Şimdi Ara

en az yakan benzinli motor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
5.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen haftalarda açtığım konuda 4.2 ortalam için ortalama hızın düşük olduğu (78) söylenmişti.Bütün yolu 90'la gittiğim bu yuzden az yaktığı söylenmişti.(Çok fazla trafik ışığına denk geldiğim için ortalama hızım düşmüştü )

benzer yolu trafiksiz 120-130 ile gittim ve sonuç bu :

Bence bu koşullarda daha az yakan bir benzinli olamaz.Varsa paylaşın lütfen. Dizellere lafım yok elbet daha az yakanlar olacaktır fakat benzinde özellikle UZUNYOLDA bence TSİ 'ler ekonomide zirveyi çekiyor.(Şehir içi malesef üzebiliyor)

en az yakan benzinli motor.

• https://arabalisozluk.com/teknik-ozellikler/subaru/vivio/vivio-0.66-t-64-hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyKalDa -- 26 Ağustos 2018; 8:55:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sefer de yokuş indiğiniz söylenecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

bu sefer de yokuş indiğiniz söylenecek
    Geçen sefer rüzgarın yönü ,asfaltın kalitesi ,araçtaki kişlerin açlık tokluk durumları bile dikkata alınarak çok yaktığı söylenmişti :D
  • Tsi nin 150 km/h altinda birakin yakit tuketmeyi yakiti urettigini herkes biliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Tsi nin 150 km/h altinda birakin yakit tuketmeyi yakiti urettigini herkes biliyor
    :D yok o kadar olmasada kokluyor yakıtı
  • modelini bilmiyorum ama yuksek ihtimal ibiza yada seattir gercekten methini cok duydum buyuk araclara alismasam alacagim ilk aractir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN AZ YAKAN OTOMOBİLLER
    13 yıl önce açıldı
    en iyi dizel motor.
    18 yıl önce açıldı
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    link acılmıyor hocam
  • 1.0 tsi gerçekten çok az yakan motor

bende bu bayram hem bayram trafiğine hem bir kaç şehir ve kasaba içlerine girip otoyoldan ayrılıp sonra tekrar otoyola dönmeme, sıcaklardan ötürü klima açık olmasına rağmen 4 litre yaktırdım.
  • Mazda skyactive motorlar nasıl kullanan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Carter35

modelini bilmiyorum ama yuksek ihtimal ibiza yada seattir gercekten methini cok duydum buyuk araclara alismasam alacagim ilk aractir
    Modeli büyük ihtimal polo sanırım. Bende ibiza var motorlar aynı zaten. Bağlantı kabloları falan ww işaretli. Yakıt tüketimi kullanıma göre uzun yolda 3litre ye kadar düşüyor fakat agresif sürmeye gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Tsi nin 150 km/h altinda birakin yakit tuketmeyi yakiti urettigini herkes biliyor

Biz bunu önceden dediğimiz de linç yiyorduk. Dedik işte Tsı Motor Yakıt üretiyor diye ama dinleyen nerde!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSı 2.3 litre yakıyormuş, forumda konuları var, ötesi olacağını sanmam Vagdan

• İ10 var e180 var. Hangi karoser ona bakın önce. Adam 1.2tsi.polo ile 4lt yaktım diyor vatandaş haaa çoh iyi diyip Highline passat alıyor. Sonuç bu 7 lt yakıyor benim araba bozuk

• Aynen forumda 2 küsür litre yaktığını İdda edip foto koyanlar oldu 😄

Yav atmosferik araçla da benzer koşullarda az yakılıyor

Ama tsi gibi yakıt üretmiyor.

Sağda solda araba alacak bilinçsiz kesim şu mesajları görüp inanmasa tek derdim bu.

Alacak tsi aracı, küçük şehirde çevre yolu olmadan şehir içi görecek 10lt leri,

Ama gene de arabasına toz kondurmayıp sağda solda böyle konular açabilir.

Malum bulaşıcı hastalık.

Allah tan tsi ler Ferrari gibi ulaşılmaz premium bişey değil. Hani illa 3-5 arkadaşta oluyor da ne cacık olduğunu biliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 26 Ağustos 2018; 11:59:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.0tsi lar b sınıfı araçlarda yeterince az yakıyor. Ford daki gibi orta silindir de kapatılırsa tüketim biraz daha düşebilir.

• Hyundai i10 1.0 AT

Rodaj dahil ilk 2 bin km

Ort hiz 35km/sa

Tuketim 6.6lt/100km

Yer: Istanbul

Edit: klima acik

Edit:rodajda ilk depo 8.5lt/100km yakmisti rodaji cikartsak 5-6lt arasi kalir tuketim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 26 Ağustos 2018; 12:16:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

Aynen forumda 2 küsür litre yaktığını İdda edip foto koyanlar oldu 😄

Yav atmosferik araçla da benzer koşullarda az yakılıyor

Ama tsi gibi yakıt üretmiyor.

Sağda solda araba alacak bilinçsiz kesim şu mesajları görüp inanmasa tek derdim bu.

Alacak tsi aracı, küçük şehirde çevre yolu olmadan şehir içi görecek 10lt leri,

Ama gene de arabasına toz kondurmayıp sağda solda böyle konular açabilir.

Malum bulaşıcı hastalık.

Allah tan tsi ler Ferrari gibi ulaşılmaz premium bişey değil. Hani illa 3-5 arkadaşta oluyor da ne cacık olduğunu biliyoruz.
    Tsi gerektiğinde az yakan gerektiğinde performansla beraber fazla yakan bir ünite.

Araçtan ne istersen onu veriyor.

Genel anlamda başarılı buluyorum.

Not: Ford kullanıcısıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim 1.2 cvt tuketim degerleri asagidaki gibi, sehiricinde basarili yuksek hizlarda o kadar basarili degil kanimca.

Benzin degerleridir.

mesafe 25 km , ortalama hiz 23 km tuketim 6.6 litre.

Mesafe 13 km, ortalama hiz 15 km, tuketim 7.8 litre.

mesafe 25 km ortalama hiz 55 km tuketim 5.0 litre.

Mesafe:20 km ortalama hiz 88 km, tuketim: 6.2 litre.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.