Şimdi Ara

En güçlü Anime/Manga Karakteri (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
956
Cevap
4
Favori
54.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi Hulk vs Superman yaşandı. Kazanan Superman ama bu kazandığı savaşta Hulkun içinde Banner vardı. Bannersız Hulku Superman'in One Million Prime modu dışında hiç bir modu Hulku yenemez. Çünkü o modda iken Hulkı durdurabilecek birşey yok. O moddayken Asgard bile Hulktan korkmuştu. Hel'i bile yokedicekti. Sonradan durduruldu. Hulkun gücü gama ışınlarından gelir. Bu ışınların ne olduğuna bakarsanız Hulkun potansiyeli hakkında bilgi sahibi olursunuz. Superman'in One Milion Prime modu ise Hulku rahatlıkla yener. Tabi Marvel ekstra bir şey eklemedikçe. Birde karadelik demişsin. O konu tamamen saçma sapan bir şey. Onu çizenlerin trollemesi. O dönemim cahil insanlarını kandırmaktan başka bir şey değil.

Gokuya gelince belki Gokuyu öldürür ama yok edebilir mi? Hayır. Goku isterse ölümünü geciktirebilir. Kendini ölümsüz yapabilir. Ve her ölüme yaklaştığında gücü artar. Olası bir Goku vs Superman One Milion Prime kapışmasında bir iki milyon defa Superman alır ama sonunda Goku Supermanın o haline bile tekliyecek seviyeye gelir.

Manhattın konusunu bilmiyorum. Ama Manhettın kendi kendini yeniliyebiliyor diye biliyorum.

• vs forumuna çevirmişsiniz etrafı
    http://lounge.moviecodec.com/vs-forum/ buradan kafanıza takılan vsleri paylaşın.
  • FMA: Father
    Adam elinde güneşin prototipini falan oluşturuyor. Tanrıyı yutuyor.
    En güçlü Anime/Manga Karakteri

Naruto: Rikudou Sennin
    10 kuyrukluyu dokuza ayırıp artan parçaları gökyüzüne gönderiyor ve ay oluşuyor. Tüm jutsuların atası ve nihai rinnegan sahibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTS

Açtığım konuya neler olmuş.
    Şimdi Hulk vs Superman yaşandı. Kazanan Superman ama bu kazandığı savaşta Hulkun içinde Banner vardı. Bannersız Hulku Superman'in One Million Prime modu dışında hiç bir modu Hulku yenemez. Çünkü o modda iken Hulkı durdurabilecek birşey yok. O moddayken Asgard bile Hulktan korkmuştu. Hel'i bile yokedicekti. Sonradan durduruldu. Hulkun gücü gama ışınlarından gelir. Bu ışınların ne olduğuna bakarsanız Hulkun potansiyeli hakkında bilgi sahibi olursunuz. Superman'in One Milion Prime modu ise Hulku rahatlıkla yener. Tabi Marvel ekstra bir şey eklemedikçe. Birde karadelik demişsin. O konu tamamen saçma sapan bir şey. Onu çizenlerin trollemesi. O dönemim cahil insanlarını kandırmaktan başka bir şey değil.

Gokuya gelince belki Gokuyu öldürür ama yok edebilir mi? Hayır. Goku isterse ölümünü geciktirebilir. Kendini ölümsüz yapabilir. Ve her ölüme yaklaştığında gücü artar. Olası bir Goku vs Superman One Milion Prime kapışmasında bir iki milyon defa Superman alır ama sonunda Goku Supermanın o haline bile tekliyecek seviyeye gelir.

Manhattın konusunu bilmiyorum. Ama Manhettın kendi kendini yeniliyebiliyor diye biliyorum.

Not: Yazıyı sizin mesajınızı gördüğüm andan beri yazmıştım (Word’e) fakat 4 günlük ban yememden dolayı bugün koyabildim. Yazıdaki önemli vurgu yaptığım yerlere dikkat ederseniz sevinirim.

Hocam herkes sizin dediğiniz diyo da alakası yok onun Bruce olmasıyla. Bilmem WWH (World War Hulk) u duydunuz mu? Orda Bruce yok muydu sanki? O seriyi okusaydınız bunları bilirdiniz. Biz çr deki karşılaşmalarını bir köşeye aldık. Zaten onun sonucu belli Yine Superman Galip.

Onun haricinde rastgele bir karşılaşmada ne olacağından bahsediyoruz. Bu rastgele karşılaşma da normalde sinirlenerek ulaşamayacağı (birazdan açıklayacağım) WWH (en güçlü hali-doruk noktası Hulk'un) ile Superman i vs atıyoruz.

Sizin dediğiniz çr de de görüldüğü gibi (Sanırım Hulkun yere gömüldüğü çr den bahsediyorsunuz) Superman in Eh be! Yetti demesine bakar olay.

Nasıl Superman POM haricinde Superman yenemez Hulk’u? Kanıtınız var mı hocam? Yoksa varsayım mı? Varsayımsa aşırı derece yanlış bir varsayım. Superman POM tüm fizik kurallarını değiştirebilecek, evrenin her yerinde olabilen, güçlerinin doruk zirvesinde olan bir karakter. (Saymadığım daha çok özelliği var). Superman POM bir mod değil. Superman ‘in yüz yıllar sonraki halidir.

Şimdi soruyorum. Hulk da kim? Superman hakkında yeterli bilgi olmadan ‘Gama Radyasyonu var hea yener o zaman’ demek nasıl bir mantıktır hocam? Siz bence Superman hakkında detaylıca bir araştırma yapın.

