Şimdi Ara

Emirates Cup 2. Maç | Arsenal vs Galatasaray | 4 Ağustos Pazar | Maç Konusu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.336
Cevap
4
Favori
33.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hoksi

Hamit niye oyunda tüm maçlarda?
    Ceyhun niye girer ki ?
    Elmander'e ne olmuş böyle ?

Hazırlık maçı bu biraz sakin olun yav. Elmander sakatlandı, düzelemedi işte. Ceyhun niye girer, ilk hazırlık maçlarını izlediysen sorunun cevabını bilmen lazım.
  • amrabat olmasa topu orta sahadan geçiremeyecez. 2. yarı sneijder + drogba girerse belki bişeyler değişir yoksa 2. yarıda aynıu oyunu izleriz gibime geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

Bu Ceyhun ve Umut asla bizim takima yakismiyor
    daha ikisinin ayagina da top degmedi

Tebrik ediyorum. Umut Bulut'u gözardı ediyoruz. Balta'dan daha gereksiz biri varsa o da Umut Buluttur.
  • Selçuk nerede Yedeklerde de yok.
  • Hayatın anlamını sorguluyorum şu an. Ben ayda 2-3 bin tl için kaç senemi verdim ders çalışıyorum. Ulan şu Hamit milyonlar kazanıyor be adalet mi be bu ?
  • Canım sıkıldı maçı izlerken. Gs savunmada iyi de ofans hiç yok ortada.
  • Drogba ve Sneijder girerse bu takım kendine Gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Elmanderin yürümeye mecali yok ki..Hala Elmander diye zırlayan gereksiz bir taraftarımız var ,izlesin de görsün Elmanderi adam koşmaktan aciz.

aynı kafanın birde amrabatcıları var onları düşün..

Amrabat olmasa takımın hız oranı eksilere düşecek sen neden bahsediyorsun?

düşün işte takım bukadar kötü....

• Arkadaş Hamit'in yanlış yerde oynadığını niye görmek istemiyorsunuz?
  • engin ya da selçuksuz olmuyor bu belli oldu
    daha dün maç yaptık bu nedir böyle herkes birine sallayıp duruyor
    adamlar zaten fizik açıdan üstün bir ligde oynuyor biz öyle 2 gün üst üste bu yedeklerle 90dk çok iyi oyunu kaldırabilir miyiz sanıyorsunuz?
    bakalım ben 2. umutluyum
  • bu umut ne yapmaya çalışıyor topu alıp dönüp gitmesi gerekirken adam geriye oynuyor

drogba ve sneijderi görsek 2. yarı adamlar tam kadro oynuyorlar biz yedeklerle çıktık
  • Amrabat'ın şu "Ben tek siz hepiniz" mantığındaki futbolundan nefret ediyorum

Umut desen zaten en fazla ligde ortalama Anadolu takımlarına karşı oynar. Hamit 2 yıl önce bitmişti hala diretiyoruz. Ceyhun'a fazla yüklenmemek gerek adamın tecrübesi ortada. Elmander için üzgünüm
  • Chedjou sahanın en iyisi tartışmasız.
  • 2. yarı sneijder drogba girer sorun çözülür tabi hamit çıkarsa

pişik olmuş gibi koşuyor herif
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Hamit niye oyunda tüm maçlarda?
    Ceyhun niye girer ki ?
    Elmander'e ne olmuş böyle ?

Hazırlık maçı bu biraz sakin olun yav. Elmander sakatlandı, düzelemedi işte. Ceyhun niye girer, ilk hazırlık maçlarını izlediysen sorunun cevabını bilmen lazım.

Orta saha da top yapamıyoruz,ileriye top çıkmıyor ,Hamit kendini sağ bek sanıyor.Bu sebepten niye girer ki diye soruyorum,ayrıca sakinim
  • Beyler lütfen ama lütfen tv den izleyen varsa nasıl izlediğini söylesin ALlah Rızası için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak, Drogba, Sneijder ve Selçuk yok ve siz sadece bu maça bakarak bu takım bu sene şampiyon olamaz diyorsunuz.
  • Ermanı gören oldu mu aldığımızdan beri ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut , Elmander , Ceyhun denen heriflerde futbolculuk namına en ufak birşey görmüyorum , sokaktan adam toplasan bu üçünden daha iyi oynarlar en azından pres yapar savunmaya yardım ederler.
  • Eğer büyük takım olacaksak yedeklerimiz de çok kaliteli olmalı. Bayern Münich'teki kadro ve başarıları her şeyi anlatıyor zaten. Geçmişe gidelim mesela 2000 yılındaki kadroda Hagi'nin yedeği Sergen'di ki Sergen'i hepimiz biliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.