Bildirim
Emenike nin pozisyonuna penaltı diyenler... (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pozisyonu 75 defa 75 farkli acidan izleyipte net bir karar veremiyorsunuz. Hala Cüneyt Çakır şöyle böyle diye yorum yapiyorsunuz. Hakem nasil suzebilir o pozisyonu bir karar vermek zorundaydi penalti verse de yanlis denemezdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emenike akıllı olsa topu sağına doğru dürtüp savunma ile kalecinin arasına doğru koşu yapardı. İşte o zaman -yapılabilecek müdahale ile- ya penaltıyı rahatlıkla alırdı ya da hızıyla golü bulabilirdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Eser.
quote:
Orijinalden alıntı: Türkçü2014
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hasanorhan
quote:
şu galatasaray kadar kollanıp da her maçtan sonra fener hakemler vb yapan bi takım yok yahu. adamlar açık açık kollanıyor, fenere ver kırmızıları ver penaltıları galatasrayı kayır. ondan sonra milli takım ühühü diye ağlıyor millet. türk futbolu böyle böyle kıyılıyor.
Gs maçlarında en son ne zaman penaltı kullandık hatırlamıyorum olmuşsada arada unuttum, ama Gs çok penaltı kullandı bizim maçlarda sonra dediğiniz gibi fenerbahçe kollanıyor oluyor.
her maç bize bi kırmızı ya da adamlara penaltı var artık cılkı çıktı işin.
Provokatör olmayan adam şu mesajı yazmaz,yapma kardeşim o Alves'in hareketi gibi hareket,görme kırmızı kart.Ceza sahası içinde faul yapma olmasın penaltı.Haksızdı yani sana göre kırmızı kart?Biraz insaf be.
Hakem diyorsan da git kendi attığın saçma sapan gole bak.
Alvese kırmızıyı veriyorsan penaltıyı da ver o zaman. Vermiyorlar.işinize gelmeyene provokatör diyorsunuz. Kuytın sarısına değinmiyorum bile. Komik geliyor artık.
Penaltı?Öyle penaltı mı olur iyice sıvadın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
şu galatasaray kadar kollanıp da her maçtan sonra fener hakemler vb yapan bi takım yok yahu. adamlar açık açık kollanıyor, fenere ver kırmızıları ver penaltıları galatasrayı kayır. ondan sonra milli takım ühühü diye ağlıyor millet. türk futbolu böyle böyle kıyılıyor.
Gs maçlarında en son ne zaman penaltı kullandık hatırlamıyorum olmuşsada arada unuttum, ama Gs çok penaltı kullandı bizim maçlarda sonra dediğiniz gibi fenerbahçe kollanıyor oluyor.
Provokatör olmayan adam şu mesajı yazmaz,yapma kardeşim o Alves'in hareketi gibi hareket,görme kırmızı kart.Ceza sahası içinde faul yapma olmasın penaltı.Haksızdı yani sana göre kırmızı kart?Biraz insaf be.
Alvese kırmızıyı veriyorsan penaltıyı da ver o zaman. Vermiyorlar.işinize gelmeyene provokatör diyorsunuz. Kuytın sarısına değinmiyorum bile. Komik geliyor artık.
bizden başka her takıma oluyor bi bize olmuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Saygılı Üye
quote:
Orijinalden alıntı: Aybala5
quote:
Orijinalden alıntı: Saygılı Üye
hatta 1 penaltı yetmez, bence 2 penaltı verilsin,şedju idam edilsin hatta
Gerek kalmadı baskanınız mactan once acıklamayla hakemı aldı zaten, bakın tum ıkılı pozısyonlarda sızınlehınıze kararlar verildi, alves ın pozısyonu kırmızı ama bız ne derbılerde ne pozısyonlar gorduk sarı ıle gecıstırıle MASALLAH hakem cok rahattı. Yane ne diyodun zu ha ha mı evet ondan.
taçtan gol verdiler hala mı başkanı suçluyorsunuz... adam ne dedi,maçta ne oldu ? haklıy mıydı bizim başka yoksa haksız mıydı gördük maçta...
Taç'tan gol verdiler dediğin pozisyonda maç bitmiş gitmiş. Dakika olmuş 95.
Emenike' nin pozisyonu dakika kaçta olmuş bi bak bakalım. Orda penaltı verilse kırmızı da olacak ve büyük ihtimal FB golü atacak ve GS 10 kişi kalacak..
Gelmişsin burda hakem 95 de taçtan gol verdi hedeee hööödööö yapıyorsun..
-
fenerbahçe beleş penaltılara o kadar alıştırmış ki bu yorumcuları, şok oldular emenikeye penaltı çalınmadığında.
bu pozisyon penaltıysa gökhan gönülünki penaltıysa o zaman maçın daha ilk dakikasında burakın kadlecin müdahalesiyle yere düşmesi de penaltı ve kırmızı kart. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Antep maçı?Biraz insaf yahu,tamam daha iyi oynamış olabilirsiniz ama kazananı da tebrik etmelisin.Hakem sizin gol dışında çok iyi maç yönetti.Biri hakeme kızacaksa bu Gs olur,maç 1-0 ken olsaydı ya?Yani böyle demagojik söylemlerde bulunmanın hiçbir anlamı yok.