Superman in anlık durumuna bakar Hulk 'u yenmesi. Dokunsa uçurur o derece bir gücü vardır Superman’in. Hulkun yumrukları bile Superman’e işlemicektir.

Bi bilgide ben veriyim Gama Radyasyonuna girmişken. Superman de Güneşte ki radyasyonu emerek durmadan hücre yenilenmesi yapar ve bir nevi deşarj olur. (Ölümsüzdür de) Bide güneşin çekirdeğine gidip Sun Dipped oldu mu DC nin Darkseid ını paramparça eder. (Darkseid ın gücünü biliyosanız ne demek istediğimi çok daha iyi anlarsınız)

Yine Superman’in moleküler yoğunluğu çok fazladır. İşte bu yüzden tüm varoluştan silen Darkseid ın Omega Beam’leri Superman’e sadece hasar verir. O ışın Hulk ‘a değdi mi daha ne olduğunu anlamadan yok oluverir.

Superman için gerçekten isterse başaramayacağı hiçbir şey yoktur denir. Yukarda başka arkadaşlara anlatırken verdiğim Doomsday örneği gibi.

Asgard Hulk tan mı korktu? Nerde? Çizgi Filmde mi? Thor’la ilgili bir şey derim konu iyice baltalanır o yüzden o konuya hiç girmiyim.

Ayrıca o çizgi filmde olur anca. Normalde Sentry nin Void hali Asgardı birkaç dk damı birkaç saniyede mi ne YIKTI. NE Hulku?

Sentry nin normal hali vs WWH (Hulkun potansiyelinin en üst sınırı) yapıldı. İkiside İnsana döndü nerde Hulk ‘un bitmek bilmeyen o gücü?

WWH nedir bilir misiniz bu arada? Hulkun en güçlü yani en üst (doruk) noktasıdır ve SENTRY İLE KAPIŞIRKEN O FORMUN DAHA ÜSTÜNE ÇIKAMAMIŞTIR.

WWH neden mi en üst sınır? Çünkü o güce CELESTİAL TEKNOLOJİSİ İLE HİÇ SİNİRLENMESİNE GEREK KALMADAN (GÜCÜ DORUK SEVİYESİNE) ÇIKARILDI. ARTIK ONUN İÇİN DAHA ÜST BİR GÜÇ YOKTU.
    Normal sinirlenme ile asla ve asla ulaşamayacağı bir güç sınırıdır bu. İşte bu yüzden Hulk ‘un durmadan artan gücü var sanırız ama o WWH haline ulaşabilirse orda tırt kesilir.

EE bizim şizofren Sentry nin normal halini bile alamadı bu Hulk? Bide en üst sınırındaydı. Hala Marvel’ in en güçlüsü diyen var Hulk için.
    Hea WWH deki güç sınırını da geçerdi diyorsanız o zaman kanıt sunacaksınız. Ben nedeni tek bir soruyla açıkliyim.

Mağdem bu Hulk ‘un bir güç sınırı yok o zaman niye Sentry ile kapışırken çok daha güçlü hale gelerek onu insana dönmeden yenemedi? Bu sorunun tek cevabı ise WWH nin Hulk için tek üst sınır olduğudur.

Sentry demişken onun Full Power hali VOİD HALİNDE İYİ RUH (Normal sentry iken olduğu ruha) BÜRÜNÜRSE İŞTE O ZAMAN ONUN DA 1 MİLYON GÜNEŞ PATLAMASINA EŞ DEĞER OLAN GÜCÜNÜ GÖREBİLİRDİK. (Void, Sentry nin içindeki kötü ruh hali. Void haliyle Aresi ortadan ikiye cart diye yırtmış, Loki yi ise paramparça etmiştir)

Ve MARVEL KENDİ EVRENİ İÇİN EN GÜÇLÜ SÜPER KAHRAMAN OLARAK HULKU DEĞİL SENTRY’İ GÖSTERİR ÇR LERİNDE BARİZ BİR ŞEKİLDE. Nedir bu Hulk Superman i yener muhabbeti hala. Çr yi okuyan kişi bunları çok rahat bilir.

Ve bu Sentry Marvelin açıklamasına göre Superman e rakip çıkartılmıştır yani HULK GENE DEĞİL. Hulk ‘u bu kadar abartmayın. Ben güçsüz demiyorum fakat kılasmanı Superman in seviyesinde değil. Bir bilgi daha veriyim hazır Sentry’nin Full Power haline gelmişken.

Sentry Full Power da olsa Superman’ e rakip olamayacağını Marvel bile kabul eder.

Karadelik nasıl Trolleme oluyo hocam? Nasıl cahil insanları kandırmak için? DC basımı mı ? Ewt. Daha ne? Ben bunda bir sorun görmüyorum. Gücünü görmek istemeyenler bu şekilde diyebilir ne diyim ben şimdi.

Hadi bide çok eski bir sayı değil. Çizim de yeni.

Hazır bu konulara gelmişken Superman ‘le ilgili dediklerimin birçoğunu kanıtlayayım.

