Şimdi Ara

Emret Komutanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizinin yeni bölümleri çekiliyor.Artık Kanal 1 de başlayacak.Sevdiğim diziydi.Umarım eski tadı verir

• inş... eskisi güseldi ama bakalım bunlar nası olcak

• Buda fragmanı
  • Kanal 1 in amacını anlamış değilim açıkçası.Eski dizileri tekrar çektiriyorlar.Eskisi kadar ilgi göreceklerini zannetmiyorum şahse.Herşey tadında bırakılmalı.Abartmamak gerek bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Kanal 1 in amacını anlamış değilim açıkçası.Eski dizileri tekrar çektiriyorlar.Eskisi kadar ilgi göreceklerini zannetmiyorum şahse.Herşey tadında bırakılmalı.Abartmamak gerek bence.

son derece haklısın ama o da kendi reytinglerini artırmak istiyor yepyeni bir film belki tutmaz diye yeni bir dizi koymuyolar ya bizim evin halleri diye dizi vardı onun yeni bölümlerini bile koyuyolar
  • avans olarak 3 bölüm veriyorum
  • laz çavuş asteğmen başçavuş karakterindeki oyuncular aynı bunlar varsa yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arıza hamzasız, posta feritsiz, terliksi vedatsız ve çoğo ana karakteri görmedim üstüne bide o tuba bilmemne yönetmenlik yaparsa hayatta izlemem
  • Bu habere sevindim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedimanter

arıza hamzasız, posta feritsiz, terliksi vedatsız ve çoğo ana karakteri görmedim üstüne bide o tuba bilmemne yönetmenlik yaparsa hayatta izlemem

+1907
  • Arıza oLmadan oLmuyo Ya o diziden çıktı sonra hiç izLemedim
  • Valla reklamlar güzel duruyor ama bakalım :)
  • tutmaz bnce başka dizimi bulamamışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeah41

tutmaz bnce başka dizimi bulamamışlar

Valla adamlar ''Bizim evin halleri'' gibi kaliteli bir yapımı bile brezilya dizisi haline getirdi aman bırakta Emret Komutanımdan başka diziye musallat olmasınlar
  • Kanal 1 coştu valla.
    Kendilerini yenileme çabası içine girdiler.
    Ayrı bir yapımda aynı kanalda Şahan da varmış.
  • Sevindim bu habere eğlenceli bir diziydi
  • hortt

Emret Komutanım geri dönüyor
    "Emret Komutanım" dizisi yeni kanalıyla ekranlara geri dönüyor!Yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kıran, tekrarları bile defalarca ekranlarda yayınlanan 'Emret Komutanım' dizisi Kanaltürk televizyonu ile ekranlara geri dönüyor.

http://magazin.milliyet.com.tr/emret-komutanim-geri-donuyor/magazin/magazindetay/23.01.2013/1659221/default.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.