Şimdi Ara

En güçlü Anime/Manga Karakteri (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
4
Favori
54.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En güçlü kim diye uzun uzun tartışılabilir ama kanımca en "dayanıklı" karakter budur:

En güçlü Anime/Manga Karakteri
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: venomemre1907

Dünyada bir kapışma olur dünya yokedilir ama gokuda ölür uzay boşluğunda nefes alamıyor sonuçta. Alucard gördüklerim arasındda bence 3 milyon küsür ruh.

Gokunun uzayda nefes almadiginida nerden cikardin?

Vegeta'dan örnek
    Nefes

Uzayda nefes alabilen fazla karakter yok frieza - Buu - cell diye biliyorum. Goku vs frize savaşında ise gokunun gezegen yok etmesi değil. Gezegeni yok ettikten sonra nasıl nefes alabileceği önemliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomemre1907 -- 15 Temmuz 2013; 23:05:49 >

• Dünyanın yok edilmesi bir şeyi değiştirmez bildiğim kadarıyla karakterler bütün gezegenlerde nefes alabiliyorlar (ÖR: Namek gezegeni.) Dünya yok olsa herhangi bir gezegene anında ışınlanıp orada hayatını kolaylıkla sürdürebilir. Bütün gezegenler yok oldu diyelim gider cehenneme teleport olur orada yaşar. (Vay anasını işe bak )
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Dünyanın yok edilmesi bir şeyi değiştirmez bildiğim kadarıyla karakterler bütün gezegenlerde nefes alabiliyorlar (ÖR: Namek gezegeni.) Dünya yok olsa herhangi bir gezegene anında ışınlanıp orada hayatını kolaylıkla sürdürebilir. Bütün gezegenler yok oldu diyelim gider cehenneme teleport olur orada yaşar. (Vay anasını işe bak )

Gezegen demiyorum ben uzay - uzay boşluğu.
  • Bence Chuck Noris alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: painter95

Yagami Light

O adamın öldürebilmesi için kalemi çıkarması kağıda yazması gerekir ve üstüne en az 40 saniye beklemesi gerekir. Diğer tüm karakterler o kalem çıkmadan yagamiyi öldürebilecek güçte.

Not: En güçlü dendiği için birebir vs den bahsediyoruz. Death note'un shinigamiler üzerinde işe yaramadığını da hatırlatırsam Yagami Rukia'ya bile yenilir

Aklima geldi simdi

Supermanden ornek vererek anlatcam yine. Superman Prime One Million (yani superman in yuzyillar sonraki hali, ayrica Dc deki en guclu 2. Kisidir bu sahis)

Evren olusturuabilmektedir. Hani galaksi si filan icinde olan. Gucu okadar muazzam olmustur. Fakat Ss4 gogeta ondan cok dahs gucludur

Ne yapıyor bu ss4 gogeta bu kadar güçlü deniyor

Anime ve mangasini sıkı takip eden bilir. Ben fazla bakmadim fakat comicvine basta olmak uzere karakter karsilastirmasi yapan siteler Goku nun yenecegini soyluyo herhangi bir karsilasmada. İzleyenlere sormak lazim

Dc deki en güçlü şahıs kim

The Presence = DC evreninin yaraticisi (hasa)

Sonra 2. Sirada The Spectre var idi ta ki Superman Prime One Million u duyana kadar

Dün youtube dan superman vs goku yu izledim superman dövdü. Daha güçlü olduğu için mi yoksa goku daha tüm gücünü göstermediği için mi?
    https://www.youtube.com/watch?v=oyl97TG8jbA

Alıntıları Göster
    quote:

Dün youtube dan superman vs goku yu izledim superman dövdü. Daha güçlü olduğu için mi yoksa goku daha tüm gücünü göstermediği için mi?
    https://www.youtube.com/watch?v=oyl97TG8jbA

