Şimdi Ara

Emlakçılar Nasıl Çalışıyor ? Olayı Nasıl Döndürüyorlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyelim bi adam emlakçıya gidiyo tarlama 100 bin lira istiyorum müşteri bul diyor. Emlakçıda diyelim 120 bine satıcı buluyor sonra durum nasıl işliyor cep mi yapıyor komisyon mu yapıyor ?? Satıcıyla alıcıyı bir araya getiriyor mu yada getirmeden mi yapıyor bunları ?? Tapuda imza atarken adamlar fiyatlardan haberi var mı ?? Biraz karışık sordum ama anlamışsınızdır ...

Fenerbahçem
  • Diyelim ki sen 100 lira dedin 120 ye satacam kabul ediyormusun diyor emlakçı arkadaş satış olursa senden komisyon almıyor .

Pazarlık konusuna gelirsek 120 ye müşteri bulur 5 lira pazarlık payı var der sana 15 lira komisyon alır.Senin ile anlaştığı için rakamda sorun olmaz.Tapu günü 15 i ona verirsin işlem tamam :))

Genelde para bankadan çekilirken 15 lirasını ayırtır bankada onu ayrı poşete koyulur.Paranın 1 poşetini emlakçı bir poşeti sana kalır :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merak ettiğiniz her türlü konular için ÜCRETSİZ olarak mesaj yada direk 0532 795 15 39'dan ulaşabilirsiniz.
  • Üşenme izle hocam.Hak hukuk ne kadar ayaklar altına alınmış görmüş olursun. Dediğin bir çok yolu izlemişin devam

youtube
    CLK’YA KARŞI ADALET SAVAŞI VERİYOR ... (Akdeniz elektirik dağıtım a.ş)
    https://youtu.be/4J1pOgn-3Xw

Merak ettiğiniz her türlü konular için ÜCRETSİZ olarak mesaj yada direk 0532 795 15 39'dan ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Antalya.Gayrimenkul

Diyelim ki sen 100 lira dedin 120 ye satacam kabul ediyormusun diyor emlakçı arkadaş satış olursa senden komisyon almıyor .

Pazarlık konusuna gelirsek 120 ye müşteri bulur 5 lira pazarlık payı var der sana 15 lira komisyon alır.Senin ile anlaştığı için rakamda sorun olmaz.Tapu günü 15 i ona verirsin işlem tamam :))

Genelde para bankadan çekilirken 15 lirasını ayırtır bankada onu ayrı poşete koyulur.Paranın 1 poşetini emlakçı bir poşeti sana kalır :))

1 - 300 - 400 bin de ne kadar komisyon alıyorsun
    2 - % kaç emlakçıya ödeniyor %3 çok çok fazla
    3 - emlakçı sabit 5 bin olsa emlakçıdaki evlere bakarım diğer türlü emlakçı bana yaklaşmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Antalya.Gayrimenkul

Diyelim ki sen 100 lira dedin 120 ye satacam kabul ediyormusun diyor emlakçı arkadaş satış olursa senden komisyon almıyor .

Hocam ben simdi mal sahibiyim arsama 100 bin lira istiyom asagisi hicbirtürlü olmaz diyom emlakcida tamam yuz bin liraya musteri buldum diyo, emlakciya komisyonu nasil vericem. Benim 100 binlige olan olucak e o zaman ? Ayrica emlakci hangi durumlarda alicidanda komisyon alir hocam ?

Fenerbahçem

• yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Eheh yok hocam ben %3 çalışıyorum(onu alırsak bile şükür) ama o arkadaş fiyat verdiği için o şekilde belirttim :))

Antalyada genelde 5 lira verilir zaten.Yani 300 liralık ev aldım al sana 9 lira diyen müşteri yok denecek kadar az .Al şu 5 lirayı sen paranın ben evin hayrını göreyim diyorlar.Bencede 5 lira uygundur.Türkiye de kurumsal firmalar harici %3 çalışan kişi azdır.

• Venceremos91 kullanıcısına yanıt
    En sağlamı 110 liradan müşteri getir 3 lira sana 7 lira pazarlık payı bırak 100 liraya pazarlık iş biter hocam.En temiz ve sağlamı budur.

103 liraya iş bitince tapuda 3 lirayı emlakçıya verirsin olay biter hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nasıl iş buluyorsunuz
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.