Şimdi Ara

EMİSYON!!! BİR TEK BMW TEMİZ ÇIKTI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kısaca: WAG grubunun dünyadaki imajını silen nazı ülkelerde yasaklanmasına sebep olan sahtekarlığın ortaya çıkması...

bu olaydan sonra wag yetkilileri özellikle BMW nin sınıf standartlarından daha fazla güç ürettiklerini, araştırılması gereken firmanın BMW olduğunu dile getirerek şikayet etmiştir.
    Kendileri de aynı hacimde yüksek güç ürettiklerini ama emisyon salınımının bununla birlikte doğal olduğu ile savunma yapmışlardır.

ve mahkemenin sonuna doğru tüm Wolksvagen, AUDI, Seat vs gibi markalara ceza ve yaptırımlar geldi. Bunlardan Mercedes de nasibini aldı.

ÇEŞİTLİ haber gazetelerinde ve sitelerinde yayınlar mevcut. bir tanesinin örneğini ben ataytım,

http://www.autoexpress.co.uk/car-news/consumer-news-vw-emissions/95277/german-car-brands-to-recall-630k-diesel-models-over

The report on the tests carried out jointly by the UK and German Government agencies revealed that no car could get under legal limits for NOx emissions in real world driving but despite that, no further action will be taken in the UK against manufacturers. German authorities took a very different approach to the findings and have ordered a recall of 630,000 diesel cars from Mercedes, Audi, Porsche, Opel and Volkswagen over the same EGR concerns.

630 bin araç geri çağrıldı. MARKALAR YUKARDA

A combined 93 different vehicle types were tested (37 in the UK) with a range of the best-selling diesel models selected - representing 50 per cent of all diesels on UK roads - including the Ford Focus, BMW 3 Series, Nissan Qashqai, Ford Mondeo and Vauxhall Astra.

ve en çok satan ve temiz olan araçlar FORD, BMW, NİSSAN, VAUXHALL

SONUÇ OLARAK, WV firmasına çamur atıyorlar dediler ama çamurlu çıktı. WV firması diğer firmalara çamur attı ama güneş balçıkla sıvanmadı.

tabi passat jetta çok başka en iyi araba bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 24 Nisan 2016; 13:27:31 >

• Merso

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son dönemlerde kapı gibi firmaların ne sahtekarlıklar yaptığını görmüş olduk. Temiz olarak belirlenen araçlardan kullanılmalı, diğerleri boykot edilmeli. Ama nerde , bizim millet güvenlikmiş emisyonmuş bu tarz kriterlerden anlamaz. Tabut diye tabir ettiğimiz araçlara on binler döker de harbiden sağlam markaların yüzüne bakılmaz. Şunu da söylemeden edemeyeceğim yurtdışında sağlam bir tokat yiyeceklerdir, bizim tüketicimize benzemez yabancılar. Sonuçları kötü olacaktır.
  • Audiye acıyorum.Premium diye sen ortalarda dolaş reklamlarda mersoyla bmw rekabete gir şimdi adın hilekara çıksın.EGR boşaltanları burdan saygıyla selamlıyorum.3 hp güç çıkartmak için milleti kanser ediyorlar.Allah akıl fikir versin.
  • Dün açılan konuda Mercedes kontrol için Amerikan bilmem neysi tarafından çağrılmıştı hangi ara suçlu ilan ettiniz aynısını bmw'ye de yapmışlardı bayağı sert bir cevap vermişti mercedes olayında da aynısı olacak büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eeeyyyyyyyy merçedesss. sendemi bize bunu yaptin!!!sendemi bizi kandirdin?sendemi bizi arkamızdan vurdun!!! biz şimdi neye binicezzz.ne yapicam ben şimdi maybach i?kim alırrrrr ?kime satarımmm?yazıklarrrrr olsunnnnnnnnnnnn.derhal bmw den 7.60 v12 motorlu modellerden sipariş verin.....

