Şimdi Ara

En Beğendiğiniz Android Oyunları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
6
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu en başta konu dışına açmıştım fakat yanlış yerde olduğu için ceza yedim ve konu kapandı. Tekrar açıyorum.
    Açmamın amacı benim gibi telefonunda güzel,kaliteli oyun oynamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilmek ilk ben başlıyorum

Dolmuş Driver: Oyunun sesleri müthiş fakat oyun biraz zor veya bana öyle geldi. Türkçe sesleriyle çok eğlenceli.(EDIT: OYUN REKLAMLAR YÜZÜNDEN OYNANMAZ HALE GELMIŞ BOSUNA INDIRMEYIN)
    Tank Hero:Bence kesinlikle indirin eğlencelidir sürükleyicidir.
    New Star Soccer: Futbol kariyeri oyunu başlarda çok eğlencelidir ama sonradan sıkıyor.
    Minecraf: Kesinlikle indirin müftalası oluyorsunuz
    Candy Crush: Bağımlılık yapıyor.
    Monopoly:Çok kaliteli.
    Where is My Water?: Çok güzel bir zeka oyunudur,sarar da.
    Granny Smith :Kahramanımız ın nine olduğu zamanınızı gecirebileceginiz kaliteli bir oyundur
    Pocket Soccer:Denenmesi gereken bir oyun arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz

Not: Bazı oyunlar paralı fakat internetten bu oyunları rahatca bulabilirsiniz. Oyunun isminin yanına apk yazmanız yeterli.

Not: Siz de yazin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levent Levent. -- 14 Ağustos 2013; 7:30:29 >

• Modern Combat 3/4: Neredeyse Cod Serisinin mobil hali denebilir.
    Viking Wars: Clash of Clans tarzı online Oyun.
    Most Wanted: Oldukça Sağlam grafikli yarış oyunu.
    Real Racing 3 : Buda bayağı iyi yarış simülatörü.
    World Of Goo : Zevkli pıtır pıtır bi oyun
    Aces of the Luftwaffe : Parmakla uçak kontrol edip , düşman öldürüyorsunuz.Zamanının Chicken Wars ı
    Bad Piggies HD :Hafif mühendislij yaptığınız , angry birds domuzlarını kullandığınız oyun.
    Beat the Beats : Oynamak lazım kesnlikle . Bağımlılık yaptı bende
    Catapult King : Fırlatmalı, mancınıklı , prenses kurtalmalı sağlam grafikli oyun .
    Csr Racing : Yüksek grafikli Drag racing tarzı oyun.Oyun içi para satmaya çok uğraşılmış ama lsun.
    Dead Trigger : ANlatmaya gerek yok zaten.Zombili felan.
    Pou : Sanal bebek
    Hill Climb Racing : Oldukça basit grafikli 2d müthiş oyun.
    Basketbol Shoot : Yine 2D ama müthiş zevkli oyun.
    Eternity Wars : Metin 2 gibi kesmeli oyun
    Finger Slayer : Zamanında 3gsler de oynadım oyun .
    Flow Free : Renkleri birleştirme.İlerledikçe zorlaşıyor harbiden.
    Frontline commando : Koşup , yürüyemiyorsunuz ama bayağı sarıyor.
    Fruit Ninja : Meyve kesiyoruz :D
    Jetpack Joyride : Kaliteli oyun ama beni pek sarmadı.
    Mike V: Skateboard Party Lite : Kaymayı sevenlere :D
    Rope Escape : iple kaçmaya çalışıyoruz . Vakit varsa bayağı zevkli oyun.
    Rope and fly : Açıp iki dk oynanacak , tam can sıkıntısı gidermelik oyun .
    Sheep Up! : Koyunları zıplatarak para felan topluyoruz .Komik ama güzel bir oyun.Belki biraz çocuklara yönelik ama olsun
    Six Guns : Grafikleri vs gayet güzel ama kontrollerde biraz zorlandım.Macera tarzı aksıyon oyunu.
    Skyriders : Uzayda cisimleri kaydırarak ve engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyor.Kontrol etmesi çok basit ama hızlanınca gayet zor.Grafikleride çok kaliteli.
    Tower Defense : 2D savunma oyunu .Gayet heyecanlı tavsiye ederim
    Traffic Panic London : Londra da panic ortamında trafik lambalarını kontrol ediyoruz.Bayağı zevkli .
    Vector : Adamı koşturarak peşindekilerden kurtuluyoruz.Oynadıkça güzelleşiyor.
    Zombie Road Trip : Arabalarla Zombi Öldürüyoruz.Oynadıkça para veriyor.Sonra araba geliştirip daha uzağa gitmeye çalışıyoruz.Sarıyor bayağı.
    Mutant Road Kill : Bunda da zombi öldürüyoruz ama araç geliştirmek daha zor ve grafikleri daha kaliteli.
    Tower N' Trolls : Tower Defense tarzı farkı oyun isteyenlere tavsiyemdir.
    Zeus Defense : Yunan Tanrısı Zeus oluyorsunuz ve şehri koruyorsunuz.Şimşek felan çakıyorsunuz.
    7x7 : Güzel bir bulmaca.
    Agent Dash ve Temple Run 1/2 , Subway Surfers : sonsuz Koşu oyunu işte.Beni pek sarmıyor.Arkadaşlarınızla rekabet için oynamadıkça anlamı yok
    Beach Buggy Blitz: Sahilde Araba yarışı.Grafikleri felan idare eder.Oynadıkça oynanıyor ama.
    Blood & Glory 1/2: Gladyatör olup, savştığınız oyun.Vaktiniz varsa oynayın.

