Şimdi Ara

En güçlü Anime/Manga Karakteri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
4
Favori
53.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: w0xsy

    quote:

    Orijinalden alıntı: umutum9

    En güçlü Anime/Manga Karakteri

    +
    En güçlü Anime/Manga Karakteri


    Alayı gelsin lan Ölmeyen birşeyi öldüremezsiniz ne rasengan ne getsuga tensho nede haki işler bunlara

    +1907


    Anderson oldugune gore Alcuardı da oldurmenın yolu vardır ama tabı ıstegım alucard olmesın ıngıltere bolunmesın nazıler yenılsın




  • En güçlü Anime/Manga Karakteri


  • quote:

    Orijinalden alıntı: okuyom_ben_yaa

    uchia madara NARUTO'dan

    hashirama haşat etti onu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dergul


    bana göre gelmiş geçmiş en güçlü karakter, rikudou sennin'dir.

    En güçlü Anime/Manga Karakteri

    adam kuyruklu canavarların, ağababası olan juubi'yi evcil hayvanı yapmış ve naruto evreninin tüm jutsu'larını oluşturmuş, yaşamın ve ölümün hakimi olmuş(isteseydi, dünyaya kazık çakabilirdi.) bir shinobi'dir yıkım gücünden daha büyük olan, yapım gücüne sahiptir. bir şişeyi yapmak, onu kırmaktan daha çok çaba ve kuvvet ister. bu yüzden ayı yapması, goku'nun gezegen patlatmasından daha büyüktür.(tabi pek çok kişi tersini düşünür.)


    Bu adamı nasıl atladık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lympax -- 20 Temmuz 2012; 0:56:13 >




  • Ulan Goku Cennet'e Gidiyo Cennet de Eğitiliyo ve Cennet de Öğrendiği Bir Tekniği Kime Uygularsa Ölüyo, Daha Naruto,Edward Newtage,Yagami,Kurosaki Ichigo,Aizen,Alucard,Kouga Gennosuke,Madara Uchiha Falan Filan Diyen Var.Bu Karakterlerin Çoğu Şeytani Güç Kullanıyo ve Buda Goku'nun İşine Geliyo. Yani Genki Dama ..... :D
  • Rikudou Sennin
  • 6 Yolun Bilgesi
  • Genel olarak Goku hatta Dragonball karakterleri diyebilirim. Gezegen yokedebilme kapasitesine sahip karakterlerin olduğu bir seri için çok da söylenebilecek birşey yok.
  • En güçlü Anime/Manga Karakteri


    Haruhi Suzumiya
  • En güçlü derken en sevdiğim

    Yagami Light, Nyuu :p
  • Goku diyorum 2. olarak eşit diyebileceğim Minato Namikaze var nedenine gelirsek bu adamda ışınlanabılıyor 3. olarak Joy Boy(One piece)

    Neden Goku: Adam tanrılarla o kadar çok muhattap oldu ki bir nevi güçler edindi (telepati,telekinezi gibi güçler edindi vs.) hatta Dai Kaionun Goku'ya eğitim vermemesinin sebebi çok açık artık verecek bir şey kalmamış olmasıdır.Birde Yagami Light sokmuşsunuz araya tamam animede beyin fırtınaları döndüğü bir gerçek ama nasıl öldürecek "Son Goku" mu yazacak "Kakarotto" mu yazacak deftere... Diyelim ki deftere isim yazıldı Goku ölüyor (Dragon balları saymıyorum bile ki eceli gelmediği sürece herhangi birini diriltebilir.) Kaioshin-sama'yla irtibata geçip ölümünü bile geçiktirebilir.Logia türlerine vuramaz demişler -Z- nin yapılış amacı kalmıyor o zaman Z de her şey ~~ üzerine kurulu (HAKİ~CHAKRA~REİATSU~CHİ=Kİ) yani haki oluyor buda Goku'da fazlasıyla var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amistrated -- 14 Kasım 2012; 1:26:45 >




  • Broly anime ve manga dünyasında yaratılmış en güçlü karakter

  • Anime ve manga dünyasının en güçlü karakteri Goku bu su götürmez bir durum her halukarda ölse geri geliyor evrenler arası yolculuk yapabiliyor ışınlanabiliyor gezegenleri yok edebilicek derecede teknikler kullanabiliyor

