Şimdi Ara

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Oktaymese Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.011
Cevap
208
Favori
184.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağolun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ben mh sordum almıyorlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 13 Ekim 2025; 9:41:35 >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

valla ben gerek telefon hattı banka internet dijital tv platformu hangisi benim işime geliyorsa anında satarım gecerim takım tutar gibi sabit kalmam hiç biri benim babamın malı değil

az önce baktım arkadaşın telefon taahhüt tarifesi dolmuş 8 gb 360 ödüyormuşhemen taşıma tavsiyesi verdim 20 gb 1000 dakika 260 liraya daha iyi yere taşıyacak. millet çoğu bilmiyor herşeyi kabul ediyor eski müşteriyi devlet dahil kimse sevmez.

TEB'teki 3. yılım doldu ve yeni emekli promosyonlarına bakıyorum.Aslında TEB'ten çok memnunum ama max. 21.000 TL promosyon verdiği için değiştirmek tabii ki mantıklı gözüküyor.Sonuçta 9.000 TL fark var.

Seçeneklerden ilk sıradaki 31.000 TL veren QNB'yi eledim , çünkü Tüketici Kredisi çekmeyi şart koşmuş.Dolayısıyla ibre en fazla veren Yapı Kredi yada Albaraka Türk'e dönmüş oldu.

Aslında promosyon anlamında en yormayanı Albarak Türk gözüküyor ama hem şube sayısı ve ATM'lerinin azlığı , hemde günlük para çekme limitinin düşüklüğü bu bankanın eksi yönleri.

Haliyle Yapı Kredi daha mantıklı gözüküyor.Ama yine de düşündüğüm her iki banka nazarında sorayım istedim.

Öncelikle bu 2 bankadan dilediğimiz kredi kartını ücretsiz alabiliyor muyuz ? Mesela ben Word Platinium Kart istesem bu kartı veriyor mu bankalar ? Ya da emeklilere hangi Kredi Kartını veriyorlar , bir zorunluluk var mı ? Ve verdikleri kredi kartında yıllık aidat ücreti alıyorlar mı ?Ya da sizin özellikle şu kartı alın diye bir öneriniz olur mu ? Çünkü TEB Bonus Platinium karta sahibim zaten.

Bir diğer önemli konu ; ücretsiz EFT meselesi.

Yapı Kredi Bankası " Yapı Kredi Mobil, İnternet Şubesi, ATM’lerden ücretsiz havale " demiş ama alt tarafta da " Ücretsiz Düzenli Ödeme (EFT ve Havale) avantajı " yazmış.

Bu ifadeler biraz kafa karıştırıcı geldi bana.İlk satırdaki Ücretsiz tanımında olarak sadece havale detayını yazmışlar ama aşağıda Ücretsiz ifadesinde Düzenli Ödeme diye belirtmişler.

Diyelim ben düzenli ödeme talimatı vermedim ve kendim EFT ile manuel göndeceğim.İnternet Şubesi yada Mobil uygulamadan dilediğim kadar ücretsiz EFT yapamıyor muyum ?

Son olarak maaşım her ay'ın 17'sinde yatıyor.Dolayısıyla bu ay geçti zaten.Herhalde bir an önce başvurmak iyi olur ki taşıma işlemler bir an önce başlasın.Yanlış mı düşünüyorum ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler , selamlar...

-- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    Hocam Albaraka world card veriyor Vakıfbank gibi. Katılım sistemi olduğu için aidat almıyorlar hiçbir karttan ama saçma bir şekilde Gold platinum kart falan koymuşlar ben anlamadım onu acikcasi. Onun dışında bedava EFT havale var yine albarakada katılım bankası olduğu için. Yapikredi de ise normal kartlardan aidat alınıyor. Eko kart var ama o kampanyalara dahil mi bilgim yok. Ek olarak EFT ler ücretli havaleler bedava ama fast yine paralı.

Turkcell 20 gb 260+vergi

vodafone 20 gb 208 +vergi

Türktelekom 20 gb 195 +vergi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Pttcell 20 gb 180 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 13 Ekim 2025; 17:10:29 >
  • bien kullanıcısına yanıt

PTT emekliler yılı kampanyası ile daha da düşüyor

hocam o emekli indirimi bütün tarifelerde mi geçerli? çünkü böyle bir şey var sitesinde ama daha pahalı:

pttcell emekliler yılı kampanyası - pttcell
    Pttcell Emekliler Yılı Kampanyası - PTTCell
    https://pttcell.com.tr/kampanyalar/pttcell-emekliler-yili-kampanyasi

Kullanmadığım için bilgim yok ama

Kampanya herhalde tarifesi için güncel kampanyaya uyar

Albaraka Türk çok basit bir banka görünümünde ama çalışanlar çok sıcak kanlıydı Hatta ben sordukça cevap verdiler ve hep bir ağızdan " Sen öncelikle eski banka da blokeyi kaldır gel, biz herşeyi hallederiz " dediler.

EFT'nin ücretsiz olması, kredi kartını isterken dilediğini seçebiliyor olman, 2 fatura talimatı ile hakedilen promosyonu nakit olarak kolayca alabilmek adına daha avantajlı gözüküyor gibi sanki.

İncelemeye devam ediyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 13 Ekim 2025; 20:11:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ben olsam Albaraka Türk seçerim. Yapı krediden kaçarım. Bu arada REFERNAS kısmında Albara için kod kullanımına artılar varMIŞ. Bir göz atıver hesabın yok ise yeni müşteriye belki Kuveyt Türk gibi ekstralar vardır. Hatta REFAERANS verenlerden bazısı kendi payından da 100TL yollarım yazmıştı. Şube yakın ise sıkıntı olmaz nasılsa ücretsiz yollarsın başka hesaplara uzak olsada. Bu tabi bence , yapıkrediden yıllar önce emekli maaş alırken birden ani duyurularla herşeye para istemeye başlayınca ipleri kopartmıştım. Havale ücretsiz, düzenli havale işime yaramaz. EFT ücretli. Kredi kartı ile fatura ödemede sıkıntılar vs ben komple emekli maaşı taşıyıp ilişkileri minumuma indirdim. Albara ile hiç çalışmadım ama geçenlerde mobilden hesap açayım dedim ama simkart bloke şube de çok çok yankın olmayınca vazgeçtim şimdilik. Yani bir deneyimim yok. Ama bazı bankalar önce çok ilgi alakalı ouyorlar bunu yazman üzerine seçerdim diye yazdım

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• Albaraka Türk seçeneği bana da ağır basıyor.

Çünkü verdiği Kredi Kartı Yapı Kredi Word özellikli, günlük kullanımda kendi ATM'leri haricinde (daha yaygın olan) Yapı Kredi'nin ATM'leri de kullanılabiliniyor ve de diğer bankalara göre (ek promosyonsuz) en yüksek promosyonu veren bir banka Albaraka Türk.

Peki TEB'ten blokemi kaldırdıktan sonra TEB'teki hesabı tamamen kapatayım mı? Yani TEB'i açık bırakmayı gerektirecek bir durum olur mu ilerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 13 Ekim 2025; 21:0:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İlk birkaç ay kapatmayın, bazen maaş taşıma diğer ayLARA sarkabiliyor, ama TEB de kredili mevduat, yatırım hesabı, fon hs vs kullanmadığınız herşeyi mutlaka kapatın. Sadece vadesiz hesap mümkünse cepdeTeb hesabı masrafsız EFT vs kalsın

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.