Şimdi Ara

Emre: 'F.Bahçe ile anlaştım' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KAP'taki bildirime baktım da sahiden "Atletico Madrid Futbolcusu Emre Belözoğlu'nun transferi için görüşmelere başlanmıştır" denmiş kalmış, kimle görüşülmeye başlandığından bahsedilmemiş, sadece Emre ile mi yoksa sahiden henüz Atletico ile görüşmeler başlanmamış bile olabilir. O değil de dünden beri bonservisi bedava şeklinde yapılan yayınlar ne peki? Ya da Atletico vermeye yanaşmazsa ya da nasıl olsa "basında Emre'yi alıyoruz diye haber verdiler, artık taraftarın tepkisinden çekinip vazgeçemezler" diye bonservis bedelini son derece yüksek isterse Atletico ne yapılacak? Kısacası bir Aziz Yıldlrım klasiği daha ve keyifle izlemeye devam ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

KAP'taki bildirime baktım da sahiden "Atletico Madrid Futbolcusu Emre Belözoğlu'nun transferi için görüşmelere başlanmıştır" denmiş kalmış, kimle görüşülmeye başlandığından bahsedilmemiş, sadece Emre ile mi yoksa sahiden henüz Atletico ile görüşmeler başlanmamış bile olabilir. O değil de dünden beri bonservisi bedava şeklinde yapılan yayınlar ne peki? Ya da Atletico vermeye yanaşmazsa ya da nasıl olsa "basında Emre'yi alıyoruz diye haber verdiler, artık taraftarın tepkisinden çekinip vazgeçemezler" diye bonservis bedelini son derece yüksek isterse Atletico ne yapılacak? Kısacası bir Aziz Yıldlrım klasiği daha ve keyifle izlemeye devam ediyorum...

Bonservis ödenirse para seninmi cebinden çıkıyor? Fazla dert etme kendini üzme

• Emre Belezoğlu için savcılık 2 yıla kadar ceza alması için dava açtı.Yüce Türk adaletine güveniyorum.Emre Belezoğlu müstahakını bulur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avienova
    Bonservis ödenirse para seninmi cebinden çıkıyor? Fazla dert etme kendini üzme

Yoo neden dert edip üzüleyim ki? Aksine Aziz Yıldırım'ın bedavaya gönderdiği bir adamı üzerine güzel bir bonservis vererek alacak olmasını keyifle izliyorum. Sonuçta ödenecek bonservis aldığı forma, vb ile karşılanacak olan taraftar dert etsin, üzülsün bana ne?
  • Bu forumda ve facebook başta olmak üzere diğer tüm sanal platformlarda başkanın ''r'' harfini tam olarak telaffuz edememesini sonuna kadar alay konusu yapanlar, milletin ten rengi ile alay etmeyin ayıp diyor.

Vay be, ne güzel ülke burası yahu.
  • barış26 kaybolurmusun? gelip kışkırtıyosun milleti sonra sövüyosun bi uza kendi formuna lütfen.
  • Ben anlayacağımı anladım. Size iyi forumlar.
  • Emre'ye laf atan adamların eminim yarısından çoğunun Kürt obsesyonu vardır. Mesele Emre'nin haklı olup olmaması değil burada, bence haksız da zaten. Ama gelip burada ooo oyuncunuz ırkçı mehmehmeh hahahah kühkühküh demek nedir? Karalama kampanyalarınızı kendinize saklayın, ya da gidin tivitleyin yüzbinlerce boş insanın yaptığı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Emre'ye laf atan adamların eminim yarısından çoğunun Kürt obsesyonu vardır. Mesele Emre'nin haklı olup olmaması değil burada, bence haksız da zaten. Ama gelip burada ooo oyuncunuz ırkçı mehmehmeh hahahah kühkühküh demek nedir? Karalama kampanyalarınızı kendinize saklayın, ya da gidin tivitleyin yüzbinlerce boş insanın yaptığı gibi.

bu konuya gelip direkt olarak emre ırkçı muhbbeti geçmiş mi ? bir fenerli arkadaş fotoğraf paylaşmış onun üzerinden emreye laflar uçuşmuş. gelipde ak kaşık takılmayın. futbolcunuzu savucanağınız diye değer yargılarınızdan ödün vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

quote:

