Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23.202
Cevap
658
Favori
1.747.354
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11571158115911601161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapi kredinin , dijital aktiflik ve mobilden müşteri olma şartlarını çözemedim ben. Dijital aktiflik için son 90 gün icinde yapı kredi mobili kullanmamış olmam gerekiyor ama yapıkredi mobilden müşteri olacağım. Önce müşteri olup sonra bankaya gidip promosyon taahhütnamesi ve ek ödül taahhütnamesi imzalayıp ondan sonra mı uygulamaya giriş yapmam gerekiyor. Öncesinde yaparsam saÿılmıyor mu kafam karıştı. Yapan ya da anlayan biri bilgi verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bonus kullanma son tarihini öğrenirsen burdan bilgilendirme yaparsan sevinirim,bende merak ediyorum

"Hesabınızı taşımak istediginiz bankada kredi kullanmış olduğunuz için; yalnız şube değişikliği YAPABİLİRSİNİZ !"

uyarısı alıyorum. Kredi hiç kullanmadım ayrıca ek hesabı da etkiliyorsa diye bugün kapattım ancak hala aynı uyarı devam ediyor. Bilgisi olan var mı?

Şu an bilmiyorum ancak Kuveyt Türk'tü sanırım.

Kardeşim 2020’de ykb den 1300 tl almış sonra işe girmişti şimdi işten ayrıldı tekrar maaşa müracaat etti ilk maaş ykb yattı ayın 26 sında normal maaş yatacak Teb’e taşımak istiyorum kredi ürününüz var diyo ek hesap yok ama kredi kartı var o yüzden mi yoksa borç kalan promosyondan mı bilemedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar son günlerde Araştırma yapan var mı en iyi promosyon hangi bankada annemin 16 k ve 20 k olmak üzere 2 maaşı için yeni 2 banka lazım 2-3 ay oldu biteli araştıramadım elinde liste olan falan varsa çok makbule geçer

https://forum.donanimhaber.com/m_156153674/tm.htm

İlk mesajı güncel. Şartsız koşulsuz en yüksek nakit promosyonu kuveyttürk ve albaraka veriyor.

Polislere 100 bin TL promosyon verilecek
    Güncelleme: 22 Ekim 2025 19:52

-A+
    Emniyet Genel Müdürlüğü'nden (EGM) yapılan açıklamada, "Türkiye İş Bankası A.Ş. teklifini 100 bin TL’ye yükseltmiştir. Yapılan nihai değerlendirme sonucunda, İhale Komisyonu tarafından Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin teklifi, en yüksek teklif olduğu için personel başına 100 bin TL tutarında promosyon ödemesi yapılması uygun bulunmuştur" denildi.

EGM'den yapılan yazılı açıklamada, merkez ve taşra teşkilatlarında görevli personelin, 2025–2028 yıllarını kapsayan 3 yıllık maaş ve ücret ödemelerine ilişkin banka promosyon ihalesinin gerçekleştirildiği hatırlatılarak, "İhale Komisyonu tarafından, en yüksek teklifi veren iki banka olan Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. (90 bin TL) ve Türkiye İş Bankası A.Ş.'den (88 bin 500 TL) tekliflerini güncellemeleri istenmiştir. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'nın; Emniyet Genel Müdürümüz ve İhale Komisyonu üyelerini kabulünde, en yüksek teklifi veren iki banka aranarak, tekliflerini yeniden değerlendirmeleri istenmiştir. Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. 90 bin TL'lik teklifinde değişiklik yapmamış, Türkiye İş Bankası A.Ş. ise teklifini 100 bin TL’ye yükseltmiştir. Yapılan nihai değerlendirme sonucunda, İhale Komisyonu tarafından Türkiye İş Bankası A.Ş.'nin teklifi, en yüksek teklif olduğu için personel başına 100 bin TL tutarında promosyon ödemesi yapılması uygun bulunmuştur. İhaleye katılım sağlayan tüm bankalara teşekkür ediyor, ihale sonucunun Emniyet Teşkilatımız mensuplarına hayırlı olmasını diliyoruz" ifadeleri kullanıldı. (DHA)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, Emniyet Genel Müdürlüğünün 2025-2028 yıllarını kapsayan banka promosyon anlaşmasına tepki gösterdi. Bakan, 350 bin personeli bulunan Emniyet Teşkilatı'nın kişi başı 100 bin liralık promosyonla "Bir kez daha hüsrana uğratıldığını" söyledi.

