Şimdi Ara

EminEvim (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.378
Cevap
45
Favori
366.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyzafer

Ben de sorunsuz bir şekilde evimi aldım...

Ancak şu problemden bıktım artık.. Müşteri temsilcim sürekli olarak değişiyor. Genelde işi bırakmış oluyor. Dolayısıyla, 2 ay önce istediğim senetlerim halen gelmedi. Deprem Sigortası kağıdı da gelmedi..

Bir diğer konu da; mesela 100 Bin tl'lik eve girdiniz, ancak size tam olarak 100 bin tl. vermiyorlar. Deprem sigortası parasını sizden kesiyorlar. Tam hatırlamıyorum ama 99.750 tl gibi çek veriyorlar.

Canımı sıkan bir başka konu, ev teslimi çıkınca (benimkisi orta vadeli, çekilişli değil) kalan taksitler için 2 kefil ve siz senet imzalıyorsunuz. Kefil olayını ben 3.5 sene sonra, ev teslimatında öğrendim. Kefil olayını bilseydim, bu işe girmezdim.

Ve son olarak, şubeler çok ilgisizler.. Sizi üye kaydı yapana kadar onlarca kez ararlar.. Üye olunca da, zamanınız geldi, senetleriniz geldi diye kesinlikle aramazlar.. Benim evim, kasım 2013'te teslimdi.. Aralık sonunda aldım.

Diğer şubeleri bilmiyorum ama İstanbul-Fatih şubesi tam bir rezalet !

Genel olarak EminEvim güvenilir.. Ama çekilişli sistemi önermem.. Evi kaça alacağınız belli değil.

Değerli abicim eminevim eminoto ve bir de eminsigorta var. Evinizi veya arabanın sigortasını yaptırabilirsiniz. Ama mecburi olmasa gerek dışarıdan da fiyat alın hangisi hesaplı ise ona göre hareket edin. Ben bir yıl arabanın sigortasını eminsigortadan yaptırmıştım. Hakkınızda hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle bir şansınız yok.. Eminevimden ev alıyorsanız, sigortasını da eminden yaptırmak zorundasınız... Bana verilen cevap bu. Üstelik ben bunu ev teslimatı geldiğinde öğreniyorum.

Üyelikte herşey anlatılmıyor, ev teslimatı gelince, bu kesinti şu kesinti diye masraf çıkartıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzafer

Öyle bir şansınız yok.. Eminevimden ev alıyorsanız, sigortasını da eminden yaptırmak zorundasınız... Bana verilen cevap bu. Üstelik ben bunu ev teslimatı geldiğinde öğreniyorum.

Üyelikte herşey anlatılmıyor, ev teslimatı gelince, bu kesinti şu kesinti diye masraf çıkartıyorlar.

Hocam sözleşmede böyle bir madde yoksa zorunda değilsiniz, şahsen biz banka kredisi ve eminevim ortak aldık evi fakat sigortamız banka tarafındandı yani bir zorunluluk yok. Yeni sözleşmelere koyuyolarsa bilemiyorum.
  • Muhtemelen sözleşmede öyle bir şey yok. Ancak, mesela size 100 bin tl verecekken 99750 tl veriyorlar... Dolaylı yoldan zorunlu olmuş oluyor.
  • merhaba arkadaşlar bende bu sisteme katılmak istiyorum. fakat peşin ödemem yok 100 bin liralık bir eve girecem ve organizasyon ücreti yanılmıyorsam 5900 gibi ama organizasyon ücreti de elimde yok şuanda ayda 700 tl ödeyebilirim organizasyon ücretini de taksite bölerek verebiliyor muyuz? Cevap yazarsanız sevinirim tesekürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: doğan..

merhaba arkadaşlar bende bu sisteme katılmak istiyorum. fakat peşin ödemem yok 100 bin liralık bir eve girecem ve organizasyon ücreti yanılmıyorsam 5900 gibi ama organizasyon ücreti de elimde yok şuanda ayda 700 tl ödeyebilirim organizasyon ücretini de taksite bölerek verebiliyor muyuz? Cevap yazarsanız sevinirim tesekürler şimdiden

Organizasyon ucretini pesin odemeniz gerekiyor.

