Şimdi Ara

en çok hediye veren operatör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öğrenciyim. bazen tl bile yükleyemiyorum ama internet lazım oluyor , en çok internet hediye eden faturaSIZ operatör hangisidir.?

• turkcell e gec gectıgın zaman detaylı yazacagım.
  • Turkcell. Geçen yıl defalarca 10 GB hediye etti bip ile. Sonra işi zorlaştırdılar biraz. Ben Vodafone'da hediye görmedim daha. Bir haftadır falan bakıyorum yok. Ki geceli bir hafta oldu zaten. Yanımda uygulaması şansına göre veriyor bir. Başka hediye varsa bilgilendirir misiniz beni de ? Faturalı, esnek 3, tarifesi kullanıyorum. 29 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişiyor hocam belli bir operatör üzerinden zor.

• Öğrenci için en iyi operatör kesinlikle bimcell veya pttcell ben faturalıdayım şuan 26 tl 750 dk 750 sms 4 gb internet sana bimcell tavsiye ederim ilk hattımı ordan aldım 25 tl tarife yaıyorsun birde 1 gb veriyor şöyle bişeyde var bimcell arası ücretsiz olduğu için konuşma sınırsız çevremdeki arkadaşlar toplu bimcelle geçti özellikle öğrenciler arabında çok popüler ayrıca yaşlılar içinde çok tercih ediliyor

• Tcell

• 4 tl daha verip katlarca hızlı Türkcell e geçsen daha iyi. Lifecell Avantaj

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell veriyor ama faturalı tavsiye etmem çünkü her ay başka ücretler gelebiliyor bu yüzden faturasız hat tavsiye ederim. Turkcell bip veya salla kazan gibi kampanyaları oluyor . Hediye olarak en fazla turkcell tabi ki ama faturasız paketler bile pahalı diğer operatörlere göre. Daha ekonomik düşünürseniz türk telekom selfy paketleri var . Ben kullanıyorum aylık 1gb veriyor veya tl yüklerseniz internet hediye ediyor 30tl ve üzeri haftalık 1gb gibi.

• Bu ay 3GB internet yaptırdım kendime. Normalde 1 veya 2 yaptırıyorum yetiyor. Bu ay ne tesadüf ki hep GB internet hediye etti bana Turkcell. Bazıları haftalık bazıları günlük. Halen 2GB kullanılmamış internetim duruyor
  • Vodafone da haftalık yanımda uygulaması bir ben de 3 günlük çalışıyor heralde, neredeyse ayın 15 inden beri 5 defa aldım 500-mb 1gb interneti. Tavsiye ederim uygun fiyatlı ve orta bir operatördür. Türk telekom'da ise eğer TL yüklemelerini banka kartı veya kredi kartı ile Avea önline işlemlerden yaparsanız tl yükleme öncesinde atacağınız farklı mesajlarla yüklediğiniz tl oranında 3-4 gb hatta 7-9 gb civarında hediye alabilirsiniz. Örneğin, yaz ek paketi 2 gb 20 tl üzeri yüklemeye salı ve pazar günleri 2 gb, önline işlemlerden yüklemeye 1 gb, ilk defa önleme işlemlerden yüklemeye 4 gb, haftalık 1 gb ve günlük 1 gb olmak üzere bu ay 11 gb hediye internet geldi Türk telekom'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 27 Şubat 2018; 6:15:30 >
  • hepsi de çakal olmuş
    belli bir tl yüklemeden sonra hediye veriyorlar,20 tl yüklersen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.