Şimdi Ara

Emuleden verim alamayanlar işte Edonkey2000 1.4.3 resimli anlatımı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
0
Favori
62.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: donnıedarco

meraba forumda yeniyim emule la ilgili sorunum var zoom x4 modemim var yeterli performans alamiyom e-mule da sizce hangi portlari acmaliyim ve e-mule hangi versiyonunu kullanmaliyim

varmi cevap vercek arkdas
  • Arkadaşlar edonkeyin dowloadından çok memnunum ama şu dosyaları 100 de 100e gelip sonra tam completeting yaparken birden yüzde 98 lere geri dönüyo.Acaba bu sadece bende mi oluyo yoksa herkesin başına gelen bi olay mı???bunun bi çaresi varmı????bazen bi dosya 1 hafta oluyo bi ileri bi geri
  • quote:

Orjinalden alıntı: @Dayi

Arkadaşlar edonkeyin dowloadından çok memnunum ama şu dosyaları 100 de 100e gelip sonra tam completeting yaparken birden yüzde 98 lere geri dönüyo.Acaba bu sadece bende mi oluyo yoksa herkesin başına gelen bi olay mı???bunun bi çaresi varmı????bazen bi dosya 1 hafta oluyo bi ileri bi geri

hayır, sorun kesinikle senden kaynaklanmıyor.. genelde pek bulunmayan dosyalarda oluyor o geriye dönme olayı o da edonkey'in patlaklığından kaynaklanan bir şey.. çünkü program gidiyor yanlış dosyaları çekiyor milletten yalnız bunu farketmesi uzun zaman aldığından sendeki gibi yanlış çektiği dosyaları silme olayı oluyor.. birkaç ay önce bende vardı öyle bir film, bir türlü gelmedi nerdeyse 1 ay listemde %70küsurlarda kaldı bende silmiştim sonunda.. sabah baktığımda %75se akşam %72ye geri dönüyordu bekledim bekledim gelmeyince sildim o filmi.. yalnız büyük uğraşlarım sonucu(biraz da şans, hatta nasıl olduğunu anlamış değilim) bu versiyon bende çalışmaya başladığından beri o sorunu pek yaşamadım, sende başka bir versiyonu kullanıyorsan bunu dene belki düzelir problemin..

• ben version 1.4 ü kullanıyorum. şimdi 1.4.3 ü indirip deneyeceğim bakalım değişecek mi...

quote:

Orjinalden alıntı: bomert

quote:

Orjinalden alıntı: @Dayi

Arkadaşlar edonkeyin dowloadından çok memnunum ama şu dosyaları 100 de 100e gelip sonra tam completeting yaparken birden yüzde 98 lere geri dönüyo.Acaba bu sadece bende mi oluyo yoksa herkesin başına gelen bi olay mı???bunun bi çaresi varmı????bazen bi dosya 1 hafta oluyo bi ileri bi geri

hayır, sorun kesinikle senden kaynaklanmıyor.. genelde pek bulunmayan dosyalarda oluyor o geriye dönme olayı o da edonkey'in patlaklığından kaynaklanan bir şey.. çünkü program gidiyor yanlış dosyaları çekiyor milletten yalnız bunu farketmesi uzun zaman aldığından sendeki gibi yanlış çektiği dosyaları silme olayı oluyor.. birkaç ay önce bende vardı öyle bir film, bir türlü gelmedi nerdeyse 1 ay listemde %70küsurlarda kaldı bende silmiştim sonunda.. sabah baktığımda %75se akşam %72ye geri dönüyordu bekledim bekledim gelmeyince sildim o filmi.. yalnız büyük uğraşlarım sonucu(biraz da şans, hatta nasıl olduğunu anlamış değilim) bu versiyon bende çalışmaya başladığından beri o sorunu pek yaşamadım, sende başka bir versiyonu kullanıyorsan bunu dene belki düzelir problemin..

• dün geceden beri rahat bir onbeş kez edonkeyi kurup siliyorum.resmen çıldırıcam.lütfen önceki sayfaları okuyun tekrar demeyin.hepsini okudum.yok ama çalışmıyor benim kurduklarım.lütfen bi allahın kulu yardım etsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarletohara

dün geceden beri rahat bir onbeş kez edonkeyi kurup siliyorum.resmen çıldırıcam.lütfen önceki sayfaları okuyun tekrar demeyin.hepsini okudum.yok ama çalışmıyor benim kurduklarım.lütfen bi allahın kulu yardım etsin.

