Şimdi Ara

Emuleden verim alamayanlar işte Edonkey2000 1.4.3 resimli anlatımı (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
0
Favori
62.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @KontG çok ilginç bir durum. Denedim bende hiç öyle olmuyor. Olmazsa kaldırıp tekrardan kurmayı bir dene. (edonkey kapalı iken)

@playgound cfosspeed cfosspeed düzenli çalışmıyor demekki. Edonkeyi bir de cfossuz dene. Nasıl olsa gönderme hızını 3 kb ile sınırlıyabiliyorsun. Cfosun üsttarafında hareketlilik yoksa ters yönde de etki yapabiliyor. 50 tane versiyonunu denedim ve çok çabuk bozulmaya başladığından cfosu ben de kaldırdım. 2.10 dan sonra çıkan sürümlerinde keyi zaten doğru dürüst yemiyor.En uzun süreli randıman aldığım sürümü 2.10 du. Format attıktan sonra tekrardan 2.10 u kurup bir daha da tövbe yeni versiyonlarını denemiycem.

• zafer peki o source ve connection hakkında ne düşünüyosun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

zafer peki o source ve connection hakkında ne düşünüyosun?

Film indirmediğin için kaynak az bile.Connection normal.
    Zaten hızdan belli oluyor.

Alttarfta açık olan siteden indiriyorsan edonkey yerine onların modunu kullanmanı tavsiye ederim.
  • quote:

resmi gönderiyorum... şu anda hızım iyi ancak dediğim gibi N/A görünüyor... (Yalnız hızın öyle olduğuna bakma.. Ardından hemen 10'lara düştü...)

Bir de kırmızı ile belirttiğim yerler hakkında yorumlarını bekliyorum.. anormal bi durum var mı ya da eksik bişi???? (source ve connection ile ilgili)

Emuleden verim alamayanlar işte Edonkey2000 1.4.3 resimli anlatımı

Bende de öyle abi ama önemi yok.Devam et sen.

Bu arada "Her yerde her zaman en büyük edonkey"

• öncelikle tekrar kapatıp açtım yine olmadı... patch çalışmıyor bende...
    ikinici olarak bu sabah bi baktım hız 1.5'e düşmüş ve hiç bişey indirmemiş.. yani gece boyunca boşuna açık kalmış pc. sinir oldum

source = 300' düşmüş...
    connection = 44/100'e düşmüş...

benim merak ettiğim bu tablo... bunu anlamıyorum... neden düşüyor... sürekli 20'lerle indirirken hiç bişey yapamama rağmen, hep aynı dosyaları indirmesine rağmen neden durup dururken düşüveriyor???

sorun nerede??.... n'apmalıyım?
  • @KontG uzun süreli kullanıyorsan biran önce eMule kullanmanı tavsiye ederim. Emule de bu problemler hiç başıma gelmiyor. Benim emuleye geçmemin yegane sebeplerinden biri de budur. Ben pc nin başındayken ve özellikle yarım kalan filmleri tamamlamak için kullanıyorum. En iyi performansı sanırım siya arkadaşımız alıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

@KontG uzun süreli kullanıyorsan biran önce eMule kullanmanı tavsiye ederim. Emule de bu problemler hiç başıma gelmiyor. Benim emuleye geçmemin yegane sebeplerinden biri de budur. Ben pc nin başındayken ve özellikle yarım kalan filmleri tamamlamak için kullanıyorum. En iyi performansı sanırım siya arkadaşımız alıyor.

hah... işte bana bunu demen çok iyi oldu... o halde normal klasik emule'yi kullanıyım... yavaşlama olursa da edonkeyden devam ederim artık... çünkü bilgisayarımı hiç kapatmıyorum... 7 gün 24 saat açık... dinlendirmek için bile kapatmıyorum pc'yi... saol...
  • usta vlc player demişsin indirdim
    dosya
    hızlı dosya aç
    ve temp klasöründen

inen filmin 20-25 adet part dosyası var 1.1 part şeçiyorum

çalıştır diyom 3 sn kadar hemde çok cızırtılı bişekilde çalışıp çakılıyor

install ettiğim gibi kullanıyorum herhangi bi ayar yapmam gerekli midir acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkurt_35

usta vlc player demişsin indirdim
    dosya
    hızlı dosya aç
    ve temp klasöründen

inen filmin 20-25 adet part dosyası var 1.1 part şeçiyorum

çalıştır diyom 3 sn kadar hemde çok cızırtılı bişekilde çalışıp çakılıyor

install ettiğim gibi kullanıyorum herhangi bi ayar yapmam gerekli midir acaba

Edonkeyden direk film indirmediğim için dosya yapısını da tam hatırlamıyorum ama sadece part.met olanı gösterip okeylemen gerekiyor. Ben filmlere emulede başlıyorum ve kaynaklar azalınca emulenin templerini kes yapıştır yöntemi ile edonkeye atıp oradan devam ediyorum.

• Dostlar bir sorum olacak.. Buradaki direktifler göre edonkeyi indirip ayarlarını yaptım, accelerator'u de yükledim.. 50-52 arası sabit downloadım var şu anda (512 Kablo) Ancak bir sorunum var ki o da şudur ;

8 tane 700Mb civarında downloadım var.. Hepsi %97-%98 civarında.. Downloadlar tamamlanıyor %100 oluyor "completing" yapmadan tekrar %97-%98 civarına dönüyor.. Uzun süredir böyle 3 gün oldu %98 lere gelen downloadlarım hala tamamlanmadı, defalarca aynı şey oluyor 3 gündür..