Superman kim ? yani goku yu dövücek öylemi video nun fanyapımı olduğu belli. Gokuya eşdeğer bi süper kahraman varsa'ki bence yok oda Mr. Manhattan'ın ta kendisidir adamı özetlersek.Bu karakter geçirdiği kaza sebebiyle zaman akışını tüm insanlardan farklı hisseder. Geleceği görme yeteneği ve zamanlar arasında yolculuk yapabilme yeteneği var. Uzayda istediği yere teleport olabilir. Fiziksel kütlesi yok, dolayısıyla hiçbir şekilde darbe almıyor bu karakter. Boyutunu istediği gibi değiştirebiliyor. Güneşin üzerinde sıcaklıktan etkilenmeden rahat gezebiliyor.Tek hareketle gezegen yok edebilen ya da herhangi bir canlıyı atomlarına ayırabilen bir karakter.

Goku.vs Mr Manhattan çok çekişmeli gecer

• oMeR24 kullanıcısına yanıt
    Güldüm buna. Manhattan çekişmeli mi ? Tek atar tek. Bildiğin atomlarına parçalar. Manhattan bambaşka uçuk bir karakter onu hiçbir vs'ye koymamak gerek. Goku önce supermeni geçmeli. Güneşten güç alan bir superman var.Bide tek hareketle mi gezegen yok ediyor ? Genki dama yapması gerek gezegen patlatmak için ona da zaman kazanması gerekiyor o zamana dek superman öper ki videoda da çok güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomemre1907 -- 16 Temmuz 2013; 0:10:03 >
  • Goku sadece gengidama ile gezegen yıkar öylemi ? asıl senin Dragon ball izlemediğin yada gerisini tam bilmediğin besbelli. Sen Goku Vs freza da kalmışsın. Ayrıca Manhattan ı bilmesem yazmam zaten Süperman önce hulk u geçsin sen kalkmışsın süpermen ile Gokuyu kıyaslıyorsun sana şukadar diyeyim Goku SSJ3 e geçerken dünyayı sallıyor yani sırf ssj3 dönüşümüyle dünyayı sallayan adam ile Süperman ı kıyaslamak
  • oMeR24 kullanıcısına yanıt
    Wikipedia'ya girip Supermanin güçlerine bak. Goku'dan daha fazla özelliği olan birisi. Superman'de rahat bir şekilde gezegen hareket ettirip yok edebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Goku sadece gengidama ile gezegen yıkar öylemi ? asıl senin Dragon ball izlemediğin yada gerisini tam bilmediğin besbelli. Sen Goku Vs freza da kalmışsın. Ayrıca Manhattan ı bilmesem yazmam zaten Süperman önce hulk u geçsin sen kalkmışsın süpermen ile Gokuyu kıyaslıyorsun sana şukadar diyeyim Goku SSJ3 e geçerken dünyayı sallıyor yani sırf ssj3 dönüşümüyle dünyayı sallayan adam ile Süperman ı kıyaslamak

La yazilarinizi okurken sinirlendim. Superman hulku mu gecsin ilk? Ne biliyosunz da bunu diyosunz? Bilmediginiz konu hakkinda kesin ifadeler kullanmayin bari. 100 bilemedin en sinirli hali 500 hadi 1 milyon ton kaldiran hulk ile superman gibi 200 kentrilyon (tek eliyle) kaldirabilen, kara delik tasayabilen birisini mi bir tutuyosun? Neye dayanarak soyluyosunz? Cizgi filme filan mi? Hic arastirdiniz mi?

Dr. Manhattan kimi ayira biliyo istede gibi? Bunu neye vararak soylediniz? Superman in hucresel yenilenmesinin cok fazla oldugunu ve darkseid in tum uzay zamandan kisiyi silebilen omega beam lerine dayandigini biliyo musunz? İste superman bunlari yaba bilen biri. O isin herhangi birine deyse yok eder.

