Samsung ne ya. Saçma bir hdr10+ inadı var. Dolby vision desteği sunmuyorlar. Anlamak mümkün değil. Nasıl o kadar satılıyor onu da anlayamadım. |
En çok satan televizyon markaları açıklandı: Birinci şaşırtmadı (3. sayfa)

-
-
Sony ve Panasonic bunların hepsine bin basar. Bu firmaların fiyat politikalarını değiştirip Türkiye pazarına da girmeleri gerekir.
-
dolby vision çok daha mı iyi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kış televizyonum su koydu TCL İle Samsung arasında çok gidip geldim... Tcl envai çeşit codek ve daha yüksek parlaklık sunmasına rağmen samsungu tercih ettim. 2017 den bu yana lcd paneller çağ atlamış ve samsung qled konusunda açık ara önde
-
lg kendini bitirdi bozulan kumandalar led yanması 2011 model lg var led yanması kumanda donma wifi kopma ne ararsan var
-
2011 model?
14 senelik bir televizyon?
Ne bekliyorsun hocam ömrü zaten 5-10 sene arası. Çalışıyorsa daha ne olsun
-
Ledcyanmasi sace
Çin de satıyor cogunlukla
Şu an Türkiye de satılan en iyi TV’leri LG üretiyor. Ama bakıyorsun, satın alıp kullanan bile şikayetçi. Madem gidip Samsung alın arkadaşlar. LG’nin yerinde olsam Sony gibi çekilirdim piyasadan. Samsung bu piyasaya çok bile.
Şuraya gelip yorum okuyan birisi de aman LG iyi TV üretmiyormuş uzak durayım diye düşünür.
O kadar basit anlatıyor ki, “uzaktan kumandası için almış” o uzaktan kumandanın benzeri bile yok rakiplerinde. Kimse sattığı malın Türkçe kullanım kılavuzunu bile yayınlamıyor. LG’de ise Türkçe dil desteği ile sesli komut verebiliyorsun televizyona. Samsung kim bilir kaç milyon telefon sattı bixby’ye Türkçe dil desteği verdi mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 12 Ağustos 2025; 13:6:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG bizim ülkemizde mi böyle bilmiyorum müşteri desteği falan berbat adamların. Panelleri eyvallah iyi ama hiç hak ettiğini düşünnüyorum.
Bu televizyon işleri beklentiye göre değişir ama 3 yıl önce risk alıp Grundig Oled Tv almıştım 65 inç ve çok memnunum. 25.000 TL ye almıştım Mediamrkt’tan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tcl harici eve bir daha asla tv sokmam, ne ödüyorsan karşılığını birebir alıyorsun
-
İki seri LG oled sahibi oldum. Yanar dedikleri oled ekran 5. Senesine girdi tık yok. Tcl o kadar övülmüş ki onu da çok merak ettim. Oled ekranı varsa bakmak lazım.
-
Bir uyducu olarak söyleyebilirim ki bu liste doğru degil.
Evet samsung satılıyor lakin beko onvo gibi markalar da çok satıyor. Adam ucuz olsun sıfır olsun diyor görüntü kalitesine gram bakmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 12 Ağustos 2025; 18:49:24 >
Çok eskiden pahalı olmasına rağmen kalitesine ve özelliklerine bakarak Sony firmasından şaşmazdım, panelleri kusursuz ve hatasız gelirdi hep. Koreliler bu işe girince, önce Samsung'dan başladım, açıkçası aldığım Samsung TV'ler genel olarak ortalama 2-3 yıl arasında arıza verdiler. Ben bu konuda artık hep LG tercih ediyorum. En son aldığım TV 5. yaşında, oldukça randımanlı ve sorunsuz kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSN_vs_XBOXLive -- 12 Ağustos 2025; 19:39:2 >
Evde Samsung, Vestel ve TCL var. Samsund dayanıklılık olarak uzak ara önde ama f/p olarak TCL kesinlikle başarılı.
Vestel mi? Aman aman evlerden ırak.
🥹🥹🥹 bende eylül ayında lg g5 alacaktım aklımda iki sorudan birini yanıtladın teşekkür ederim diğeri ise dolby vision hdr+ kıyasla dahada mı iyi yoksa hdr mi iyidir.
Google tv olmayan televizyonu asla almam hangi marka olursa olsun.
-
Vestel arçelik sunny falan yerli üretim alın alt tarafı televizyon yerli markalar kazansın zaten hala tv izleyenlere şaşırıyorum
-
Sony zamanında bu akıllı tv ler çıkmaya başladığında daha o zaman diyorduk usb den her formatı desteklemesi lazım diye. o dönem böyle smart tv ler olsa da film v.s izlemek için en güzel yöntem torrent den üst kalite indirip usb den takıp mkv izlemekti. adamlar inadım inat kopyacılık v.s gibi saçma sapan şeylere sığınıp yapmadılar o dönem de hep samsung lg sattı çünkü onlar her formatı destekliyordu. sonra kazandıkça da daha da geliştirler. sony çok geç kaldı.
aynı nokia nın kaderini paylaştı. telefonda bence çok iyiydi yazılım v.s stabilite. ama işte oda biraz halkın tercihine bağlıydı satmadı iphone lar süpürdü piyasayı. şu an türkiyede yok ama çok iyi telefonları var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X