Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.702
Cevap
641
Favori
1.805.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
173 oy
Giriş
  • arkadaşlar ziraate gidip iptal ettirdikten sonra mı finansbanka gitmek gerekiyor yoksa direkt finansbanka gidersek taşırlar mı?

Orijinalden alıntı: Standartuye

arkadaşlar ziraate gidip iptal ettirdikten sonra mı finansbanka gitmek gerekiyor yoksa direkt finansbanka gidersek taşırlar mı?
    Ziraat gidip iptal ediceksin. Bir gün sonra finans gideceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lordseco35

banka ürünü alma zorunluluğu var o yüzden yazmıştım.
    Hayır hiçbir zorunluluğu yok.

125 tl olayida arkadaş tüm islemleri yaptirdiktan sonra hatta kartını aldiktan sonra referans işini söylediği için onceden diyecektin demişler yani 125 tl devam ediyor.

Ekstra Promosyon veriyor.Finansbank'la bir görüşün bence...

-- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier
    -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, peki bu promosyonda alınan kredi kartının aidatı 175 tl diyorlar yıllık. 3 ile çarpılınca da 525 lira yapar. Bu durumda 100 küsür lira için bu işe girmek mantıklı mı

Bankadan bizzat bilgi alan herkes " İlk yıl kredi kartı aidatı yok , ikinci yılda bir faturanıza otomatik ödeme talimatı verirseniz onu da almıyor " diye yazıyor.

Üstelik bu durum bankanın kendi sitesinde de net olarak yazılmış durumda.

www.qnbfinansbank.com
    Emekli Bankacılığı ve Özel Hizmetler | QNB Finansbank
    https://www.qnbfinansbank.com/emekli-bankaciligi

Tüm bu bilgilendirmeler ışığında hakikaten 175 TL'yi kredi kartı aidatını nerden duyduğunuzu merak ettim !

Ama eğer ki CardFinans Emekli Kredi Kartı haricinde bir karttan bahsediliyor ise onu bilemem.Benim bahsettiğim kart , CardFinans Emekli Kredi Kartı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 31 Ocak 2020; 1:6:39 >
    -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Gündemde olduğundan beri QNB Finansbank'la ilgili mesajları sürekli okuyorum bu konu başlığında.Bankanın web sitesine de göz atıyorum zaman zaman.

Bankadan bizzat bilgi alan herkes " İlk yıl kredi kartı aidatı yok , ikinci yılda bir faturanıza otomatik ödeme talimatı verirseniz onu da almıyor " diye yazıyor.

Üstelik bu durum bankanın kendi sitesinde de net olarak yazılmış durumda.

https://www.qnbfinansbank.com/emekli-bankaciligi

Tüm bu bilgilendirmeler ışığında hakikaten 175 TL'yi kredi kartı aidatını nerden duyduğunuzu merak ettim !

Ama eğer ki CardFinans Emekli Kredi Kartı haricinde bir karttan bahsediliyor ise onu bilemem.Benim bahsettiğim kart , CardFinans Emekli Kredi Kartı...
    Şu aralar biraz dalgınım, yanlış okumuşum demek ki.
    Dediklerinize istinaden yarın şubeye gidip geçireceğim maaşımı.
    Çok teşekkür ediyorum hocam..

• Kolay gelsin o zaman...

• Değerli forum üyeleri sizden bir konuda tecrübe ve yorumlarınızı bekliyorum.
    Annemin maaşı şuan ziraat bankasında ve 3 yıllık promosyon taahhüdü yakında bitecek muhtemelen diğer bankaların sunduğu ek promosyonları vermeyecek.
    Maaşı/1750 TL
    yalnız şöyle bir durum var annem kırsalda oturuyor en yakın bankamatikler ptt,ziraat ve halk bankası yukarıda en avantajlı ve yüksek oranı Qnb finans veriyor denilmiş bu bankaya geçersek diğer bütün bankaların atm lerinden kesinti olmadan aylık çekim yapılıyor mu çünkü ptt ziraat kullanmak zorundayız.edevlet üzerinden başvuru yapılırsa illa ki imza için falan herhangi bir şubesine gitmek gerekli mi?annem yaşlı yürümekte zorlanıyor ulaşımda bulunduğu yerde biraz sıkıntı o yüzden soruyorum.ziraatde olan taahhüt tam olarak ne zaman bitecek bilmiyorum şimdiden Qnb ye veya başka bankaya başvurmak gerekiyor mu nasıl bir yol izlemek gerekiyor ve ziraat hesabını kapatmak gerekecek Mi? Son olarak maaş hesabı ve kartı dışında hiçbir şey istemiyoruz kredi kartı ğibi fatura ödemesi şartı falan Bilği verebilecek arkaşlara şimdiden teşekkürler uzun oldu kusura bakmayın yanlış bir işlem yapmak istemiyoruz kadının uğraşacak mecali yok çünkü.

