Şimdi Ara

Emrah Bassan!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen sene yigitin yerine bu cocugu alsaydik keske.harika bir yetenek.2yil icinde ardadan daha iyi olacagini dusunuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyatlı

Gecen sene yigitin yerine bu cocugu alsaydik keske.harika bir yetenek.2yil icinde ardadan daha iyi olacagini dusunuyorum..

Daha çok konuşulacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray Yigite 2.5 vereceğine Olcana 4 verseydi su an forvette Elmanderin yanında Burak veya Umut değil çok kaliteli bi yabancı oynuyor olurdu bence. Yerli sıkıntısı çektiği icin turk forvetlere yöneldi çünkü Gs. Buraka Umut'a lafim yok ama sağlam bı yabancı çok farklı olurdu. Bunu da neden yazdım bilmiyorum ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir antalyalı olarak diyeceğim emraha en az 5-6 isterler.Yani yiğit yerine alamazdınız.Çünkü gerçekten çok yetenekli+özgüvenli bir genç.
  • gerçekten yetenekli... antalyanın 3 tane kaleyi bulan şutu var 3 ünüde emrah attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

gerçekten yetenekli... antalyanın 3 tane kaleyi bulan şutu var 3 ünüde emrah attı

Geçen senede gol atmıştı bize şerro
  • Bende bir konu açmıştım,dalgaya vurdular ama bu çocuk 2 sene sonra İstanbulda.Aklını kullanırsa 5 sene sonra Avrupaya gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Memlekette sol kanat zenginliği yaşanıyor, önceleri sol kanat bulamazdık Arda'nın gelmesiyle birlikte Caner, Emre Çolak, Olcan Adın ardından Sercan Sararer şimdi de Emrah. Eğer Fenerbahçe Stoch'u gönderirse bu ismi kadrosuna katmalı. Galatasaray'da ise Emre ve Amrabat var o kanatta Engin'e de oyna desek sırıtmadan oynar. Beşiktaş'ta solda kim var bilmiyorum ama Emrah için istenilecek parayı şuan stratejileri gereği ödeyecek güçleri olsa da ödemezler. Trabzon'da Olcan Adın var solda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Galatasaray Yigite 2.5 vereceğine Olcana 4 verseydi su an forvette Elmanderin yanında Burak veya Umut değil çok kaliteli bi yabancı oynuyor olurdu bence. Yerli sıkıntısı çektiği icin turk forvetlere yöneldi çünkü Gs. Buraka Umut'a lafim yok ama sağlam bı yabancı çok farklı olurdu. Bunu da neden yazdım bilmiyorum ama

her kelimene katılıyorum , olcan gerçekten müthiş bi sol ayak
  • çok sevdiğim bir arkadaşımın kardeşi ile aynı doğumlu ve aynı alt yapıdan yetişti çıplak gözle çok izledim emrah forvet ziya arkasında oynardı o zmandan belliydi potansiyeli emrah ankaragücü A2 den antalyaya gittiğinde ziya ankaragücünde kaldı. Süper ligde forma buldukça kendini dahada geliştirdi eğer emrah 2 -3 sezon içinde büyük bir takıma giderse patlama yapabilir. İşin ilginçi ziya ankaragücünden kartala gitti ve iddaa ediyorum Türkiyedeki 5 sol ayaktan biridir zamanında ankaragücünde sırf hocasıyla yaşadığı problemlerden dolayı süper ligde forma giyemedi bu şekilde yüzlerce genc yeteneğimiz gözden kaçıyor. Örnek mesut özil almanya değilde türkiyede yetişseydi bırak real madrid i bank asyada bile oynamayabilirdi. Son olarak Emrah fanatik Galatasaray lıdır