Işletim sistemin ?
  • zafer hocam e-donkey accelator'u upload edip link verebilir misin? ayarlarını yapmıs oldugun sekliyle indirdim lakin içinden o program cıkmadı. tesekkurler

hocam bi de program kendi kendine kapanıyodu tekrar kopyaladım klasoru. bakalım aynı hatayı verecek mi? setup dosyası linkini bulamadım. sanırım kaldırılmıs. tekrar verirsen cok memnun olurum.
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise -- 16 Ocak 2006 6:22:52 >
  • Arkadaşlar yapmayın artık..Hakkaten Zafer haklı yani..Hiç okumuyorsunuz..

Örneğin Kapanma sorunları olanlar için en az 5 defa cevap verildi daha önceden...

Zaten 10 sayfa olmasının nedenleri hep bu yüzden..Biraz zaman ayırsanız herşey mevcut burada..

------------------------------
    eDonkey Lite Download için !

SİLİNDİ

KAPANMA SORUNU İÇİN !

edonkey 1.4.3lite'ın Program Files'ta kurulu olan klasörüne girip oradaki pef.xml dosyasını notepad ile açıp içindeki

ConSvcOpt_You değerinin yanındaki tüm rakamları silip kaydediyorsunuz..

Kapanma sorunu giderilmiş oluyor..

-----------------------------

HALF OPEN TCP DEĞERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN!

Half Open Tcp : 10 olan değeri 2000 yapmak çok önemli..

Tcp Değerini değiştirmek için :

SİLİNDİ

eDonkey Accelerator

SİLİNDİ

Şifre : Zafer " Z " büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hugo_ramirez -- 16 Ocak 2006 20:37:03 >

• intel.pentium 4 CPU. 2.80GHz .512 MB ram vs..
    Çok teşekkür ederim cevapladınğınız için ama ben dün sorunumu çözdüm onbeş kez yükleyip tekrar silmeyi nasıl becerdim bilmiyorum ama edonkeyle de kendi patchini indirdim.şimdi gayet güzel.sağlıcakla kalın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihferah

Arkadaşlar yapmayın artık..Hakkaten Zafer haklı yani..Hiç okumuyorsunuz..

Örneğin Kapanma sorunları olanlar için en az 5 defa cevap verildi daha önceden...

Zaten 10 sayfa olmasının nedenleri hep bu yüzden..Biraz zaman ayırsanız herşey mevcut burada..

eDonkey Lite Download için !

http://www.softvb.com/edk/EdonkeyLite1.4.3.2.exe

KAPANMA SORUNU İÇİN !

edonkey 1.4.3lite'ın Program Files'ta kurulu olan klasörüne girip oradaki pef.xml dosyasını notepad ile açıp içindeki

ConSvcOpt_You değerinin yanındaki tüm rakamları silip kaydediyorsunuz..

Kapanma sorunu giderilmiş oluyor..

HALF OPEN TCP DEĞERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN!

Half Open Tcp : 10 olan değeri 2000 yapmak çok önemli..

Tcp Değerini değiştirmek için :

http://www.megaupload.com/?d=HVAHB1KY

eDonkey Accelerator

http://www.megaupload.com/?d=OSVTJ9UE

Şifre : Zafer " Z " büyük

hocam haklısın ama 10 sayfa olunca gozumde buyudu acıkcası
    bilgiler için ve e-donkey accelerator için saol.
    indirmek isteyen arkadaslar **** yazan yere
    yazsın.

ayrıca zafer hocam ilk mesaja accelerator linki eklersen ilk defa indirecekler için kolaylık olur.
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise -- 16 Ocak 2006 18:05:48 >

• Link vermek yasaklandı. Yönetim de uyarıda bulundu. Diğer açtığım topiklerdekilerin çoğunu sildim. Bir ara bu topikte verdiğim linklerin hepsini silicem. Şimdiden söyliyim sonra darılmaca gücenmece olmasın.
  • zafer hocam saol bilgiler süper 5 kb dl yapıyodu bu 10 sayfayı okuyunca 23 26 kb stabil oldu allah senden razı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: war

zafer hocam saol bilgiler süper 5 kb dl yapıyodu bu 10 sayfayı okuyunca 23 26 kb stabil oldu allah senden razı olsun

Eyvallah sağol

Demek okumak bazen faydalı olabiliyormuş.
  • gerçekten mükemmel bir iş çıkarmışsın...uzun zamandır edonkey ve emule kullanamama sıkıntısındaydım..şimdi ise downloadım 256k bağlantıyla edonkey ile 5-25 arası gidip geliyor.bunu daha stabil yapmak istiyorum.