• Papirus P kullanıcısına yanıt
    cardfinans emekli kartı kampanyalardan tam anlamı ile yararlanamıyormuş,m.hizmetleri kesin söyledi ayrıca sadece emekli kartında aidat ot. talimat verilirse yokmuş,normal cardfinanslarda yıllık aidat varmış.Bende sırf bu yüzden taşımıyorum bu bankaya

Orijinalden alıntı: m.ayan52

Değerli forum üyeleri sizden bir konuda tecrübe ve yorumlarınızı bekliyorum.
    Annemin maaşı şuan ziraat bankasında ve 3 yıllık promosyon taahhüdü yakında bitecek muhtemelen diğer bankaların sunduğu ek promosyonları vermeyecek.
    Maaşı/1750 TL
    yalnız şöyle bir durum var annem kırsalda oturuyor en yakın bankamatikler ptt,ziraat ve halk bankası yukarıda en avantajlı ve yüksek oranı Qnb finans veriyor denilmiş bu bankaya geçersek diğer bütün bankaların atm lerinden kesinti olmadan aylık çekim yapılıyor mu çünkü ptt ziraat kullanmak zorundayız.edevlet üzerinden başvuru yapılırsa illa ki imza için falan herhangi bir şubesine gitmek gerekli mi?annem yaşlı yürümekte zorlanıyor ulaşımda bulunduğu yerde biraz sıkıntı o yüzden soruyorum.ziraatde olan taahhüt tam olarak ne zaman bitecek bilmiyorum şimdiden Qnb ye veya başka bankaya başvurmak gerekiyor mu nasıl bir yol izlemek gerekiyor ve ziraat hesabını kapatmak gerekecek Mi? Son olarak maaş hesabı ve kartı dışında hiçbir şey istemiyoruz kredi kartı ğibi fatura ödemesi şartı falan Bilği verebilecek arkaşlara şimdiden teşekkürler uzun oldu kusura bakmayın yanlış bir işlem yapmak istemiyoruz kadının uğraşacak mecali yok çünkü.
    Dostum,finansbanktan maaş alırsan ayda sadece 2 defa başka bankalardan çekebilirsin,diğerleri ücretli olur,eğer halkbank,ziraat veya vakıfbanka taşırsan bu 3 banka arasındaki herhangi bir atmden sınırsız çekim-yatırma işlemleri ücretsiz olur.

Şekerbankta ise sınırsız tüm diğer bankaların atmleri(pttbank dahil)senin emrinde olur ücretsiz olarak.

Ezcümle e tavsiye,şubat ayında devlet bankalarla görüşecek asgari promosyonlarbelli olacak onu bekle derim.Mutlaka fırsatlar doğacaktır,annenin özel durumları nedeniyle 3ün 5 in hesabına bakmayacaksın artık.

Şu anda hiç bir şey yapmana gerek yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: serden

cardfinans emekli kartı kampanyalardan tam anlamı ile yararlanamıyormuş,m.hizmetleri kesin söyledi ayrıca sadece emekli kartında aidat ot. talimat verilirse yokmuş,normal cardfinanslarda yıllık aidat varmış.Bende sırf bu yüzden taşımıyorum bu bankaya
    demek bunlarda kampanyalardan faydalandırmayıp işi idare ediyor ,bu durum bana hiç yaramaz ,zaten aylık hiç olmasa 50-90 tl. kampanyalardan kazanıyorum işbank dan

hele ki kart ücreti gibi durumlara hiç gelemem :)

bakalım bu ay yeni promosyon oranları belli olacak ,biraz daha bekleyelim
  • Merhaba arkadaşlar annemin maaşını taşıma işlemini tamamladık ama yaş haddinden ötürü k.kartı verilmiyor. Promosyondan faydalanabilmek ek bir bankacılık ürün alınması gereklidir diye belirtiliyor (Bahsedilen k. kartı) müşteri hizmetlerini aradık uzun uğraşlar sonunda bağlandık oradaki şahıs sorun olmaz dedi ama çok güvenmiyorum oradaki şahıslara. Konu ile ilgili bilgisi olan veya fikir verebilirseniz çok memnun kalırım.