Dr. Manhattan i film den mi gordunz sadece? Comic vine da filan arastirdiniz mi? Hani nedir bu ne ise yarar gucleri nelerdir? Ulan onu Thor un cekici bak thor degil cekici yener. Hatta enerji emen her varlik o Dr. Manhattan i yenebilecek kapasitede.

Superman Prime One Million u da duydunz mu acaba? Goku ile hayli hayli kapisir ss4 haliyle fakat goku vegeta ile birlesirse tabi yener. Yine bu hali Dr. Manhattani istemesiyle yok eder.

Hulk mus ne hulku yaw? Bi bitmedi su hulk. Adam max 500 ton kaldiriyo marvel geliyo Gucu 1 milyon gunes patlamasi olan Sentry e en guclu diyo hala fanlar hulk. Silver age superman e bile rakip olamayan sentry varken hulkda kim?

Aksam aksam sinirlendim gene. Konuyu baltalamayalim. Tartismak isterseniz Sinema bolumde ki En Guclu Super Kahraman Hangisi konusuna gelebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 16 Temmuz 2013; 0:50:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Wikipedia'ya girip Supermanin güçlerine bak. Goku'dan daha fazla özelliği olan birisi. Superman'de rahat bir şekilde gezegen hareket ettirip yok edebilir.

Gercek karsilastmasi onun Super Saiyan > Superman yada esit olabilir. Fakat Ss3 filan cok kolay yener. Ss2 ye sun dipped superman esit olabilir. Ss4 gokuya superman prime one million esit olabilr fakat goku ve vegeta birlesimi ss4 e superman prime one million rakip olamaz. Yukarda da dedigim gibi sinema bilumune gelebilirsiniz konuyu baltalamayalim

• yaf he he Süpermen miş hiçgülesim yoktu valla
  • quote:

yaf he he Süpermen miş hiçgülesim yoktu valla

Sizin gibilerde anca gulebilecek kapasite var zaten. Hic arastirma huyunuz yok.

• şimdi bak ağır konşmaya gerek yok. önce tartışmasını bilmek lazım haksızmıyım ? @"venomemre1907" bu işi bilen bi arkadaş ve kesinlikle bi fanboy deyil. ancak sen @"mahmutzahitcelik" Fazlasıyla fanboyluğunu gösteriyosun simdidiyeceksinki ben fanboy deyilim ? o halde bu öfke ne, ( sakin ol şampiyon ) öncelikle senbi araştır, Süperman ile "Mr manhattan" Kesinlikle ama kesinlikle aynı kefeye koyamassın manhattan süperman ın tanrısı gibi bişey kesinlikle süper kahramanların engüçlüsü ( bence ) Araştırabilirsin. Ve şunu söylemeliyim eyer Süperman Gokunun karşısına geçerse sevgilisi kesinlikle dul kalır

• quote:

şimdi bak ağır konşmaya gerek yok. önce tartışmasını bilmek lazım haksızmıyım ? @"venomemre1907" bu işi bilen bi arkadaş ve kesinlikle bi fanboy deyil. ancak sen @"mahmutzahitcelik" Fazlasıyla fanboyluğunu gösteriyosun simdidiyeceksinki ben fanboy deyilim ? o halde bu öfke ne, ( sakin ol şampiyon ) öncelikle senbi araştır, Süperman ile "Mr manhattan" Kesinlikle ama kesinlikle aynı kefeye koyamassın manhattan süperman ın tanrısı gibi bişey kesinlikle süper kahramanların engüçlüsü ( bence ) Araştırabilirsin. Ve şunu söylemeliyim eyer Süperman Gokunun karşısına geçerse sevgilisi kesinlikle dul kalır

Kusura bakma da kac gundur (hulk la ilgili gecendede muhabbet oldu) hatta yildir bunlari tartisan birisiyim. Forumda ercan manyagi yuzunden herkes sinir hastasi oldu. Artik hulk diyince tepem atiyo. Cr den de kanit koyarim buraya sorun degil.

