Şimdi Ara

en fazla 35000 ytl ye kadar araba tavsiyesi? Lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bu iki ay içinde bir otomobil almayı düşünüyoruz. bir aile arabası olarak konforlu fazla yakmayan dizel - benzinli farketmez, tavsiyelerinizi alabilir miyim ? ilginize teşekkür ederim.

• peugeot 308 1.6 HDİ motor

30.800 ytl anahtar teslim fiyatı
  • ikinci el ise 2005 2007 focus jetta meganeII lerin full lerini çok rahat alırsın sıfır diosan yine aynılarının orta donanımlarını alabilirsin tabi jetta benzinli dier ikisi dizel olursa
  • e46 320 dizzel onerrim.. daha konforlusu yok
  • o paraya 2006 model az kmli avensis bulabilirsin çokta yakmaz.
  • Seat ALTEA Stylance 1.4 lt 125 hp TFSI 36.880 ytl

Sonra bizede anlatırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz112 -- 15 Kasım 2007; 19:49:27 >
  • o paraya accent era 1.5 CRDİ-VGT style+sr alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0 km Corolla COMFORT 35.400, Auris Comfort 32.700
  • corolla derim ama seat leon yazmaya elim kaydıı
  • seat leon sport up 1.6 102hp veya
    seat altea 1.4tfsı 125hp
  • Sıfır mı olacak, ikinci el de olabilir mi?
    Bir de hem fazla yakmasın hem de dizel ya da benzinli farketmez nasıl oluyor? Dizel her zaman daha az yakıyor çünkü.
  • evet açıklama saçmış bencede 2. elmi 0 mı benzinlimi dizelmi hb mi sedan mı önce bunlara karar vermek lazım.
  • sıfır düşünüyoruz ki jazzın motoru benzinli olmasına rağmen az yakıyor onun gibi demek istemiştim. konfor ve ekonomi ön planda aile içine düşünüldüğü için 125hp lik seat bana uyarda ewdekilere fazla gelir sonra :) yorumlarınız için teşekkür ederim daha bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jet0n

sıfır düşünüyoruz ki jazzın motoru benzinli olmasına rağmen az yakıyor onun gibi demek istemiştim. konfor ve ekonomi ön planda aile içine düşünüldüğü için 125hp lik seat bana uyarda ewdekilere fazla gelir sonra :) yorumlarınız için teşekkür ederim daha bekliyorum.

1.4 tfsi 125 hp şehir içinde 8.5 litre benzin yakıyor. Benzinli ve büyük bir araç düşünüyorsanız Altea size uyar.

Önce dizel mi benzinli mi buna bir karar verin. Sonrası daha kolay.
  • sonucta dizel olmasının avantajı az yakması fakat ses bakımından uzun yolda yüksek devirde sesin çoğalması bircok modeli araştırıyorum fakat issanların kullanarak deneyerek tavsiyesine her zaman daha cok güvenirim.
    hatcbak veya sedan olmasının bi farkının olmadığını boyut ve bagaj hacmi dışında fazlalıklarının da olduğunu düşünmüyorum. bu yuzden genel anlamda bu fiyata alınabilecek bir otomobil arıyoruz.
    dizel ve sessiz olması önceliğimiz. fakat benzinli c segmenti de olabilir.
  • ama biraz daha acik yazmalisin, ticari olur mu, transporter var zafira var, verso var, çook araba var, önce tam olarak ne istediğine karar ver bence. burası için olmasa da kendin için daha iyi olur, araba alma konusundaki kararsızlık zor çünkü.
  • bende çok kararsızım işte bu yuzden bmw 1 serisinden vazgeçirmek zorunda kaldım babamı nerdeyse alıyorduk 2 sene önceye kadar :) stepnesi ve yükseklik ayarlı emniyet kemeri yoktu aracın.. cok araba araştırdık ama bir tülü alamadık babam bir türlü ısınamadığı için dizele benzinli ve aile arabası daha uygun sanırım aklımda ki modeller
    volvo s40
    linea
    focus
    auris
  • baban neden sevmiyor dizeli, bu zamanda benzinli araba, aman aman, lpgye donersiniz sonucta. bir de yazdigin arabalar birbirinden cok farkli degil mi, s40 la auris linea arasinda daglar kadar fark var, senin kafan hala karisik, biraz site kurcala sen en iyisi, ornegin bu sitenin o yazdigin modellerle ilgili forumlarina bak, sonra baska sitelere de bak, varsa oto tamirci tanidigin ona da danis, sonra o arclarin web sitelerindan ozellik karsilastir, fikirlerin degisebilecegi gibi yeni fikirlerin de olabilir.
  • ya haklısın farklı segment biyerde ama biraz prestiji olsun arabanın line değil belki ama c segmentinde bi araba olabilir. dizelde ise ses ve parca fiyatını sorun ediyor türkiyedeki dizel kalitesinden de sonucta sinmiyor bir türlü adamın içine.
  • ford yakıtı opetten alınca 2 sene mi 5 sene mi yakıt pompası garantisi veriyordu bir ara, hala da olabilir, benzer kampanyalara da bakabilirsin. biraz araştır bak kesin fikrin değişir. benim başıma geldi çünkü, hiç akla gelmeyen ya da bana önerilen ama burun kıvırdığım araçlardan sonradan hoşlanmaya başladım mesela. tamirci arkadaş var, volvo alalım mı dedik, araba iyi alın da diyor, sanayiyi dolaşın parça bulamazsınız, servisine gitmeniz lazım, onların da fiyatı belli. uyarsa alın. gibi mesela. çok alternatif var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.