EMİSYON!!! BİR TEK BMW TEMİZ ÇIKTI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 23 Nisan 2016; 13:26:37 >
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    mercedes wv gibi çamura yatan bir firma değil. daha davalar tam sonuca ulaşmadan hatalı olan araçlarını geri çağırmaya başladı.

onun da cezası yakın ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VAUXHALL ile OPEL aynı araba nasıl oluyorda hem temiz listesinde hemde diğer listede
  • berkaydj kullanıcısına yanıt
    seat wv skoda da aynı ancak farklı marka.
  • 320d candır, tidiay sağlığa zararlıdır
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Vauxhall'la Opel Seat'la VW gibi değil, bire bir aynı.

• Biz boşuna bmw alın demiyoruz hep bir sonraki aracım yine bmw olacaktır

Konuya detayları açıklaması için bir arkadaşı davet ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

Biz boşuna bmw alın demiyoruz hep bir sonraki aracım yine bmw olacaktır

ha parayı ağaç tan topluyozda ondan dolayi bmw almiyoz.gidiyoz fiat egea alıyoz.yoksa sen soylemeseydin xdrive 5.20 ile fiat egea aynıydı.
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    satış pazarları vekullandıkları malzemelerin kalitesi farklı. opel grubu opel de böyle bir şey tercih etmiş vauxhall de tercih etmemiş. nesi karışık tam olarak
  • Başlık tek Bmw diyor içerikte Ford,Nissan,Opel de temiz diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

Biz boşuna bmw alın demiyoruz hep bir sonraki aracım yine bmw olacaktır

ha parayı ağaç tan topluyozda ondan dolayi bmw almiyoz.gidiyoz fiat egea alıyoz.yoksa sen soylemeseydin xdrive 5.20 ile fiat egea aynıydı.

Bmw'den aldıgı prime sekte vurcaksınız arkadaşın.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Pi kullanıcısına yanıt
    Sizi kendi kullandigim 2005 model bmw 3 serisi ile sıfır aldığınız egeayı karşılaştırmanız için balıkesir bandırmaya davet ediyorum. İsterseniz max devir pedalı paspasa yapıştırarak 2. Viteste 2-3 saat yola çıkalım sıfır arabamı yoksa 12 yaşındaki arabamı görelim ne dersin güvenebiliyor musun aracına ? Cevabınız evetse buyrun yarın gelin videoda çekeriz buradada paylaşırız Avrupada insanların hepsi sıfır araç almıyor çoğu 5 10 15 yaşında bmw mercedes audi alıyor olaya hangi noktadan baktığınıza bağlı kimisinde model takıntısı vardır gider sıfır diye linea egea dacia alır kimisinde mantık vardır gider o paraya iyi bir temiz üst segment ikinci el alır. Sifirdaki değer kaybınada 5-6 senelik yürütme maliyetleri çıkar. Sizi ısrarla bahsettiğim teste bekliyorum bakalım hangimiz motoru kucağına alacak benimkisi 178 bin kmde sizinkisi sıfır benim guvenim sonsuz aracıma. Kaybeden aracın anahtarını bırakır gider. Yarın veya pazar günü hangi gün müsaitseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 23 Nisan 2016; 14:17:57 >

• Vauxhall ile opel ayni zaten. Ayrica listede ford motoru da var ama temiz cikti yazilmis? Mercedesin ticari araci testten gecmemis. Otomobillerde sikinti yok herhalde.

• bianconera kullanıcısına yanıt
    tabi bunu bir tek sen farketmişsin arkadaşım. yakıyor maşallah. nazar bonucuğu şart.

başlık premium araçlar arasında BMW nin tek temiz çıkanın olduğunu, detaylarda diğer bir kaç markanın da temiz olduğu ayrıntısını kaçırmışsın ama.

neyse açıkladım. anlamışsındır artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

tabi bunu bir tek sen farketmişsin arkadaşım. yakıyor maşallah. nazar bonucuğu şart.

başlık premium araçlar arasında BMW nin tek temiz çıkanın olduğunu, detaylarda diğer bir kaç markanın da temiz olduğu ayrıntısını kaçırmışsın ama.

neyse açıkladım. anlamışsındır artık.

Ukalalık yapma açtıgın başlık ortada, ne anlama geldiği de malum.. bişey demeye de gelemiyorsunuz hemen bi saldırı modu.Şu forumun yıllar öncesi halini mumla arar olduk düştükçe düşüyor.. hayırlısı bakalım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.