özellikle şu accelator meselesi var acep bundanmı ki ne anlayamadım
ya bazen hızı yükseliyor ben de moral buluyorum... sonra bi bakıyorum 3'e düşmüş biraz başında duruyorum nolucak diye 11'lere çıkıyor... yani neler oluyor anlamıyorum... kafası esince 22 oluyor esmeyince 3 ... Acaba indirdiğim şeylerin kaynağı mı az??? çünkü zor bulunacak şeyleri indiriyorum... ondan mı acaba?
Elimde crackli eski bir mod var onunla 37 kb ları bile gördüğüm oluyor. Ama yanlış gösteriyor. Kullanırken 16/17 kb lara bazen düşüyor ağlıycakmış gibi oluyorum. Link vermek yasak olduğundan şöyle söyliyebilirim edonkey2000 pro 0.52 diyerek edonkeyin aramasına yazıp indirebilirsiniz.
Kurarken ilk sayfadaki resimli ayarlara bakmanızı öneririm. Benden söylemesi. Modu verip burada tanıtmak istemiyorum. Zırt pırt error zilip hatasının çözümünü sorarlar.
Çok fazla hata veriyor ama bir de kullanabilirseniz hayali de olsa gösterdiği hız denemenize değer.
yapma bunu yapma yapma zafer binbaşım PM denen dava süsmü yapma bunu bana at şu pm
bu arada bi soru daha Divx - King Kong 2005.mpg dosyayı indirir ken %99 küsura geliyo tekrardan %98 den başlıyor bunu defalarca yaptı problem nedir çözümüynen alabilirmiyim çünkü bitmek bilmiyor
yukarıdada sordum accelator yüklü değil pm den link ini verebilinmi arattırdım ama sonuç alamadım
bide kırmızı renk almış olan % 0 dosyalar hiç açmıyacakmı yani inmezmi bekleyimmi silimmi
Rozarback2 ve donkeysurverno1 haricindeki tüm surverları sil. Block listi yaptıktan sonra sağlam olanlar tekrardan gelir.
Downloadların tamamlanır.
Zaman göstericek.
Tammamdır teşekkürler, bakalım neler olacak ;)
Bitek RB2 ve donkeysno1'i bıraktım, başka yapacağım birşey varmı? yani serverlar kendisi mi ekleniyor yoksa get server list yapmam gerekir mi
Kendisi ekler. Sakın get surver list deme.Zaten ötekiler gelmese de bir sey ifade etmez.Ikisinin de önceliğini high yap ve sadece bunlara bağlanmanı öneririm.
Birader dediğini uykuladım.. bi tek RB2 ve donkeysno1 var server olarak eski downloadlarımı tamamladı sonunda.. ancak yeni eklediğim downloadları tamamlamıyor bu sefer... server liste bakıyorum yine bu ikisi var,kaderime küfretmeye başlicam yakında
zafer_72 hocam nerdesin okadar yazdım cevap ver gayrı
şu anki bu durum uzun zamandır devam etmekte tekrar ediim accelotar dosyaını ayrıca yüklemedim senin anlatımındakileri harfiyen yaptım sadece upladı sayısı görüldüğü gibi artırdım
lütfen yardımcı olabilirmisin
quote:
Orjinalden alıntı: yanlızkurt_35
zafer_72 hocam nerdesin okadar yazdım cevap ver gayrı
şu anki bu durum uzun zamandır devam etmekte tekrar ediim accelotar dosyaını ayrıca yüklemedim senin anlatımındakileri harfiyen yaptım sadece upladı sayısı görüldüğü gibi artırdım
lütfen yardımcı olabilirmisin
Niye durduruyorsun. Bırak hepsi aynı anda insin. Kaynak sayın gördüğüm kadarı ile çok az (166) 1500/2000 arasında tutmaya çalış. Azaldıkça yeni dosyalar ekle. Bu versiyonda istediğin kadar dosyayı aynı anda indirebilirsin. Yeterki kaynak sayısını tuttur.
