Şimdi Ara

En güçlü Android tablet mercek altında; Asus Transformer Prime!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
40.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus'un dört çekirdekli Nvidia Tegra 3 işlemcisine güç verdiği yeni nesil tablet bilgisayarı Transformer Prime'a, Türkiye'de ilk defa yakından bakıyoruz. 4+1 çekirdekli işlemcisi, yüksek parlaklık moduna sahip IPS panelli ekranı, aynı zamanda pil takviyesi yapan özel klavyesi, ultrabook'ları andıran yüksek kaliteli alüminyum gövdesi ile Asus Tranformer Prime yeni nesil tablet rekabetini başlatan cihaz olurken, biz de ona yakından bakıyoruz. İşte ilk izlenimlerimiz...

• Bu tablet ilgi gorcek gibi.Ancak yazilimin tam olarak oturmasini beklemiyorum.

Not:Videoyu izlemedim :D
  • 4+1 cekirdek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''zira'' en az 30 kere...
  • Bu cihaz olmuş !
    Özellikle dock ile aldığı netbook görünümüne resmen bayıldım .
    Ama fiyatının altından da kalkılmayacak gibi ...
  • iPad de dahil ilk defa bir tablet için "Vay Canına" dedim. Bu tablet olmuş.
  • Evet Erdi abinin dedigi gibi bence de asus çok güzel bir çalışma yapmış almak ve kulanmakta nasip olur bize de fiyatını heyecan ile bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çerçevesi fazla geniş olmuş onun haricinde güzel makine diyecek bişey yok
  • Göz dolduran bir tabletti zaten,hoş 3g sorununa değinmiştim daha önce.Tasarımı hoş olmuş,ultrabook gibi duruyor zaten dock ile.

Öğrenmek istediğim bir kaç husus var onlara açıklık getirebilir misiniz site sakinleri.
    -IPS ekran tam olarak ne anlama geliyor?
    -Telefonlardaki ppi ile IPS aynı değerlendirmeye mi tabi oluyor?
  • pc ye geçince bakarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus bir başka yavv
  • Valla izlerken sıkıldım bu kadar uzun incelemeye gerek yok.
  • 20 dakika ön inceleme :D normal inceleme de yarım saatten aşağı olmaz herhalde
  • Guzel video olmus emeginize saglik.
  • Cok pahali yav ve 3 g yook :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThqmLeson

Bu tablet ilgi gorcek gibi.Ancak yazilimin tam olarak oturmasini beklemiyorum.

Not:Videoyu izlemedim :D

Sagopa kajmer'in "onları da anlıyorum" adlı şarkısını armağan ediyorum sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 12 Aralık 2011; 22:45:49 >
  • Demek ki neymiş ipad en iyi tablet değilmiş...
  • Vay arkadaş kaç gündür bu aleti inceliyordum şimd DH de de görünce heycanlandım doğrusu :)
    Amerikada 15 Aralıkta 499$+KDV şeklinde olacak sanırım tahminen 1100TL civarında olur Türkiye'ye Ocak ayının sonuna doğru gelecek. Fiyatı 650$+KDV şeklinde olacak.

Açıkcası İpad 2 ile Stabil olma noktasında yarışamaz ama kullanılabilirlik ve özgürlük açısından bence bir numara. Sanırım bu stabil olma noktasında android olmanın dezavantajı var.
    4.0 ICS ile cihaz performansının artacağı söylentileri yayılmış ne derece doğru bilemiyorum.
    Taraycısı ipad 2 den hızlı.
    Ekran çözünürlüğü İpad 2 daha iyi.
    İstediğiniz dosyayı dönüştürmeden zahmetsizce açabiliyorsunuz.
    Flash oynatmada sorun yok.
    Bence alınabilecek en iyi tablet.
    Bu arada usb aparatı ile gamepad takabiliyorsunuz mause bağlayabiliyorsunuz.
    Daha ne olsun arkadaş :) Uzun lafın kısası. Arkadaşa ABD den sipariş verdim. Arkadaş Ocak 5te gelecek inşallah alabilir yoksa çok üzülürüm....

• Erdi bey çok güzel bir ön inceleme olmuş ağzına sağlık.. Tablet sektörü kalite özellik bakımından yavaş yavaş oturmaya başlıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

4+1 cekirdek mi

Şöyle düşün fazla güç gerektirmeyen fakat çalışan uygulamalarda(film gibi) +1. çekirdeği kullanıyor. Güç tasarrufu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkant1 -- 12 Aralık 2011; 23:30:55 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.