Şimdi Ara

Emirates Cup 2. Maç | Arsenal vs Galatasaray | 4 Ağustos Pazar | Maç Konusu (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
4
Favori
32.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kubilay baykal



    />



    Lakabı " Uçan Fil " olsada, bu adam ancak " Kara Boğa " lakabı yakışır. Baksanıza matador'u gözüne kestiren ve burnundan soluyan bir boğa gibi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qx5

    quote:

    Orijinalden alıntı: kubilay baykal



    />



    Lakabı " Uçan Fil " olsada, bu adam ancak " Kara Boğa " lakabı yakışır. Baksanıza matador'u gözüne kestiren ve burnundan soluyan bir boğa gibi :)

    "Uçan fil" daha fantastik




  • quote:

    Orijinalden alıntı: IIRutHLeSsII

    quote:

    Orijinalden alıntı: ultralisan

    2. yarı Sneijder Drogba girer alırız maçı sakin

    saygıyla eğiliyorum

    Hocam görünen köy klavuz istemez, ilk yarı topu ayağımızda tutamadık. Defans iyiyd,i ileri hat kötüydü her dönen top Arsenalde kaldı.

    Zaten adamlar 1 tane bala attı. Yani Arsenalde birşey yoktu aslında.

    2. yarı Sneijder, Drogba gibi tekniği yüksek topu ayağında tutan adamlar oyuna girince, Hamit çıkınca, Emrede daha teknik bir oyuncu bir anda sahada 4 top tekniği yüksek oyuncumuz oldu.

    Buda oyuna yansıdı topu ayağımızda tutmaya başladı. Dönen toplar bizde kalmaya başladı Drogba tecrübesini gösterdi. Arsenalin bunalan defansında 20lik oyuncuyu bulunca affetmedi.

    O dirseği öyle gösterirsen Drogba alır o penaltıyı. Zaten ondan. Sonra çorap söküğü gibi geldi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mahs3R

    Drogba müthis bir futbolcu. Ancak onun gibi starlar tek basina mac cevirebilirler, bugün de öyle oldu. Turnuvadaki bütün takimlar hemen hemen tam kadro sahaya cikti, bana göre hazirlik maci deyip gecistirilmemesi lazim. Koyu Besiktasliyim fakat avrupadaki tek gururumuz Galatasaray bu bir gercek.

    Resmi izinsiz alıp imgshck yüklemek olmuyor ama
  • Birçok oyuncu nasıl bi çizgide olduğunu az çok gösterdi bu maçta.İlk yarıda Umut - Elmander gibi bu seviyede bu şekilde gol atma şansı çok düşük olan bir ikili ile başladığımız için ilk yarıda gol atma şansımız zaten düşüktü.

    Umut: Kendisi her zamanki gibi , pres yapmak dışında hiç bir şey yapmıyor.Ne bir verkaç , bir pas , bir duvar olma ya da çalım atma , top sürme , bunların hiçbiri onda yok zaten olmasını da beklemiyorduk.

    Elmander:Sakatlığından bu yana eski formunu yakalayamamıştı henüz gözle görülür birşey göstermedi ama topu öldürmeme , oyun zekası ve pas konusunda Umut'tan daha faydalı olduğu tabiki aşikar.

    Amrabat: Dün özellikle ilk yarıda ard arda top kayıpları yaptığı için insanların çoğunun ona tepki gösterdiğini görüyorum.Halbuki Amrabat belki de her zamankinden daha istekli oynadı ve kendini göstermeye çalışması sebebiyle bazı anlarda yanlış kararlar verdi ama savunmaya çok sık gelip yardım etti , ki Fatih Terim bunu ondan özellikle istiyor.Yaptığı top kayıpları dışında fena değildi zaten burda en önemlisi gösterdiği istek ve arzulu oyunuydu.Bu yıl faydalı olması muhtemel.Bu adamın forumda sürekli eleştirildiğini görüyorum herkes futbol ustası sanki , halbuki ondan iyi kanada koyacağımız adam olmadığından kendisi avrupa maçlarında oynaması gereken bir oyuncudur.

