Şimdi Ara

Emuleden verim alamayanlar işte Edonkey2000 1.4.3 resimli anlatımı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
0
Favori
62.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erhaxx

arkadaslar neden bu kadar uzadı konu boyle yaa ?

Okumayıp kolay yolu seçiyorlar ve bizde yanıtsız kalmasın diye cevaplıyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkurt_35

zafer_72 birader pm attım

pm den cevap beklemeyin. Bir sorununuz olursa önceliklle topiği okuyun ve kafanıza takılan şeylerin hepsini birden toparlayıp tek seferde sorun kökten çözelim. Gerçi okuduktan sonra normalde soru gelmemesi lazım.Bütün soruların cevabı en az 50 sefer anlatılmıştır.

• tamamdır
    sayfa 1 dekileri yaptım ve ok ledim

şimdi

programı nasıl kullanacağım bunun hakkında bilgi veririmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

LimeWire yi tek gecerim

http://www.inndir.com/program.php?id=28177

http://forum.donanimhaber.com/m_4975504/tm.htm

Dostum limewire konusunda haklısın ama içerik konusunda daha çok yol katetmesi lazım limewire'ın. Ben limewire ile 62-50 kb/s arası birkaç saat d/l yaptığımı biliyorum. Gerçekten de hız konusunda limewire'ın eline hiçbir p2p su dökemez. Ama bunun için önce aradığınızı bulmanız ve kaynak sayısının da yüksek olması gerekiyor. Aksi takdirde limewire tık demeden saatlerce bekliyor...

• Lütfen bari hız muhabbetlerini bu topikte yapmayın. Sırf bu topikler yüzünden bütün programların linklerini hazırlayıp imzamdaki konuya ekledim. Hangisini kullanmasını biliyorsanız size o iyi gelir.Hepsi hakkında detaylı bilgiye imzamdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bence hız konusunu tartışmak saçma. Ben hepsinden en iyi performansı alabiliyorum. Yeterki ayarlarınız düzgün olsun.
  • kardeş bide nasıl kullanıldığı ile ilgili bi topic vamı varsa link versen yada nasıl kullncam ben bunu indirdim ama kullanamıyorum nasıl
    yardımcı olabilirmisiniz
  • Zafer sayende emule'ye ısındım... Valla diyordum beni bu emule'ye ısındıran ilk kişiye yemek ısmarlıcam diye... Bi gün ısmarlarım inşallah

yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve 20 gb üzeri indirmişim.. hızım da 20 üzeriydi.. bi sıkıntım yok... hız düştüğünde slotu 10'a çıkarıyorum ve hız aniden artıyor... tabii ki bi süre sonra düşünce ben de slot sayısını düşürüyorum ve tekrar sabit yüksek hıza ulaşıyorum...

ancak...

bazen sabrıma yenik düşüyorum ve hız düşünce sinirleniyorum moralim altüst oluyor...
    Hız düşünce yapmam gerekenler işe yaramamaya başlıyor...
    acaba diyorum bunun krediyle mi alakası var???
    şu ana kadar 20 gb indirmişim, 3 gb upload etmişim...
    bu arada spy da yok.. virüs de yok... senin kullandığın programlar bende de var...
    spy sweeper ve kaspersky...

belki uopload yapmadığım içindir diyerek bir gün boyunca sınırsız uploada ayarladım ve tekrar denedim ancak hız çok tutarsız oluyor... 1.3 oluyor sonra 7'ye çıkıyor... 14 oluyor 22 oluyor ve tekrar 1.3'e gidiyor...
    source'u 2000 yapmama rağmen 700'den yukarı çıkmıyor...
    connections 75 olarak ayarlıydı onu 100'e çıkardım değişen yine bişi olmadı...

Unlock Pro kısmında "not you again" diye bişi yazıyor acaba bununla mı ilgisi var...