Superman Karadeliği taşırken (Çifte Karadeliktir. Yani Karadelik içinde Karadelik)

Kaldırdığı Ağırlık

Hulk, WWH iken en fazla ayak darbesiyle iki kıtayı ayırmıştır ki bu kıta öyle ahım ahım bişe değil. WWH iken yine en fazla bir bina kaldırabilmiştir bide üst seviyesi düşünün artık. Binanın ağırlığına desek 500 ton hadi MAX 1000 hadi sizin için 100,000 ton yapiyim ama daha üstü maalesef yoktur. Sonuçta binadan bahsediyoruz.

Kentrilyon ‘un ne kadar olduğunu bilen yukarda bahsettiğim rakamların onun yanında ne kadar küçük bir değer olduğunu bilebilir.

Bide Superman tek eliyle kaldırmıştır bu ağırlığı ve MAX ‘ı bilinmemektedir.

Daha önce dediğim gibi Superman güçlerini keşfetmektedir. İlk başlarda kaldırdığı sayı ile bu sayı bir değildir. Zaten resimde de 3 katı artmış deniyo gördüğümüz gibi. Superman POM nasıl oldu sanıyosunuz? Bütün evreni dolaştı ve güçlerinin artık doruk noktasına çıktı.

Kendi evrenini bile oluşturabilmektedir !!

Extradan şu kriptonit meselesini de biterelim. Çr de de görüldüğü gibi Supermanin artık öyle bir derdi yoktur. Güçlerini öğrenmesi sayesinde

Kriptonite Bağışıklık Kazanması

Çizgi Roman okuyan başka hocalarımız nediyo bi bakalım.

@hamzakar

Daha foruma girmek yeni nasip oldu yazılarını okudum güzel kardeşim ,sana elimden geldiğince açıklıyım. Tüm hulk fanları, hulk'un gücünün bir sınırı olmadığını,sinirlendikçe güçleniceğini bu nedenle sonsuz güce sahip olduğunu düşünür,söyler.

Oysa gerçekten harbi harbi hulk fanı olan bir ademoğlu hulk'un gücünün sınırsız olmadığını çok iyi bilir. Çünkü bu ademoğlu gerçekçi fanboy olduğu için WWH serisini okumuştur. Bu seride hulk celestialslere ait bir kozmik silah yardımıyla içindeki tüm gücü sinirlenmesine hiç gerek kalmadan ortaya çıkarabilmiştir. Ve bu seride üstüne basılaaa basıla hulk'un doruk noktasında olduğunu,bundan öte bir gücünün olmadığının güçlenmesinde son noktanın bu olduğu bizzat marvel şirketi ve çizerleri tarafından okuyucunun gözüne sokulmuştur.

Superman'e gelir isek bu abimizin o kadar çok gücü var ki ben bunları buraya yazmak istemem google'dan rahatlıkla bulabilirsin. Ama benim en çok hoşuma giden gücü hızı Superman hız konusunda kendini o kadar aşmıştır ki 1 ortamda aynı zamanda 2 ya da 3 ya da 4 tane superman görebilirsin. Bu superman'in hayvani boyutlardaki hızının bir sonucudur. Yani burdan hulk'a bir tokat atsa daha o tokat hulk'a ulaşmadan üçüncü beşinci yirmibininci hatta üçyüzbininci tokatı vurabilir.

Fizik kurallarını aşmış bir adamdır superman. Kendisi dünyalı ailesi tarafından aldığı ahlak eğitimleri sonucu hiç bir zaman çıkıpta hööööyt gelin ulan ben tek siz hepiniz demez. Hep bekler,karşısındakiyle diyalog kurmaya çalışır,asla kendisi belayı bulmaz bela onu bulur. Ve ağzından düşürmediği bi söz vardır : " I am not fight!".

Ama mesela superman'in bir DC tanrısı olan darkseid'le bir muhabbetleri vardır ki sorma gitsin. Bu darkseid öyle arsız öyle yüzsüzdür ki çizgi roman evrenlerinin en ahlaklı,en efendi,en dürüst elemanı superman'i bile yoldan çıkarıp cinnet geçirmesine sebep olur ki sonuç olarak darkseid tabanları yağlar çünkü ne kadar darkseid de olsa cinnet geçirmiş bir superman'in ciddi manada bir sınırı yoktur.

O yüzden burada superman'i konuşurken tutup da hulk'un sınırsız gücü var deme çok komik oluyo Bir de superman'in spor niyetine kaldırdığı ağırlık "200 kentilyon ton". Sence hulk ne kadar kaldırıyordur hadi onun cinnet halini baz alalım . WWH'de bir binayı tutup yerinden kökleyebilecek seviyeye gelmiştir en fazla ki bunu rakama dökersek ben diyim 200 ton sen de 500 ton.... Yani karşılaştırma sonucu olarak görüyoruz ki 1 superman=100000000000000000 hulk a bedeldir

Benim dediklerimle aynı şeyleri söylüyo gördüğünüz gibi

Şimdi bide Nerdeyse bütün Çizgi Romanları okumuş @urazs hocamızın yazısından bazı kesitler koyiyim

@urazs

Kahramanlar arasında geçmişten geleceğe şöyle bir değerlendirme yaparsak saf güç ve dayanıklılık olarak Superman' i ilk sıraya koyarım ben. Pek bilinmez ama Superman' in gücünün ölçülmüş bir sınırı yoktur. Hani bir bakıma Hulk' un güç artışının teorik bir sınırı olmaması gibi. Superman in bir bakıma gücünün şiddeti o anki ruhsal durumuna göre şekillenir.

