Şimdi Ara

EMENİKE Mİ ? 2. SINIF PİVOT SANTRAFOR MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum . transfer konusunda bir çok kez duyumlarımı yazdım ve bunların içinde hiç emenike yoktu ta ki bu güne kadar . çok rahattım emenike gelmeyecegi konusunda ama bugün transferin neredeyse bittiğinin haberini aldım (kaynagımı soranlar oluyor sürekli transfer komitesinde yakın akrabası olan bir arkadaşım) . ve ciddi manada üzüldüm ve şevkim kırıldı açıkçası .
    bana göre emenike ile sow aynı tip oyuncular ve bizim ligimizde kapanan savunmalara karşı ki özellikle bize karşı 10 kişi savunma yapıyorlar emenike kuyt sow üçlüsü çok zorlanacak gol atmakta .
    bana göre bize pivot bir santrafor gerekiyor . öyle 1. sınıfta değil 2. sınıf bir pivot santrafor-sow- kuyt bile sow emenike kuyt üçlüsünden daha fazla iş yapar kanaatindeyim (pivot santrafor dzeko gomez filan olmasına da gerek yok bu arada ) . çünkü 10 kişi kapanan savunmayı ne koşuyla nede çalımlarla açamayız . ha alex gibi bir dahi olur arkalarında bir pasla golü bulursun, ama ne alex var nede alex gibi oyuncumuz , önümüzdeki sezonda çok kısırı geçecek bana göre
    sizce
    emenike mi pivot bir santrafor mu ?







  • Emenike

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle pivot santrafor, 2.sınıfını filan bilmem işte getireceğimiz en düşük adam Cardozo seviyesinde olmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonyeja

    Kesinlikle pivot santrafor, 2.sınıfını filan bilmem işte getireceğimiz en düşük adam Cardozo seviyesinde olmalı.

    cardozo 2. sınıf zaten , 1. sınıf ibra, lewa , gomez, dzeko filan
  • Emenike isinin olmadigi soylenmeye basladi ve sakatlik durumu gosteriliyor olmamasinda senin duyumcun ne kadar emin? Rotarli haber aliyor olmasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim aklıma 2.sınıf pivot santrafor dedim mi aklıma gelen adam direk Nikola Zigic oldu O zaman evet tabi ki 2.sınıf pivot santafor diyorum.
  • fenerbahçe neden emenikeyi alıyor ? yada almak istiyor ?
    elinde forvet sowun var yedek webo cenk filan gider orası.
    sowu sol açıktan forvete çekip iyi bi sol açık almak daha mantıklı değil mi ?
  • Luuk de Jong olabilir aslında.
  • Hazır Cardozo hocasıyla kavga etmişken onu transfer edelim, Emenike ile macera aramayalım.
  • Tabiki Emenikeyi tercih ederim.Pivot santraforun yaptığı işi çok rahat yapabilecek özelliklere sahip bir oyuncu üstelik hızı çalım yeteneğide artıları Emenikeyi alırsak kuyt-emenike-sow 3lüsüyle CL'ye kalamama gibi bir ihtimalimiz kalmaz(N.Ş.A)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçimizde ukte kaldı Emenike. O yüzden Emenike'yi istiyorum Kapanan savunmalarıda yara yara açarız hocam merak etme
  • Sow bu sistemd iki stoperin arasında sıkışıp kalıyor,heba oluyor garibim.Kendisi daha geniş alanda etkili olabilen,ya da biraz serbestlik isteyen biri.Sol tarafa da o yüzden geçirildi.İkinci yarıdaki performansında ciddi rahatlama var Sow'un.Daha kolay pozisyona giriyor,Webo üzerindeki yükü alıyor.

    Ama çok kaliteli bir sol kanat+10 numara alıp oyunu rakip sahaya yıkacaksak Sow en uçta takılabilir yine.Ama bunun tercih edileceğini sanmıyorum.Webo'nun kaliteli versiyonunu alıp aynı düzeni devam ettirmek isteyecektir Aykut hoca.