• Yeteneğini filan tartışmam ama Galatasaray seviyesinde bir futbolcu olmadığına eminim. Anadolu kulüplerine sözde yıldızlar diye çok para kaptırıyoruz. Örnek vermek gerekirse Sercan Yıldırım, Yiğit Gökoğlan gibi. Tabi yabancıları işe katmıyorum. Alt yapıdaki futbolcuların maçlarını izleyen var mı bilmiyorum ama cevher kaynıyor Galatasaray alt yapısı. Ben anadolu kulüplerine milyonlar bağlayıp sözde yıldız almak yerine alt yapıdan oyuncu çıkarmayı daha makul görüyorum. Örneğin Emre Çolak, Semih Kaya gibi. Emre Çolak'tan şüpheliyim ama Semih gerçekten 2 3 sezon sonra sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da adından çok söz ettirecek ve saygı duyulacaktır. Galatasaray biraz daha alt yapıya önem verse cidden balon transferlere gerek kalmaz. Hem Türk Milli takımı hem Galatasaray senelerce ekmek yer. Ama biz balonlara para yatırmayı çok seviyoruz, anadolu kulüpleride bundan payına düşeni fazlası ile alıyor. Mesela Emrah'ın piyasası 100.000 Euro ama Antalya bize kapıyı 3.000.000 dan açar eminim.

• Emrah gerçekten müthiş bir yetenek. Hollanda'ya da gol attı ümit milli takım maçında. Galatasaray maçında ilk 11'de oynatılmadığını görünce şok olmuştum :). Ama hemen 4 büyüklerde değilde bir Eskişehir Spor gibi Antalya'dan biraz daha iyi bir takıma transfer olursa kendini daha da geliştirir düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

gerçekten yetenekli... antalyanın 3 tane kaleyi bulan şutu var 3 ünüde emrah attı

Geçen senede gol atmıştı bize şerro

• ah keşke şu adamıda alsaydık.sol çizgide baya yararlı olurdu takıma.bugünde haginin a.bilbaoya attığı golün fotokopisini çekti.
  • FM3 te gerçekten favori oyuncularımdan biridir.Gerçekte nasıl olur bilmem ama :D Fm de mükemmel gelişiyor yıldız oluyor
  • saçma sapan oyuncuların arasında bugün baya dikkatimi çekti o top öldü dediğim zamanlarda topu kalabalıktan çıkarıp iyi kötü orta yaptığı 1,2 pozisyon vardı.. iyi oyuncu kendini belli ediyor ya
  • Benimde gözüme batıyor bu oyuncu bence sürekli antalyada ilk 11 oynarsa kendini geliştirir. Çok iyi tekniği var.
  • Biz yiğit gökoğlan yerine manisadan ahmet ilhanı alsaydık o bile daha iyiydi. Sırf süratlı ve genç diye yiğit gökoğlana bir sürü para verdik. Süratliyse ahmet ilhanda süratli hemde teknik son vuruşu var. Şimdi yiğit ordusporda sercan sivasta sürünüyor.
  • antalya:1 İBB:0
    asist: emrah bassan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderShack

çok sevdiğim bir arkadaşımın kardeşi ile aynı doğumlu ve aynı alt yapıdan yetişti çıplak gözle çok izledim emrah forvet ziya arkasında oynardı o zmandan belliydi potansiyeli emrah ankaragücü A2 den antalyaya gittiğinde ziya ankaragücünde kaldı. Süper ligde forma buldukça kendini dahada geliştirdi eğer emrah 2 -3 sezon içinde büyük bir takıma giderse patlama yapabilir. İşin ilginçi ziya ankaragücünden kartala gitti ve iddaa ediyorum Türkiyedeki 5 sol ayaktan biridir zamanında ankaragücünde sırf hocasıyla yaşadığı problemlerden dolayı süper ligde forma giyemedi bu şekilde yüzlerce genc yeteneğimiz gözden kaçıyor. Örnek mesut özil almanya değilde türkiyede yetişseydi bırak real madrid i bank asyada bile oynamayabilirdi. Son olarak Emrah fanatik Galatasaray lıdır

Başkasıyla karıştırıyorsun herhalde, Emrah Pendikspor alt yapısından yetişti.

Emrah Bassan!!!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.