    Hamit: İlk 11'in açık ara en kötüsü olarak devam ediyor.Bir insan bu kadar mı ağır hareket eder , topu bu kadar mı ağır ağır göstere göstere çeker.Ayağına her geldiğinde top kaybı yapıyor neredeyse.Ve çok yavaş olması sebebiyle el freni görevi görmeye devam ediyor.İyi bir sağ kanadımız olmadığı için mecburiyetten oynamasına geçen sene razıydık ama kenardan gelen Sabri bile hem savunmada hem de hücumda daha istekliydi ve daha faydalıydı.Hamit'in bu ağır şekilde oynama ve top kaybı yapma alışkanlıklarından kurtulmaması halinde bu formuyla ilk 11'de oynaması takıma bi katkı yapmıyor.Zaten ona çok fazla para harcadığımız için mecburiyetten oynatmaya devam ediyoruz.Kendine gelmesi için birkaç maç kesik yemesi şart.

    Sneijder: Dünyanın en iyi pasörlerinden biri olduğunu anlamak için attığı 2-3 pasa bakmak kâfi.2 gol attı diye herkes Drogba'yı kral ilan etti , (tamam çok iyiydi) , ama bana göre maçı kurtaran adam Drogba'yla beraber Sneijder'dir.Penaltının geldiği pozisyonda ortayı o kesti ki penaltı olmasaydı bile Sabri için gol pozisyonuydu.2. golde de mükemmel bir pas verdi.Drogba zaten ilk golü penaltıdan attı , yani ekstra bişey değil.Drogba tabiki çok iyiydi ama Sneijder de en az onun kadar iyiydi ve bu gözden kaçıyor.Her şey gol değil.

    Drogba: Kendisinden beklediğimizi veriyor golünü de atıyor fakat penaltıları bence Drogba kullanmamalı.Attığı penaltıyı gördüyseniz kaleci attığı köşeye zıplasa çok rahatça kurtaracaktı çünkü penaltı fazla köşeye gitmedi.Yani önemli bi maçta Drogba penaltının başına geçtiğinde 'kesin atar' demek zor oluyor , aynı şey Melo için de geçerli , bu oyuncuların yerine Selçuk ya da Sneijder çok daha iyi şekilde penaltıyı daha garanti şekilde atabilecek oyuncular.

    Onun dışında Emre , Melo , Ceyhun , ufak bir erken hamle hatası dışında Chedjou , Eboue gayet iyilerdi.




  • trybskts T kullanıcısına yanıt
    hocam Melo ve Drogba, kalecinin durumuna göre bir köşeye vuruyorlar. O yüzden genelde ters köşe oluyor. Selçuk'sa bir köşe seçip oraya vuruyor. İkisinin de riskleri var, ama bana kalırsa, Selçuk'a da duyduğum güvenden ötürü, Selçuk kullanmalı. Çok net vuruyor, köşeye, doksana asıyor.
    Ama Drogba'nın penaltı seçimi de yanlış değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XaViEsTa

    biz Arsenal'i yeneriz, Porto da Napoliyi yener bir çok kişinin aksine ben Porto'nun napoliyi yeneceğini düşünüyorum

    süper kupa maçı ne olur hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasa2008


    quote:

    Orijinalden alıntı: XaViEsTa

    biz Arsenal'i yeneriz, Porto da Napoliyi yener bir çok kişinin aksine ben Porto'nun napoliyi yeneceğini düşünüyorum

    süper kupa maçı ne olur hocam

    3-1 GS diye tahmin etmekteyim Selçuk bir tane Free Kick'ten sallar.. diğer golleri Sneijder ile Chedjou kafa ile atar. fenerin golünü ise Cristian penaltıdan atar. müneccim felan değilim laaa sen sorunca 10 saniye de içime doğanları yazdım direk




  • 27-28 Ağustos için Rezerv..
  • Buralar karışır
  • beyler drogba yı 2 maçlık versek mi?
  • Yarın 4 golü var Drogba'nın.


  • 0:56 adam arsenal gerçekten seviyorumuş bu anlaşılıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak-09k

    quote:

    Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

    Arsenal ipleri eline aldı

    salzburg un ipleri eline almasindan iyidir herhal

    Aaww...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İlluminatici

    Yalayim seni drogbaaaa

  • Falcao'yu alır, bu sene CL'de iyi işler yaparsak tekrar böyle turnuvalarda istenen takım olur, eski günleri yeniden yaşarız.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.