Bunu şimdi nasıl anlatayım bilemiyorum, biraz garip gelebilir bu ama şöyle. Yapamayacağını düşündüğü çok abartılı şeyleri dahi gerçekten inandığı ve azmettiği zaman yapabildiği ve hatta buna kendisinin de sonradan şaştığı çok olur Superman' in.

DC de buna willpower deniyor bir bakıma. Kararlılık, inanç gibi düşünelim. DC de bu willpower' ın üç tepe zireve karakteri vardır. Green Lantern Hal Jordan, Batman, Superman.

Superman' e dönelim. Superman DC de bu şekilde özellikle belirtilmez ama kozmik bir varlıktır. Bir anomalidir, yani evrenin kurallarının ve mantık, fizik kuralların dışında bir tek varlık. Near Omnipotent diye geçer. Yani neredeyse sınırsız, sonsuz bir güç.

Kozmik varlıktan kastım bir Silver Surfer gibi düşünmeyin. Superman' in gücü de içinde bulunduğu duruma göre, stres seviyelerine göre, yapması gereken şeye ve buna inancına kararlılığına göre farklılık gösterir. Güneş banyosu ve güneşin çekirdeğinde ultra şarj olma durumlarında ise güç olarak omnipotent, yani sınırsız, ölçülemez bir seviyeye geldiği kesin olarak kabul edilir.

Hani Hulk nasıl ki Betty' nin hayatı tehlikede olsa durdurulması imkansız bir kararlılığa sahip olur ya, benzer bir durum aynen Superman içinde geçerlidir. Aslında bazı bakımlardan benziyorlar bile yani.

----

Superman' in sınırsız olan bir yönünden bahsedeyim. Evrenle ilgili herşeyi, bilinen herşeyi sürekli öğrenir, bu yüzden Kingdom Come Superman' i DC herkülünün yumruğundan zerre etkilenmemişken normal superman darbeden etkilenmiştir.

Superman de omnipotent olma potansiyeli vardır özetle, öyle bir irade ve yetenek DC de başka kimseye bahşedilmemiştir.

Basite indirgeyelim, benim genel görüşüm şu yönde, ( omnipotent yani sınırsız varlıkları saymazsak eğer ) Superman' i güç ve dayanıklılık da geçen kahraman yoktur.

-----

Hulk durumu ise şöyle bence.

Hulk ta aynı Superman gibi güç ve dayanıklılıkta bir sınırsızlık potansiyeline sahiptir ve fakat Superman' e göre çok daha alt seviyelerden başlar artmaya gücü ve dayanıklılığı.

Misal Hulk' un gördüğümüz en güçlü hali olan ( aslında en güçlü hali Juggernaut' u da bariz yendiği - World War Hulk da yenmiyor, kavganın sonucunu göremeden Prof X Juggy' i yolluyor - WAR HULK' tur, Yalnız War Hulk ta Apocalypse Hulk' u Celestial teknolojisiyle yarı cyborg haline getirerek modifiye edip beynini yıkayarak onu kullanıyordu, öz be öz Hulk değildi yani. Celestial Teknolojisiyle Hulk' u sürekli öfkelenmesine gerek kalmadan güç potansiyelinin en uç seviyesinde tutuyordu yanlış hatırlamıyorsam )

Worl War Hulk hali bile misal bir Doomsday değildir, hele hele Hunter Prey Doomsday' i hiç değildir. Zira onu Superman de yenemiyordu zaten.

Hunter Prey Doomsday' i güç ve dayanıklılık olarak çok üst noktalardaydı. Orjinal Darkseid' ı ( avatarı değil yani, emin de olamadım şimdi, yoksa avatarı mıydı yav ) 3 darbe de ölümün eşiğine getiriyordu.

World War Hulk ta dikkat edin onu yenebilecek iki karakter vardı tüm seride. Ghost Rider onu öldürebilirdi ama ruhu masum olduğu için Zarathos meleği bundan vazgeçti. Thor da bu seri devam ederken ortalarda yoktu.

Gelelim Sentry ye. Sentry inanılmaz güçlü bir karakter evet. Ama willpower' ı yani iradesi çok zayıf. Gücünden hiç emin değil. 2 metre boyu olup da smaç basamayacağını düşünen biri gibi. Void haline girdiğinde tam gaz moduna giriyor ki zaten o haliyle ARES' i ortadan CART diye ikiye yardı adam.

Sentry bir bakıma Superman denemesidir zaten Marvel bunu kabul eder. Ama Sentry hiç bir zaman Superman kadar büyük güç ve dayanıklılık sahnelerinde oynamadı. Yani bir potansiyel var ortada ama nedir ne değildir belli değil pek.

Sentry nin yaptığı her şeyi çok rahat ( ARES' i yarmak, Asgard' ı saniyeler içinde paramparça etmek gibi ) Superman de yapar diyebiliriz ama aynısını SENTRY için diyemeyiz. Çünkü o kadar büyük işler yaparken çizilmedi Sentry.

ÇR tartışmalarında üslup budur zaten. Yaptıklarına göre değerlendirilir genelde. Ama şu var : Sentry de bir bakıma güç olarak sınırsız potansiyele sahip gibi gözükür. Ama bunu sabit bir şekilde kullanamıyor. Void oldu mu kafayı yiyor zaten.

HULK orada kazandı ama nasıl?

Willpower ile.

Kararlılık ile, azim ile, inançla Sentry yi kendinden şüpheye düşürdü, zaten özünde iyi olan Sentry normal ruh haline girdiği için sonradan Hulk' a teşekkür etti.

