Yunan göçmen ne zamandan beri Türk oldu be... Ha 90 lı yıllarda gelen hollandalı göçmenlere de sen Türk idi dersin şimdi.. Bir git be yav artık saçmalama... |
Emekliye Zam Yok (3. sayfa)

-
-
Ne saçmalıyorsun sen ya? Buraya gelen göçmenlerin hepsinin anadili Türkçeydi. Ne yunanından bahsediyorsun?
-
Pardon , akdeniz kıyılarına gelen , kıyılardaki illere ilçelere yerleşen avrupalı göçmenlerin hepsi Türkçe konuşuyordu. Haklısın... Hatta şu an Ukrayna'dan gelen göçmenlerinde hepsi Türkçe konuşuyor. Vayy be... Çok pardon, Ukraynalı göçmenlere laf yok, onlar Avrupa'ya yakın çünkü... çok pardon... Fransada şu an olaylar var, 5 milyon Fransız gelse göç etse ses etmezsiniz hatta mutlu olursunuz...
Daha fazla saçmalıklarını okumak istemiyorum yaa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 5 Temmuz 2023; 18:21:31 > -
Yahu adamlar kanun dinlemiyor. Memur maaşları asgari ücretin altında olamaz diye kanun var ama dinleyen yok.
-
ne saçmalıyon sen birader
-
E iyide şu an memur maaşları asgari ücretin üzerinde olacak...
-
Okuman yok mu bilader... O kadar cahil değilsindir, okuyuver bi zahmet... Ümidim yok ama belki anlarsın...
-
Emekli yönetici
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ahan da torbaya konan refah payı
-
Konu emekliler başlığı olduğuna göre konu içeriğinde ki emekli memurlardan bahsettiğim aşikar.
-
İşçi emeklisi en yüksek ücreti almıyor mu ben mi yanlış biliyorum babam işci emeklisi ilk emekli olduğunda asgari ücretin 5 6 katını alıyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne diyorsun birader sen? Doğu Avrupa göçmenlerinin tamamı zamanında iskan politikası ile bölgeye yerleştirilmiş Türk oğlu Türkler.
Hayırdır nedir bu Arap manyaklığı?
Annem emekli öğretmen ( yani emekli memur ). Bugün size ekstra zam yapmadılar. %17’ de kaldı dediğimde oy verdiği adama söylenmeye başladı 😂 oy verdiğine vereceğine pişman oldu kadıncağız. Yıllardır akpartiye ve reis e verir. İlk defa bu kadar söylendiğini görüyorum.
Yok öyle bir dünya artık
Öyle bi dünya yok biliyorum ama arkadaşın dediği işçi değildir diye tahmin ediyorum devlet çalışanı statülerini pek bilmem ama işçi iş yükü olarak da yaptığı iç bakımından da memurdan çok farklı olduğu için normal maaşı da yüksek emekli maaşı da yüksek. İşçi diye şu hizmetli vs olanları kast ediyorlarsa bilemem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Verse napacan sanki bir şey alabilecen. 2 bilemedin 3 ay sonra erir gider bu GERCEK enflasyonla. Şu anki maaş zamları araba ve ev fiyatlarına döndü. "Şunun maaşı şu kadarsa benim maaşım daha fazla olmalı" diye diye ortalık gereksiz zamlar ve gereksiz fahiş ürün fiyat artışı ve gereksiz enflasyon ile sonuçlanıyor. Maalesef enflasyon olduğu sürece 8K da verseler 18K da verseler ek maaş, bir halta yaramaz maalesef ki maalesef...
-
Yukarıdaki elemana cevap vermeyin. Arap sevmekten kendi benligini unutmuş kendini Arap zannediyor.
-
Emekli yönetici ne ya?
Sen yöneticilik mi yaptın burada?
Biz de neden DH böyle diye düşünüp duruyorduk.
Bugün seçim olsa oy tercihi yine aynı olacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BU ŞAHIS Bİ ARA YÖNETİCİYDİ. ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ DEĞİL..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X