Emre'ye laf atan adamların eminim yarısından çoğunun Kürt obsesyonu vardır. Mesele Emre'nin haklı olup olmaması değil burada, bence haksız da zaten. Ama gelip burada ooo oyuncunuz ırkçı mehmehmeh hahahah kühkühküh demek nedir? Karalama kampanyalarınızı kendinize saklayın, ya da gidin tivitleyin yüzbinlerce boş insanın yaptığı gibi.

bu konuya gelip direkt olarak emre ırkçı muhbbeti geçmiş mi ? bir fenerli arkadaş fotoğraf paylaşmış onun üzerinden emreye laflar uçuşmuş. gelipde ak kaşık takılmayın. futbolcunuzu savucanağınız diye değer yargılarınızdan ödün vermeyin.

Evet ırkçılık ve Emre birarada kullanılmış. Sen gelip bana alakaları yok mu diyorsun? Saçma sapan tartışmaya girme benimle, yazdığım mesajda da art niyet arama. Bir bak bakayım futbolcumu mu savunmuşum ben? Sana soruyorum, sabahtan beri Fenerbahçe forumundasın nasılsa: Her konuda gelip de "oo ırkçılar!" yazanlardan, durup durup "Drogba Emre'yi şöyle yapar, böyle yapar"diyenlerden, durup durup Drogba resmi koyup kaçanlardan bıkmadın mı sen bile? Neyin tartışmasını yapıyorsun arkadaş? Yazdıklarımda bir tane yanlış varsa yanlış de, kem küm etme savunma felan diye.

• quote:

quote:

quote:

Evet ırkçılık ve Emre birarada kullanılmış. Sen gelip bana alakaları yok mu diyorsun? Saçma sapan tartışmaya girme benimle, yazdığım mesajda da art niyet arama. Bir bak bakayım futbolcumu mu savunmuşum ben? Sana soruyorum, sabahtan beri Fenerbahçe forumundasın nasılsa: Her konuda gelip de "oo ırkçılar!" yazanlardan, durup durup "Drogba Emre'yi şöyle yapar, böyle yapar"diyenlerden, durup durup Drogba resmi koyup kaçanlardan bıkmadın mı sen bile? Neyin tartışmasını yapıyorsun arkadaş? Yazdıklarımda bir tane yanlış varsa yanlış de, kem küm etme savunma felan diye.

hala anlamamakta ısrar ediyorsun. sen burada emreyi değil ırkçılığı savunuyorsun. benim tepkim emreye değil bu tutumu sergileyen forumda ki beyinlere. emreye zaten verilen ceza/tepki verilmiş. dünyada "ırkçı" olarak etiketlenmekten daha iğrenç birşey var mı? başka bir arkadaşa da söyledim . siz hala komşunun çocuğu kışın dondurma yiyebiliyor diyorsunuz bana.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hala anlamamakta ısrar ediyorsun. sen burada emreyi değil ırkçılığı savunuyorsun. benim tepkim emreye değil bu tutumu sergileyen forumda ki beyinlere. emreye zaten verilen ceza/tepki verilmiş. dünyada "ırkçı" olarak etiketlenmekten daha iğrenç birşey var mı? başka bir arkadaşa da söyledim . siz hala komşunun çocuğu kışın dondurma yiyebiliyor diyorsunuz bana.

Irkçılığı mı savunuyorum? Şaka mı yapıyorsun ya? Ben insanların kendi eksikliklerini başkalarını linç etmeye girişmeyle örtmelerine karşıyım. Boş boş konuşuyorsun. Sanki ülke tertemiz, sporumuz tertemiz de tek bir oyuncuya yükleniyoruz. Hadi onu geçtim, elbette ırkçı diyenlerden hesap soracak değilim. Gelip burada insanların taraftarlara ırkçı diyerek Fenerlileri taciz etmesini mi savunuyorsun sen? Bu işin adı artık provokasyonu da geçti, trollüğü de; bu bildiğin taciz. Emre'yi geri alıyoruz diye ırkçı takımmışız, bak bak!