-verdiğinedonkey 1.4.3 pro dosyanı download ettim. bilgisayara kurulmadığı için acceleration patchi çalıştırmıyorum. kursam edonkey i görmüyor yine de faydası olurmu?

-modemden zoom x4 tcp4662 udp 4672 portlarını açmıştım(emule için) ...tavsiye ettiğin portlar galiba daha farklı bunları da extra olarak açabilirmiyim ve faydasını görebilirmiyim?..

-elimden geldiği kadar manual olarak razorback2 ye bağlanıyorum.

- sp2 im artık "better sp2 yani tcp 2000"

-firewall dan izinli...ram 512 k işlemci 3.0

-max connection u da 120 yaptım..

stabil olmam için daha birşeyler yapmalımıyım yoksa dowload hızının düşüp yükselmesi normal mi...

çok teşekkürler

• Zafer hocam,
    İşyerinde(512 adsl) ve evde (256 adsl) kulalnıcısıyım. İşyeri şehre uzak 6-7 km. kadar. İşyerinde mesela 24 saattir açık ve Oturum ortalamasına bakıyorum 27 Kb. Evde durum çok daha beter, 12 saat açık bıraksam Oturum ortalaması 3k-5k civarı oluyor. Kafayı yemeye başladım yavaş yavaş. Stabillik söz konusu değil. Sistemim imzamda yazıyor, modemler; işyerindeki zoom x4, evdeki zoom x5. En az 10 faklı emule-edonkey modu denedim portlar açık, yüksek id alıyorum, dosya kaynak sayısı yeterince var, en az 8-10 dosya indiriyorum aynı anda, windows güvenlik duvarı kapalı, zone alarmdan izin verdim, çok okudum araştırdım fakat ne yapıyorsam ne deniyorsam bi türlü stabil ve iyi bir dl hızı yakalayamadım, hepsinde sonuç hüsran oldu, modlar arasında fincan,gokhanmod,resurrection,Xtreme,IceMod,Ionix,orjinal emule vs. da kullandım en son emulex kullanıyorum diğerlerinde verim daha düşük çünkü. Çeşitli modlarda 3kb Upload versemde Razorback2 den kopuyorum sık sık... Bildiğin birşey varmı acaba? yardımcı olabilirmisin? Aklıma şu geliyor şehirden uzak olmanın getirdiği bir dezavantaj olabilir mi diyorum fakat normal bi siteden yaptığım download hızlı bir şekilde iniyor. İşletim sistemim xp Sp2. Millet çatır çatır download yaparken ben sürünüyorum Torrentleri de denedim 20Kb dan aşağı düşmemem gerekirken 3-5 k ile indiriyorlar (bitcomet,azureus falan). Bana ne önerirsin? Yardımların için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkRider -- 17 Ocak 2006 11:55:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dirkpitt

gerçekten mükemmel bir iş çıkarmışsın...uzun zamandır edonkey ve emule kullanamama sıkıntısındaydım..şimdi ise downloadım 256k bağlantıyla edonkey ile 5-25 arası gidip geliyor.bunu daha stabil yapmak istiyorum.

-verdiğinedonkey 1.4.3 pro dosyanı download ettim. bilgisayara kurulmadığı için acceleration patchi çalıştırmıyorum. kursam edonkey i görmüyor yine de faydası olurmu?

-modemden zoom x4 tcp4662 udp 4672 portlarını açmıştım(emule için) ...tavsiye ettiğin portlar galiba daha farklı bunları da extra olarak açabilirmiyim ve faydasını görebilirmiyim?..

-elimden geldiği kadar manual olarak razorback2 ye bağlanıyorum.

- sp2 im artık "better sp2 yani tcp 2000"

-firewall dan izinli...ram 512 k işlemci 3.0

-max connection u da 120 yaptım..

stabil olmam için daha birşeyler yapmalımıyım yoksa dowload hızının düşüp yükselmesi normal mi...

çok teşekkürler

Ne diyim hepsini zaten cevaplamıştım.

Port konusunda 10300 ve 10301 i kullanmanı tavsiye ederim. Güvenlik açısından da daha faydalı. Bir de topik içerisinde bir kaç defa vermiştim Block listi mutlaka uygulaman gerekiyor. Bu şekilde sahte paketlerin ve fake surverlara bağlanma sorununun önüne geçebilirsin.

Çok yakında durup dururken kapanıyor diye sorma ve üst mesajda fatihferah arkadaşımızın da anlattığı yöntemi uygula.