• furkantasdemir kullanıcısına yanıt
    hocam önerdiğiniz oyunlar çok hoşuma gitti birde sizden ayrıntılı uygulama listesi istiyorum zahmet olmazsa kullandığınız uygulamalarıda yazarsanız bnm gibi androidle yeni tanışmış kişilerde bilgilenir sayenizde
  • Most Wanted çok iyi ben çok oynadım ama çok zorlaşınca sildim. Geçemiyodum yarışları :)
    Real Racing grafikleri fena değil ama ben beğenmedim sildim.
    Real Boxing oynuyorum şuan en güncel oynum. Grafikler hareketler güzel.
  • Riptide gp2 jetskı yarısı ama bırebır motosıklet gubı zevk verıo pistler bol aracı modıfıye edebılıyorsunuz muzık ve grafıkler oldukca ıyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini Motor Racing oyunu da güzeldir küçük arabalarla yarıştığımız üstten görünümlü eğlenceli bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Modern Combat 3/4: Neredeyse Cod Serisinin mobil hali denebilir.
    Viking Wars: Clash of Clans tarzı online Oyun.
    Most Wanted: Oldukça Sağlam grafikli yarış oyunu.
    Real Racing 3 : Buda bayağı iyi yarış simülatörü.
    World Of Goo : Zevkli pıtır pıtır bi oyun
    Aces of the Luftwaffe : Parmakla uçak kontrol edip , düşman öldürüyorsunuz.Zamanının Chicken Wars ı
    Bad Piggies HD :Hafif mühendislij yaptığınız , angry birds domuzlarını kullandığınız oyun.
    Beat the Beats : Oynamak lazım kesnlikle . Bağımlılık yaptı bende
    Catapult King : Fırlatmalı, mancınıklı , prenses kurtalmalı sağlam grafikli oyun .
    Csr Racing : Yüksek grafikli Drag racing tarzı oyun.Oyun içi para satmaya çok uğraşılmış ama lsun.
    Dead Trigger : ANlatmaya gerek yok zaten.Zombili felan.
    Pou : Sanal bebek
    Hill Climb Racing : Oldukça basit grafikli 2d müthiş oyun.
    Basketbol Shoot : Yine 2D ama müthiş zevkli oyun.
    Eternity Wars : Metin 2 gibi kesmeli oyun
    Finger Slayer : Zamanında 3gsler de oynadım oyun .
    Flow Free : Renkleri birleştirme.İlerledikçe zorlaşıyor harbiden.
    Frontline commando : Koşup , yürüyemiyorsunuz ama bayağı sarıyor.
    Fruit Ninja : Meyve kesiyoruz :D
    Jetpack Joyride : Kaliteli oyun ama beni pek sarmadı.
    Mike V: Skateboard Party Lite : Kaymayı sevenlere :D
    Rope Escape : iple kaçmaya çalışıyoruz . Vakit varsa bayağı zevkli oyun.
    Rope and fly : Açıp iki dk oynanacak , tam can sıkıntısı gidermelik oyun .
    Sheep Up! : Koyunları zıplatarak para felan topluyoruz .Komik ama güzel bir oyun.Belki biraz çocuklara yönelik ama olsun
    Six Guns : Grafikleri vs gayet güzel ama kontrollerde biraz zorlandım.Macera tarzı aksıyon oyunu.
    Skyriders : Uzayda cisimleri kaydırarak ve engellere çarpmadan ilerlemeye çalışıyor.Kontrol etmesi çok basit ama hızlanınca gayet zor.Grafikleride çok kaliteli.
    Tower Defense : 2D savunma oyunu .Gayet heyecanlı tavsiye ederim
    Traffic Panic London : Londra da panic ortamında trafik lambalarını kontrol ediyoruz.Bayağı zevkli .
    Vector : Adamı koşturarak peşindekilerden kurtuluyoruz.Oynadıkça güzelleşiyor.
    Zombie Road Trip : Arabalarla Zombi Öldürüyoruz.Oynadıkça para veriyor.Sonra araba geliştirip daha uzağa gitmeye çalışıyoruz.Sarıyor bayağı.
    Mutant Road Kill : Bunda da zombi öldürüyoruz ama araç geliştirmek daha zor ve grafikleri daha kaliteli.
    Tower N' Trolls : Tower Defense tarzı farkı oyun isteyenlere tavsiyemdir.
    Zeus Defense : Yunan Tanrısı Zeus oluyorsunuz ve şehri koruyorsunuz.Şimşek felan çakıyorsunuz.
    7x7 : Güzel bir bulmaca.
    Agent Dash ve Temple Run 1/2 , Subway Surfers : sonsuz Koşu oyunu işte.Beni pek sarmıyor.Arkadaşlarınızla rekabet için oynamadıkça anlamı yok
    Beach Buggy Blitz: Sahilde Araba yarışı.Grafikleri felan idare eder.Oynadıkça oynanıyor ama.
    Blood & Glory 1/2: Gladyatör olup, savştığınız oyun.Vaktiniz varsa oynayın.