• narec kullanıcısına yanıt
    taksitlendirme olmuyor yani illa peşin ödenecek
  • quote:

taksitlendirme olmuyor yani illa peşin ödenecek

Hocam 700'lü taksitlere bölmezler lakin ikna edebilrsenin 2-3 taksit alabilirsiniz. Biz almıştık.
  • quote:

merhaba arkadaşlar bende bu sisteme katılmak istiyorum. fakat peşin ödemem yok 100 bin liralık bir eve girecem ve organizasyon ücreti yanılmıyorsam 5900 gibi ama organizasyon ücreti de elimde yok şuanda ayda 700 tl ödeyebilirim organizasyon ücretini de taksite bölerek verebiliyor muyuz? Cevap yazarsanız sevinirim tesekürler şimdiden

hangi ildesiniz bilmiyorum ama org ucretini de konuşursanız 2-3 taksit yapabilirler. yada girdiğiniz sisteme görede değişebilir. mesala vade ortası sisteme girdiyseniz ilk ödeyeceğiniz taksitleri org ücretine sayarlar tamamlanınca da sisteme girmiş ve o aydan itibaren başlamış olursunuz.
  • Arkadaşlar merhaba Eminevim sistemini tavsiye ederim. Ben sistemden evimi aldım. Kiraya verdim. Şükür rahatım. Kesinlikle bankalara bulaşmayın.
  • Selam Arkadaşlar;

Eminevim sistemine girmek istiyorum ve bu konuda tecrübeli arkadaşlar burada bulunduğu için yardımlarınızı bekliyorum. Maalesef ki para biriktirerek ev almak bir hayal... Bankadan kredi çekmek için %25 peşinatı toplamam bile 3 yıl sürer ki bankalara bulaşmayı da istemiyorum açıkçası... Ben bu sebeplerle 130.000 tl.lik ev işine girip 3 sene de almak istiyorum. Maddi şartlarım şöyle... % 5 peşinat (6.500 tl.) + org.ücreti. (anladığım kadarıyla % 6 oluyor bu da 7.500-8.000 tl eder ki yanlış biliyorsam doğrusunu yazın). Kirada oturmama rağmen eşim de çalıştığı için ilk yıl için 1.000 tl. aylık ödeme yapabilir ve bu ödemeleri her yıl için %15 - %20 arttırabilirim. eminevimde belirttiğim şartlarda ya da buna yakın bir sistem var mı ? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah'a emanet olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih0634

Selam Arkadaşlar;

Eminevim sistemine girmek istiyorum ve bu konuda tecrübeli arkadaşlar burada bulunduğu için yardımlarınızı bekliyorum. Maalesef ki para biriktirerek ev almak bir hayal... Bankadan kredi çekmek için %25 peşinatı toplamam bile 3 yıl sürer ki bankalara bulaşmayı da istemiyorum açıkçası... Ben bu sebeplerle 130.000 tl.lik ev işine girip 3 sene de almak istiyorum. Maddi şartlarım şöyle... % 5 peşinat (6.500 tl.) + org.ücreti. (anladığım kadarıyla % 6 oluyor bu da 7.500-8.000 tl eder ki yanlış biliyorsam doğrusunu yazın). Kirada oturmama rağmen eşim de çalıştığı için ilk yıl için 1.000 tl. aylık ödeme yapabilir ve bu ödemeleri her yıl için %15 - %20 arttırabilirim. eminevimde belirttiğim şartlarda ya da buna yakın bir sistem var mı ? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Allah'a emanet olun.

%5 ve organizasyon ücreti verip ilk sene 12000 2. Sene 20.000 3. Sene 40.000 verseniz bile evin değerinden az oluyor ki sizin dediğiniz rakamlar çok daha düşük. Nasıl olabilir sizce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

Selam Arkadaşlar;

%5 ve organizasyon ücreti verip ilk sene 12000 2. Sene 20.000 3. Sene 40.000 verseniz bile evin değerinden az oluyor ki sizin dediğiniz rakamlar çok daha düşük. Nasıl olabilir sizce

Haklısın arkadaşım ben ifade ederken bir şeyi atlamışım. 3 senede evi alacağım ama borcum tamamlanana kadar ödemelere devam edeceğim. 60-80-100-120.aylık sistemlerden bahsediyordum. Belirttiğim şartlarda bir sistem var mı diyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih0634 -- 14 Şubat 2014; 1:54:24 >

• şubat ayında yapılan çekiliş sonuçlarını bir liste halinde bulabileceğim bir yer var mı acaba?
  • Şu konuyu takibe alayım. Yakında bende 150.000 tl 60 ay çekilişli olarak sisteme gireceğim gibi bir his var içimde. Yada sistem bana ... Bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 14 Şubat 2014; 9:27:41 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

quote:

Selam Arkadaşlar;

Haklısın arkadaşım ben ifade ederken bir şeyi atlamışım. 3 senede evi alacağım ama borcum tamamlanana kadar ödemelere devam edeceğim. 60-80-100-120.aylık sistemlerden bahsediyordum. Belirttiğim şartlarda bir sistem var mı diyelim...