(Ek Bilgi: Programı çalıştırdıktan sonra kendiliğinden kapanma olayı bende de epey olmuştu.. Ben de inadına sürekli başlattım programı... 4-5 denemeden sonra kapanmıyor bi daha... o sorunu böle çözmüştüm.. ram'i 1,5 gb'a çıkardım ve problem ortadan kalktı...)

Zafer dostum bu 9 sayfanın tümünü tekrar tekrar okudum... problemlerim bu 9 sayfadaki problemlerle aynı diil... yani tartışılanların hepsini hallettim... dediğim gibi benim problemlerim yukarıda anlattıklarım...

Bu anlattıklarım hakkındaki görüşlerini rica ediyorum...
    Çok teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Zafer sayende emule'ye ısındım... Valla diyordum beni bu emule'ye ısındıran ilk kişiye yemek ısmarlıcam diye... Bi gün ısmarlarım inşallah

yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve 20 gb üzeri indirmişim.. hızım da 20 üzeriydi.. bi sıkıntım yok... hız düştüğünde slotu 10'a çıkarıyorum ve hız aniden artıyor... tabii ki bi süre sonra düşünce ben de slot sayısını düşürüyorum ve tekrar sabit yüksek hıza ulaşıyorum...

ancak...

bazen sabrıma yenik düşüyorum ve hız düşünce sinirleniyorum moralim altüst oluyor...
    Hız düşünce yapmam gerekenler işe yaramamaya başlıyor...
    acaba diyorum bunun krediyle mi alakası var???
    şu ana kadar 20 gb indirmişim, 3 gb upload etmişim...
    bu arada spy da yok.. virüs de yok... senin kullandığın programlar bende de var...
    spy sweeper ve kaspersky...

belki uopload yapmadığım içindir diyerek bir gün boyunca sınırsız uploada ayarladım ve tekrar denedim ancak hız çok tutarsız oluyor... 1.3 oluyor sonra 7'ye çıkıyor... 14 oluyor 22 oluyor ve tekrar 1.3'e gidiyor...
    source'u 2000 yapmama rağmen 700'den yukarı çıkmıyor...
    connections 75 olarak ayarlıydı onu 100'e çıkardım değişen yine bişi olmadı...

Unlock Pro kısmında "not you again" diye bişi yazıyor acaba bununla mı ilgisi var...

(Ek Bilgi: Programı çalıştırdıktan sonra kendiliğinden kapanma olayı bende de epey olmuştu.. Ben de inadına sürekli başlattım programı... 4-5 denemeden sonra kapanmıyor bi daha... o sorunu böle çözmüştüm.. ram'i 1,5 gb'a çıkardım ve problem ortadan kalktı...)

Zafer dostum bu 9 sayfanın tümünü tekrar tekrar okudum... problemlerim bu 9 sayfadaki problemlerle aynı diil... yani tartışılanların hepsini hallettim... dediğim gibi benim problemlerim yukarıda anlattıklarım...

Bu anlattıklarım hakkındaki görüşlerini rica ediyorum...
    Çok teşekkürler...

@KontG walla ne yalan söyliyim o kadar çok program değiştiriyorum ki sorma.
    Ben uzun süreli olarak hep eMule kullanıyorum. Defalarca yazmışımdır eDonkeyi emuledeki filmler yavaşlamaya başlayınca kullanıyorum ve çok uzun kullanmaya gerek kalmadan filmler hemen tamamlanıyor ve kapatıyorum.

Şu aralar ViRuS134 arkadaşımızın açtığı konudaki IoNiX modu deniyorum. Bu moddan hiç performans alamadığım için uzun süreli kullanmakta da inat edicem.

" not you again " falan yazması hiç problem değil.Bende de yazıyor. Acceleratorü hiç deneme fırsatın oldu mu? Beraber çalıştırınca bende performans her zaman daha iyi artıyordu. Uploadu serbest bırakmana gerek yok. 256 k için 3 kb ın üstü performansı çok düşürüyor. 3 kb ın altına çektiğin zaman da surverlardan kopmalar yaşıyorsun.