Hocam oyunların cidden mükkemmel aralarında baya bilmediğim muhteşem oyunlar var teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN GÜZEL PC OYUN MÜZİKLERİ
    20 yıl önce açıldı
    En sevdiğiniz flash oyun
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inşallah bu gece yazabilirm.Oyunlar da üstüne 1 2 tane daha eklenebilir belki.Eğer vakti olanlar varsa buradan tek tek izleyerek yeni program, oyun vs bulabilir.
  • Apparatus.
    Fizik mühendislik oyunu denebilir. Size tahtaları, pil vs veriyor. Öyle bir mekanizma yapmalısıniz ki topu istenilen yere koymaya çalışıyorsunuz. Müthiş bir zeka oyunu. Fizik kuralları çok gerçekçi. İlerde youtube yardimsiz çok zor bitirilecek bir oyun

• Big Fish ve G5 oyunlarını tavsiye ederim.

• Fifa 12 . Ancak her indirdiğimde oyunun içinden 1 gb dosya indirmeniz gerekli. Benim gibi kotalı internet kullananlar için çok kötü bir durum :(

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castle TD, kingdom rush tarzı kule savunma oyunu. oyun hakkında daha çok bilgi isteyen pm atabilir
    probe the humans, telefonda zor ama tablette daha iyi
    pocket soccer,
    beach buggy blitz, 3D araba oyunu, 500mb tablette bile kasmıyor
    leps world 1 yada 2, en iyi mario tarzı oyun
    sudoku fun ve bubble shooter, cool mango tarafından hazırlanan oyun, eğlenceli
    rat on a scooter, eğlenceli bir oyun
    fruit blitz, bejeweled tarzı oyun

ve tabiki bir aralar oynadığım tek oyun olan
    zombie road trip, earn to die tarzı zombie ezme oyunu
    oyun gerçek anlamda iyi ancak şuan oynamıyorum çünkü oyun çok kolayladı, artık 15-20 dk dan önce ölmüyorum o yüzden de oynayasım yok :)
  • Dark avenger,colony attack,dungeon hunter 3-4,zombiewood,mage defense,bloons td 5,defender 2,speedx 3d vs vs.böyle bir çok konu var.oyunların uygulamaların açıklandığı o konulara da bir bak.özellikle onerecegim gamevil oyunlarıdır.
  • Bu konu gibi başka konu var mı bulamadım da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikustaka

Bu konu gibi başka konu var mı bulamadım da ?

Bizzat bana ait vardı fakat konu dışında olduğu için kapattılar ceza falan yedim

Bu arada pocket soccer tavsiye ederim arkadaşlarınızla oynayabileceginiz bir oyun

• Android deki oyunlar Wild blood real racing 3 ve diğerleri

• dolmuş driver
  • Fifa 14

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.