Benim bildiğim artan ödemeli bir sistem yok ama siz bulunduğunuz yere en yakin şubeye başvurun mutlaka bir çare bulunur veya 444lü numarasını arayın hangi sistem olursa olsun (çekilisli haric) alacağiniz tutarin yarisini ödediginizde teslimatınızı alabilirsiniz hesabinizi buna göre yapin.

• quote:

Selam Arkadaşlar;

Fatih bey bence size en uygun olanı peşinatlı sistemdir. 6500 tl verdikten sonra geriye kalan 123000tl yi ilk yıl 1000 ödemeile 61.ayda evinizi alırsınız bu 60 ayı üç seneye düşürmeniz için 123000tl yi 72 ayda aylık 1700 tl taksitlerle mümkün olur ilk yıl 12000 ikinci yıl 1200taksitle 14000üçüncü yıl 1500 taksitle 18000 ödemiş olacaksiniz bu da 44000 eder ki 123000tl nin yapısı olan 61500 yetişememiş oluyor. Acizane tavsiyem ilk yıl 1000 tl ödeyin ikinci ve üçüncü yıllar 2000 2000 ödersiniz ve üç yılın sonunda evinizi alırsınız ve 1700 ödeme ile bitirmiş olursunuz. Hakkınızda hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesreti -- 14 Şubat 2014; 14:51:15 >

• merhabalar,

ben allahın izniyle ev sahibi olmak istiyorum.

eminevim tek çıkar yol görüyorum. ( haramsız )

bu sistemde ben taş çatlasa 100 bin ev alcam.

bunun ortalam %6 organizasyonla 106 bin olucak.

peki bu vade işi nasıl oluyor? vade uzadıkca para artıyormu? yoksa evi almammı uzuyor.

galiba bana en uygunu vade ortası sistem çünkü ben kirada oturmuyorum.

biri bana kısaca açıklarsa mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadere61

merhabalar,

peki bu vade işi nasıl oluyor? vade uzadıkca para artıyormu? yoksa evi almammı uzuyor.

Eğer eviniz varsa 1000 tl aylik ödeme ile 100000tl için vade ortası sistemde 50.ayda alırsınız ve organizasyon ücreti 6000tl ödersiniz. 1000 tl ödemeye 50. aydan sonra devam edersiniz. Gireceğiniz sisteme ve ödeme gücümüze göre teslimat ve maliyet değişir. Ama size uygunu peşinatlı yada vade ortası sistem olur. Ödeme gücünüzü veya peşinatıniz varsa söylerseniz ona göre kabaca bir hesaplama çıkarabilirim. Hakkınızda hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: kesreti

quote:

Orijinalden alıntı: kadere61

merhabalar,

Eğer eviniz varsa 1000 tl aylik ödeme ile 100000tl için vade ortası sistemde 50.ayda alırsınız ve organizasyon ücreti 6000tl ödersiniz. 1000 tl ödemeye 50. aydan sonra devam edersiniz. Gireceğiniz sisteme ve ödeme gücümüze göre teslimat ve maliyet değişir. Ama size uygunu peşinatlı yada vade ortası sistem olur. Ödeme gücünüzü veya peşinatıniz varsa söylerseniz ona göre kabaca bir hesaplama çıkarabilirim. Hakkınızda hayırlısı

açıkcası nakitim şuan yok.

6000 bile yok ama fikir ediniyorum.

ama ortalama 20 bin nakit ev + 6 bin organizasyonla girmeyi düşünüyorum.

bu vade olayında parası artmıyormu? sadece evi alma süremmi artıyor?

o 50. ayda olayıda meseala bana 1.ayda çıkabilirmi ev çekiliş varmı yoksa fix 100 ay vadede 50.aymı gelir.yarısımı yani.

çok sordum biliyorum yardım edebilirseniz çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.