Elinde karadelik tasiyip tek eliyle 200 kentrilyon kaldiran birini hulk ile ayni kefeye koyamam. Mr. Manhattan nedir yaw dr. Manhattan o. Onu da tartistik biz sorun yok gene.

Ben zaten suanki superman yener demedim yuzyillar sonraki Superman Prime One Million yener dedim. Onuda arastirirsaniz gucleri God ile baslar. Evren olusturmasini hic girmiyorum zaten.

O nasil oluyo diceksinz. Superman guclerini kesfeden biri mesela doomsday ile gunlerce dovusmus ve doomsday bunun attigi yumruklara hep gulerek cevap vermistir. Bu savas ne zaman sehre tasinmis , sevdigi kadinin hayati tehlikeye girmis iste ozaman superman doomsday i 3 yumrukta gecici olarak oldurmustur.

Hatta kendisi bile sasirmistir bu duruma. Ayrica fani oldugum karakter imzamda var zaten

Edit: Ben arastirdim Manhattani yeterince bence siz birdaha bakin. Hatta comicvineda arastirin mumkunse. Dr. Manhattan super kahraman degildir bu arada.

Ewt tekrarliyorum enerji emen her varlik yenebilir Dr. Manhattan i. Thorun cekici, Thanos eldiveni, Galactus vs. Superman POM ise Thanos gibi dusunmesiyle yok edebilir yada baska birsekilde. Fakat ne ozaman nede simdi Dr. Supoyu hucrelerine ayiramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 16 Temmuz 2013; 1:56:19 >

• quote:

Güldüm buna. Manhattan çekişmeli mi ? Tek atar tek. Bildiğin atomlarına parçalar. Manhattan bambaşka uçuk bir karakter onu hiçbir vs'ye koymamak gerek. Goku önce supermeni geçmeli. Güneşten güç alan bir superman var.Bide tek hareketle mi gezegen yok ediyor ? Genki dama yapması gerek gezegen patlatmak için ona da zaman kazanması gerekiyor o zamana dek superman öper ki videoda da çok güzel olmuş.

Video sallamanin dibi olmus bu arada.

• Herkesin kendi zevkidir bu sakince tartışıldıktan sonra bir problem yok.
  • quote:

Herkesin kendi zevkidir bu sakince tartışıldıktan sonra bir problem yok.

Yok ben superman ilk hulk u yensin diyince tepem atti. Normalde superman ide goku yuda dr. Manhattani da duzgunce aciklardim. Yondaime Hokage ye gokuyu anlatirken superman den ornekleri vermem gibi.

Ah ah 1 yildir Ercan denilen kisiden ne cektik bir bilseniz. Yok neymis toaa dan sonraki en guclu kisi hulk mus hulk odin in kafadini kopartip ibret olsun diye asgardda sallandirmis nerde oluyosa bunlar artik.

Daha bunlar gibi onlarca yazisi var. Hatta vikipediyi bile alt ust eden etmisti (hulk maddesini). Tabi orda da sikayetten dolayi ceza aldi. Hala devam ediyo mu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 16 Temmuz 2013; 5:47:33 >

• Hulk benim en nefret ettiğim marvel karakterlerinden biridir. Abartılı geri zekalı bir karakterdir hulk gözümde. Logan Old Logan serisinde güzel eline verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara Kisuke.

quote:

Orijinalden alıntı: Li' DeeD

quote:

Orijinalden alıntı: Urahara Kisuke.

Kurosaki İchigo

Nick Urahara - Avatar Ukitake - Cevap Ichigo

Ne ayaksın la sen

(Şaka yapıyorum)

Ya Urahara'yı öylesine koymuştum. Ukitake'yi seviyorum Değiştircem en kısa zamanda ismi

2 yıl olmuş bari avatarı değiştirseydin

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.