    I am the hope of the universe. 
    I am the answer to all living things that cry out for peace.
    I am protector of the innocent. I am the light in the darkness.
    I am truth.
    Ally to good!
    Nightmare to you!
    — Goku as a Super Saiyan toward Frieza in "Explosion of Anger"


    En güçlü Anime/Manga Karakteri






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyWalker87 -- 4 Ocak 2013; 2:33:26 >




  • tabiki de Goku. bi arkadaş death note den yagami Goku yu öldürür demiş ama death note sadece insanlarda işe yarar. Goku ya fayda etmez. adam bırak dağları ovaları patlatıp yıkmayı. gezegenleri yok ediyor.

    birisi de rikudou sennin demiş. tamam naruto animesinin hastasıyım. en sevdiğim güncel anime naruto ama rikudou sennin girsin dragonball dünyasına feleği şaşar feleği.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 4 Ocak 2013; 9:28:09 >
  • kurosaki ichigo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xLordRealx

    Dragon Ball'dan Son Goku

    En güçlü Anime/Manga Karakteri


    Hangi karakter en güçlüsüdür sorusuna bu yanıtı vermeyenler ya Dragon Ball izlememiştir, ya da hiç anime izlememiştir :)

    Adam galaksiler arası yolculuklar yapıyor, gezegenler patlatıyor, ötesi var mı?



    gokunun karısı var. istediğini yaptırır gokuya




  • Heroic Age - Age (Bellcross) ==> Bu elemanda isterse gezegenleri yok edebilecek kapasiteye sahip. Fakat insan oğluna yaşayacak yer kalması için bütün gezegenleri yok etmiyor.
    Sadece birkaç savaş zahiyatı var.



    En güçlü Anime/Manga Karakteri

    En güçlü Anime/Manga Karakteri

    En güçlü Anime/Manga Karakteri




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapdos93 -- 4 Ocak 2013; 15:23:46 >




  • Çoğu kişi Goku demiş ama Tobi mantıken daha güçlü geliyor bana. Sonuçta adama birşey dokunamıyor, istediği yere ışınlanabiliyor, at Goku'yu o paralel evrene orada açlıktan ölsün yani. Bunu sanırım 2. sayfalarda yazmıştım daha önceden de, yine yazayım dedim.

    Veya Naruto Mangadan Spoiler

    Edo Tensei İtachi, sok Goku'ya totsuka kılıcını, mühürlüyor, öldürmüyor da, o yüzden geride gelemez. Zaten Edo Tensei olduğu için ölümsüz, toza çevirseler vücudunu yine geri geliyor. Obito'nunda suratına bakarak Amaterasu at, saydam olacak fırsatı olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 4 Ocak 2013; 15:59:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lev@

    Çoğu kişi Goku demiş ama Tobi mantıken daha güçlü geliyor bana. Sonuçta adama birşey dokunamıyor, istediği yere ışınlanabiliyor, at Goku'yu o paralel evrene orada açlıktan ölsün yani. Bunu sanırım 2. sayfalarda yazmıştım daha önceden de, yine yazayım dedim.



    Dragon Ball'ı izlemediğiniz çok belli. Goku'nun da var ışınlanma tekniği. Goku Tobi'nin o tekniğini seve seve yer. İçerde bir güzel gezer, sonra istediği kişinin yanına tekrar ışınlanır. (Alttakini mangadan spoiler dediğin için okumadım)


    Biraz sidik yarışına döndü ama yapacak bir şey yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 4 Ocak 2013; 18:32:59 >




  • Naruto'daki olaylar köy etrafında geçiyor, dragon ball'daki olaylar ise evrensel boyutta geçiyor. Adamlar gezegenler arası yolculuklar yapıyorlar, öbür dünyaya gidip geliyorlar, gezegenleri tek parmaklarıyla yok ediyorlar. Öldürsen dahi öbür dünyadan geri dönüyorlar. Dragon ball'daki Goku karakterini bir kenara bırakayım Frieza karakteri bile diğer animelere yeter. Hatta yanlış hatırlamıyorsam dragon ball'da (z serisi bile değil) goku ile kaplumbağa efendi mücadele ederken Goku gorile dönüşmesin diye gökyüzündeki ayı yok etmişlerdi. Aradaki fark dehşet.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.