emre çok büyük bir terbiyesizlik yapmıştır.kabul ama soruyorum medya ülkemizde ne kadar haysiyetli.patronunun izni olmadan yazı yazmaya cesaret edebilen kaç yazar sayabilirsiniz bana.ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim derken yazarlar için bunlar geçerli değilmi.mevcut iktidarın yaptığı rezillikleri sümen altı yapan medya iş emreye gelince birden lince girdi.Bu beni gerçekten şaşırttı.burası spor bölümü ama kendimi tutamadım siyasete girdim kusura bakmayın.
emre kesinlikle yanlış bir hareket yapmıştır ancak medya bana kalırsa cidden olayı büyüttü.
sınırsız yalan haber yapan takımları karıştıran olayların baş mimari her zaman medya olmuştur. emrenin yaptıgı hareket ne kadar yanlış olursa olsun bunu hakettiklerini düşünüyorum.
medya mı temiz ? futbolcular mı temiz ? yöneticiler mi temiz ? federasyon, mhk vs. mi temiz ? taraftarlar mı temiz ? hatta bu forumdakiler mi temiz ? herkes önce kendine bakacak. meclisimize bile her fırsatta sallayanlar önce gümrüğünden polisine, tapusundan kamu kurumlarına, kaçak elektrik kullnanıp gecekondu dikip devlete hani altyapı diye isyan edenine, bir kuruş vergi vermeden isyan eden esnafına, trilyonluk taksi plakaları ile lpg kullanarak malı götürüp götürü komik vergi ödeyenine, kokuşmuş belediyeler rant düzeninden ssk yı hortumlayıp batıranlara kadar vs.vs.vs. önce herkes kendine bakacak. toplum olarak kokmuşuz bitmişiz biz. ne damarlarımızda akan asil kan kalmış ne de atalarımızı hatırlayanımız. ondan sonra da futbolla ilgili temizlik bekleyeceğiz.
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
medya mı temiz ? futbolcular mı temiz ? yöneticiler mi temiz ? federasyon, mhk vs. mi temiz ? taraftarlar mı temiz ? hatta bu forumdakiler mi temiz ? herkes önce kendine bakacak. meclisimize bile her fırsatta sallayanlar önce gümrüğünden polisine, tapusundan kamu kurumlarına, kaçak elektrik kullnanıp gecekondu dikip devlete hani altyapı diye isyan edenine, bir kuruş vergi vermeden isyan eden esnafına, trilyonluk taksi plakaları ile lpg kullanarak malı götürüp götürü komik vergi ödeyenine, kokuşmuş belediyeler rant düzeninden ssk yı hortumlayıp batıranlara kadar vs.vs.vs. önce herkes kendine bakacak. toplum olarak kokmuşuz bitmişiz biz. ne damarlarımızda akan asil kan kalmış ne de atalarımızı hatırlayanımız. ondan sonra da futbolla ilgili temizlik bekleyeceğiz.
İlk kez mantıklı bir yorum.
hepsini salla kazana
quote:
koyu yer dısındaki her yerine katılıyorum yazının. http://www.youtube.com/watch?v=rdHdAUPP4oU&mode=related&search= bu videoyu da izleyelim lutfen. asil kan benim vucudumda akıyor.milletin basındakiler ne kadar Türk Milletini ayaklar altına almaya calısslar da Türk Milleti dunyanın en asil milletidir ve oyle de kalacaktır!
quote:
Orjinalden alıntı: gondor_ranger
quote:
koyu yer dısındaki her yerine katılıyorum yazının. http://www.youtube.com/watch?v=rdHdAUPP4oU&mode=related&search= bu videoyu da izleyelim lutfen. asil kan benim vucudumda akıyor.milletin basındakiler ne kadar Türk Milletini ayaklar altına almaya calısslar da Türk Milleti dunyanın en asil milletidir ve oyle de kalacaktır!
keşke böyle asil kan sloganları ile olaydı işler. ben bu memlekete baktığımda pek öyle asil kanlı bir millet göremiyorum. neyse burası futbol bölümü, dağıtmıyayım konuyu.
işte böyle bır yazı yazacak kimse çıkmaz gazetelerde
Medyadaki eleştiriler yüzünden emrenin suratını sivilce basmış. Ama yaptığı hareket yanlıştı.
