Şimdi Ara

En Fazla Para Harcayan TD Pep Guardiola

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    €383m at Barca
    €195m at Bayern
    €459.2m at Manchester City

Total = €1.037 BILLION
    The biggest Cheque book manager in history

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 31 Temmuz 2017; 0:45:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu paraya rağmen başarılı olamazsam utanırım.

• Bazı Teknik Direktörler vardır, elindekinden maksimum verimi almaya çalışır, elindekilerle bir şeyler başarır, onlara göre sistem hazırlayıp kısa yoldan başarıya ulaşmaya çalışır.

Bazı Teknik Direktörler vardır, benimsedikleri bir sistemi ve felsefeleri vardır. Bunun için de her daim bu sisteme uygun, hocanın vereceği görevi yapabilecek kapasitedeki oyuncular transfer eder, başarının böyle geleceğini düşünür.

Guardiola 2.kısımda yer alıyor, sisteminden ödün vermiyor ve sistemin işleyebilmesi için gerekirse sisteme uymayan takımdaki en iyi oyuncuyu bile gönderip yerine kendine uygun oyuncuyu, yüksek fiyatlarla da olsa aldırıyor. Ancak başarı için sadece transfer ve çok para harcamak yetmez Futbol'da. Özellikle de Premier Lig gibi Kurtlar Sofrasında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 31 Temmuz 2017; 0:51:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Bazı Teknik Direktörler vardır, elindekinden maksimum verimi almaya çalışır, elindekilerle bir şeyler başarır, onlara göre sistem hazırlayıp kısa yoldan başarıya ulaşmaya çalışır.

Bazı Teknik Direktörler vardır, benimsedikleri bir sistemi ve felsefeleri vardır. Bunun için de her daim bu sisteme uygun, hocanın vereceği görevi yapabilecek kapasitedeki oyuncular transfer eder, başarının böyle geleceğini düşünür.

Guardiola 2.kısımda yer alıyor, sisteminden ödün vermiyor ve sistemin işleyebilmesi için gerekirse sisteme uymayan takımdaki en iyi oyuncuyu bile gönderip yerine kendine uygun oyuncuyu, yüksek fiyatlarla da olsa aldırıyor. Ancak başarı için sadece transfer ve çok para harcamak yetmez Futbol'da. Özellikle de Premier Lig gibi Kurtlar Sofrasında...

Kısacası bazı hocalar vardır, elindeki malzemeyi bilir ve ondan en iyi şekilde yararlanarak hemen her takımda başarı yakalar, bazı balonlar vardır tek taktik bilir elindekine bakmadan her takımda aynı şeyi uygulamaya çalışır ve takımın içine eder.
    Guardiola 2. kısımda yer alıyor.

• bu paralara rağmen messi'siz finale bile çıkamadı ben mi yanlış hatırlıyorum? üstelik devraldığı takım tiki taka barcelona'sını yokeden,önüne gelene 8-10 atan dönemin en dominant takımı heynkesli bayerndi.futbol tarihinin en büyük balonlarından biridir bu adam teoride ağzı laf yapıyor ama sahada asla bi klopp bi conte bi simeone değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piccadilly Circus -- 31 Temmuz 2017; 1:42:29 >
  • guardiola messinin ekmeğini yedi.Şimdi elinde messi gibi futbolcu olmadığı için ne yaparsa yapsın başarılı olamıyor olay bu kadar basit.
  • 9 senede 1.03 milyar euro = 2 cl

1.5 senede 77 milyon euro = 2 cl

Zizou > Tiki Taka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

9 senede 1.03 milyar euro = 2 cl

Zizou > Tiki Taka

Ronaldo, Marcelo, Bale, Kroos, Modric, Benzema, Varane, Ramos bedavaya geldi galiba?

• quote:

Zizou > Tiki Taka

2009 Barça gibi takım izlemedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wernher von Braun

quote:

Zizou > Tiki Taka

Ronaldo, Marcelo, Bale, Kroos, Modric, Benzema, Varane, Ramos bedavaya geldi galiba?

zidane aldirmadi reis onlari. o adamlara sahip olup 1 cl alamayan kurt hocalar da oldu.
    ek: tiki taka derken barcayi degil pep'i kastettim bu arada, kel yazacaktim zidane de kel olunca vazgectim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 31 Temmuz 2017; 3:1:32 >

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Yok hocam anladım zaten de Real madrid'in zaten oyuncuları çok iyi zidane'a pek iş düşmüyor demek istemiştim

Edit: cl konusunda haklısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DFD8C17B -- 31 Temmuz 2017; 4:26:0 >
  • oysa kelepir fiyata sattığı oyucuyu 120 milyon civarı bedelle alan takıma gitse 2 milyar harcardı ahh pep ne vizyonsuzsun
  • 2009 barçasını futbol tarihinde hiç izlemedim izleyebileceğimizide pek sanmıyorum. O takım ister kabul edin ister etmeyin pepin başarısıdır bu kadar net.

• Guardiola ve Mourinho'dan haz eden biri değilim.

Fakat keşke iyi bir araştırma yapıp şunları da yazaydın kankam.

Jose Mourinho has spent:
    €22m at Porto
    €402.5 at Chelsea
    €155m at Inter
    €181.5 at Real Madrid
    €358.5 at Chelsea (Second Term)
    €305 at Manchester United

Total = €1.424,5 BILLION

• Sifirdan takim kuruyor. Yaslanan kadroyu genclestiriyor, tabii harcayacak. Aynisini Barcada da yapmisti.

Sahane takim kurdu. M.Cityde yedekler Mancistirda ilk11 baslar mi? Baslar. Burada Pep hocami diil, topculara ederinden fazlasini veren, hala kadrosu 4.zor olacak Morinhoyu konusalim.

M.City para harciyorda, kadrosu da sahane oldu yanliz. Seneye Sampiyonluk garanti. Mancistir, 4.olursa basaridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

Sifirdan takim kuruyor. Yaslanan kadroyu genclestiriyor, tabii harcayacak. Aynisini Barcada da yapmisti.

Sahane takim kurdu. M.Cityde yedekler Mancistirda ilk11 baslar mi? Baslar. Burada Pep hocami diil, topculara ederinden fazlasini veren, hala kadrosu 4.zor olacak Morinhoyu konusalim.

M.City para harciyorda, kadrosu da sahane oldu yanliz. Seneye Sampiyonluk garanti. Mancistir, 4.olursa basaridir.

Şampiyonluk garanti? Nasıl bu kadar iddialı olabilirsin ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

Guardiola ve Mourinho'dan haz eden biri değilim.

Fakat keşke iyi bir araştırma yapıp şunları da yazaydın kankam.

Jose Mourinho has spent:
    €22m at Porto
    €402.5 at Chelsea
    €155m at Inter
    €181.5 at Real Madrid
    €358.5 at Chelsea (Second Term)
    €305 at Manchester United

Total = €1.424,5 BILLION

mourinho o takımların hepsi ile başarı almıştır arada fark var bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

quote:

Zizou > Tiki Taka

o pep'in eseri değil vilanovanın eseridir.

• 2009 Barça hakem ile alacaklarını almıştır. Chelsea yi hakem desteği ile eleyip üstüne ŞL,süper kupa vs gelmiştir.

Bende 2009 gibi Barça izleyeceğimizi sanmıyorum. Üçkağıtta sınır yoktu çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

quote:

Zizou > Tiki Taka

o pep'in eseri değil vilanovanın eseridir.

kimin eserisyse eseri zizou > tiki taka diyen arkadaşa söyledim ben.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.