Şimdi Ara

En güçlü Android tablet mercek altında; Asus Transformer Prime! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
40.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkant1

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

4+1 cekirdek mi

Şöyle düşün fazla güç gerektirmeyen fakat çalışan uygulamalarda(film gibi) +1. çekirdeği kullanıyor. Güç tasarrufu..

Fazla guc gerektirmeyen uygulama :Film.......hmmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbi asus yapmış arkadaş yaa adamların herşeyinden kalite akıyo vallahi.
  • Ön inceleme için teşekkürler, Cihaz cidden güzel görünüyor. Tr piyasasına ICS yüklü biçimde gelirse güzel olur.
  • tablet gerçekten harika birde ekranı süper amoled olsaymış gerçekten mükemmel olurdu ve türkiyeye geldiğinde ilk alacak kişilerden olurdum.
  • Bekliyoruz...
  • bi sonraki modelin adının megatron olacağını şimdiden hissedebiliyorum
  • "Yanlış olmayacaktır."
  • Dokunmatigi sanki takılıyor gibi geldi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERB!AN

Dokunmatigi sanki takılıyor gibi geldi..

Açıkcası bana da öyle geldi. Arkadaşlar tf 101 modelini kullanan arkadaşlar dokunmatik hassasiyeti nasıl aletin ?
    Hemen hemen tf201 ile tf 101 aynıdır sanırım böyle bir bağlantı kurmaya çalışcaz artık :)
  • ekranı süperamoled HD olsaymış bu alet ortalığı yıkar geçermiş. zira ben amoledin üstüne ekran tanımıyorum. sıradan düz bir ekranın ne kadar kötü bir kullanım deneyimi yarattığı aşikar birşey.(istenildiği kadar aydınlatma olsun ekran yansıması karartı işin püf noktası) tabi amoled kullanmayan birine gelirsek vede söylersek bin kerede anlatsak onbin kerede anlatsak fayda etmez. ancak sonuçta bu tablette olmuş diyebilirim. gayet net ve akıcı bir kullanım sunuyor. androidin sınırsız özgürlüğüne ilaveten birde üstüne 4 çekirdek +1 olması çok cezbedici gibi duruyor. ipad 2 ye nal toplar ancak bu cihazın yanında. güvendiğim bir firma olan asustanda bunu beklerdim. bence şahane bir ürün. türkiyede satışa çıktığı gün göz gezdirebilirim. ancak almayacağım kesinlikle. sonuçta samsungunda buna benzer bir cihaz çıkaracağı ve üstüne süperamoled ekran ekleyeceği aşikar. samsung yaparsa alıcam kesinlikle.

• 480$ Cikti Setric oldurdun beni gece gece +KDV 10$vergisi var:):)
  • ERDİ BEY;

Öncelikle bize bu haberi ilk defa siz sunduğunuz için ve bizi bilgilendirdiğiniz için size ayrıca teşekkür ederim.

Ancak izniniz olur ise 1-2 noktada sizi eleştirmek istiyorum.

"Asus Transformer Prime" kelimesini 100.000 lerce kere tekrarlamak yerine "Tablet" veya "Bu Tablet" deseydiniz bile video 5 dk. kısalırdı sanıyorum. Zira tüm izleyicileriniz zaten "Asus Transformer Prime"'a bakmak için linke tıklamış ve haberi izlemiştir. Haberde 2-3 kere "Asus Transformer Prime" demek sanırım fazlasıyla yeterli olurdu

Ayrıca aşırı düzeyde gereksiz tekrarlar ve gereksiz kelimelerle konuşuyorsunuz.

Şu video en fazla 8 dk. sürebilirdi ve bizlerin 12dk.'sını boşuna almayabilirdiniz!

Çok teşekkür ederiz bize bu incelemeyi sunduğunuz için gerçekten sizler bizim için ayrı yerlerdesiniz.

Ancak sanki sizin videonuz hiç plan program yapılmadan, konuşma akışı hiç belirlenmeden, daha önce çekimden sizin haberiniz yokmuş da birden bire sizi kamera önüne atmışlar gibi duruyor.

