Bildirim
Emin Değilim ama Sanırım Kul Yapımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kapı kolu elinde kaldı puahahhahaa -
Komik olmayın şu yorumlarınızla. Ayrıca 800bg koltuğa yapıştırmaya yeter sanırım.
edit: silmiş yorumunu kendide anladı sanırım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDream -- 23 Ekim 2011; 16:32:38 > -
Citroen yapar ya adamlar çalışıyor yapıyor yol tutuşu eminim mükemmeldir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ozn.Onl
kapı kolu elinde kaldı puahahhahaa
3. dakikada görebilirsiniz ama adam da fena mahcup oluyor
Sonra da Fransız'a laf edince kızıyorsunuz arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 23 Ekim 2011; 16:54:59 > -
araba cok guzel gercekten,seside harika teknik ozellikleri hakkinda cok fazla bilgim yok fakat kapi kolunum kirilmasi gercekten talihsiz bir kaza olmus boyle bir aracda guldurmedi degil beni :) -
Kapı koluna takılan arkadaşlara anlam veremiyorum bu bir Prototip , Concept gelecekteki türevlerine örnek teşkil etmesi için yapılmış muhtemelen iç donanımına çok önem verilmemiş gördüğüm kadarıyla , niye takıldınız bu kadar ?
Ayrıca ben aracın sesine takıldım jet motoru gibi ses çıkartıyor, muhteşem gerekten ;)
Wikipedia'dan ;
Engine 789 bhp (588 kW)- x4 Hydrogen Fuel cell 646 hp (482 kW) V8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 23 Ekim 2011; 17:20:37 > -
Bunda bildiğin f16 motor"u var. -
-
bence çok tipsiz , aracın tipini kötü bulan bir benmiyim arkadaşlar . -
Kapı kolu elinde kalıyor ne demek arkadaşlar ben mi göremedim hala ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X