Şimdi Ara

EMULE PLUS Rehberi ( Kurulumu ve resimli anlatımı ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
38.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkadaşlar pathc indirdim emule için 2000 yaptım şimdi emule baglanmıyo valla önce baglanıyodu şimdi baglanmıyo herşey tmmdı baglanıyodu 4 mb hızım var ilk 4000 yaptım cd felan istedi işte iptal dedim hep şimdi emule baglanmıyo kad baglanıyo ama ed2k agı baglanmıyo bi sorunmu oldu acaba sorun nedir sizce nerde yanlış var potlar felan hepsi tmm 2000 de sorun cıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 15 Nisan 2008; 12:31:40 >
  • teşekkkkür
  • arkadaslar ben burdakı ayarları yaptım hem essek sıyah gorunuyor hemde sunucu olü gorunuyor dıyorr download yapamıyorum... sızce nedendırr..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliavcili -- 12 Ağustos 2009; 20:08:34 >
  • hort!
  • hort derken :) bıraz yabancıyımdır boyle seylere arkadasım:)
  • emule diye birşey kaldımıki ?
  • varkı bızdee ayarlarını yapamadıgımz ıcın sorusturuyoruz yardım dan cok baska seyler cıktı ortaya:)
  • Selam
    Siteye henüz üye oldum. ama bu konu gerçekten ilgimi çekti.
    Ancak özellikle programı tanıtıcı üstadın "Türkçe film indirmiyorum" cümlesinin karşısında ben de sadece türçe flm ve müzik indirmek istiyorum. Bu mümkün mü ayarlardan çünkü ne türkçe olmayan müzik nede tükçe olmayan film izlemek istemiyorum. Hatta türkçe altyazı bile değil. Direk türkçe dublaj film izlemek istiyorum. Bu mümkün mü?
    Ayrıca paylaşım deyince bayağı korktum, pc de zaman zaman önemli bilgiler bulunabiliyor, bu bilgiler de iznimiz olmadan bizden alınabilir mi?
    Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
    Tüm paylaşımcılara selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.