Fb hiç böyle maç kazanmadı mı Alex'le falan?Bir süru.Kazanırken iyi de kaybederken mi kötü oldu?
-
quote:
Haksız kırmızı kart yediğnizi mi düşünüyorsun?Türk futbolu falan kıyılıyormuş birde, kardeş sen ne yiyip ne içiyorsun? Taçtan gol attınız hala bıdı bıdı ötüyorsun. Biz Ali Aydın lı dönemleri de hatırlıyoruz. Şu forumda gördüğüm fenerbahçeliler arasında en boş konuşanı sensin, her yenilgide saçma sapan cümleler, alakasız yerlere bok atmalar.
-
Penaltı -
Ahmet çakar da penaltı olduğunu söyledi ve Chedjou kurnazca davrandı dedi.Demek ki neymiş penaltımış.Ama biz bunun arkasına sığınmayalım yine de,galatasaraylı kendine adaletçi tipler de gifleriyle kendini tatmin etmeye devam etsin.
-
Penaltı olsa nolur olmasa nolur iyi oynasan nolur oynamasan nolur yenildin sonuçta ileriye bakmak lazım ama pek ışık vermiyo takım.
http://www.59saniye.com/gokhan-gonulun-kendini-yere-atarak-penalti-almasi/quote:
Doya doya izle. -
malesef sahanın içinde chedjou kadar akıllı bi adam yoktu pozisyonu görecek. emenike koşarken chedjouda koşu yolunu engellemek için arkasına attı adımını eğer tutarsa düşerse gollu engellerim dedi engelledide hakemlerin görmemeside bonusu oldu hiç öyle yoke yeaa penaltı diğildi falan demesin. az tarafsız bakında dediğim gibi izleyin pozisyonu dikkatli. -
Bana göre burak ında emenikenin de pozisyonları penaltı ama hakemler için neredeyse görmesi imkansızdı
Yorumcular bile 3-4 kere izledikden sonra penaltı veya değil diyenler oldu ama normalde kırmızı ve penaltı olmali
quote:
quote:
En son kadıköy maçı. Hatırlamayan adam izlemesin zaten
quote:
Orijinalden alıntı: orain
quote:
quote:
En son kadıköy maçı. Hatırlamayan adam izlemesin zaten
Ben en son süper Kupa finalinde veysel eline çarpan ve verilmeyen penaltıyı ve dün gece Emenikenin verilmeyen penaltısını daha çok hatırlıyorum. O kadar çok penaltımız verilmiyor ki insan unutacak en son hangi derbide penaltı verildi diye.
O kadar az veriliyor ki insan unutuyor. Penaltı pozisyonu yokta mı vermiyorlar? Pozisyon var ama verilmiyor işte, o maçta melo da penaltı kaçırmıştı. Ve aynı maçta verilmeyen bir penaltımız daha vardı. Sabri'nin dia ve niangın üstüne çıkıpta verilmeyen penaltılar o kadar çok ki.
-
Pozisyon ilk başta bana da penaltı gelmedi ama, Çedcu ince bir faul yapmış. Bunu Hakem in görmesi zor, zaten kaç maç hatırlıyorsunuz ki Cüniytin yönetip Fenberbahçenin kazandığı ? 1 Tane yine çedcu nun elle oynayıp penaltı verdiği maç var. Sabrinin Dia nın omuzunda dolanan baldırını kimse unutmaz mesela.
Ama yine de şunu söylemeliyim, gs taraftarı bile kendi arasında Alves atılmasa işimiz zordu diyorsa üzülmeyin. Her horoz kendi çöplüğünde öter, 10 kişi ile bile 6 pastan gol kaçırıyorsan, 11 kiş ile sağlı sollu bindirmeler rakibini sersemletiyorsan iyi yoldasın demektir.
İsmail Hoca güven vermiyor evet ama düşünsenize, rakip takımda "bazı oyuncular üzerinde taktiksel değişikler yaparak ikinci yarı oyunun kontrolü bize geçti" diyen bir TD var. Ve bu takımın 85 dk sol kanada hapsedilmiş forvet arkası oyuncusu insiyatif kullanarak sadece tribündeki ailesine değil, yedek kulübesindeki 10 numaralara, ondan forvet arkası olmaz diyen Fatih Terim e Hasan Şaş a selam gönderiyor, kalenin her iki köşesinde de örümcek bırakmıyor. Yani İsmail Hoca bilemezdi Alves in böyle rakibi öldürmeye yönelik futbol oynayacağını zaten seçme şansı da çok yok ama şu yönden eleştirilebilir, Sen Diego varken Alper i oynatıyorsan Alves varken Serdar Kesimal a da güvenebilirsin.
Sağlık olsun 53 dakika iyi top oynadık. Üzülmemeli, ben her arena maçını kaybedip şampiyon olmak istiyorum sıkıntı yok.
-
Erman Toroğlu penalti dedi TRT de bana kalirsa değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1000 defa izlesem yine penaltı vermem. Konu sadece Alves olmalı. Bize ihanet etti.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X