Bakan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Emniyet Teşkilatı bir kez daha hüsrana uğradı, bir kez daha sahipsiz bırakıldı. 300 kişinin çalıştığı belediye 96 bin TL alırken, 350 bin kişilik Teşkilat’ın 100 bin TL promosyon alması nasıl izah edilir? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bizzat ilgilenmen gereken bir konudur bu, sadece komisyona bırakılmaz! Bu para polisin derdine derman mı, yarasına merhem mi olur? Lafı dolandırmaya gerek yok. Ali Yerlikaya, bu işte kendi pozisyonunu, gücünü kullanmamış; kendi personeline sahip çıkamamıştır." ifadesini kullandı. (ANKA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 23 Ekim 2025; 0:8:37 >
    "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• Yarın Türkiye finanstan maaşı çekerken blokeyi kaldırtacaz,sonra garantiye geçecek anında bloke kalkarmı,Türkiye finanstan sonra garantiye gidelimmi yoksa bekleyimmi pazartesiyi, bilgisi olan varmı

Eğer bankada bloke kaldırmana mani yoksa , mutlaka acil kaldırım dersen, sümen altı yapmazlarsa ANINDA bloke kaldırılır. Bankadına, şubesine, elemanına göre şstisna oluyor.

Ama ben herzaman ısrar eder beklerim, hatta çok eskiden daha çok sümen altı ederlerdi mahsus geçiktirşr sonra banka merkezinden bir telegon neden yaşıyorsun gitme derlerdi, bazen revize teklif ederlerdi, ben kesin kararım oyalamayın derdim.

Şubede yapıp yeni bankaya gidene kadar bloke kaldırmayı teyit emek için bankanın MH arar, az önce şu şubeden emekli maaş protestosu iptal/kıstel ödeme/ bloke kaldırma yaptım, acilen bloke kontrol edin SGK, Bankalar merkezine vs şikayet ettirmeyin kendinzi derdim, yürüyerek yeni bankaya vardığımda hiç sorun çıkmaz dı. Çifte kontrol. Birde şubeden çıkmadan edevletten SGK adres/ banka değişikliğine bakım, sadece şube değiştirme ye izin varsa hemen işlemi yapan elemana sezeniş yapın, şefin önünde bekletmesin, q dakkada ınam yapar bloke kalkar isterlerse.

Tecrübe ile sabit hakkımızı sesinizi yükseltince geri vites yapıp veriyorlar. Yoksa işgüzarlık, Sinem altı, hatta mahsus geçiltirenler de var.

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Bir mani yok sadece 4 bin promosyondan kalan tutar var,onu ödeyip blokeyi kaldıracaz

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)

Evet.

Hatta referans ile mobil uygulama indirip, görüntülü görüşmeyle yeni müşteri olursan dahası var. Hemde çok dahası.

Yeni gelene ayrıcalık, bönkörlük.

donanımhaber forum
    KUVEYT TÜRK YENİ MÜŞTERİ DAVET 500TL TOPLAM 7800TL YE VARAN HOŞGELDİN ÖDÜLÜ | DonanımHaber Forum » Sayfa 7
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162240778

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 23 Ekim 2025; 22:47:51 >
    .
    ..
    ...
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Hanımın hesabı vardı zaten , onun maaşını taşıdık. Benim hesabım vardı ama 6 ay önce falan kapattım hesabı. Kampanya beni kapsamaz herhalde.

