Şimdi Ara

EMULE PLUS Rehberi ( Kurulumu ve resimli anlatımı ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
38.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server olarak rozarback2 yi kullan. Eşeğin gözü bantlıysa portların açıkmı bir kontrol et.
  • Çok altlarda kalmış. up
  • emule programını hızlandırmak için kullanabileceğiniz güzel bir program.

EMULE PLUS Rehberi ( Kurulumu ve resimli anlatımı )

eMule Acceleration Patch

• bu hızlandırıcılar gerçekten işe yarıyor mu?
  • Kaynak bolsa çok birşey farketmiyor ama kaynağı az olan dosyalarda gerçekten işe yarıyor.
  • selamlar

dün akşam tüm söylediklerini adım adım yaptım, cFoss'u da kurdum önce zaten. ''Sky High'' divx filmini ve ''Kıraç/Razıysan Gel Benimle'' mp'ü aratıp download istedim,

filmi ortalama indirmeye başladı, ara ara nadiren 7-8'e çıktı, mp3'e daha başlamadı bile.

256 K ile bağlanıyorum, port forwarding'i de yaptım, Origo modem kullanıyorum. neden çok yavaş bilmiyorum

high id/low id olup olmadığımı nasıl öğreniyorum?

Birde, iyi bir kaynak mesala kaç olmalı? Yani 57(95), dowload için uygun bir değer değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesutkececi

selamlar

dün akşam tüm söylediklerini adım adım yaptım, cFoss'u da kurdum önce zaten. ''Sky High'' divx filmini ve ''Kıraç/Razıysan Gel Benimle'' mp'ü aratıp download istedim,

filmi ortalama indirmeye başladı, ara ara nadiren 7-8'e çıktı, mp3'e daha başlamadı bile.

256 K ile bağlanıyorum, port forwarding'i de yaptım, Origo modem kullanıyorum. neden çok yavaş bilmiyorum

high id/low id olup olmadığımı nasıl öğreniyorum?

Birde, iyi bir kaynak mesala kaç olmalı? Yani 57(95), dowload için uygun bir değer değil mi?

Yavaşlığın sebebini söyleyebilmek işletim sistemin ?
    Firewall kullanıyorsan buradan izin verdinmi ?

Low id olduğun zaman eşşeğin gözleri bağlı oluyor.

Filmler için iyi bir kaynak 300 ün üzerinde olmalı. 57(95) te download için çok kötü sayılmaz.

• windows xp + service pack 2
    firewall kapalı
    512 x 2 ram,
    amd athlon 3000+

eşşeğin gözlerine dikkat etmemiştim, bu akşam dikkat ederim. Eğer bağlı ise, high id nasıl alabilirim?

teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesutkececi

windows xp + service pack 2
    firewall kapalı
    512 x 2 ram,
    amd athlon 3000+

eşşeğin gözlerine dikkat etmemiştim, bu akşam dikkat ederim. Eğer bağlı ise, high id nasıl alabilirim?

teşekkür ederim

High id ile ilgili aşağıdaki topiği okuyabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_1012655/tm.htm

Firewall kapalı olsada denetim masası/güvenlik duvarı/özel durumlerdan emuleye izin vermen gerekiyor.

Sp2 kullananlar için otomatik güncellemeler microsoft'un son belası olan "tcip.sys" dosyanızı "10" bağlantı limiti olan versiyon ile değiştirmektedir. emule için bu negatif etki yapmaktadır. Bunu patch yardımı ile aşabilirsiniz.

patchi aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
    http://mitglied.lycos.de/lvllord/EvI...tch223d-en.zip

Patchin kullanımı ile ilgili aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
    İlk olarak 10 olan bağlantı sayınızı 50 yapmak istiyor musunuz diye soruyor. "C" harfine basarak yeni gelen satırda 2000 yazıp ENTER'a basarsanız. Bu sefer 10 olan bağlantı sayınızı 2000 yapmak istiyor musunuz diye soracak. Onaylayın.

Ardından Windows Uyarı penceresi gelecek iptal diyin. Bir kez daha soracak. Git başımdan Windows CD'si takmayacağım, ayarların böyle kalmasını istiyorum sistem geri yükleme yapma diyorsunuz.

• bu konu aşalarda olmaması lazım bi upta benden harika bir konu
  • Sağ taraftaki reklam sutunu yüzünden üstteki kısmı tam olarak okuyamıyorum bu sorunu nasıl halledebilirim.
  • şu patch ile ilgili bişey gözlemledim emule 15k nın altına indiğinde patch devreye giriyor ve tekrar 22-24k arası çekmeye başlıyor ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttbarracuda -- 23 Eylül 2005, 11:31:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seltem

Sağ taraftaki reklam sutunu yüzünden üstteki kısmı tam olarak okuyamıyorum bu sorunu nasıl halledebilirim.

Arkadaşım aynı problem yüzünden fingolfin arkadaşımız alıntı yapmış tamamı gözüküyor. Bir alttaki mesajı incelersen aynısı.
  • plus gerçekten güzel kaynak çok iyi bence ama ben netlimiter kullandım dl ilk başta iyiydi ama 0,2 ye düştü ip numaram kara listeye alındı yada geçici bir ceza yediğimi düşünüyorum. netlimiter olmadan olmuyor bu bir ağ bilgisayarı ve netlimiterdan daha kullanışlı bir program yok sizde bana hak verin. paylaşmayı bende severim. arakadaşlar yokmudur bu durumun bir çözümü
  • Vermeden almak Allahımıza mahsustur.
  • bu cfosspeed 30 günlük deneme sürümü bir ay sonra kaldıracakmıyız yoksa ilaç mı arayacaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuXedo

bu cfosspeed 30 günlük deneme sürümü bir ay sonra kaldıracakmıyız yoksa ilaç mı arayacaz?

Arayan derviş muradına erermiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

quote:

Orjinalden alıntı: TuXedo

bu cfosspeed 30 günlük deneme sürümü bir ay sonra kaldıracakmıyız yoksa ilaç mı arayacaz?

Arayan derviş muradına erermiş.

sabreden derviş değil miyidi yaw?

ya da arayan derviş bulamadan gebermiş..

• Anladı o anladı , sen merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 1 Ekim 2005, 19:11:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafer_72

Anladı o anladı , sen merak etme.

amaç o zaten
    sağol dostum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.