Şimdi Ara

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sacit , EsatGvm , Turgut Buğra XQSFZ Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.011
Cevap
208
Favori
184.150
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 ekimde yapı kredi bankasından emekli maaş promosyonunu kapattım.Sistem parayı da çekmiş aynı gün.Bugün ayın 13 ü hala bloke kaldırılmadı.Arıyorum sisteme düşmemiş diyorlar.Kayıt açtırdım cumartesi hala bloke devam ediyor.Yarın iptal ettirdiğim şubeye gideceğim müdürle konuşacağım.Belki çözer bu işi.Ne saçma durum anlamadım.

Bugün gittiğim şubenin çalışanı ; Emekli Maaş Blokesi kaldırma işleminin gişeden yapıldığını söyledi.Ve özellikle sorduğunda ; Kredili Mevduat ekside olsa bile bunun blokeyi kaldırmada sorun olmayacağını belirtti.Sadece çekilen kredi varsa onun kapatılması gerektiğini söyledi.

Bende bunun üzerine sıra fişi alıp beklemeye başladım ama kalabalık bir gündü ve çok sıra olduğu için bankadan ayrıldım.Fırsatım olursa yarın tekrar gidip blokeyi kaldırmayı düşünüyorum.

Bankadaki her ıvır zıvırı kapatmak tabii ki en doğrusu.Ama bildiğim kadarıyla vadesiz hesabı açık bıraksak bile ücretsiz EFT devam etmez TEB'de.

Çünkü bildiğim kadarıyla ücretsiz EFT sadece Emekli maaşını bankadan alan kişiler için verilen bir taahhüttü.

Yine aynı şekilde ; Emekli Maaş taşındığında verilen kredi kartları yıllık aidattan muaftı.Ama bundan sonraki dönemde kredi kartı için yıllık aidat isteyebilirler.İşin o kısmı biraz pazarlığa bağlı olur bence.

Velhasıl eğer açık bırakılacaksa sadece vadesiz hesap açık bırakılabilir ve kapatmak için biraz daha beklenebilir.En azından emekli maaşın taşındığı bankanın, maaş ve fatura ödemeleri rayına oturana kadar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System

• Papirus P kullanıcısına yanıt

Cepteteb açıp, vadesiz den oradaki hesap üzerinden EFT ücretsiz yolluyorlarMIŞ diye biliyorum,

Vadesiz hesap ne olur ne olmaz diye açık kalsın önerdim, gerekirse oradan banka kartı veya şubeden EFT ödemeden çekilir.

TEB İçin eski duyum, bazı hesaplarda işletim ücreti, mkk, fon saklama vs 0cretleri, belli petiyotlarda bakım ücreti gibi bilmedikleri ekstra kalemlerin yansıtılması duyum idi

Tedbirli düşündüm, vadesiz hesaplara işletim ücreti vs yok ama, bazı hesaplar ğzerinden gene turtıklıyormuş bazı bankalar

Albaraka için ATM yada diğer ATM lerde günlük çekim miktarı düşükMÜŞ diye duydum. Bununda öğrenmek lazım. Ben öyle durumda 23:59 da çekip, biraz bekleyip birkaç dakka sonra geri kalanı çekerim diye mantık yürüttüm kendimce geçici çözüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...
  • gokhan1964 G kullanıcısına yanıt

Bende Garanti ile benzer bir durum yaşıyorum. 4 gün önce annemin maaşı Yapı Krediye attık, promosyon başvurusu yaptık, Garantiyi arayıp bloke kaldırdık ama Garanti bey hala ne parayı çekmiş nede blokeyi kaldırmış.

Bu arada YapıKredi'ye taşıma süreci hakkında detaylı bir özet yazacağım müsait bir zamanımda. Yapı krediye geçmeye düşünenler varsa takipte kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 14 Ekim 2025; 1:30:23 >

takipteyim..özellikle bu emekliyemujde kodu ile müşteri olma olayını..yani tamamını alacak mısınız promosyonun...

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
  • Merhaba annemin emekli maaşını iş bankasından yapı krediye veya qnb geçirmeyi düşünüyoruz yaşadığımız ilçede Kuveyt ve Albaraka yok ne yazıkki

Ancak yapı kredi de açık internet bankacılığı olan hesap var ama kredi kartı filan yok

Yapı kredi Mobil Üzerinden Müşteri Açılışı ve dijital aktiflik diye 2 tane promosyon ödülü var bunlar hesap var diye olmaz mı acaba ?

Qnb de hesap yok ama ekstra promosyon için kredili hesap açılmasını istiyor o yüzden şu an yapı kredi mantıklı gibi geldi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Müşteri açılış ödülünü alamazsınız büyük ihtimal ama promosyon taahhütü öncesi son 90 gün içinde YK mobilden giriş yapılmadıysa dijital aktiflik ödülü alınabiliyor. Şartlara bakabilirsiniz. Bu arada yapıkredide düzensiz eft ücretli; düzenli eft ve havale ücretsiz.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/odemeler-ve-hizmetler/sgk-emekli-maas-promosyonu

Denizbank ve akbank'a da bakabilirsiniz, kart harcamanıza geri ödeme yapıyorlar.

Daha önce yapı kredili değilsek hem digital aktiflik hemde mobilden yapıkredili ol ödüllerini alabiliyor muyuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kuveyt Türk ve Al Baraka bankaları ATM olarak Yapı Kredi ve PTT ile anlaşmalı.. O ATM'lerden de ücretsiz işlem yapabilirsiniz.. Şube olarak bir işiniz yok Kuveyt ve Al Baraka ile.. Tabi mobilden müşteri olamayız ( Yaşlılık, Çipli yeni Kimlik olmaması v.b. ) diyorsanız o başka.. Yapı Kredi'de EFT ücretli haberiniz olsun..

&amp;amp;quot;Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden,rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.&amp;amp;quot; Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    kuveyt'in ykb atm'lerinden yararlanma olayı, aylık 10 kere, ücretsiz şeklinde. bilgi olsun.

• Sezon daha yeni aceleci olmamakta fayda var, adi sani duyulmamis bankalar bile 30lu rakamlara ciktilarsa digerlerinin 40lar civarina yaklasir diyor uzmanlar. Hele ki devlet bankalari 2 yildir hic artis yapmadi.

hocam köklü bankalar ve kamu bankaları yokları oynuyor yıllardır. uzman dedikleri de atıp tutuyor habire. işin garibi yılların bankaları zırnık koklatmazken emekliye, arap ve katılım bankaları promosyonda yarışıyorlar.

Yukarıda ki arama kısmına "kuveyttürk fatura" yazdım bu konuda aratınca bak ne çıktı!

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 15 Ekim 2025; 23:34:27 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.