Şimdi Ara

Emre: 'İnşallah G.Saray'a gol atarım' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: the_cooler_king

Bu herif Ali Sami Yen e gelecek mi bu sene merak ediyom. Gelse bile taraftar cehennemi göstermez mi ona. Yazıklar olsun.

aynen ben de cok merak edıyorum bu acıklamayı yaparken aklı nerdeymıs dıye!

Pankartta yazmıslar ya "Paranın EMREttiği kişiler ...." diye!Sen Sami Yen den çık sonra taraftara dua et ölmedim diye
  • 4 yıl sonra:

"Benim dayım Beşiktaşlıydı. Ben bebekken bana siyah-beyaz çoraplar alırmış, İnönü'ye götürürmüş. Para için gelmedim, kendime Sergen abiyi örnek alıyorum. Taraftarların önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum."

34-35 yaşında bizim yönetim gidip bunu alır:

"Ben Galatasaray'da doğmuşum, yetişmişim, Galatasaray benim her şeyim. Bebekliğimde Beşiktaşlı, çocukluğumda Fenerbahçeliydim ama şu an Galatasaraylıyım. 1 yıllık sözleşme imzaladık. Bakalım her şey kısmet, seneye de Allah izin verirse Trabzonsporlu olacağım."
  • Sizce Emre Karaktersiz mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

Sizce Emre Karaktersiz mi ?

Yok cevap vermeyeyim, annesine bir şey olur benden bilirler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Niralda

quote:

• Server maçda senin o gol atacak ayağını kırmasın dikkat et.Gol atacam derken ayağından olma
  • quote:

4 yıl sonra:

"Benim dayım Beşiktaşlıydı. Ben bebekken bana siyah-beyaz çoraplar alırmış, İnönü'ye götürürmüş. Para için gelmedim, kendime Sergen abiyi örnek alıyorum. Taraftarların önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum."

"Ben Galatasaray'da doğmuşum, yetişmişim, Galatasaray benim her şeyim. Bebekliğimde Beşiktaşlı, çocukluğumda Fenerbahçeliydim ama şu an Galatasaraylıyım. 1 yıllık sözleşme imzaladık. Bakalım her şey kısmet, seneye de Allah izin verirse Trabzonsporlu olacağım."

güzeldi

• İnter'e gidenlerin arasında gs'ye para kazandıran sadece hakan şükür'dü okan ve emre profesyonel gibi davrandılar ama onları vareden galatasaray'ı kaybettiler ve ikiside hiçbir zaman galatasaray'da oynadıkları gibi oynayamadılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: X-Devi|

quote:

Orjinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

ya bu adam değilmiydi 3 veya 4 sene önceki şampiyonlukta floryaya gidip arkadaşlarıyla eğlenen? nasıl fenerli bu?

O aslında bukelamun nereden parayı kaparsa dayanamıyor o rengi alıyor..

• DAHA ÖNCE DEFELARCA BU DEĞİLMİYDİ Galatasaray dışında başka bir takımda oynamam DİYEN ADAM SANIRIM BAİKA BİRŞEY DEMEME GEREK YOK ... ATAR
  • quote:

4 yıl sonra:

quote:

quote:

• "Aslında doğuştan Hacettepesporluyum ben" açıklaması ne zaman olacak merak ediyorum.
  • Emre sen ilk önce oynamayı öğren.
  • Önce ayakta dursun sonra atar doğuştan fenerli!
  • Bu Söylediğine kendin inanıyor musun ?

Ayakta duramıyorsun Emre...
  • yazık çok yazık okadar yazıkkiiiii...

ya benim uyuz olduğum ne biliyomusunuz.
    bu adamların bu tercihleri yapmadan önce mutlu olamicaklarını görememeleri.ya noolurdu kardeşim 1 trilyon az kazanaydında düşman edinmeden taraftarın şefkatli kollarında geçireydin günlerini.

yazık çok yazık....
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakata_nakmat

yazık çok yazık okadar yazıkkiiiii...

bu adamların bu tercihleri yapmadan önce mutlu olamicaklarını görememeleri.ya noolurdu kardeşim 1 trilyon az kazanaydında düşman edinmeden taraftarın şefkatli kollarında geçireydin günlerini.

yazık çok yazık....

Emre mi bizim şefkatli kollarımızda geçirecek günlerimizi Allah yazdıysa bozsun.Bu futbolla ancak yedek olur.Olur mu acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: StreWAngeR

Daha düne kadar, Emreyi avrupanın en iyi orta saha oyuncularıyla bir tutanlar, şimdi neler söylüyor!!
    Anlamak güç..

emre gs den ayrıldıktan beri 1 kere bile bişi yaptı mı avrupada ? kim bir tutuyor avrupanın en ıyı orta sahalarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: leop

quote:

Orjinalden alıntı: StreWAngeR

Daha düne kadar, Emreyi avrupanın en iyi orta saha oyuncularıyla bir tutanlar, şimdi neler söylüyor!!
    Anlamak güç..

emre gs den ayrıldıktan beri 1 kere bile bişi yaptı mı avrupada ? kim bir tutuyor avrupanın en ıyı orta sahalarıyla

bende anlamadım kim emrenin iyi oyuncu olduğundan bahsediyo? çok çok sempati duyuyolardır, takımını satıp gitse de gs nin yetiştirdiği bi oyuncu. bana sorsan başından beri ne kişiliğini severim ne futbolunu..

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

quote:

Orjinalden alıntı: nakata_nakmat

yazık çok yazık okadar yazıkkiiiii...

yazık çok yazık....

Emre mi bizim şefkatli kollarımızda geçirecek günlerimizi Allah yazdıysa bozsun.Bu futbolla ancak yedek olur.Olur mu acaba?

dostum öyle diyosunda şimdi bunu söylemek kolay.

bu adam milli takımda iyi top oynuyodu yinede ara ara.

en baştan gs ye gelmiş olsaydı eminim gs taraftarlarının yüzde 90 ı bu transfere sevinirdi.para kazandırmadan gitti falan filan denirdi çok çok iki . oda unutulur affedilirdi. emrede iki çıkar en büyük gs der .fener istedi gitmedim derdi tamam.

ondan sonra 34 maçın 10 unda oynardı maçtan önce tribünlere çağrılırdı. 2 sene sonra kaptanlığa getirilirdi mutlu mesut yaşardı isteseydi.

ama buınların hepsini haketti bu adam .iyi oldu .çok iyi oldu .dahada beter olur. hatasını anlar.bundan sonra geri dönüş yok .bu adam alisamiyene geldiğinde gs ın büyüklüğünü birkezdaha görecek.

hele fener bu gidişini sürdürür. yarın öbür gün karışmaaya başlarsa.kafasını duvarlara vuracak.taraftar prortestoya başlasın bi görürüm ben emre efendiyi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.