Şimdi Ara

En güçlü Android tablet mercek altında; Asus Transformer Prime! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
40.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika olmuş üstüne laf söylemeye gerek yok. Gerek pil ömrü, gerek tasarımı, gerek donanımı, gerek klavyesi, gerek android. ICS güncellemesini de alınca kendini aşacaktır diye düşünüyorum.

Açıkçası ultrabook alacaktım ince ve hafif yapısından dolayı ama bu cihaz resmen 1 gün pil ömrü sunan tam dokunmatik bir ultrabook. Tak klavyeyi arkadaşlarınla konuş, sök klavyeyi tablet yap. ICS den sonra bağlan oyun kontrolcüsüyle konsol niyetine kullan.

Hay allah ya, kazakistan'da yaşıyorum buraya ne zaman gelir acaba, burda vergi falan da yok ucuza alırım. Heyecan yaptım vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

480$ Cikti Setric oldurdun beni gece gece +KDV 10$vergisi var:):)

Hocam ne demek istediniz anlamadım :) ürünün fiyatı kdv dahil 499$ mı. Ben alıcam da eğer öyleyse sevinirim :D
  • Fena değil bence y aiyi ama gerçekten KUlLANIŞLI VE BAYADA güzel bi pc OLmuş:) Asus bu yenilijklere AÇIK:)
  • Bastim eksiyi pampa!
  • O pampa değil panpa olacaktı, şimdi ben sana bastım eksiyi panpa!
  • Arkadaş sunucu zaten kelimeleri yutuyor üzerine birde hızlı hızlı anlatınca bu rezalet video ortya çıkmış. Lütfen bu arkadaşımızı teknik servise alalım sunuculuk işini diksiyonu daha düzgün olan birine verelim. Rica ediyorum..
  • parlama önleyici bir ekran güzel olurdu..
  • bende bu cihazın bir önceki modelini alacaktım geçen hafta kararsızdım
  • tegra 2 şişirilmiş balondu bu da aynen öyle olmuş. internet tarayısı ipadin daha iyi, stabillik ipadin daha iyi,tabletlere göre uygulama sayısı ipadin daha fazla.ayrıca fiyatı da hak ettiğinden fazla olduğunu düşünüyorum ics ile adam olur mu bilmem ama honeycomb ile gözümde galaxy tab 10.1den pek farkı yok.
  • 1 gb ram neya cep telefonlarinda bile 1 gb var artik tapletler en az 2 hatta 4 b olmasi kazim 4 cegirdek ekliyorlar ram yok
  • Estetik ve güçlü
  • benim merak etiğim buı ürünlerde dock ünitelerinde USB girişi var fakat bunlara ileride evimizdeki yazıcıları bağlama şansımız var mı
  • Menov sana katılmamak elde değil sadeçe kendi söylediklerini kaç defa düzeltiğini şu videoyada saysak bi rekor kırılmış olabilir belkide resmen o konuşurken burda ben yoruluyorum :)) bir inçelemeyi tek bir seferde hepsini yapmanız gerekmiyor gerekiyorsa 1 dakkilalık kısmını yapın sonra bi 20 dakika dinlenin ve allah aşkına resmen konuşurken bazen nefes alamaz duruma geliyorsunuz..

Tablet güzel olmuş ama bu işletim sistemi i7 sisteme windows98 kurmak gibi bişey olmuş yeni günçellenmiş versiyonu ile çok daha seri bir alet oluçaktır.
  • 3g yok, dokuz çekirdek olsa ne yazar. Geçiniz efendim bunları, 3g yoksa gerisi teferruat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promilius -- 14 Aralık 2011; 8:42:11 >
  • TEGRA FİYASKOSU DEVAM :) valla samsungun 2çelirdekli tapları daha iyi çalışıyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: promilius

3g yok, dokuz çekirdek olsa ne yazar. Geçiniz efendim bunları, 3g yoksa gerisi teferruat.

3g bir standart özellik gibi yazmışsın. Hemen hemen tüm tablet, dizüstü, ipad vs. cihazlarda da yok zaten.

Vınn, vodem vs. ile halledilebilir bir ayrıntı bence.

Dokuz çekirdek olsun, varsın 3g olmasın.
  • Klavye ile birlikte 800dolar mı? Bilgisayar fiyatına tablet mi? ...
  • Yine fanatik yorumlar gelmiş. Üzerindeki işlemciden daha güçlüsü dünyada yok diye biliyorum ben. Canavar gibi tablet yapmış adamlar neyini beğenmiyorsunuz anlamadım. Bajane üretmek yerine ben falanca markadan başka marka kullanmam deyiverin olsun bitsin. Fiyatı da ne olacak bilmiyoum ama herhalde ipad2'den ucuz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orijinalden alıntı: promilius

3g yok, dokuz çekirdek olsa ne yazar. Geçiniz efendim bunları, 3g yoksa gerisi teferruat.

3g bir standart özellik gibi yazmışsın. Hemen hemen tüm tablet, dizüstü, ipad vs. cihazlarda da yok zaten.

Vınn, vodem vs. ile halledilebilir bir ayrıntı bence.

Dokuz çekirdek olsun, varsın 3g olmasın.

Üst segment bütün tabletlerde var 3g. Dandik tablette olmaması doğal ucuza kaçtıkları için.Asus un tabletite üst segment ve 3g yi koymaması büyük eksiklik.Bu yüzden almayan kişi çok fazla. Tablete 3g modem(Vın,vodem,jet vs..) koymak cihazda çok sırıtır.Laptop değil bu.Tabletin bütün her yerini elinle kavrıyorsun.Tablette 3g modem takıldığını hiç görmedim belki takılıyordur ama kullanışsız olacağı aşikar.Ayrıca 3g ipad te var.Hemen hemen bütün üst segment tabletlerde de mevcut.(Samsung-HTC-Apple-Sony)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 14 Aralık 2011; 13:47:47 >

• 3gsi olmadıktan sonra hiç mantıklı bir ürün değil. tablet dediğin şeyin 3gsi olması şart artık. 3gsi olsa çok güzel bir ürün diyecektim. ben apple ürünlerinden çok hoşlanan bir insan değilim. sattıkları şeyleri astronomik fiyatlara satıyorlar abd ile kıyasladığımız zaman bu da beni gerçekten sinir ediyor. bir şeye 5 katı para vermek bana göre değil verene hayırlı olsun =) androidi kesinlikle destekliyorum sonuçta her şey yazılımla alakalı bir durum hardware'e bağlayamıyoruz her şeyi. android'in geliştirmesi lazım. tablet alanlar artık mobil alet değil notebook ya da netbook aldıklarını düşünerek almalılar. bende galaxy tab var klavye ile netbook oluyor bluetoothdan mouse da bağlıyabiliyorsunuz elinizde tam bir bilgisayararınız oluyor. 1400-1500tl fiyatlar böyle ürünler için çok değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.