    Konuya gelirsek pivot adam şart.Ama Cardozo'dan aşağı da olmamalı.Webo'nun vasat olmasına rağmen nasıl fark yarattığı,ya da neleri değiştirdiği ortada.Bu rotayı takip etmeliyiz.
  • Ayağında top tutmayı bilen fiziğini kullanabilen bir pivot forvet lazım bu takıma. Sadece boy değil yani. Dzeko ile Gomez'in uçuk rakamlarda olabilceğini düşünürsek Cardozo'dan daha iyi bir oyuncu bulamazlar şu an herif tek başına sırtı dönük top alıyor dönüyor,1 hareket ile şut atıcak boşluğunu oluşuturup çokta güzel köşelere indiriyor. Hiç izlememiş olanlar varsada Portekiz'deki Benfica maçını hatırlayın Benfica'nın golleri öyle organize goller değildi Cardozo tek başına bizim 2 stoper+1 beki yıkarak yazdı golleri 1 kere bile durdurabilen olmadı her seferinde önünü açıp şutunu çekti. Cardozo gelirse Hooijdonk'tan sonra bu takımın göreceği en faydalı forvet olur diyede büyük konuşacağım
  • Kieslingi alsınlar gidip bu adamı almak ne kadar zor olabilir ki?
  • Pivot veya değil. Gaz almak için değil işimize yarayacak adamları almamız lazım. Pivot alsak onu besleyecek adamımız yok. Pivot alınacaksa eğer önce ortasahayı kurup ona göre bir adam almak gerekecek. Gidip saçma salak adamlara inat uğruna para yatırmasınlar. Emenike yi alacaz diye sakat haline 12 milyon vermesinler boş yere. Piyasada o paraya Emenike gibi onlarca adam mevcut. Afrika ya gidip kolundan tutup getirirler eğer öyle bir adam arıyorlarsa.
  • Emenike nin gazı kaçtı, bize başka bir topçu lazım, haa fiyat cok cazip olur, eminike de cok ister oyle dusunulur; yoksa bence gerek yok.
  • tam olarak pivot santrafor değil hava üstünlüğü yok neredeyse mesela bu bizim oyun tarzımızda da yok o yüzden sorun yaratmaz ama genel olarak sayılabilir hatta komple forvet diyebileceğimiz tarza daha uygun aslında çok güçlü özellikleri var ama zayıf diyebileceğin tam olarak birşey yok onlarıda az buz yapmaya çalışıyor

    sırtı dönük oynayabiliyor aslında en çok aradığımız özellik bu yada ayağında topu tutabiliyor bizim bu yıl ki en büyük sorunlarımız bunlardı webo gelince takımın daha iyi oynuyor gözükmesinin de temel nedeni buydu takım hucümdayken daha az top kaybetmeye başlamıştı ve top böylikle daha çok bizde kalıyordu bize böyle birisi lazımdı

    sow la kıyaslarsak sow yüzü dönük daha rahat oynuyor topu alıyor geçersem geçerim olmazsa kısmet tarzı bir oyunu var o yüzden bizim gibi yavaş oynayan takımlarda sorun yaşıyor daha doğrusu sete set oyunlarda dorunlar oluşuyordu emenike ise her iki oyun tarzınıda yapabilir bence çok yararlı olacaktır.

    asıl sorun gelirse diğer kanatta oynayacak oyuncu olacaktır ama konu o değil şu anda amma uzun yazdım




  • Emenike'yi alın bizim için bizde size Almeida'yı verelim.Ligi tanıyan pivot santrafor
  • Emenike zaten 2 yıl önceki takımın bir parçası olarak geleceği için Aykut Kocaman planını 2 yıl önce yapmıştır diye düşünüyorum, önemli olanın şu saatten sonra Emenike mi başkasımı değilde, Emenike faydalı olur mu? Olmaz mı? olmalı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.