Dün tesadüf Albaraka ya baktım, karşıladığım kriterler ile Kuveyt Türk ten 2.300 tl. daha avantajlı. Maaş aralığı 15.000 - 19.000 arası.

Albarakada da hesabım var , annemin maaşını oraya taşımayı düşünüyorum. Onun maaş baremi de aynı. Kuveyt Türk e mi Albarakaya mı taşımalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakby -- 23 Ekim 2025; 23:10:59 >

Kendi referansınızı kapattıysanız önce nurdan Albaraka sı olan birinin referans ile hanıma mobil+ görüntülü açın, hanımın referansını validede kullanın. ;) Albaraka daha mantıklı gibi. Hatta mesela ben Vakıfbank dan ilişiğim Şubat'ta bitecek , valideyi kuveyt mobilden görüntülü hesap açıp tüm herşeyi yeni müşteri olup kampanya ve devam ederse tabi 5 fatura yararlanıp, sonra ben emekli maaşı taşıyıp aynı 5 faturayı kendime tanımlarım stratejisi deyim.

Albaraka da yeni gelene çok kampanya varmış, sömürün derim. Kuveyt iyi kötü diyemem kendim hala Vakıfbank'tan promosyon devam ediyorum. Şubat ta taşımış tım Akbank dan. 10 ay 1500 TL cashback el promosyon birkaç sonra bitecek sanırım. O zaman kıstel geri ödeyip 18bin müdür maaşımda 20bğni geçerse yeni yılda üst dilime girer skala badem dilim minnak yüksek promosyon kaparım beklentümde gerçekleşir.

O zaman bakalım hangi banka ve kampanyalar olur yada dedilik yapıp ay sonra taşırım. Ama aynı faturalardan Valide 2500, ben birkaç ay sonra 2500 alırsam da iyi taktik , iyi strateji olabilir. Bir ay yeter diyende var 2ay ödense fatura sonra otomatik ödemeden çok diyende var.

Albaraka eğer dediğim gibi algülğm ver gülüm olursa daha mantıklı gibi. ama emekli maaşı taşımasanızda mobilden size de tekrar oluyorsa açık, ı referansla hanıma açın, gene sizlere ait referansla valideye mobil açın, çukkaladıktan sonra valideyi Albaraka emekli yapın. Hepsini aynı anda 1 saat içinde yapar Bonus, cashback, worldpusn vs ne varsa kaparsınız.

.
    ..
    ...

• arkadaslar kuveyttürk mobilden taşırsak ne gibi ekstra promosyon var yoksa şubeye gidip yapıcam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Burda derlemiştim, birkaç mesajımda var

Bazı kampanya lar

Nasıl yapılır vs

Mobilden yeni gelip hesap açana mahsus avantajlar revize oluyor. Şubeden açana çoğu yok,

Şartlar basit, yapılacaklar basit.

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)
    Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)donanımhaber forum
    KUVEYT TÜRK YENİ MÜŞTERİ DAVET 500TL TOPLAM 7800TL YE VARAN HOŞGELDİN ÖDÜLÜ | DonanımHaber Forum » Sayfa 6
    https://forum.donanimhaber.com/kuveyt-turk-yeni-musteri-davet-250tl-odullu-toplam-3350tl-ye-varan-hosgeldin-odulu--161407644-6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 24 Ekim 2025; 15:0:24 >
    .
    ..
    ...
  • Yakinlarini Davet Et Kazan kampanyasinin kosullari degistirilmistir.
    Hemen incelemek icin tiklayiniz: kt.kuveytturk.com.tr/ktdavetet

SMS geldi ama link açılmadı.
    Ne değişmiş biri bizide aydınlatsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 24 Ekim 2025; 16:52:35 >
    .
    ..
    ...
  • 
Sayfa: önceki 11571158115911601161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.