• quote:

Orjinalden alıntı: darkRider

Zafer hocam,
    İşyerinde(512 adsl) ve evde (256 adsl) kulalnıcısıyım. İşyeri şehre uzak 6-7 km. kadar. İşyerinde mesela 24 saattir açık ve Oturum ortalamasına bakıyorum 27 Kb. Evde durum çok daha beter, 12 saat açık bıraksam Oturum ortalaması 3k-5k civarı oluyor. Kafayı yemeye başladım yavaş yavaş. Stabillik söz konusu değil. Sistemim imzamda yazıyor, modemler; işyerindeki zoom x4, evdeki zoom x5. En az 10 faklı emule-edonkey modu denedim portlar açık, yüksek id alıyorum, dosya kaynak sayısı yeterince var, en az 8-10 dosya indiriyorum aynı anda, windows güvenlik duvarı kapalı, zone alarmdan izin verdim, çok okudum araştırdım fakat ne yapıyorsam ne deniyorsam bi türlü stabil ve iyi bir dl hızı yakalayamadım, hepsinde sonuç hüsran oldu, modlar arasında fincan,gokhanmod,resurrection,Xtreme,IceMod,Ionix,orjinal emule vs. da kullandım en son emulex kullanıyorum diğerlerinde verim daha düşük çünkü. Bildiğin birşey varmı acaba? yardımcı olabilirmisin? Aklıma şu geliyor şehirden uzak olmanın getirdiği bir dezavantaj olabilir mi diyorum fakat normal bi siteden yaptığım download hızlı bir şekilde iniyor. İşletim sistemim xp Sp2. Millet çatır çatır download yaparken ben sürünüyorum Torrentleri de denedim 20Kb dan aşağı düşmemem gerekirken 3-5 k ile indiriyorlar (bitcomet,azureus falan). Bana ne önerirsin? Yardımların teşekkürler.

xp sp2 ile gelen bağlantı limitini kaldırmanı öneririm. Dikkatli okursan üst tarafta alıntı yapılan mesajlarda linler halen duruyor. windows güvenlik duvarı kapalı olsa dahi bir şekilde engelliyor. Özel durumlardan program ekle diyerek edonkeyi kurduğun bölümdeki edonkey.exe yi tıklayıp okeyle. Ekledim falan deme boşuna eklemiş olsan okeylediğinde zaten ekli diyerek uyarı verir. Ben kullandığım tüm emule modlarına bu şekilde izin veriyorum.

Uzun süreli açık tutuyorsan cfosspeed ile birlikte kullanmanı tavsiye ederim.

Bir de şu an kullanmaya başladım dedğin modu kullanmanı kesinlikle tavsiye etmem. O mod p2p yi bitirmek amacı ile çıkartıldı ve hiç upload yapmıyor. Yanlız devlet eliyle desteklendiğinden ilerde başınıza her hangi bir şey gelirse karışmam. Siz farketmeden arka plandan sizinle ilgili tüm bilgileri gönderebilir. Benim de bu modu kullanıp bırakma sebeplerimden biri buydu. Zone alarmdan ben genelde bu tip programları takip ederim çok sıklıkla e-mail göndermeye kalkıyor. E-mail göndermesini yasakladığınızda ise performansı çok düşüyor.

• Arkadaşlar edonkeyin 1.4.3 ünü de kurdum gene düzelmedi.İndirdiğim dosyalarda yüzde 100 e gelip yine yüzde 94 lere geri dönüyo.bunun bi patchi,bi ayarı yok mu ya.bazen bi dosya 1 hafta oluyo.tam completing diyo sonra pat yine yüzde 98.nedir benim bundan çektiğim ya.bilen varsa bunun çözümünü anlatır mı lütfen???
  • Selam

Edonkey birden bire, her açtığımda download sırasındaki dosyaları hash etmeye başladı. Önceden böyle bir durum olmuyordu, edonkey'i açtığımda direkt download'a başlıyordu, bunun sebebi nedir, ayarlarda böyle bir şey var mı?
  • ya zafer kardeş ben çok ii werim alıyorumda ben de programda bazen şey oluyr mesela indiriyorum pat diye e-donkey kapanıyo full indirdiğimde yarıda kalıyo bişeyde yapamıyorum tekrar giriyorum tekrar full kapanıyo görev çubuğundan falan gidiyo sence bu neden oluyo arkadaşların yazılırı okudun böle bi sorunla karşılaşan yok galiba benim arkadaşımdada aynısı oluyo ne yapmam lazım lütfen yardımm şimdiden çok teşekkür ederim.Bide bende hep razorback 2,0 bağlanıyorum ona nasıl öncelik vericemde hep ona bağlansı onun ayarını nasıl yapıcam.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.