Şimdi Ara

En az arıza Yapanlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En az arıza Yapanlar..

İnci akü 82 amper -- Boss 3,5 farad kapasitör -- 2x 4 AWG Power cable -- Pionner DEH-X7550SD -- M acoustic msx 465 -- M Acoustic MSX 1000.1 Mono -- Kicker Comp 38 -- Pioneer TS-A 6995 S -- Pionner ts s20 --JBL GTO 6508C 16cm Mid
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

İnci akü 82 amper -- Boss 3,5 farad kapasitör -- 2x 4 AWG Power cable -- Pionner DEH-X7550SD -- M acoustic msx 465 -- M Acoustic MSX 1000.1 Mono -- Kicker Comp 38 -- Pioneer TS-A 6995 S -- Pionner ts s20 --JBL GTO 6508C 16cm Mid
  • günerkanat görmesin

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arşil_batuhan -- 27 Temmuz 2012; 19:37:58 >

Benim aracım 230 binlerde olmasına rağmen sorunsuz çok şükür. Yapanların eline sağlık.
  • Yillar once arastirilmis 1 anket hala daha guncelligini koruyor fakat 1 sey dikkatimi cekti ayni motoru kullanan audi 9 vw 16. nasil oluyor bu is ? peugeot da 12. ama citroen 20 halbuki ayni platform ayni motor sanziman diil mi bunlar
  • Bu konuda arızanın türü de önemli bir faktör bence.Tabi bunu yazmaktaki amacım kesinlikle Japon araçlarını kötülemek değil,zaten kullandığımız araçlardan biri Toyota diğeri Dacia(Renault) ikisinden de bir sıkıntı görmedik henüz biri 2005 biri 2009 model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

günerkanat görmesin

O hangi gazete ?

Gazetede her yazan doğrumu ?

200 bin arabayı kim veya hangi kuruluş hangi şartlarda incelemiş ?

Şimdi siz yine fanatik dersiniz. Yukarıda sorduğum sorulardan birinde yanlış varsa haklısınız.

Ekleme : Hatta aklıma bir soru daha takıldı; İngiltere'de bu araçlardan eşit sayıda ve eşit modelde nasıl bulmuşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 27 Temmuz 2012; 23:15:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

İnceden.

Hem sorunsuzluk hem de eski gunlerimizi hatirlatma, bir nev'i nostalji.

Kim bir hondaya bindigi zaman annesinin onu legende yikadigi gunleri, o legen plastigi kokusunu tekrar burnunda duyumsamaz ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: günerkanat

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

günerkanat görmesin

O hangi gazete ?

Gazetede her yazan doğrumu ?

200 bin arabayı kim veya hangi kuruluş hangi şartlarda incelemiş ?

Şimdi siz yine fanatik dersiniz. Yukarıda sorduğum sorulardan birinde yanlış varsa haklısınız.

Ekleme : Hatta aklıma bir soru daha takıldı; İngiltere'de bu araçlardan eşit sayıda ve eşit modelde nasıl bulmuşlar ?

bir madde de ben ekliyim dostum: o 200 bin aracın kimi hor kimi de normal kullanılmıştır. Bu araçların aynı şartlar altında aynı km ye kadar verdiği arızaları tespit etmek ne kadar mümkün olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Bu tarz verilerin çok objektif olduğunu düşünmüyorum.

Benim aracım 230 binlerde olmasına rağmen sorunsuz çok şükür. Yapanların eline sağlık.

Arkadaşa katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha çok kullanılıp daha az arıza çıkaran araç olarak renault fiat wolsvagen ilk sıralarda olması lazım piyasa da daha fazla olmaları açısından ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 27 Temmuz 2012; 23:46:26 >

Bu listeyi hala görmeyen mi kaldı?

Yoksa biraz hırgür mü çıkaralım diyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insideman -- 27 Temmuz 2012; 23:54:49 >

Orijinalden alıntı: Shark`y

Yillar once arastirilmis 1 anket hala daha guncelligini koruyor fakat 1 sey dikkatimi cekti ayni motoru kullanan audi 9 vw 16. nasil oluyor bu is ? peugeot da 12. ama citroen 20 halbuki ayni platform ayni motor sanziman diil mi bunlar

Demek ki bir araba sadece motordan ibaret değil.

Orijinalden alıntı: unixslax

renault a bak son sıralarda nerdeyse Arıza yapmasından çok kullanılabilirlik araştırması yapsalarmış keşke ..

Daha çok kullanılıp daha az arıza çıkaran araç olarak renault fiat wolsvagen ilk sıralarda olması lazım piyasa da daha fazla olmaları açısından ...

Arıza çıkaran araç sayısı dememişler.

Arıza çıkarma İHTİMALİ demişler.

Araç satış rakamlarının önemi yok bunda. X markasında, 1000 araçtan 500 aracın arıza çıkarmasıyla, Y markasında 10 araçtan 5 aracın arıza çıkarması aynı şeyler, yüzdeye vurulduğu için. İki markada aynı arıza İHTİMALİNE sahiptir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.