Şimdi Ara

EMULE PLUS Rehberi ( Kurulumu ve resimli anlatımı ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
38.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu bütün kurulumu yaptım ama low id oldum... 256k adsl bağlantım var modemim sagem fast 800 usb... bu yüzden port açarak high id alamıyorum... nasıl high id olabilirim bi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kızılsakal

arkadaşlar ben bu bütün kurulumu yaptım ama low id oldum... 256k adsl bağlantım var modemim sagem fast 800 usb... bu yüzden port açarak high id alamıyorum... nasıl high id olabilirim bi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Usb modemlerde port açmana gerek yok. Kullandığın firewall ve eğer xp sp2 kullanıyorsan güvenlik duvarından emule ye izin vermen gerekiyor.
  • çok saolasın zafer hallettim problemi...
  • Arkadaşlar 1.1f sürümünü kullanıyorum.Bilgisayarı kendi kendine DL etmeye bırakıyorum belli bir süre sonra sunucuyla bağlantı kesiliyor haliyle ortada kalıyorum.Sürekli yüksek ID alabiliyorum.Yeni olmaya başladı,bu sorun nasıl çözülür?
  • bugün itibariyle emule plus 1.1g kurdum kredi dosyalarımı aktararak süper çekmeye başladı fakat
    hangi emule versiyonunu kullansam makinam 2 - 3 saat sonra kasılıyo ve CPU %95i aşarak çalışıyo
    bir türlü verim alamıyorum
    sizce ne yapmam gerekir ?
  • @zafer72 hocam bu sayfayı guncelleyebilirmisiniz. emule/baglantı ayarları karşılaştırmak istiyorum. ama eskimiş baya.
  • emule plus taki öncelik sistemi kredi sistemi mi demek oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtex -- 12 Temmuz 2006; 14:54:02 >
  • up
  • dediklerinizi yaptım biraz hızlandı gibi indirme işlemine hemen başladı ve hızlı bir şekilde gidiyor. şunu sorsam indirdiğimiz dosyanın şifreli olup olmama ihtimalini nasıl anlarız önemlide malum kotalıyız
  • marduk, sıkıştırılmış dosyalardan bahsediyorsanız onlara da ön izleme yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okunsal -- 12 Temmuz 2006; 17:10:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: okunsal

marduk, sıkıştırılmış dosyalardan bahsediyorsanız onlara da ön izleme yapabilirsiniz.

farketmiyor. hemsıkışmış hem mp3. hem diğer format dosyaları indirmeden anlamak imkansız ve şifreli vazğeçtim vallahi adamlarla başa çıkılmaz
  • şimdi 1mbit e çıktık ya, acaba emule plusın ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmak gerekiyor mu acaba ?
  • emegine saygı saolasın
  • Bu mod leecher mod değilmi
  • ben bu portlarla bütün sunuculara giremiyorum,mesela birden fazla donkey server 1 ve 2 var bunların bazılarına giremiyorum fakat düşük id problemim yok.ayrıca şöyle birşey yazıyor

WARNING DonkeyServer No1 (72.51.37.237:8899) - Your 5662 port is not reachable. Please review your network config.

bunu nasıl çözümleyebiliriz?ve download um gerçekten çok acayip, dün akşam hızım 40 ı vurdu ama şimdi saatlerdir -yaklaşık 12 saattir- hiç ilerlemedi hala beklemede.birde benim adsl 1024 kb buna göre ayarları bilen var mı acaba?
  • İnternet cafe ile ortak ağ kurduk. Ben evden bağlanıyorum. Emule bağlantılarını yaptım Yüksek id ile bağlanıyorum. Ama bir prob var çözemedim.
    İnternet cafede bilgisayarlar ve modem açılırken her defa benim ip no değişiyor. Ben de her defa modeme bağlanıp eski portu kapatıp yeni port açıyorum. 10 gün böyle devam etti. Bugün başka prob çıktı. Benim bilgisayarım bağlı iken cafede bağlantı gidiyormuş. eMule yi kapatmak zorunda kaldım. Akınsoft cafe kullanıyorlar. Güvenlik yazılımı dün akşamdan itibaren sürekli TROJAN UYARISI veriyormuş. eMule ipfilter.dat dosyası oluşturdum ve sahte eMule serverleri filtreledim. Ama durum değişmedi. (eMule 0.47c kullanıyorum)
    Bu problemi halledecek cengaver aranıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi physcist -- 6 Ocak 2007; 16:57:51 >
  • süper çalışma hocam eline sağlık
  • eMule ve torrentle ilgili aradıklarınızı aşağıdaki adresde bulabilir, sorularınızı sorabilirsiniz. DH'daki tüm eMule başlıkları bu siteye taşınmıştır. Günceldir.

http://www.p2pturkiye.net/
  • zafer hocam; yazmış olduğun High id ile ilgilihttp://forum.donanimhaber.com/m_1012655/tm.htm topiği okudum. fakat bendeki modem usrobotics wireless 54mbps adsl router. bu söylediklerini bizim modemde nasıl yapacağız. yol gösterirsen sevinirim.
  • Hortlatılmış.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.