Şimdi Ara

En Büyük Pişmanlıklarınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
3
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben başlayayım. 8 yıl önce futbola bir arkadaşımla birlikte başladık. Ben antrenmanda yere düşüp sakatlanınca 1 hafta antrenmanlara katılamadım o arada babam bilgisayar alınca birdaha hocanın çağırmasına ve güzel oynamama rağmen devam etmedim. Birlikte futbola başladığım arkadaşım şuan dortmund alt yapıda oynuyor ondan önce Mersin İdman Yurdu alt yapısındaydı çocukla yazları denk görüştüğümüzde içim yanıyor bıraktığım için.

• Orta okulda çok iyi yüzmeme rağmen çok yorulduğumdan yüzmeyi bırakmam.. hocamda yalvarmıştı ama bırakmıştım pişmanım. Ortaokul-lise yıllarımda iyi basketbol oynardım, Darüşşafakanın alt yapısına gidecektim ordan çok iyi yükselme şansım vardı sonra ailem istemedi bende çok zorlamadım şansımı nedense bunada pişmanım. Ama en büyük pişmanlığı şu an okuyor olduğum bölümdür, bilmeden yazdım ve şu an pişmanım gram okuma hevesim yok ama 3. sınıfım bir an önce bitirmeye bakıyorum.
  • 4s i satıp s3 almam
  • Annemin babamın sözünü dinlemeyip kalp hastası olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

4s i satıp s3 almam

Of diyorum be birader pişmanlığın böylesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya girmek
  • aşırı kilolu bir insanım arkadaşlarım futbol oynarken tazı gibi koşuyor herşeyi yapıyolar ben sınıfta müzik dinliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • küçükken o kadar takım hocası ve abilerimin istemesine rağmen bi kulübe girmeyip şimdi ders çalışmak zorunda olduğum için pişmanım , kim bilir nerelerde olucaktım şimdi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

quote:

4s i satıp s3 almam

Hocam galaxy note2 nasıldır sizce?

Bende de 4s var tabii ki iOS'den vaz geçmem sadece arkadaşım iPhone 5 ile note2 arasında kaldı.

Bence kesınlıkle iphone 5 ios kullandıkdan sonra android e alısamıyor kım ne derse desın tabı denemekte fayda var
  • eminim benim de vardır ama bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Ben başlayayım. 8 yıl önce futbola bir arkadaşımla birlikte başladık. Ben antrenmanda yere düşüp sakatlanınca 1 hafta antrenmanlara katılamadım o arada babam bilgisayar alınca birdaha hocanın çağırmasına ve güzel oynamama rağmen devam etmedim. Birlikte futbola başladığım arkadaşım şuan dortmund alt yapıda oynuyor ondan önce Mersin İdman Yurdu alt yapısındaydı çocukla yazları denk görüştüğümüzde içim yanıyor bıraktığım için.

quote:

quote:

4s i satıp s3 almam

Bende de 4s var tabii ki iOS'den vaz geçmem sadece arkadaşım iPhone 5 ile note2 arasında kaldı.

ocak ayı güncellemesini yüklmezsen kullandığım en iyi tlf (iphone 3,s3,xperia s v.bv.b kullandım daha önce)

• 10.sınıfta okulu bırakmam müdürün ve babamın bana oku oglum demesi.İlerde pişman olup 1sene çalıştım suan 11 olmam gerekirken 10.sınıfım
  • Zamanında babama yük olmayım diye özel üniversitede hukuk okumayıp devlette iktisat okumam en büyük pişmanlığım.Benim kafam sayısala basmıyo ne diye yazdıysam iktisatı, maliye işletme falan olaydı yine iyiydi
  • Babam 8 yaşında gitara başlattı 13 yaşına kadar çaldım klasik,akustik sonra elektro geçtim.Çok iyi çalabiliyordum sonra birden bıraktım aradan 4 sene geçti ben hala pişmanım ve tekrar baştan başlamayı düşünüyorum bırakmasaydım şimdi nasıl çalıyordum kim bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fara25

aşırı kilolu bir insanım arkadaşlarım futbol oynarken tazı gibi koşuyor herşeyi yapıyolar ben sınıfta müzik dinliyorum

Süleyman? La senmisn .d

• quote:

Orijinalden alıntı: xtekinnnx

quote:

Ben başlayayım. 8 yıl önce futbola bir arkadaşımla birlikte başladık. Ben antrenmanda yere düşüp sakatlanınca 1 hafta antrenmanlara katılamadım o arada babam bilgisayar alınca birdaha hocanın çağırmasına ve güzel oynamama rağmen devam etmedim. Birlikte futbola başladığım arkadaşım şuan dortmund alt yapıda oynuyor ondan önce Mersin İdman Yurdu alt yapısındaydı çocukla yazları denk görüştüğümüzde içim yanıyor bıraktığım için.

quote:

quote:

4s i satıp s3 almam

ocak ayı güncellemesini yüklmezsen kullandığım en iyi tlf (iphone 3,s3,xperia s v.bv.b kullandım daha önce)

Hayırdır hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 22 Ocak 2013; 1:34:40 >

• GÜVENMEK
  • Sigara.
  • Şu ana kadar beni rahatsız edecek kadar pişmanlığım olmadı.

• quote:

Hayırdır hocam

hangimiz pişman olmadı ki
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.