Sentry eğer içinde zerre iyilik barındırmayan bir kötü olsaydı, ruhsal sorunları olan bir şizofren olmasaydı ve Hulk' u öldürme kararlılığı sürekli olsaydı, yani Sentry her zaman Void olan bir karakter olsaydı o kavgada bir süre sonra Hulk' u öldürürdü.

Hulk Sentry ye inanılmaz bir dirençle direndi ve bir süre sonra Sentry Void ruh halinden çıktı, olay budur. Bir bakıma zafer, bir bakıma berabere kalma yani.

-----------

Superman' in için şöyle yazılan şeyler okudum çr lerde sanırım.

Eğer gerçekten isterse, yapar. Yapamayacağı ( güç, hız ve dayanıklılık sınırları için yani ) hiç birşey yoktur. Buna olan yeteneğini keşfetmesi gerekir sadece. Superman her zaman böyle test ede ede gücünü fark etmiştir zaten.

Superman böyle yaratılmıştır bir bakıma yani, omnipotent olma yolunda ilerleyen bir fenomen olarak.

Doomsday'i ilk seferde 3 yumrukta öldürmesi bundandır.

3 yumruk mu nasıl yani diyenler için söyleyeyim.

Günlerce savaşıp durduktan sayısız kez vurduktan sonra zerre zarar görmeyen, zerre yorulmayan, canı yanmayan Doomsday' i kendi enerjisini de tüketmek pahasına 3 yumrukta öldürmüştür Superman.

Nasıl ?

Şöyle. Öldürme içgüdüsü yoktur Superman de ve aynen Thor gibi gücünü sakınarak kullanır, çok azını kullanır. Doomsday' e en güçlü darbelerini vurduğunu sandığı mücadele boyunca ( günler süren ) aslında hiç birinde gerçek potansiyeli ile vurmamıştır ona haberi olmasa da.

Ama ne zaman ki olay Metropolis' e taşınmış, Jimmy' nin, Lois' in hayatı cidden tehlikeye girmiş, işte o zaman farkında bile olmadığı potansiyeli ile günlerdir binlerce işkenceye, füzeye, darbeye bana mısın demeyen, sivrisinek muamelesi yapan Doomsday' e yeri öptürmüştür.

Dikkat edin Doomsday' in canını bile yakamamıştır kimse o ana kadar günler boyunca, zerre yorulmamış, her saldırıya kahkalar atarak karşılık vermiştir.

Son 3 5 yumruk Doomsday' i ( geçici de olsa ) öldürmüştür oysa ki.

Olay bu yani.

Özetle Superman aynı öfkeye aynı kararlılığa başında sahip olsaydı günlerce enerjisini tüketip, yaralanıp, enerjisini depoladığından çok daha fazla miktarda beyhude harcayıp durmaz, tüm gücüyle saldırır Doomsday' i öldürür ( tabii o anki Doomsday, sonradan sürekli güçleniyor onlardan bahsetmiyorum ) kendi de en fazla bitkin düşerdi.

Kendine 2 dakika bile gidip Sun Dip yapma lüksü tanımadı. Güneşin çekirdeğinde 2 dakika şarj olması, fiziksel güç ve dayanıklılık bakımından Doomsday' in o versiyonunu kısa sürede halletmeye yeterdi mesela ( ki o Doomsday bile Hulk' un en manyak halinden çok daha manyaktır, ayrıca Superman kadar da hızlıdır )

------

Tanrısal bir irade gücüne, iyiliğe, inanca sahiptir Superman. Olabilecek tüm erdemlere sahiptir. Aslında o yüzden Superman dir zaten. Karakteri ile.

Superman asla Hulk' u öldürmeyecektir. Onu bayıltacak kadar güç kullanacaktır.

Hulk' un sınırsız güç potansiyeli Superman' e göre çok çok aşağıdan başlıyor, çok çok daha yavaş ve dayanıksız, bu yüzden kazanamaz.

Ama iyi mücadele edecektir, çünkü Superman ona Doomsday' e şu şekilde saldırdığı yada artık nefretini kontrol edemeyip Darkseid' ı neredeyse öldürecek kadar şiddetle saldırdığı gibi saldırmayacaktır ona.

Hatta birşey söyleyeyim mi, konuşup sakinleştirir Hulk' u. Bu yeteneği çok yüksektir.

Ve bilmeyenler için söyleyeyim Hulk içinde o kadar temiz kalpli dir ki böyle iyi bir varlığın aura sından anında etkilenir.

Örnek : Sentry nin doğal hali.

Hulk' u Betty den başka anında sakinleştirebilen tek varlık Sentry dir.

Superman de benzer etkiyi bırakacaktır eğer dostane yaklaşırsa Hulk' a.

Not: '''-------''' Kısımlar yazıdan kestiğim yerlerdir. Onlarıda koyarsam aklınızı iyice karışacak.

Not2: Şuanda bu yazılar bizi Superman Fan'ı olarak tanıtmasın sizlere. Gerçekler bunlar. Daha öncede dediğim gibi Fan'ı olduğum karakter imzamda. @hamzakar ve @urazs hocalarımızın diğer karakterlerlede ilgili yazıları vardır

Goku (SS4 Gogeta) vs Superman POM olayı çok karışık işte.