Sana tavsiye edeceğim ViRuS134 arkadaşımızın verdiği IoNiX modu kullan. Filmleri onunla indir ve performansını beğenmediğin zamanlarda da IoNiX modun tempindekileri kes yapıştır yöntemi ile Edonkeyin tempine ataraktan tekrardan eDonkeye geçebilirsin.
    Edonkeyde devam eden filmlerin falan varsa da IoNiX modun araçlar kısmından dışarıdan alım ekle diyerek eDonkeyin temp klasörünü göster ve her filme tek tek tamam diyerek aktarabilirsin.Başarılı olarak alınanları sileyimmi diye sorarsa ok demen yeterli.

• Selam

Hocam edonkey'in bu versiyonunu başarıyla kullanıyorum, yalnız işlemci kullanımı çok artıyor, bu herkeste olan bir şey mi acaba? 1-2 dosya bile olsa, kaynak sayısını vs sınırlasam dahi, kısa sürede işlemci kullanımı yüzde seksenlere, doksanlara çıkıyor.

Amd XP2500+ kullanıyorum. 512 Ram. 256k Adsl
  • quote:

Orjinalden alıntı: playground

Selam

Hocam edonkey'in bu versiyonunu başarıyla kullanıyorum, yalnız işlemci kullanımı çok artıyor, bu herkeste olan bir şey mi acaba? 1-2 dosya bile olsa, kaynak sayısını vs sınırlasam dahi, kısa sürede işlemci kullanımı yüzde seksenlere, doksanlara çıkıyor.

Cnt+alt+delete yap ve işlemlerden edonkey.exe nin üzerinde sağ tıklayarak öncelik ata , en düşüğe getirdiğinde bir nebze olsun düzelir.Performansına da kötü yönde etki yapmaz güvenle deniyebilirsin.

Ya da cfosspeed kullanarak da bu problemi çözebilirsin.

• zafer_72

HOJAM KAFANI AĞRITTIĞIM İÇİN SORRY

SONUNDA BECEREBİLDİM

YANLIZ Bİ SORUM DAHA OLACAK DWNLD COMPLETE DEDİĞİ YERDE KIRMIZI RENKTE Bİ ÜNLEM İŞARETİ VAR ??????

BİDE İNDİRDİĞİ YER NERESİDİR ?????? HANGİ DOSYA İÇİNE ATIYOR BULAMADIM
  • quote:

zafer_72

HOJAM KAFANI AĞRITTIĞIM İÇİN SORRY

SONUNDA BECEREBİLDİM

YANLIZ Bİ SORUM DAHA OLACAK DWNLD COMPLETE DEDİĞİ YERDE KIRMIZI RENKTE Bİ ÜNLEM İŞARETİ VAR ??????

BİDE İNDİRDİĞİ YER NERESİDİR ?????? HANGİ DOSYA İÇİNE ATIYOR BULAMADIM

Download bitince sağ tıkla ve clear all complete işaretle.Otomatikman listenden kaldıracaktır.

Aşağıdaki bölümdeki download folderda senin bilgisayarında ne yazıyorsa oraya indiriyor.

Emuleden verim alamayanlar işte Edonkey2000 1.4.3 resimli anlatımı

• acceleration patch'i indirdim ancak edonkey şekline basınca "couldn't fild edonkey in your pc" diye bi uyarı geliyor....

ne alaka anlamadım....
  • quote:

acceleration patch'i indirdim ancak edonkey şekline basınca "couldn't fild edonkey in your pc" diye bi uyarı geliyor....

ne alaka anlamadım....

Kont edonkey şekline basmıycaksın. Sadece aşağıdaki bölümdeki yerleri doldurup kaydet diyeceksin o kadar. Kendini bilgisayarının sağ
    alt köşesine atar ve arka planda çalışmaya devam eder. Başka da bir şey yapmana gerek yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 13 Aralık 2005, 11:40:03 >

• hmmm tamam ekstra bişi yapmadım zaten... senin ayarlarını yaptım..

ancak...

görüyorum ki sende "type", "status", "profile", "sent-received" gibi kısımlarda bişiler yazıyor...
    bende sadece "N/A" yazıyor hepsinde...

o yüzden bişi yapmak gerekiyor mu diye aklıma takıldı...
    orada seninki gibi bişiler yazması gerekmiyor mu???
  • quote:

hmmm tamam ekstra bişi yapmadım zaten... senin ayarlarını yaptım..

ancak...

görüyorum ki sende "type", "status", "profile", "sent-received" gibi kısımlarda bişiler yazıyor...
    bende sadece "N/A" yazıyor hepsinde...

o yüzden bişi yapmak gerekiyor mu diye aklıma takıldı...
    orada seninki gibi bişiler yazması gerekmiyor mu???

Resmini ekle de bir bakalım. Normalde ben açınca hemen yukardaki gibi oluyor.
  • zafer_72
    kardeş iyi akşamlar
    benim eşşekte bi problem var o da şu : iconu tıklıyorum proram açılmıyor birsüre önce 6-7 saat kadar mp3 indirdim pc yi kapadım 15-20 dk sna bida açtım şimdi giremiyorum ne olmuş olabilir acaba

bişeydaha türkçe olarak arttırdığım zaman film isimlerini bulamıyor sadece yabancı dil filmleri mi indirebilirim
  • quote:

zafer_72
    kardeş iyi akşamlar
    benim eşşekte bi problem var o da şu : iconu tıklıyorum proram açılmıyor birsüre önce 6-7 saat kadar mp3 indirdim pc yi kapadım 15-20 dk sna bida açtım şimdi giremiyorum ne olmuş olabilir acaba

bişeydaha türkçe olarak arttırdığım zaman film isimlerini bulamıyor sadece yabancı dil filmleri mi indirebilirim

Arkadaşım ne diyim öyle olaylardan bahsediyorsunuz ki hiç anlamıyorum. Ben mi şerbetliyim de benim niye başıma böyle olaylar gelmiyor anlamıyorum. Bu kapanma sorunu ile ilgili anlattıklarımızı bir uygula ve ondan sonra bir bak bakalım düzeliyormu.

Aramayı kullanmıyorum ve zaten aramasına da hiç güvenmiyorum. Sitemizde bu tip linklerin verilmesi yasak ama bir çok türk forumunda bu linkler veriliyor ve ne zaman bir şeye ihtiyacım olsa önce aramayı kullanarak bakıyorum bulamazsam sitedeki arkadaşlardan rica ediyorum ve aradığım şey ile ilgili sağlam linkleri ekliyorlar.

• resmi gönderiyorum... şu anda hızım iyi ancak dediğim gibi N/A görünüyor... (Yalnız hızın öyle olduğuna bakma.. Ardından hemen 10'lara düştü...)

Bir de kırmızı ile belirttiğim yerler hakkında yorumlarını bekliyorum.. anormal bi durum var mı ya da eksik bişi???? (source ve connection ile ilgili)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KontG -- 13 Aralık 2005, 18:23:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

quote:

Orjinalden alıntı: playground

Selam

Cnt+alt+delete yap ve işlemlerden edonkey.exe nin üzerinde sağ tıklayarak öncelik ata , en düşüğe getirdiğinde bir nebze olsun düzelir.Performansına da kötü yönde etki yapmaz güvenle deniyebilirsin.

Ya da cfosspeed kullanarak da bu problemi çözebilirsin.

Selam cfosspeed kullanıyorum zaten. Priority'yi azaltınca durum da biraz düzelir gibi oldu ama yine de zaman içerisinde yüzde 70-80 lere çıkıyor işlemci kullanımı. Allah Allah...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.