Şimdi Ara

Emre: 'İnşallah G.Saray'a gol atarım' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazık yaa acıdım aile terbiyesi ve görgüsü bukadarmış. insan çıktıgı deliğe ...... yaparmı yani...

bravo diyelim çok profesyonel ve saygı duyulacak açıklamalar yapmış ancak gülerim buna

emre ALİSAMİYEN e geldiğinde sonu böyle olmasın

• ben bu kadar haysiyetsizinide görmedim gs de iken fb lilere neler söyledğini hepimiz biliyoruz.Şimdi gs den gelmedim newcastle dan geldim diyor.Seni çamurlu sahalardan alıp takıma koyanlarda suç demekki bu hiç helal süt emmemiş bizim takımımızdan.Şimdi ntv de haberi görünce beynime kan fırladı.Ya nası bi karaktersizlik arkadaş.Şimdi fb taraftarı seni kucaklayacakmı gaza mı gelecek bence hayır.Sadece sen karaktersizliğini kanıtlamış olacaksın bir daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOSHIBA_shop

yazık yaa acıdım aile terbiyesi ve görgüsü bukadarmış. insan çıktıgı deliğe ...... yaparmı yani...

bravo diyelim çok profesyonel ve saygı duyulacak açıklamalar yapmış ancak gülerim buna

emre ALİSAMİYEN e geldiğinde sonu böyle olmasın

Ben emrenin yerinde olsam Ali Samiyen'e çıkmam bile O durumu kaldıracak kadar kişiliği var mı bilemiyorum çünkü

• ben kabul edemiyorum. ihtiyacımız olmayan transferdi. hadi memet gitti de yerine alındı diyorlar-- bunumu almak lazımdı--- diyorum bende. yabancı kontenjanı falan filan.geçiniz. yetenekli adam, müzmin sakat. tezata bak.
    sezon başında Arda için 10m avro vermişti klüp. Gs vermediydi.transfer olsaydı süper olacaktı. hemde ihtiyacımız olan bir transfer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Ben bu admın Fenerli olduğunu tee GS ye ilk girdiğinde biliyorudm.

Bu forumda dillendirmiş olmalıyım. Emre Türkiye ye gelirse, geleceği tek klüp Fenerbahçedir diye...

Onun GS ye gitmesi, Avrupa yakasında Floryanın evine yakın olması nedeniyle.

Sanırım annesi halen Büyükçekmecede oturuyor

İstihbarat geniş yani senin ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Recep göster abine küçük aslanı...

• Yıl 2011

Emre Beşiktaş'a transfer olmuştur(yakıştırdığımdan değil, Bjklı arkadaşlar yanlış anlamasın)...

İlk açıklaması: Aslında dedem Beşiktaşlıdır. Bende doğuştan Beşiktaşlıyım. Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gol atmak istiyorum...
  • Daha düne kadar, Emreyi avrupanın en iyi orta saha oyuncularıyla bir tutanlar, şimdi neler söylüyor!!
    Anlamak güç..
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreWAngeR

Daha düne kadar, Emreyi avrupanın en iyi orta saha oyuncularıyla bir tutanlar, şimdi neler söylüyor!!
    Anlamak güç..

Emre'ye kötü futbolcu diyen yokki ... Önceden GS den başka takımda oynamam diyen adam şimdi bunları söylüyor tepkimiz ona sevgili FB li dostum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzersayz

quote:

Orjinalden alıntı: senfield25

para için gelmedi o doğuştan fenerli ....

taraftarınıza hareketLer yapan , Türkiye'nin en büyüğü GaLatASIRay diye açıkLama yapan bir topçuyu kabuL ediyosanız diyecek bişi yokki daha

öylesine şartlanmış ki sarı kırmızı avartarı da görememiş

• Ali Sami Yen e bir çıkta
  • Emre'nin dediklerini dikkate bile almıyorum, gereksiz bir açıklama, umarım Sami Yen'e gelir.
  • buraya koyduğum video birilerinin canın cok aşırı yakmış belli ceza puanı aldık birilerinin canını acıttıysak ne güzel bize
  • Ali Sami Yen'de oynanacak maçı dört gözle bekliyorum...

Maçın sonunda , ''birkaç sene öncesine kadar kendisini deliler gibi destekleyenler'' maçın sonunda zafer marşları söylerken , o ne hissedecek o stadda çok merak ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeoum-jang

buraya koyduğum video birilerinin canın cok aşırı yakmış belli ceza puanı aldık birilerinin canını acıttıysak ne güzel bize

boşver güzel tespitti

şaban bile daha inandırıcı
  • Şu haliyle atması imkansız boşa konuşuyoruz bence.Eski Emre yok ortada
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

quote:

Orjinalden alıntı: egzersayz

quote:

Orjinalden alıntı: senfield25

para için gelmedi o doğuştan fenerli ....

taraftarınıza hareketLer yapan , Türkiye'nin en büyüğü GaLatASIRay diye açıkLama yapan bir topçuyu kabuL ediyosanız diyecek bişi yokki daha

öylesine şartlanmış ki sarı kırmızı avartarı da görememiş

• 1 kilo da Pendikspor'a atsın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.