Benim dediğim crackli 0.52 versiyonunda 5 den fazla indirmeye kalktığında bilgisayar sapıtıyordu. Gerçi 0.52 nin de esprisi kalmadı. Rozarback2 nin son olayından sonra hız hiç işlememeye başladı.
ben bi ara 25 dosya ayni anda iniyodu ilk kez oyle bişey oldu ama 512 baglantim hepsine cok yuksek hiz veremiyodu ama guzeldi
zafer_72 Binbaşı
usta anlatamadım herhal pc günlerce açık kaldı gördüğün ve göremediğin tüm dosyalar açıktı '' (166) 1500/2000 '' çalışırken 1700 küsürleri belkide fazlasını gördü yattıktan sonra nereye çıktı tabi bilmiom. mesele hepsini de açsam tek dosyada açsam down 0,0 yada 1-2 gibi sürünüyor derdim bu resimdeki olay kalıcı uzunzamandır böle o inmiş olanlar ve yarım kalanlar iyi haldeki zamanda.
nankörlük etmiim 1 GB yakın mp3 indirdim 1 tane film de indi ama ne olduysa okadar
problemi anlatabilmişimdir inşallah
yareımcı olabilirsen sevinirim
ya ben ilk kullanmaya başladığımdan beri ortada hiçbir neden yokken progrma kapanıyor..bu sorunu yaşayan nedenini bilen ya da çözümünde yardımcı olabilecek var mı..?
quote:
Orjinalden alıntı: yanlızkurt_35
zafer_72 Binbaşı
usta anlatamadım herhal pc günlerce açık kaldı gördüğün ve göremediğin tüm dosyalar açıktı '' (166) 1500/2000 '' çalışırken 1700 küsürleri belkide fazlasını gördü yattıktan sonra nereye çıktı tabi bilmiom. mesele hepsini de açsam tek dosyada açsam down 0,0 yada 1-2 gibi sürünüyor derdim bu resimdeki olay kalıcı uzunzamandır böle o inmiş olanlar ve yarım kalanlar iyi haldeki zamanda.
nankörlük etmiim 1 GB yakın mp3 indirdim 1 tane film de indi ama ne olduysa okadar
problemi anlatabilmişimdir inşallah
yareımcı olabilirsen sevinirim
Hocam ya sen port açmadın ya da firewall veya güvenlik duvarı seni engelliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: iloveanarchy
ya ben ilk kullanmaya başladığımdan beri ortada hiçbir neden yokken progrma kapanıyor..bu sorunu yaşayan nedenini bilen ya da çözümünde yardımcı olabilecek var mı..?
Walla bir iki sayfa geriye bakmanı öneririm. Problemin çözümünü anlatmıştık.
Zafer hocam ben Ednokey den eski performansı alamıyorum yaw.
Razor mu yavşaklık yapıyor?
quote:
Orjinalden alıntı: Siya
Zafer hocam ben Ednokey den eski performansı alamıyorum yaw.
Razor mu yavşaklık yapıyor?
Yok ya neden olsun. Sonuçta bu son versiyon olduğundan tek problem çıkartmıyan bu versiyonu. Bir ara 0.52 versiyonunu kullanıyım dedim resmen uçuyordu ama rb2 emule ve edonkeyin eksi versiyonlarını banlayınca o da fıs oldu.
ya aslında ben de artık en fazla 20-30 kaynağı olan şeyler indiriyorum ondan olabilir.
Bu arada webcache 2.0 da bomba.
quote:
Orjinalden alıntı: Siya
ya aslında ben de artık en fazla 20-30 kaynağı olan şeyler indiriyorum ondan olabilir.
Bu arada webcache 2.0 da bomba.
Edonkeyin skininden falan sıkılırsan aşağıdaki siteye bakmanı öneririm.