Şimdi Ara

Emekliye Zam Yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
3
Favori
5.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kimsenin halinden memnun olduğu yok. Ne chp'liler, chp'den memnun, Ne de akp'liler, akp'den memnun. Milleti 2 seçenek arasında seçim yapmaya zorladılar. Sonuçda bu çıktı. Yoksa eşit şartlarda partiler yarışa girse, bambaşka sonuçlar çıkardı.

• Adamlar ülkenin yarısı emekli etti. Ne zammından bahsediyorsunuz . Emekli maaşı artık harçlık gibi bir şey olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi oldu. Zaten maaşlar yüksekti 500 lira yetiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi evi olmayan emekli mi olur.

Bırakın varsa öylesi.

• set S kullanıcısına yanıt

Yok artık bu neyin kafası, sen istemezsen kimse ülkene giremez.   

Ciddi ciddi buna inanıyorsanız psikolojik destek almanız sizin yararınıza olacaktır.

• Deníz kullanıcısına yanıt

Ben istemiyorum niye giriyorlar o zaman?

Bu saydiklarin bop projesidir onun da es başkanı bellidir. Boşuna doldurulması 10 milyon mülteci kendi elinizle şu saydiklarini sana yaptiracaklar.yapani da kahraman ilan edecekler sadece bekle.

• Senin benim istememle olmuyor aslında olurda oda bu millette yok. Orda sen derken hükümeti kastediyorum, yoksa normal vatandaş bir şey yapamaz.

Hükümetin istemesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 5 Temmuz 2023; 16:52:52 >

Ha kıyı bölgelerimize Fransızlar İngilizler Ruslar Hollandalılar girince sıkıntı yok di mi... Ne de olsa onlar sizin zihniyetten... Valla kıyı bölgelerimizde yabancı milletlerin kendi mahalleleri bile var. Ha pardon, onlar Avrupalı...

Doğuda özerklik getireceğim, pkk ile kol ola ülke yöneteceğim diyene sesin çıkmaz...

Girdiği tüm seçimleri kaybeden bir insanı söylediklerine bakmadan, pkk ile ilgili verdiği vaadlere bakmadan tıpış tıpış destekleyenler psikolojik destek alsınlar...

Ukrayna savaşı sonrası bir milyon 200 bin küsür Ukraynalı Türkiye ye giriş yaptı ama bunun sözü edilmiyor. Neden, çünkü onlar Müslüman değil, çünkü onlar Avrupa'ya yakın...

Fransa'da şu an olaylar var, 5 milyon Fransız Türkiye'ye göçse sesiniz çıkmaz, hatta gelsinler deyip savunursunuz....

Avrupa'yı öve öve göklere çıkaran bir nesil...

Beklenilen bu olmalı, şaşırmamalı...

sen devamlı a haber dinliyorsun. Türkiye Cumhuriyetini kuran Chp den bahsediyorsun. Dediklerin akp olmasın daha dünün partisi. Valla ne dediğini bile bilmiyorsun.

• 2000watts kullanıcısına yanıt

A haberi sevmemde dinlememde...

Bunlar benim fikirlerim..

İnsanları ayrıştırmayı bırakın be artık.

Chp zihniyeti bu ülkede çuvallamıştır, şu an can çekişiyor...

Kıyı bölgelerine gelenler yine sizin hükümetiniz zamanında geldi, yine siz aldınız neyden bahsedersiniz. Ben hepsine karşıyım da 20000 kişiyle 10.000.000 milyonu nasıl karşılaştırırsınız anlamak güç.

Şuan Mersin'de Rus Ukraynalılar yüzünden kiralar çok aşırı arttı, biz hepsine karşıyız.

• Konu IQ testi gibi maşallah.
    50 ler 60 lar havada uçuşuyor.

E tabi, selanik göçmenleri, bulgar göçmenleri vs vs diğer tüm göçmenler Ak parti zamanında geldiler...  

• Emekli yine ağlıyor burada..  Düzensiz göçü idrak etmesi için anasına, karısına, kızına musallat olurca bu it, kopukların o zaman aklı başına gelir..

O dediklerinizin hepsi zamanında bu topraklardan göçen Türk'lerdi. Ozamanlar Türk'lerin gelmesine karşı çıkıyordunuz. Şimdi ise 72 milleten ne olduğu belli olmayan insanları bu milletin başına bela ettiniz.

Ediyorum ha benim duamla da olmuyor meraklanma ekonomist reisinle oluyor tüm bunlar ;)

• Jack! kullanıcısına yanıt

Benim bundan 25 yıl önce aracıma hırsız girdi o kadar para verdiğim teybi götürdü, 90 yılında evime hırsız girdi, hanımın altınları götürdü. Benim kendi milletim bana bu kadar zarar veriyorken göçmen falan hikaye... Kendi milletimize bakalım önce...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.