Ayrıca ülke ırkçıdan, ırkçılıktan geçilmiyor. Sen buna rağmen gelip benim "ak kaşık"lığı oynadığımı söylüyorsun ya, insaf!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Irkçılığı mı savunuyorum? Şaka mı yapıyorsun ya? Ben insanların kendi eksikliklerini başkalarını linç etmeye girişmeyle örtmelerine karşıyım. Boş boş konuşuyorsun. Sanki ülke tertemiz, sporumuz tertemiz de tek bir oyuncuya yükleniyoruz. Hadi onu geçtim, elbette ırkçı diyenlerden hesap soracak değilim. Gelip burada insanların taraftarlara ırkçı diyerek Fenerlileri taciz etmesini mi savunuyorsun sen? Bu işin adı artık provokasyonu da geçti, trollüğü de; bu bildiğin taciz. Emre'yi geri alıyoruz diye ırkçı takımmışız, bak bak!

Ayrıca ülke ırkçıdan, ırkçılıktan geçilmiyor. Sen buna rağmen gelip benim "ak kaşık"lığı oynadığımı söylüyorsun ya, insaf!

hocam affedersiniz ama okuduğunuzu algılamakta ciddi sıkıntı yaşıyorsunuz. şu konuy 5-6. yazışım sanırsam emre ile ilgili bir kelam etmedim. son mesajımda ettim onda da zorunlu bırakıldım. Benim emreyle işim yok. Burada bu resmi paylaşıp bunun savucunuluğu yapılıyorsa. AŞAĞILIK bir harekettir başka bi açıklaması yok. sen gelip savunuyorsan bu fotoğrafı o aşağılık sensin gelip buraya paylaşıyorsan o aşağılık sensiz.

şimdi çok derin bir yere girerim işin içinden çıkamayız. spor tertemiz şike haydi size güle güle.

Benim o savunuculuğu yapan adamı savunduğumu nerden çıkardın? Emre'yle işim yok diyorsun da, benim mesajım emreyle ilgili ve sen gelip bana cevap veriyorsun, bu mu alakanın olmadığı mesele? Asıl sen bak bakalım, ben hiç burada ırkçılığı savunan birini savunmuş muyum? Ne saçma sapan konuştun gece gece? Bir de hakaret etmişsin. Yarım saattir okuduğunu anlamıyorsun, ben öyle demedim böyle dedim diye bağırıyorsun ama dön bir bak bunları yapan kim? Boş boş konuşuyorsun yemin ederim. Emre'yle ilgili yazmıyorsan beni niye alıntılıyorsun? Benim hangi konuda konuştuğumu benden iyi mi bileceksin? Ben senin ne hakkında konuştuğunla ilgili bir iddiada mı bulundum? Bunu yapan sensin. Hala konu saptırıyorsun, ben Emre ve onun adıyla burada insanlara ırkçısınız diyen gs taraftarından bahsederken sen gelip bana "ak kaşık" gibi davranma diyorsun, dediklerime cevap vermeyip konuyu saptırıyorsun, sonra da "daha derin mevzulara girerdim de, işte şike mike kem küm" diyorsun. Evet bizim futbolumuzda şike var, ama biliyorum ki şimdi sen gelip "Bir tek siz şike yaptınız!" demeye getireceksin. Ayrıca orada bahsettiğim olayı dönüp dolaştırıp yine şikeye getirmiş, lafı değiştirmişsin. Bir diyeceğin varsa adamakıllı de, yoksa deme. Kimse sana "gel beni alıntıla" demedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

quote:

Hele bir daha ırkçılık yapsın Drogba halleder onu

Merak etme Volkan ve Yobo dayımız var

Irkçılık yapmasını onaylıyor musun yani?

Onaylıyor mahkemeye mi vereceksin. Milleti provoke emteye gelmişsin

Doğruyu savunmak ne zaman provoke oldu?

Irkçı ......ler sizi.

Şikayetiniz bize ulaştı. Şikayetinizi görmek
    için tıklayabilirsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.