Konuşmanızı süper düzeyde düzeltmişsiniz, yavaşlatmışsınız, ve çok daha anlaşılır konuşuyorsunuz. Bu konuda sizi tebrik ederim ama gerçekten çok ciddi anlamda cümleleri gereksizce uzatıyor ve gereksiz tekrarlar yapıyorsunuz.

Sizlerden daha da iyi haberler görmek dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 15 Aralık 2011; 12:23:13 >

• Tablet dedigin budur abicim. Tek keilme ile super... Heyecanla ulkeye gelmesini bekliyoruz.
  • Tablet çok güzel. Özellikle o muhteşem klavyesi ile iPad'e göre farkındalık yaratabilen piyasadaki tek model. Dolayısı ile iş yapabilecek de tek model.

Ancak Tegra 3 beni pek etkilemedi açıkçası. Zira kendisinden çok daha önce ortaya çıkan A5 karşısında çok zor durumlara düşmüş. İşlemci bazında kıl payı geçsede özellikle graif gücü açısında PowerVR SGX543MP2 karşısında çok zor durumlara düşmüş. İçinizden "Ama çözünürlük farkı var." diyecek olanlar olacaktır. Bence çözünürlük farkı bu muazzam performans farkının yarısını dahi açıklamaya yetmez.
    http://www.anandtech.com/show/5163/asus-eee-pad-transformer-prime-nvidia-tegra-3-review

• EeePad Transformer ile zaten Android'i iPad ile yarışa hazır hale getiren ASUS, EeePad Transformer Prime ile iPad2'yi geçer. Demişti dersiniz :)
  • Uyumamak için dudağımı ısıra ısıra kopardım resmen videodan anladığım bir kaç şey; asus transform prime, 4+1, zira gibi kelimeler oldu. Tablet gerçekten harikaymış bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper -- 13 Aralık 2011; 10:18:25 >
  • Arkadaslar ben aksam 22den sabah 7e kadar calisiyorum..dolaysiyla cnm sikiliyor.acaba bu tablet oyun olarak isimi gorurmu
  • Arkadaşlar Asus gerçekten kaliteli ve güzel cihazlar yapıyor.
    EeePad Slider isimli cihazı detaylıca inceleme şansı buldum, bence gayet başarılı bir cihaz: http://www.mobixir.com/?p=335
  • Ev tableti olur bundan anca. 3g si yok bildiğim kadarı ile.Cihaz süper ona lafımız yok:):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Tablet çok güzel. Özellikle o muhteşem klavyesi ile iPad'e göre farkındalık yaratabilen piyasadaki tek model. Dolayısı ile iş yapabilecek de tek model.

Ancak Tegra 3 beni pek etkilemedi açıkçası. Zira kendisinden çok daha önce ortaya çıkan A5 karşısında çok zor durumlara düşmüş. İşlemci bazında kıl payı geçsede özellikle graif gücü açısında PowerVR SGX543MP2 karşısında çok zor durumlara düşmüş. İçinizden "Ama çözünürlük farkı var." diyecek olanlar olacaktır. Bence çözünürlük farkı bu muazzam performans farkının yarısını dahi açıklamaya yetmez.

http://www.anandtech.com/show/5163/asus-eee-pad-transformer-prime-nvidia-tegra-3-review

Testlerde çözünürlük hesaba katılmıyor sanırım. 720p offscreen yazıyor.Hesaba kaltılsaydı ipad2 iphone 4s nin arkasında yer alırdı(çözünürlüğü fazla olduğu için).Kısacası Tegra 3 balon gpu tarafından.İşlemciye odaklanmışlar.(Ne kadar odaklandıkları belli değil biri a5 çift tegra 3 4+1çekirdek )

NoT:GlBenchmark testleri İOS için optimize edilmiştir.Düşük almasının sebebi bu olabilir.İCS 4.0 güncellemesi almaması birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 13 Aralık 2011; 12:02:56 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.