65 değil 650bin ekrembey miting yapacakmı istanbulda. |
Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (974. sayfa)




-
-
emeklinin oyundan emin adamlar. verirseniz ekime vermezseniz ... diyorlar.
-
-
Kısmen yanlış bazen YENİ MÜŞTERi, YENİ TAŞIYAN diyor promosyon detaylarında yapmış olduğunuz zamandaki şartlarda bvar işse siz boşa çıksanızda yeni promosyon veriler belki de ama ek promosyonu vermeyebilirler. Birçok banka bunu sözleşmelerinde arada derede size onaylatıyor. Her daim REVİZE yapacaklar diye KANUN maddesi zaten yok. BU bankalar çercevesi belli 3 yıllık bir protokol. Ama başka bankaya taşıma kıstel ödeme ile BLOKE kaldırılması engeli yok ise şimdilik bizi kurtarıyor.
bazı bankalar geçen bazı promosyonlarında SADEC yeni müşteri ve şimdi halijhazirda emekli maaşalanlara yok diye yazılarını gördüğüm için dikkatli olmak lazım diye yazıyorum. Yeni promosyonlar hele bir düişmeye başlasın okuruz anlarız niyetlerini.
-
-
Biz de Garanti ile güncellemek istediğimizde benzer konuşan bir şube personeli vardı sonradan kalan parayı ödeyip yeniden anlaşma yapılacağını öğrenince mobil uygulamadan yeniledik ve oldu.
Ben 3 sene boyunca yenilemeyecem diye bir madde ekstradan dayatılmışsa bu ayrı ki böyle birşey olacağını sanmıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir bucuk yıl once 7 bin almıstık. Bence bu sefer 10 bin olacak. 3 bin kesinti ile yine 7 bin alıcaz. Tabi cok daha degersiz bir 7 bin...
-
3 sene yenilemeyeceğim diye değil. YENİ KAMPANYA REVİZYON olayı farklı. YENİGELENE mahsus promosyoın u kasteddim, yanlış anlaşılmasın diye yazdım. illa herbanka da var her kampanyada var diye düşünmeyelim. Ben zaten bankalara atar yapıyorum. olmaz dedikleri birçok şeyi sonradan yaprtırttığımda oldu. Am bazı bankalar beni çok düşündürtür. ING, TEB gibi zamanında keleklerini yediğimden, yoğurdu üfleyerek yiyoruzx misali.
önceden bu kadar basit değil idi. sonradan mobil ve/veya 1 telefonla kıstel geri ödeme yapıp bloke kaldırtıp anında yenileniyordu .
öncekinde kamu bankaları ve hatta işbankası bile zulum idi. sonradan medeniyete ıulaştırdılar. hatta ben kendim için şubeye gitmeden alobankacılık ile hallettim revizyonlarımı. ama illa şube diyen de var.
KEŞKE BANKALAR TEFECİLİK YERİNE biraz daha kesenin ağzını açsa. kaç yıldır yazıyorum özellerinde verilen promosyonlar dudak uçurtuyor. emekliye üvey evlat muamelesi yapan bankalar çok. Hepsi lafta. icraatte veya zamanla size beleş dediklerinide geri alan hatta çakdırmadan geri lan var. Çoğu yaşlı emekli inanın hesaplarını çok iyi kontrol edemiyor veya anlamıyor. Tırtıklıyorlar. Mobilde bedava olan EFT için dayım çok yaşlı , telefon da biz yaparız demişler ve kallavi bir masraf almışlar. farkın avardığında ise siz telefon ile işlem yapmışsınız ordaki ücretler alenen yazıyor sitemiz de bla bla bla....
o sebbele gerçekten promosyon sözleşmelerini resim çekmeli, sonradan değişltirdikleride oluyor bankaların işine geldiği gibi, değiştirme haklarını yazarlar içine .
-
Ziraatten promosyon yenileyen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dedem kendi maaşını Vakıfbank dan alıyor birde nenem vefat ettiği için onun maaşınıda ptt aracılığıyla alıyor dedem şimdi biliyorsunuzdur belki
Bu 2 ayrı maaş için 2 kez ayrı promosyon ödemesi yapılıyor mu ? Ve PTT bank da promosyon veriliyormu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam annem için bizde 2 promosyon aldık,iki ayrı banka olması lazım,bizim biri işte biri yapı kredideydi iş bankasını ellemedim ama yapı krediyi 4-5 gün önce akbanka taşıdım 1inde yatacaktı 10bin normalde ama rte promosyon muhabbetini yapınca hepsi güncellemeye başladı,duruma göre akbanktan başka bankaya taşıyabilirim eğer diğerlerine göre az verirse.
Kısaca sizde 2 ayrı yüksel veren bankaya taşıyın ve 2 ayrı promosyon alın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar annemin Denizbank' ta KMH açıktı kapattık 100 TL borcu da ödeyip dün ama halen kredi blokesi kalkmadı kaç gün sürüyor acaba bu blokenin kalkması kredi kartı dışında hiçbir şey kalmadı da üstüne
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ziraat bankasinda maaş 10-15 bin arasi olanlar 8 bin. 15 Bin üstü 10 bin alıyor. peki temmuzda 15 Bin üstüne cikacak maaş larda fark yatiriliyor mu 2 binlira fark var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2-3 iş günüdür normali, geçerse arayın..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
HAYIR.
ya revizyon talep edeceksiniz.aksi bir promasyon maddesi şartı vs yok ise( kıstel ödeme yapıp. )
ya başka bankaya taşıyacaksınız. ( kıstel ödeme yapıp, bloke niz olmayacak )
-
Anladım hocam bekleyeceğiz o zaman dün kapattık Çarşamba Perşembeyi bulur sanırım sağolunquote:
Orijinalden alıntı: Bella Ciao
2-3 iş günüdür normali, geçerse arayın..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
reis zam yok demiş. sandığı iyiden iyiye merak ediyorum artık.boş kullanacaktım.kararımı verdim.zaten sağ görüse oy atmıs bir secmen de değilim.
hakkımızda hayırlısı.
sadece sunu yazayım daha oncede yazmıstım sanırım.eger eytli olmasam su an asla sgk lı calısmazdım istege baglıı oduyorum zaten de calısıyor olsaydım. emekliliğe ramak kaldı kalmasa emeklilik programım olmazdı o parayla hisse altın kripto biriktirirdim keza fon.degmedi kısaca.
-
Ooooo hocam benim adım tomas,bana komaz,benim domuzum eksik, müslüman kardeşlerim aralarında para toplayıp bana bir 🐷 alırsa,değme keyfime
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2022 DE 7.250 TL almıştım garantiden.. e şimdide pek farklı değil değişen sadece maaş skalası. 3-5 lira için hiç uğraşamam.
sevgili emekliler kakao fiyatları arşa çıkıyor dünyada, haliyle bayramlık çikolatalarınızı bir an önce alın derim yatırım tavsiyesidir
-
https://x.com/darkwebhaber/status/1772294119228055678?s=46&t=b5ftpiyOVqvSna2_My_oXg
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X