Şimdi Ara

Emre: 'İnşallah G.Saray'a gol atarım' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Emre hakkında konuşmayın lütfen. Bakarsınız annesi bu forumu okur mokur sonra kalp krizi geçirir, Emre de mahkemeye verir sizi. Hatta Fatih Terim üye olur foruma bıyıklarımıza, sakallarımıza yaşı küçük olanların da saçlarına söver.
  • Bu formuyla mı atacakmış bize gol
  • magnum eyvallah.

hadi skywalker seni bekliyorum.profesyonel yardım alabilirsin istersen.yada forum insanlarını hakem yapalım istersen.senin mesajında mı var bi terslik yoksa benim sana verdiğim cevaptamı.bak hatta sen seç kişileri.ben herşeye varım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Arkadaşlar Emre hakkında konuşmayın lütfen. Bakarsınız annesi bu forumu okur mokur sonra kalp krizi geçirir, Emre de mahkemeye verir sizi. Hatta Fatih Terim üye olur foruma bıyıklarımıza, sakallarımıza yaşı küçük olanların da saçlarına söver.

• quote:

Orjinalden alıntı: recep41

magnum eyvallah.

hadi skywalker seni bekliyorum.profesyonel yardım alabilirsin istersen.yada forum insanlarını hakem yapalım istersen.senin mesajında mı var bi terslik yoksa benim sana verdiğim cevaptamı.bak hatta sen seç kişileri.ben herşeye varım.

Farklı bir mesaj yazmak amacıyla girdim ama bu yazdıklarını görünce yazık ne uğraşıyım dedim kendime.Burda renkdaşlarının gazına gelmişsin fazla ileri gitmişsin ben sana profesyonel destek gösterirsem görürsün tedaviyi.Çok tv program filan izleme gelişiminde sorun yaratıyor bu açık futbol tartışırken konuyu nerelere getiriyorsun.Hadi küçük aslanlarını(e sende haklısın o kadar küçük varmış ki anlayamamışsın neyi kastettiğimi) toplada git bakıyım evladım uğraştırma beni.Konuya son mesajımdır.

Not:Anlayıp anlamamıyı bir anlamak bir anlamamak zanneden arkadaşlar adına üzüldüm gerçekten.

• quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

magnum eyvallah.

Farklı bir mesaj yazmak amacıyla girdim ama bu yazdıklarını görünce yazık ne uğraşıyım dedim kendime.Burda renkdaşlarının gazına gelmişsin fazla ileri gitmişsin ben sana profesyonel destek gösterirsem görürsün tedaviyi.Çok tv program filan izleme gelişiminde sorun yaratıyor bu açık futbol tartışırken konuyu nerelere getiriyorsun.Hadi küçük aslanlarını(e sende haklısın o kadar küçük varmış ki anlayamamışsın neyi kastettiğimi) toplada git bakıyım evladım uğraştırma beni.Konuya son mesajımdır.

Not:Anlayıp anlamamıyı bir anlamak bir anlamamak zanneden arkadaşlar adına üzüldüm gerçekten.

şimdi aç winampı j tuşuna bas.çırpınırdı karadeniz şarkısını dinle.

bu yazdıkların gerçek düşüncelerin mi yoksa gülelim eğlenelim tarzında yazdığın komik cümleler mi.şimdi aklınca bişeyler yazıyorsun ama hep konuyla alakasız.yazdıkalrınla beni küçük düşürüp(öyle zannedip) konuyla alakasız şeyler yazarak tatmin mi ediyorsun kendini.

konuya son mesajımdır yalanınıda beğenmedim.açıkça birşeyleri itiraf edebilirsin.felipe topiğinde reef1905 de fena haklamış seni orada da amaçsız delice kulaç atmaya devam ediyorsun.

şuanki ruh halini söleyim ben sana.nerden girdim şu futbol bölümüne gece gece diyorsun eminimki.bence al şu fanatikliğini git antuya yada bilimum tek taraflı taraftar sitelerine.buralar seni aşıyor belliki.

• ya bu adam değilmiydi 3 veya 4 sene önceki şampiyonlukta floryaya gidip arkadaşlarıyla eğlenen? nasıl fenerli bu?
  • Insallah ,atacak darisi Tumer metine
  • quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

ya bu adam değilmiydi 3 veya 4 sene önceki şampiyonlukta floryaya gidip arkadaşlarıyla eğlenen? nasıl fenerli bu?

O aslında bukelamun nereden parayı kaparsa dayanamıyor o rengi alıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

ya bu adam değilmiydi 3 veya 4 sene önceki şampiyonlukta floryaya gidip arkadaşlarıyla eğlenen? nasıl fenerli bu?

O aslında bukelamun nereden parayı kaparsa dayanamıyor o rengi alıyor..

• gol atmayı bırak..ali samiyene adım atabilecekmi acaba merak ediyorum.... attı diyelim sağ çıkabilecekmi oradan....çıktı diyelim bu taraftar seni öteki dünyadada rahat bırakmaz vicdansız herif....
  • Ben bu admın Fenerli olduğunu tee GS ye ilk girdiğinde biliyorudm.

Bu forumda dillendirmiş olmalıyım. Emre Türkiye ye gelirse, geleceği tek klüp Fenerbahçedir diye...

Onun GS ye gitmesi, Avrupa yakasında Floryanın evine yakın olması nedeniyle.

Sanırım annesi halen Büyükçekmecede oturuyor
  • para için gelmedi o doğuştan fenerli ....
  • tümer metin, emre bunlar karekteristik eğrileri birbirine baya yakın
  • Emre'ye ilk transfer olduğu zaman fenerbahçeye sordular galatasaraydan teklif gelmedimi diye

cevabı:Geldi ancak fenerbahçenin teklifi daha iyiydi bende profesyonel futbolcuyum ekmek param için oynuyorum demişti şimdi nediyor yazık

€MR€
  • Ne büyüttünüz olayı , adam artık fenerbahçe'de , biraz saygı duyun .
  • Yazık yaaa, para insana neler yaptırıyor, neler söyletiyor...
    Zavallı, taraftara yaranmak ve kendini sevdirmek için ne yollara başvuruyor...
    Ali SamiYen'de, fener maçında, emre için açılacak pankartı çok merak ediyorum.
  • Bu herif Ali Sami Yen e gelecek mi bu sene merak ediyom. Gelse bile taraftar cehennemi göstermez mi ona. Yazıklar olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

tümer metin, emre bunlar karekteristik eğrileri birbirine baya yakın

+ fatih akyel
    + kefen giyerim gs forması giymem diyen baliç
  • quote:

Orjinalden alıntı: senfield25

para için gelmedi o doğuştan fenerli ....

taraftarınıza hareketLer yapan , Türkiye'nin en büyüğü GaLatASIRay diye açıkLama yapan bir topçuyu kabuL ediyosanız diyecek bişi yokki daha
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.