahat alması lazım sun dipped da

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam hesaplarıma göre SS4 Gogeta bile kek oluyor Normal Süpo karşısında valla burda belki çok küfür ve şikayet falan yicem ama zaten riski alarak girdim. Çok rahat alması lazım sun dipped da

Pek öyle olduğunu sanmıyorum. Adam gezegen patlatyo tek bir hamlesiyle. Çoğu yerdede Super saiyan eşit gözüküyo superman le.

Tabi belli olmaz. Superman Prime One Million u biliyoruz. SSJ4 Gogeta nında birisi tam anlamıyla güçlerini yazsa belki buluruz ne olduğunu. Çünkü goku da bu formda kendi dünyasının tanrısı konumunda (en azından benim bildiğim)

• Her türlü Goku alır.
    En güçlü Anime/Manga Karakteri
  • Goku gibi efsane bi anime karakterini tutupta amerika kokan ve sadece amerikab propoganda si olan superman ile karsilastirmak. kusura bakmayinda olaya objektif bakamiyosunuz superman once manhaten i bi yensin

• quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Goku gibi efsane bi anime karakterini tutupta amerika kokan ve sadece amerikab propoganda si olan superman ile karsilastirmak. kusura bakmayinda olaya objektif bakamiyosunuz superman once manhaten i bi yensin

Manhattanin superman i yenecegi be maglum? Yazimi okusaydiniz keske.

Bu arada superman hepsinden once cikmistir

Bende bakiyorum karsilastirmalara fakat net birsey bulamadim

• quote:

Goku gibi efsane bi anime karakterini tutupta amerika kokan ve sadece amerikab propoganda si olan superman ile karsilastirmak. kusura bakmayinda olaya objektif bakamiyosunuz superman once manhaten i bi yensin

o propagandalardan bende nefret ederdim ama Action Comics #900 de resmen çıkıyor amerikan vatandaşlığından. Burada bir sürü rakam girdim daha objektif olmak için ne yapayım ?

Bu arada mahmut hocam Süpo o dediklerini sadece gözleriylede yapabiliyor önemli olan gezegen yok etmesi değil önemli olan gezegeni nasıl parçaladığı. Süpo nun Doomsday e vurduğu bir vuruşun yarısı gokuyu öldürür diyorum kendi çıkardığım sonuçlara göre ordaki 200 kentilyon sadece tek elle ve normal olarak kaldırdığı. 2 elle ve tam kendini zorlayarak kaldırışında neler yapçak bilemiyorum.

Kesinlikle Goku bu dandik capon yapımları içinde çıkmış bir cevherdir. Ve benim için öylede kalacaktır. Ama bulgularla bunlar geliyor işte

• Sizin bana super saiyan in superman den daha guclu oldugunu gosteren resim neydi peki?

Goku da ufak bi hareketiyle gezegen parcalamayi ne fark etcek

Valla dedigim gibi biri cikip gogeta nin tum tekniklerini, varini yogunu saysada karsilastirsak. Ben genelde hep esit gordum onlari. Net bir karar vernek zor.

• quote:

Sizin bana super saiyan in superman den daha guclu oldugunu gosteren resim neydi peki?

Goku da ufak bi hareketiyle gezegen parcalamayi ne fark etcek

Valla dedigim gibi biri cikip gogeta nin tum tekniklerini, varini yogunu saysada karsilastirsak. Ben genelde hep esit gordum onlari. Net bir karar vernek zor.

hocam oradaki hesaplama superman in ilk sayısındaki bilgilerden almış süpo o zaman 100 ton kaldırabiliyordu. Ona göre bizde Gokunun Piccolo nun kapıştığı zamanki haliyle karşılaştırmalıyız yani birazcık araştırınca bile kesin bilgiler ortaya çıkıyor.

En güçlü Anime/Manga Karakteri

Şimdi burda 100 ton demiş max olarak. Şimdi bunla 200 kentilyon (ki buda sınırı değil) arasında en az 15 rakam var öle girince Goku fanboylar kalıyor. Superman fanboylar böle tartışma olunca direk POM lol diyor gidiyor. Aldım koydum ben her şeyimi koydum oh raadım

• nekadar agarlik kaldirdinin ne onemi var manhaten tek atar supernan a bize hala su amerikan propogandasi olan karakteri savunuyosunuz abd vatandaslini brakti demekte bence fanboyluk tur Goku olmeyen bi karakter oldursen bile geri geliyor ve herseferinfe dahada gucleniyor manhaten i anlatmaya gerek yok

• quote:

nekadar agarlik kaldirdinin ne onemi var manhaten tek atar supernan a bize hala su amerikan propogandasi olan karakteri savunuyosunuz abd vatandaslini brakti demekte bence fanboyluk tur Goku olmeyen bi karakter oldursen bile geri geliyor ve herseferinfe dahada gucleniyor manhaten i anlatmaya gerek yok

esas sizin böyle demeniz antiliktir. Manhattan konusunu pek bilemicem ama okuduğum kaynaklara göre herkesin düşündüğü kadar çok abartılı değil olarak geçiyor. Manhattan ıda bayılırım ileride bu tür event falan yaparlarsa okunur en azından. ölmeyen dediğinizde dandik bir öbür dünyadan kaçış oradan rambo falan bile kaçar ona bakılırsa. Doomsday gibi bir düşman her türlü zayıflığını kaybederek geliyor gene ölüyor onuda açıklayın o zaman daha güçlü değil bir seferinkinin en iyisi olarak geliyor adam. Ben bu konuyu görünce şahsen kafam atmıştı gokunun bebekliği alır süpoyu falan yazınca ama burada fanboy gibi gelip nefret kusacağımı gittim araştırdım geldim. Eğir geri gelenden korksaydık Doomsday le aşık atmazdık

Valla kimseninde daha iyi bir karşılığı yoksa bu Death Battle da sizi rahat bırakayım beyler çok ilgilenmem animelerle işte bi DBZ severim şu klasik serileri izledim nedir işte Bleach,OP,Naruto falan ya beğenemedim yeni nesilleri hiç.

Neyse size iyi forumlar millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \mXm/ -- 2 Ağustos 2013; 23:08:22 >

• quote:

nekadar agarlik kaldirdinin ne onemi var manhaten tek atar supernan a bize hala su amerikan propogandasi olan karakteri savunuyosunuz abd vatandaslini brakti demekte bence fanboyluk tur Goku olmeyen bi karakter oldursen bile geri geliyor ve herseferinfe dahada gucleniyor manhaten i anlatmaya gerek yok

Superman in moleküler yoğunluğu çok fazladır. Keşke yazımda dikkat etseydiniz. Superman bu sayede Darkseid ın Omega beam lerine daynmıştır.

Bu omega beam ler manhattan filan dinlemez her türlü şeyi var oluştan siler. Fakat bu superman i anca yaralayabilmiştir. Dr. manhattan ne yapabildi peki? anca koskoca tankı ayırdı. başka serilerde çok daha güçlü şeyler ayırırsa bakarız o zman ama şimdilik gücü bu kadardır. Dr. manhtan ın yenilenme olayını önceki mesajımdan alınıtlıyorum

Manhattan kendisini yenileyebilir ama nasıl? Filmde kimse dikkat etmemiş herhalde. Onu parçalara ayırıyolar makine yardımıyla ve her molekülü ayrı bir tarafa dağılıyo. Sonra bunlar birleşiyo olay bu.

Bu tamamen enerjiden oluşan birşey artık. O yüzden enerji emen her varlık onu yenebilir. (Tamamen içine çekerek)

Yada onu kontrol edebilen biri çıkar belli olmaz. Geçende duymuştum bunu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 2 Ağustos 2013; 23:29:21 >

• Gokuyu karşılaştıranları anlamak güö,bir anlayamadınız gitti,algı gücünüz mü yetersiz anlamadım.Goku'nun yani dbz'nin kendi evreni var anca kendi karakterleri ile karşılakştırılır tutupta,aizen ile madara ile naruto veya ichigo ile karşılaştıramazsın.mangakası öyle bir yazmış ki birbirine gezegen fırlatıyorsun ki bana göre çok saçma o zaman kendi evrenin kıyaslarsın.tabiki gezegen atan adam alır o zaman tite kubo'da ichigo'ya evren attırsın en büyük olsun.mantığınız yok boş adamlarsınız ne diyeyim ben.He bu arada süperman ile gokuyu karşılaştırmak çok ayıp.Dragon ball'cı arkadaşın dediği gibi amerikanın propaganda karakterleri var ama buna süperman için diyemezsin.süpermana ayıp.süperman 10 kat goku'dan daha efsanedir.goku kim la goktuğumun gokusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

Gokuyu karşılaştıranları anlamak güö,bir anlayamadınız gitti,algı gücünüz mü yetersiz anlamadım.Goku'nun yani dbz'nin kendi evreni var anca kendi karakterleri ile karşılakştırılır tutupta,aizen ile madara ile naruto veya ichigo ile karşılaştıramazsın.mangakası öyle bir yazmış ki birbirine gezegen fırlatıyorsun ki bana göre çok saçma o zaman kendi evrenin kıyaslarsın.tabiki gezegen atan adam alır o zaman tite kubo'da ichigo'ya evren attırsın en büyük olsun.mantığınız yok boş adamlarsınız ne diyeyim ben.He bu arada süperman ile gokuyu karşılaştırmak çok ayıp.Dragon ball'cı arkadaşın dediği gibi amerikanın propaganda karakterleri var ama buna süperman için diyemezsin.süpermana ayıp.süperman 10 kat goku'dan daha efsanedir.goku kim la goktuğumun gokusu.

Hll qnq.

@\mXm/
    DB belirli bir yıla kadar çıktı. Superman ise hala devam ediyor. Eğer DB devam etseydi Goku dahada güçlenirdi. Ben eşit şartlardan bahsediyorum. Yani Superman 100 yıl yaşadıysa aynı süre Gokuyada tanınsun. Ha diğer durumda da Goku alır. Çünkü ölüme yaklaştıkça güçlenip geliyor. Ki ölse bile zorlanmadan geri gelebilir. Ölme eylemi DB evreni için çok büyük bir olgu değil. Bu arada Süperman'in yoğunluk meseleside bir garip durum. O zaman kütlesi aşırı yüksek olması lazımdı. Bunun dışında Goku sadece fiziksel güçten ibaret değil. Ve DB evreninde Ki puanı 5k olan adam hiç kasmadan gezegen yok ediyor. Benim bildiğim Goku özel modlarla en son 2.5milyar ki puanına ulaşmıştı. Ve DB evreninde 300 ki puanındaki bir adam 200 ki puanındaki 4 5 kişiyi aynı anda hiç yara almadan dövebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTS

quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

Gokuyu karşılaştıranları anlamak güö,bir anlayamadınız gitti,algı gücünüz mü yetersiz anlamadım.Goku'nun yani dbz'nin kendi evreni var anca kendi karakterleri ile karşılakştırılır tutupta,aizen ile madara ile naruto veya ichigo ile karşılaştıramazsın.mangakası öyle bir yazmış ki birbirine gezegen fırlatıyorsun ki bana göre çok saçma o zaman kendi evrenin kıyaslarsın.tabiki gezegen atan adam alır o zaman tite kubo'da ichigo'ya evren attırsın en büyük olsun.mantığınız yok boş adamlarsınız ne diyeyim ben.He bu arada süperman ile gokuyu karşılaştırmak çok ayıp.Dragon ball'cı arkadaşın dediği gibi amerikanın propaganda karakterleri var ama buna süperman için diyemezsin.süpermana ayıp.süperman 10 kat goku'dan daha efsanedir.goku kim la goktuğumun gokusu.

Hll qnq.

@\mXm/
    DB belirli bir yıla kadar çıktı. Superman ise hala devam ediyor. Eğer DB devam etseydi Goku dahada güçlenirdi. Ben eşit şartlardan bahsediyorum. Yani Superman 100 yıl yaşadıysa aynı süre Gokuyada tanınsun. Ha diğer durumda da Goku alır. Çünkü ölüme yaklaştıkça güçlenip geliyor. Ki ölse bile zorlanmadan geri gelebilir. Ölme eylemi DB evreni için çok büyük bir olgu değil. Bu arada Süperman'in yoğunluk meseleside bir garip durum. O zaman kütlesi aşırı yüksek olması lazımdı. Bunun dışında Goku sadece fiziksel güçten ibaret değil. Ve DB evreninde Ki puanı 5k olan adam hiç kasmadan gezegen yok ediyor. Benim bildiğim Goku özel modlarla en son 2.5milyar ki puanına ulaşmıştı. Ve DB evreninde 300 ki puanındaki bir adam 200 ki puanındaki 4 5 kişiyi aynı anda hiç yara almadan dövebiliyor.

Valla herkes farkli bise diyo bende merak ettim

Ben hep superman ve super saiyan i esit gucte oldugunu gormustum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.