Güvenlik şartları zaman geçtikçe katlanıyor. O zaman herkez herkesin adına rahatlıkla hesap açar heleki e devlet e sızıldıktan sonra mecburen oluyor.. |
Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1153. sayfa)


-
-
1-Kuveyt Türk sitesinde emekli maaş promosyon ile ilgili müşteri hizmetlerini istediğiniz zaman arayıp ayrıntılı soru sorabilirsiniz yazıyor ama müşteri hizmetleri telefonda yapay zeka ile tek şifreniz yoktur bizim Müşterimiz olmadığınız için şubeye gitmeniz gerekiyor diyor ve teli kapatıyor müşteri temsilcisine soru falan soramıyorsunuz
2-Halbuki ben Kuveyt Türk Müşterisiyim gidip şubeden hesap açmıştım 8-10 yıl önce ama sistemleri telefonda T.c.no girdiğim halde bile beni tanımadı
Diğer bankalar da bu banka kadar net promosyonu artırsalarda emekli maaşını Kuveyt Türk'e hiç taşımasak bence daha iyi çünkü şimdiden böyle sorunlu olan bir dediği diğerine tutmayan bu banka ile ilerde emekli promosyon güncellemesi v.b herşey çok zor olur
10.000 TL'ye kadar (10.000 TL hariç)
10.000 TL
10.000 TL ile 15.000 TL arasında (15.000 TL hariç)
16.000 TL
15.000 TL ile 20.000 TL arasında (20.000 TL hariç)
20.000 TL
20.000 TL ve üzeri
24.000 TL
Şartsız şurtsuz bu şekilde net emekli promosyon veriyor diye anlaşılıyor internet sitesinde ama belli olmaz belki şubede farklı birşey çıkabilir sormak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 3 Eylül 2025; 14:56:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
imza atmak için gideceksin mecburen şubeye o zaman sorarsın. Ben hesabımı yeni açıp aradım işlem arıda kaldığı için her banka gibi ona bas buna bas var ama büyük olasılıkla hesabın işlem görmediyse silinmiş olabilir.
Ayrıca Emekliler için özel numarasıda var ona bas buna bas yok direk açılır. Bende yeni taşıyorum annemden biliyorum. o kadar korkmaya gerek yok. Her bankanın bir noksanı var mesela para çekilen diğer bankalarla anlaşması biter tekrar yapması 1 ay sürer gibi.
-
Vakıfbank kampanyası bitmiş
-
unuttular mı yoksa yeni kampanya mı gelecek bilemiyorum ama sürekli güncelledikleri tarihi bu sefer güncellememişler 31 ağustosta kalmış:
https://www.vakifbank.com.tr/tr/kampanyalar/emekli-kampanyasi-2025
-
Müşteri hizmetlerini aradım. Kampanya bitti. Tekrar güncellenebilir şeklinde bilgi paylaştılar. Bakalım biraz daha bekleyelim.
-
1 ay önce geçtim Vakıf'a 1 kartı 1 ayda teslim edemediler, 2 Eylül'de anca şubeye ulaştı adrese 2 kez teslim edilmeyince, Kuryenet gibi saçma sapan bir firmayla çalışıyorlar. Aradım böyle böyle kart gelmediği için kampanyaya katılamadım diye, bekletti birkaç dakika sonra kusura bakmayın yardımcı olamıyoruz dediler, bende Yapı Kredi'ye taşıdım, Promosyon iptali içinde ne mobilden ne de müşteri hizmetlerinden başvuru yapabiliyorsun, şubeye gidip hallettik anca onu da.
-
Ben şubeden emekli maaş taşımasını vakıfbank a yapınca anında bana zarf içinde kredi kartı teslim edilmişti diye anımsıyorum. Hatta banka dan çıkıp şifre tanımlamam aktif olsun diye marktten en ucuz harcama yapmıştım. Ona da vakıf troy world para puan vermişti anında.
KuryeNET görünce tüylerim diken diken oluyor, İLETİŞİM SIFIR. YAPTIRIM YOK, KEYFİ. Güya adrese geldik bulamadık yalanı günlerce oyalar, o sokağa yolu ne zaman düşerse gelir. Teslim edilen birimi yazar fikirtepe mesela gidersin bize gelmedi henüz der, yada iade olmuş adreste yokmuş yalanı dersin, kuryede galiba der. Herkes kaybolur beklersin, KuryeNet acilen kapatılması gereken bir firma benim açımdan. onlarca teslimattan sadece 1inde sıkıntı yaşamadım. O da kuveyt Türk teslimatı önemsiz birşeydi, acil beklediğin hep sorunlu nedense. Gerçi Aktif dağıtım vardı o da böyleydi. Taşrada olan ne yapacak ben şehirde en kolay yerdeyim.
-
Vakıfbank bana da emekli kredi kartımı şubede vermişti. Üzerinde isim falan yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X