Dizinin yeni bölümleri çekiliyor.Artık Kanal 1 de başlayacak.Sevdiğim diziydi.Umarım eski tadı verir
inş... eskisi güseldi ama bakalım bunlar nası olcak
Buda fragmanı
Kanal 1 in amacını anlamış değilim açıkçası.Eski dizileri tekrar çektiriyorlar.Eskisi kadar ilgi göreceklerini zannetmiyorum şahse.Herşey tadında bırakılmalı.Abartmamak gerek bence.
quote:
Orjinalden alıntı: BrooklynZU
Kanal 1 in amacını anlamış değilim açıkçası.Eski dizileri tekrar çektiriyorlar.Eskisi kadar ilgi göreceklerini zannetmiyorum şahse.Herşey tadında bırakılmalı.Abartmamak gerek bence.
son derece haklısın ama o da kendi reytinglerini artırmak istiyor yepyeni bir film belki tutmaz diye yeni bir dizi koymuyolar ya bizim evin halleri diye dizi vardı onun yeni bölümlerini bile koyuyolar
avans olarak 3 bölüm veriyorum
laz çavuş asteğmen başçavuş karakterindeki oyuncular aynı bunlar varsa yeter
arıza hamzasız, posta feritsiz, terliksi vedatsız ve çoğo ana karakteri görmedim üstüne bide o tuba bilmemne yönetmenlik yaparsa hayatta izlemem
Bu habere sevindim.
quote:
Orjinalden alıntı: sedimanter
arıza hamzasız, posta feritsiz, terliksi vedatsız ve çoğo ana karakteri görmedim üstüne bide o tuba bilmemne yönetmenlik yaparsa hayatta izlemem
+1907
Arıza oLmadan oLmuyo Ya o diziden çıktı sonra hiç izLemedim
Valla reklamlar güzel duruyor ama bakalım :)
tutmaz bnce başka dizimi bulamamışlar
quote:
Orjinalden alıntı: yeah41
tutmaz bnce başka dizimi bulamamışlar
Valla adamlar ''Bizim evin halleri'' gibi kaliteli bir yapımı bile brezilya dizisi haline getirdi aman bırakta Emret Komutanımdan başka diziye musallat olmasınlar
Kanal 1 coştu valla. Kendilerini yenileme çabası içine girdiler. Ayrı bir yapımda aynı kanalda Şahan da varmış.
Sevindim bu habere eğlenceli bir diziydi
hortt
Emret Komutanım geri dönüyor "Emret Komutanım" dizisi yeni kanalıyla ekranlara geri dönüyor!Yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kıran, tekrarları bile defalarca ekranlarda yayınlanan 'Emret Komutanım' dizisi Kanaltürk televizyonu ile ekranlara geri dönüyor.