Superman Prime One Million Güçleri;

-Fizik kanunlarını değiştirebilir(İçinde bulunduğu fizik kurallarına bağlı değildir bunları istediği gibi değiştirebilir)

-Gerçekliği değiştirebilir(Bir nesneyi ya da canlıyı hiç olmamış gibi yok edebilir ya da var edebilir)

-Boyutlar arasında seyhat edebilir

-Kriptonitten etkilenmez

-Güneşten emdiği enerjisi güçlerinin ana kaynağıdır fakat güneşe sürekli bağımlı değildir. Bir kerede kendisine 15000 yıl yeticek solar enerji emebilir.

-Isı Bakışı(Boyut duvarlarını yok edip,gerçekliğe zarar verebilecek seviyededir. Başlangıç ısısı güneşin çekirdeğinden trilyonlarca kat daha fazladır.)

-Süper İşitme(Evrenin bir ucundan öbür ucunda olan bir şeyi duyabilir. Bu sayede herşeyi bilme potansiyeline sahiptir.)

-Süper Görüş(Görüş yeteneği TOAA seviyesindedir,tanımlanamaz. Şimdiyi,geçmişi,geleceği ve tüm evreni görür.)

-Tanrıya yakın uçuş yeteneği(Bu yeteneği sayesinde aynı anda evrenin her yerinde olabilir)

-Tanrıya yakın dokunulmazlık(Superman POM saf enerjiden oluşur,bu nedenle bilinen hiçbir şey ona zarar veremez.)

-Tanrıya yakın dayanıklılık(Superman POM gücü sonsuz olması nedeniyle dayanıklılığı TOAA yakın seviyede ve tanımlanamaz.)

-Tanrıya yakın güç(Superman POM gücü tanımlanamaz ve TOAA seviyesindedir.)

-Tanrıya yakın hız(Hızı tanımlanamaz. Aynı anda evrenin her yerinde olabilir.)

-Tanrıya yakın çeviklik(Bilinen herşeyin ötesinde,tanımlanamaz)

-Tanrıya yakın refslekler(Bilinen herşeyin ötesinde,tanımlanamaz)

-Tanrıya yakın süper nefes(Başlangıç seviyesinde bir galaksiyi tek nefesiyle dondurabilir,tanımlanamaz)

-Gerçeklikle Oynama(Gerçekliği yok edebilir ya da yeni baştan yaratabilir)

-Sihir Manipülasyonu(Tanımlanamaz)

-Tanrı kudreti(Herşeye kadirdir.)

-Tanrı görüşü(Daha önceden olmuş olan,şu an olmakta olan ve olabilecek olan herşeyi bilir.)

-Tanrısal cisimleşme(Aynı anda heryerde var olabilir,tanımlanamaz.)

-Ölümsüzlük(Superman POM gerçekliğin ta kendisidir,tanımlanamaz.)

EE bunları yapabilen bir karakter var. Tabi Goku yenecek ama öyle basit bir karşılaşma olacağını sanmıyorum. Belli mi olur Superman de yenebilir. Bilen biri Gokununda bu şekilde SS4 Gogeta halini çıkartsa çok daha sağlıklı bir karşılaştırma olur gibime geliyo.

Manhattan kendisini yenileyebilir ama nasıl? Filmde kimse dikkat etmemiş herhalde. Onu parçalara ayırıyolar makine yardımıyla ve her molekülü ayrı bir tarafa dağılıyo. Sonra bunlar birleşiyo olay bu.

Bu tamamen enerjiden oluşan birşey artık. O yüzden enerji emen her varlık onu yenebilir. (Tamamen içine çekerek)

Yada onu kontrol edebilen biri çıkar belli olmaz. Geçende duymuştum bunu da.

Konuyu daha fazla baltalamayalım. Konuşmak istiyorsanız Sinema Bölümündeki En Güçlü Süper Kahraman Konusuna Gelebilirsiniz. İyi Forumlar…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 28 Temmuz 2013; 6:23:42 >

• quote:

Nasıl Superman POM haricinde Superman yenemez Hulk’u? Kanıtınız var mı hocam? Yoksa varsayım mı? Varsayımsa aşırı derece yanlış bir varsayım. Superman POM tüm fizik kurallarını değiştirebilecek, evrenin her yerinde olabilen, güçlerinin doruk zirvesinde olan bir karakter. (Saymadığım daha çok özelliği var). Superman POM bir mod değil. Superman ‘in yüz yıllar sonraki halidir.

Şimdi Superman'ın yüzyıllar hali pow a dönüşüyorsa şuan SSJ4 Goku yüzyıllar sonra neye dönüşür ? Bu size Sorum olsun hocam. Bide Burdaki konu En güşlü anime karakteri yani konuda superman'ın işi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Şimdi Superman'ın yüzyıllar hali pow a dönüşüyorsa şuan SSJ4 Goku yüzyıllar sonra neye dönüşür ? Bu size Sorum olsun hocam. Bide Burdaki konu En güşlü anime karakteri yani konuda superman'ın işi yok

Koskoca yazıdan onu mu çıkarttınız? helal olsun

Şuanda Superman POM var mı ? var. Sonuçta çr nin yüzyıllar sonra çıkacağı bir karakter değil var olan bi karakteri. Gokuyu yapanlarda gokunun yüzyıllar sonraki hali budur diyerek çıkartsaydı. Ben şuan olanlardan konuşurum gerisi beni pek bağlamaz

Tabikide işi yok fakat buraya kadar siz getirdiniz. Ben başka birisine Superman i anlatarak Goku nun gücünü anlamasını çalıştırıyodum. Sonra Superman vs Goku videosu kondu. Ondan sonra vay efendim Supo ilk Hulku yensin miş, supo da kimmiş falan filan. Daha fazla uzatmaya gerek yok

Kısaca buraya kadar ben getirmedim

Edit: Bu arada yazının tamamını okudunuz mu?Yoksa direk gözünüze o mu çarptı
    Edit2:

Superman Prime One Million

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 20 Temmuz 2013; 23:02:08 >

• yok hocam tamamini okunadim sadece o kismi gozume carpti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yok hocam tamamini okunadim sadece o kismi gozume carpti

• valla usendim okumaya napim

• quote:

valla usendim okumaya napim

Boşuna mı yazdık o kadar yazıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 21 Temmuz 2013; 0:21:08 >
  • Yok yok boşuna yazmadın en azından ben okudum. Yazının son kısımlarını okumuştum gerçi...^^

Şimdi dediğim gibi POM halinde Superman'e rakip çok az şey var. Ama diğer diğer(en çok gözüken) haline Bruce'suz Hulkla kapışamaz. Willpower gücü sayesinde iki karakterde güçleniyor. Ben Hulkun max güç seviyesine WWH'de geçildiğini bilmiyordum. Ama bu seviyeye geçse bile içinde hala Bruce var. Brucesuz Hulk yorulmuyor. Sorun bu ne kadar çok dayak yerse yesin tekrar kalkıp dövüşür. O haldeyken Mjöllnir'i bile kaldırabiliyor. Ki bunu normalde binalardan daha ağır şeyleri kaldıranlar bile kaldıramıyor. Bunun dışında dah dikkatli bakarsan Hulkun daha ağır şeyleri kaldırdığını görürsün(Wikisine bak bir istersen.). Bunun dışında Hulk Cosmis Radyasyonu ve Gama radyasyonunu emebiliyor. Hulku bu hale sokan zaten gama ışın patlaması ki bu patlamalar hibernovalarda filan gözükür. Bu gama ışınları çok kısa bir süre için oluşur. Ama Hulkta bu her zaman vardır. Hatta seride bir kaç kere bu güç kullanılarak bir şeyler denendi(Hatırladığım bir Silver Surf'ün bariyeri kırkma olayı var.)

Bunun dışında Goku bir kaç yüz yıl eğitim alırsa alabileceği seviye aşırı yüksektir. Goku bu günkü gücüne 100 yıldan az bir sürede gelmiştir ki bu sürenin çok azını eğitim yaparak geçirmiştir. Goku eğer isterse zen fasülyeleriyle 300 yıl hiç durmadan kendini yaralayıp iyileştirerek gücünü milyarlarca kat artırabilir. Çünkü bir Saiyajin ölüme her yaklaştığında güçlenerek gelir. Yani aynı süre tanınırsa Goku, POM'dan daha güçlü yada eş güçlü(İkiside sonsuz güce sahip olacağı için kavga anlamsızlaşıyor:D .) olur.

Bunun dışında karadelik olayı hala bir saçmalık. Maddesel olmayan bir şeyi nasıl tutuyorsun? Ayrıca karadelik orada olsaydı emin ol o bölge daha süperman müdahala etmeden yok olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dayak_Arsızı -- 23 Temmuz 2013; 16:28:56 >

• quote:

Ama bu seviyeye geçse bile içinde hala Bruce var. Brucesuz Hulk yorulmuyor. Sorun bu ne kadar çok dayak yerse yesin tekrar kalkıp dövüşür. O haldeyken Mjöllnir'i bile kaldırabiliyor. Ki bunu normalde binalardan daha ağır şeyleri kaldıranlar bile kaldıramıyor. Bunun dışında dah dikkatli bakarsan Hulkun daha ağır şeyleri kaldırdığını görürsün(Wikisine bak bir istersen.). Bunun dışında Hulk Cosmis Radyasyonu ve Gama radyasyonunu emebiliyor. Hulku bu hale sokan zaten gama ışın patlaması ki bu patlamalar hibernovalarda filan gözükür. Bu gama ışınları çok kısa bir süre için oluşur. Ama Hulkta bu her zaman vardır. Hatta seride bir kaç kere bu güç kullanılarak bir şeyler denendi(Hatırladığım bir Silver Surf'ün bariyeri kırkma olayı var.)

Kanıtın var mı hocam? Animasyonlardan olmayan bir kanıt. Brucesuz Hulk yorulmuyo demek Thor ölümsüzdür demek gibi birşey (Şimdi bilmeyen biri yanlış anlicak. Olympus ve Asgard tanrılarının hiçbiri ölümsüz değildir. Örnk: Sentryi Void halindeyken (gücünden emin olduğu fakat kötü ruh hali) Loki yi paramparça ederek öldürmüştür). Kafasına 200 kentrilyonluk yumruğu yerse ne kafa kalır ne beyin. O hulk bile en güçlü haline gelemedi çünkü normal sinirlenme ile asla gelemezdi. WWH de ben Bruce olmadığı düşünüyorum. Kişiliği kaybolmuş bir Hulk vardı.

Tüm Süperkahramanları yendi. İş Sentry e gelince tırt kesildi. Sentry niye yenemedi acaba da insana döndü? (ewt tekrar söylüyorum ordaki sentrt full power değildi ve gücünden emin bile değildi. fakat bir void olsaydı işte ozaman hulk a derdik).O haldeyken Mjöllnir i mi kaldırdı

Ultmate Avengers animasyonunda kaldırıyodu sanırım ve Marvel şirketinin saçmalığı. Ve o çekici kaldırmak için hak etmen gerekiyo. Mesela Beta Ray Bill de kaldırmıştır Hak ettikten sonra ne kadar ağır olursa olsun birşey fark etmez

HUlk nasıl daha ağır şeyleri kaldırıyo hocam yaw. Yukarda yazdım. Hiç olmayacak bir sayıda verdim.

Sentry bile full power ken denk değildir Superman e. Bu olay budur. Keşke yukarda yazdıklarımın tamamını okusaydınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 23 Temmuz 2013; 19:04:09 >

• Marvel wikiden okuyup söyliyorum. Orada animasyon yada filmden bilgiler olmuyor. Daha çok çizgiromandan oluyor.
  • quote:

Marvel wikiden okuyup söyliyorum. Orada animasyon yada filmden bilgiler olmuyor. Daha çok çizgiromandan oluyor.

Marvel viki ve cizgi raman mi. Orasi bizim vikipedi gibi insanlarin durmadan degistirecegi bir yer

cizgi roman larla ilgili en iyi site Comic Vine 'dir. Oradan bakmaniz daha iyi olur. Tabi orasini da insanlar degistirebiliyo. Ama en cok cizgi roman okuyan kisiler orada.

• OhA KONU HULK Vs superman e dömüş çok saçma biz burada anime tartışalım lütfen. Bu arada hulk konusunda ise superman ile aralarında ki güç farkı cennet ile cehennem kadar. Hulk un klasmanı farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

OhA KONU HULK Vs superman e dömüş çok saçma biz burada anime tartışalım lütfen. Bu arada hulk konusunda ise superman ile aralarında ki güç farkı cennet ile cehennem kadar. Hulk un klasmanı farklı

Mesajları şikayet etmeyinde silinmesin lazım olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

OhA KONU HULK Vs superman e dömüş çok saçma biz burada anime tartışalım lütfen. Bu arada hulk konusunda ise superman ile aralarında ki güç farkı cennet ile cehennem kadar. Hulk un klasmanı farklı

Yokşikayet etmem merak etme ben sadece konuya dönelim diye yaptım. Bu arada ben hala dragon ball z de 40. bölüm ve sonrasını bulamadım bana bulabileceğim bir yer söylermisin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Yokşikayet etmem merak etme ben sadece konuya dönelim diye yaptım. Bu arada ben hala dragon ball z de 40. bölüm ve sonrasını bulamadım bana bulabileceğim bir yer söylermisin?

http://www.turkanime.tv/anime-detay/Dragon-Ball-Z

• Bakın bu arada aklıma gelmişken şunu söylemeden geçemeyeceğim. Death note'cular için en güçlü karaktere sürekli L yada Yagami diyorlar fakat bildiğiniz üzere Ryuk 2'sinden de daha güçlüdür hatta animede tam olarak gözükmese bile Shinigami kralı var oda cidden güçlü bir kişilik olmalı
  • Hocam burada Goku Süpoyu zorlanmadan alır demişsiniz ben 2sinide baya iyi takip ediyorum ama bence Superman alır.

Şimdi mahmut hocamın yazdıkları Süpo nun gücü ve AF mangasını okuyanlar bilir düşmanlar gittikçe ezikleşiyor ama Goku güçleniyor böle giderse Goku bir şey yapamaz. Nerde eski DBZ .

Şimdi ben sadece Z ve GT olayları hakkında bir kendim hesaplama yapacağım

Raditz Dünya ya geldiği zaman bir insanın güç seviyesini 5 olarak tanımlamıştı. Ve ben direk en sona atlayacağım GT de Gogeta, Omega Yi Xin Long ile dövüşürken ki güç seviesi 46 milyar idi.(bayağı sitede güç seviyesini araştırdım sade güçte 1 milyar ki lik Oob ile Normal Yi Xin Long dövüşebiliyordu.Full Dragon Balları topladığı versiyoda anca 40 milyarlarda bir şey olmalı)

Şimdi matematiği geçelim ben kafam karışmasın diye bu gücü 45 milyar ki olarak alıyorum. Bu verilere göre Gogeta normal bir insandan 9 milyar kat daha güçlü. Normal bir insan hiçbir kas çalışması yapmadan normal haliye en fazla kendi ağırlığı kadar kaldırabilir ve Raditz in taradığı o amcayıda (biraz göbekli ) 100 kilo olarak alalım.

9 milyar x 100 x 20 (en fazla çıkabileceği kaio-ken seviyesi) = 18 Trilyon eder kaldırdığı ağırlık miktarı.genel olarak gücü ama bu işin içinde bu Kamehameha, Genki Dama numaralarıyla daha iyi performans sergileyebileceği performans ta cabasıyla normal Superman vs Gogeta savaşı çok güzel gider ne kadar Superman 200 kentilyon gücünde olsada, lazer gözleriyle bir gezegeni kül edebilsede bu kapışma benim DBZ fanlığımdan gelsin. Ama sun dipped a karşı Gogeta nın gram şansı yok.

Beyler burada o fan videolarından daha büyük bir hesap ortaya çıkıyor Goku için. Kesinlikle tarafsız davrandım. POM veya SS God Mode gibi dalgaları katmadım. Hesaplamamda bir yanlışlık varsa söyleyin ona göre düzeltiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \mXm/ -- 2 Ağustos 2013; 15:38:37 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.