Şimdi Ara

emniyet kemeri alarımı iptali (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
25.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

araba konu uyumu

bi bakıma mantıklı
    |||ANKART|||[/coplar] Asus ROG Strix Z890-F Gaming WiFi soket: 1851 DDR-5 SATA6 |||İŞLEMCİ||| Intel(R) Core(TM) Ultra 9 285K |||RAM||| 32+32 xpg a-data rg dual kit 600 mhz |||SSD||| ssd1 Samsung SSD 990 PRO 1TB windows ssd-2 Samsung SSD 990 PRO 2TB oyun ssd ||HARDDİSK|||| HDD-1 Segate 500 gb yedek sata-3 HDD-2 3 trb segate sata-6 depolama arşiv |||KASA|||Fazen fazeon f15 akvaryum kasa |||MONİTÖR||| james donkey 144hz 1ms 27 inch dpi |||KLAVYE||| asus rog strix scope ıı 96 snow wireless
    |||MOUSE||| logitech g502 hero rgb |||EKRAN KARTI|||| asus tuf rtx 5080 oc 16gb gddr7
    |||FSP Hydro PTM Pro HPT2-1200M Gen5 1200 W plaitum full moduler Power Supply|||
    ||| ZALMAN ALPHA2 A36 SİYAH 71 CFM 3X120mm ARGB AMD/Intel LGA1700 360mm SIVI SOĞUTUCU
  • adam isterse kendi kafasına sıkar kime ne? emniyet kemeri takıp takmaması başkalarına etki eden bir olay değil, klasik forumun aptalca sosyal mesaj verme kafasını bırakın

uyarıyı susturmaya gelince de yüksek kapasiteli bir arıza tespit cihazı emniyet kemeri uyarısını kapatabilir, kendin de alıp yapabilirsin ya da bir yere yaptırabilirsin, kendin de alırsan elinde bu tarz bir cihaz durması iyidir, artık çok maliyetli şeyler değil ve günümüz aşırı elektronik araçlarına sahip olan insanlarda kenarda köşede durması gerekiyor bence

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

adam isterse kendi kafasına sıkar kime ne? emniyet kemeri takıp takmaması başkalarına etki eden bir olay değil, klasik forumun aptalca sosyal mesaj verme kafasını bırakın

uyarıyı susturmaya gelince de yüksek kapasiteli bir arıza tespit cihazı emniyet kemeri uyarısını kapatabilir, kendin de alıp yapabilirsin ya da bir yere yaptırabilirsin, kendin de alırsan elinde bu tarz bir cihaz durması iyidir, artık çok maliyetli şeyler değil ve günümüz aşırı elektronik araçlarına sahip olan insanlarda kenarda köşede durması gerekiyor bence

Başkalarına etki eden değil derken? Maddi hasarlı trafik kazası ile, yaralanmalı-ölümlü trafik kazaları arasındaki farkları açıklamaya gerek var mı?

Ayrıca, emniyet kemeri sadece kaza esnasında sürücü-yolcuyu korumak için değildir, aynı zamanda aracın kontrolünü kaybetmenizi engeller, sizi koltukta tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_17.

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Kemeri takarsanız alarm çalmayacaktır.

uzun yolda takmamazlık asla yapmıyorum zaten şehir içi 15 20 km ile en fazla ne olabilirki

kırmızı ışıkta beklerken arkadan gelip bindiren bir arabanın darbesiyle koltuğundan fırlayıp kafayı ön cama gömen arkadaşım var. bak tekrar ediyorum; ışıkta beklerken, durduğu yerde, hareketsiz...

artık sormayın böyle embesil embesil soruları...

ben yineyede yazıyım 'doğal seleksiyon'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 2 Temmuz 2017; 22:52:32 >

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

adam isterse kendi kafasına sıkar kime ne? emniyet kemeri takıp takmaması başkalarına etki eden bir olay değil, klasik forumun aptalca sosyal mesaj verme kafasını bırakın

kaza yaptığınızda kaç yılla yargılanacağınız, karşınızdakinin kemer takıp takmamasına bağlı olabilir.
  • Boşuna parmaklarınızı yormayın şuna
    2025 MİNİ COUNTRYMAN E - SLATE BLUE.
    2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ.

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • Zaten böyle bir konu actigina göre bu yaşına kadar şansa gelmissin, git at kendini bir yerden bize faydan olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Panthér

Böyle, kemer takmamaya "teşvik edici ve yol gösterici" konunun kapatılması gerekli. Ama yönetim nedense(!) umursamaz...

naparsın yönetim "sütçü beygiri" diyenlere uyarı vermekle meşgul

Orijinalden alıntı: _opeth

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Böyle, kemer takmamaya "teşvik edici ve yol gösterici" konunun kapatılması gerekli. Ama yönetim nedense(!) umursamaz...

naparsın yönetim "sütçü beygiri" diyenlere uyarı vermekle meşgul

Milletin severek ve beğenerek aldığı araçlara, sütçü beygiri yakıştırması yapmak da yanlış.

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.