RIDVAN DİLMEN, EMRE ye sahip çıktı... Kimse EMRE ye terbiyesiz allahsız diyemez diyor.. bencede haklı.. Kimse o gazeteciler kadar ahlaksız terbiyesiz olamaz...
emre belki yalnış yaptı.... ama bende olsam ve burdaki herkes de olsa o kadar eleştiriden sonra o hareketi yapardı... maçdan sonra kötü oynadı ya bu adam yeteneksiz demek kolay... çıkıp en kötü oynayan kadar oynada görelim seniii... bu adaların çoğu babası atası gazeteci diye gazeteci oluyor... iletişim gazetecilik okuyan o kadar pırıl pırıl üretmeye aç gençler de iş diye kıvranıyor... kimdir bu adamlar emre hakkında böyle konuşmaya hangisinin yetkisi ve yeteneği var.. basın özgürlüğü ilkesinin arkasına sığınan ve her fırsatta hakeret etmeyi gazetecilik sayan kişilerdir bunlar.... ben gazetecilik okumadım ama okuyan arkadaşlar vardır .. eğer bir yazıda 5n 1 k yoksa o yazı gazetcilik anlamında çok öenmli değildir...... hadi bakalım bu yazarların kaçı bunu biliyor ve uyguluyor... bıraksınlar bu işleri çoluk çocuğuna başkasının sırtından haber yaparak haram para yedirmesinler..... ben emrenin yerinde olsam beterini yapardım .. hepsi hakediyor.... sadece orda yazma hakkın var diye insanlara hakaret edersen sonunda bir çıkar al sana der ve bu hareketi yapar.... emreyi tebrik ediyorum... ve umarım daha beterlerinide yapar... emreye bu gazeteyi okuduktan sonra biri sinirlenip birşey yapsa bu adamlar yataklarında nasıl rahat uyuyacak .... gazeteci haber yapar hakaret etmez.... aferin emre .....
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
RIDVAN DİLMEN, EMRE ye sahip çıktı... Kimse EMRE ye terbiyesiz allahsız diyemez diyor.. bencede haklı.. Kimse o gazeteciler kadar ahlaksız terbiyesiz olamaz...
gerçekten dediyse, Rıdvan Dilmeni gördüğüm yerde gidip tebrik edecem(zaten sürekli karşıyakaya geliyor:)) neyse medya da 1 tane de olsa, düzgün adam varmış
Türk medyası ipleri eline almış bir kere.. Emre'nin adada ırkçılıkla suçlanmasını bile gündeme getirmekten çekinmeyen medya.. Yazık diyorum, bazı değerlere sahip çıkalım, herkesin hatası olur, Nouma'nın neler yaptığını da biliyoruz ama hiç bir zaman yerin dibine sokulmadı, ama Emre medyaya hareket yapınca onu yerin dibine sokmak için ellerinden geleni yaptılar,
emre ve fatih terim bitirme harekatı başladı arkadaşlar fatih hoca bir yenilgi veya beraberlik daha alırsa olucakları görün siz
Selamlar ;
Amerika Irak'a girerken bizden istediği destek sırasında gördük medyanın ne kadar temiz olduğunu.Satılmışın en önde gidenidir medya.Bu işi layığı ile yapan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez kati suretle.Derbi maçlardan önce taraftarların birbirine zarar vermesi için akla gelmedik tüm dosyaları açar, milleti maç günü birbirine sokar, ondan sonrada başlar eleştiriye.Benim medya görüşüm ( bir elin parmaklarını geçmez dediğim insanları ayrı tutuyorum ) şudur.Gurur, haysiyet, onur vb. insani duyguları hiçe sayanlardan oluşan bir topluluk.Öyle ya açlığını bastırmak için postallarının köselesini çiğneyerek savaşan atalarımızın kanına olan borçlarını vatanı satarak karşılık veriyorlar.Bunlara herşey müstehak, Allah bildiği gibi yapsın.
Saygılarımla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme