Şimdi Ara

En Az Aşınmada Lastik Nasıl Isıtılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar En iyi yol tutuşu almak için Yumuşak sıcak lastik gerekli.Peki lastiği pati çekip çok fazla aşındırmadan ve çok fazla slavom yapmadan, başka ne tür yollardan Lastiği ısıtıp en iyi yol tutuşunu alabiliriz?

• Oyle 1yol olsa Formula arabaları pistte lastik ısıtmak icin 1tur atmazdı gibime geliyor.
  • Valla arkadaşım trafik için 2 püf noktası var
    1-mevsimine göre seçim yani kışın kar lastiği kullan bunlar yapısı gereği daha çabuk ısınır
    2-çelik jant ve sürekli fren kullan-ki buda balataları çabuk aşındırır ancak mevsimlik lastik kendisi zaten gerekli ısıya biraz yol yaptıktan sonra gelir sürtünmeden dolayı yani uğraşmana gerek yok..

ha yok ben aşırı yol tutuş istiyorum diyosanda aracı yere yakınlaştırcan ince yanak geniş taban jant-lastik kule gergisi.. bu seferde mekanik ve kaportA AKSAMINI ÇOK YORARSIN DAHADA ÇOK YOL TUTUŞ DERSEN YARIŞ LASTİĞİ ALACAKSIN A MA TRAFİKTE MODİFİKASYON YAPILMAMIŞ ARAÇLAR İÇİN GEREKSİZDİR.
  • pati çekip slalom yapmak lastiği ısıtmaz aşındırır mevsimlik lastiklerden kullandığın zaman böyle bir sorunla karşılaşmazsın ama piskolojik olarak genede içine sinmezse 100 metre sağ sol yaparak git o zman ısıtmış olursun lastiklerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaTiNhO

pati çekip slalom yapmak lastiği ısıtmaz aşındırır mevsimlik lastiklerden kullandığın zaman böyle bir sorunla karşılaşmazsın ama piskolojik olarak genede içine sinmezse 100 metre sağ sol yaparak git o zman ısıtmış olursun lastiklerini

Slavom yapmak lastiği ısıtmaz demişsin sonrada."100 metre sağ sol yaparak git o zman ısıtmış olursun" demişsin.

Dediğin şey zaten slavom yapmak değil mi

• Slick lastikler için arap sabunu tavsiye edilir... (Şaka değil, eski yarışçılar bilir)

Zemine arap sabunu sürüp üzerinde patinaj çekerek lastiği kısa sürede uygun sıcaklığa getirebilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arikanturk

Slick lastikler için arap sabunu tavsiye edilir... (Şaka değil, eski yarışçılar bilir)

Zemine arap sabunu sürüp üzerinde patinaj çekerek lastiği kısa sürede uygun sıcaklığa getirebilirsiniz...

o artık kalmadıki. artık ya yağda yada suda ısıtıyoruz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

quote:

pati çekip slalom yapmak lastiği ısıtmaz aşındırır mevsimlik lastiklerden kullandığın zaman böyle bir sorunla karşılaşmazsın ama piskolojik olarak genede içine sinmezse 100 metre sağ sol yaparak git o zman ısıtmış olursun lastiklerini

Slavom yapmak lastiği ısıtmaz demişsin sonrada."100 metre sağ sol yaparak git o zman ısıtmış olursun" demişsin.

Dediğin şey zaten slavom yapmak değil mi
    sen slavom yapmayı sağ ve sola manevra yapmak olarak biliyorsan ancak kendi kendine gülersin

• Bu arada hemen bir düzeltme yapalım neyi bilip neyi bilmediğini iddia eden bütün arkadaşlara;

SLAVOM DEĞİL SLALOM

• f1 de lastik battaniyeleri var ama bulman zordur sen en güzeli elektrikli battaniye sar lastiklere oda görür işini
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

quote:

Orjinalden alıntı: arikanturk

Slick lastikler için arap sabunu tavsiye edilir... (Şaka değil, eski yarışçılar bilir)

o artık kalmadıki. artık ya yağda yada suda ısıtıyoruz..

Yok, zaten eski tayfa numarası, yazdım ya...
  • ben diyecektim slalom diye.. arkadaş düzeltmiş. herkes SLAVOM SLAVOM güle güle öldüm neyse bi tencereye su koy kaynat lastikleri üzerinde tut..

valla formula aracı mı kullanıyosun arkdaşım anlayamadım bu beklentiye anca böyle cevap verebildim. kusura bakma
  • quote:

valla doğrusunu kullandım ben sonradan arkadaş beni kötü yola sokmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.