Bu konuya biraz yakın bir konuyu yakaladım topikte ve server blocklist'i indirmesi için link verilmiş arkadaşa bunun sorunu çözeceği söylenmiş, ancak verilen linkten malesef download edemedim.. Linkte tıklayınca dosyaların olduğu bir sayfa çıkıyor ordan download etmek istediğimde de yine aynı sayfaya yönlendiriyor..

1-Bu konuda ne yapabilirim?
    2-Blocklistleri indirdikten sonra downloadlarım tamamlanır mı?
    3- Yoksa bütün downloadlara baştan mı başlicam?

(4- bu bi çelişkimidir )

Şimdiden teşekkür ediyorum...

• Aşağıdaki linkten indirip kullanabilirsin.
    http://rapidshare.de/files/7088060/BL10-10-05.exe.html

Rozarback2 ve donkeysurverno1 haricindeki tüm surverları sil.
    Block listi yaptıktan sonra sağlam olanlar tekrardan gelir.

Downloadların tamamlanır.

Zaman göstericek.

• quote:

@KontG uzun süreli kullanıyorsan biran önce eMule kullanmanı tavsiye ederim. Emule de bu problemler hiç başıma gelmiyor. Benim emuleye geçmemin yegane sebeplerinden biri de budur. Ben pc nin başındayken ve özellikle yarım kalan filmleri tamamlamak için kullanıyorum. En iyi performansı sanırım siya arkadaşımız alıyor.

Zafer hocam yalnız şu Webcache var ya,denediğim kadarıyla edonkey i zorlar.

Ama iki tane bu şekilde p2p olması oldukça mutluluk verici.
  • quote:

Aşağıdaki linkten indirip kullanabilirsin.

Zaman göstericek.

Tammamdır teşekkürler, bakalım neler olacak ;)

Bitek RB2 ve donkeysno1'i bıraktım, başka yapacağım birşey varmı? yani serverlar kendisi mi ekleniyor yoksa get server list yapmam gerekir mi

• quote:

Orjinalden alıntı: JKellyps

quote:

Zaman göstericek.

Bitek RB2 ve donkeysno1'i bıraktım, başka yapacağım birşey varmı? yani serverlar kendisi mi ekleniyor yoksa get server list yapmam gerekir mi

Kendisi ekler. Sakın get surver list deme.Zaten ötekiler gelmese de bir sey ifade etmez.Ikisinin de önceliğini high yap ve sadece bunlara bağlanmanı öneririm.

@Siya eyvallah

Bence de webcachenin bu 2.0 sürümü güzel ama Darkdragonu denemedin herhalde.

• quote:

Orjinalden alıntı: Siya

quote:

resmi gönderiyorum... şu anda hızım iyi ancak dediğim gibi N/A görünüyor... (Yalnız hızın öyle olduğuna bakma.. Ardından hemen 10'lara düştü...)

Bir de kırmızı ile belirttiğim yerler hakkında yorumlarını bekliyorum.. anormal bi durum var mı ya da eksik bişi???? (source ve connection ile ilgili)

Emuleden verim alamayanlar işte Edonkey2000 1.4.3 resimli anlatımı

Bende de öyle abi ama önemi yok.Devam et sen.

Bu arada "Her yerde her zaman en büyük edonkey"

Bende de çalışmıyor, neyse boşver o program çalışmasa bile edonkey kendi başının çaresine bakıyor.

• arkadaşlar rapidshare den dosyayı nasıl indiriyosunuz ben bi türlü indiremedim yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: rami bay

arkadaşlar rapidshare den dosyayı nasıl indiriyosunuz ben bi türlü indiremedim yardımcı olursanız sevinirim

Yazılanları oku.
    Veya bu sayfanın en üstündeki mesaja bak.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: JKellyps

quote:

Zaman göstericek.

Kendisi ekler. Sakın get surver list deme.Zaten ötekiler gelmese de bir sey ifade etmez.Ikisinin de önceliğini high yap ve sadece bunlara bağlanmanı öneririm.

@Siya eyvallah

Bence de webcachenin bu 2.0 sürümü güzel ama Darkdragonu denemedin herhalde.

Ban list de ismi var diye biraz işkillendim ama ilk kurduğumda gayet iyi performans almıştım ben.

• zafer kardeşim yine ben

benim eşşek senin tarifinin tıpkısının aynısı olarak 10 gündür çalışmakta
    hemide tamı tamına 5 gündür pc hiç kapanmadı oda yetmiyomuş gibi ne kadar dosya o kada down ilkesi gereğince ( upload ta 7 adet bu arada 3.0 gördü ) 10 küsür film 5 oyun vede 20-30 belkide fazla
    ( inmiş olan mp3 dosyaları 800-900 mb bunlar hariç ) mp3 dosyası indiriyorum ama down 30 bikere görmedi

accelator denilen dosya içinde demişsin bulamadım bide bu var bunu ayrıca indirip mi kuracağız eksiklik bumu başka bi dalga mı var

adsl usb bağlantı 256 k sınırsız lütfen şu eşşeği 50 lerde görebilcemmi yoksa bizim nasip bu kadarmı

• 256 teorik olarak en fazla 32 indirebilir. Ancak biz en fazla 30'a değip düşeriz.. 27'den yukarıya nadir çıkarız.

Benim pc bir haftadır hiç kapanmadı. Hız önceleri 22'lerdeyken şu sıralar dalgalanma başladı. 7 civarlarında geziyor. Epey bi düştü. Hızlandırmak için başka nasıl taklalar atabiliriz??
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.