Orijinalden alıntı: geogercostanza

Merhaba arkadaşlar annemin maaşını taşıma işlemini tamamladık ama yaş haddinden ötürü k.kartı verilmiyor. Promosyondan faydalanabilmek ek bir bankacılık ürün alınması gereklidir diye belirtiliyor (Bahsedilen k. kartı) müşteri hizmetlerini aradık uzun uğraşlar sonunda bağlandık oradaki şahıs sorun olmaz dedi ama çok güvenmiyorum oradaki şahıslara. Konu ile ilgili bilgisi olan veya fikir verebilirseniz çok memnun kalırım.
    Bloke teminatlı kredi kartı versinler veya kredili mevduat hesabı tanımlasınlar 100 tl limitli.

Orijinalden alıntı: geogercostanza

Merhaba arkadaşlar annemin maaşını taşıma işlemini tamamladık ama yaş haddinden ötürü k.kartı verilmiyor. Promosyondan faydalanabilmek ek bir bankacılık ürün alınması gereklidir diye belirtiliyor (Bahsedilen k. kartı) müşteri hizmetlerini aradık uzun uğraşlar sonunda bağlandık oradaki şahıs sorun olmaz dedi ama çok güvenmiyorum oradaki şahıslara. Konu ile ilgili bilgisi olan veya fikir verebilirseniz çok memnun kalırım.
    Yanlış anlamayında mesela ben forumda yeni bir konuya geçersem en az iki sayfa geriye okurum. Bu iki sayfa geride çeşitli arkadaşlar defalarca bu sorularınızı yanıtladı. Bunu yaparsanız yanlış cevaplardanda kurtulursunuz. Yoksa cevaplamak mesele degil. Bahsettiginiz finans bank ise bir bankacılık ürünü istemiyorlar. Maaş almak için açtırdıgımız mevduat hesabıda oluyor. Yani ne bir kredi kartı nede kredili hesaba gerek yok gidip maaşını taşıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 1 Şubat 2020; 14:12:2 >

• Referans olanın enpara hesabı varsa geçerli mı yine 125 tl

Orijinalden alıntı: Easy Ice

Yanlış anlamayında mesela ben forumda yeni bir konuya geçersem en az iki sayfa geriye okurum. Bu iki sayfa geride çeşitli arkadaşlar defalarca bu sorularınızı yanıtladı. Bunu yaparsanız yanlış cevaplardanda kurtulursunuz. Yoksa cevaplamak mesele degil. Bahsettiginiz finans bank ise bir bankacılık ürünü istemiyorlar. Maaş almak için açtırdıgımız mevduat hesabıda oluyor. Yani ne bir kredi kartı nede kredili hesaba gerek yok gidip maaşını taşıyorsun.

Alıntıları Göster
    Ben yeni taşıdım bana herhangi bir kredi kartı veya başka bir şey söylemedi müşteri temsilcisi.Zaten daha önceden kullandığım bir fix kredi kartım ve vadesiz hesabım vardı.Banka şubeleri daha önce işim olmamıştı fakat şu ana kadar maaş aldığım bankalar arasında(halkbank,garanti bankası,iş bankası,denizbank) temsilci yaklaşımı ve şubenin verdiği hizmet olarak 1.sıraya yükseldi.2.sırada da iş bankası var fakat onlarında promosyon vermek gibi bir dertleri yok müşteri çokluğundan dolayı.Eğer 3 yılda bir en iyi promosyon vermeye devam ettiği müddetçe finansbankı değiştirmeyi düşünmüyorum inşaALLAH.

• m.ayan52 M kullanıcısına yanıt
    Şu şekilde bir şey yapabilirsin o konuda hocam
    Qnb finansbankda EFT havale ücretsiz her ay aktarımını ziraat hesabınıza yaparsınız annenizde rahatlıkla o atmlerden çekim yapabilir
    Anneniz yaşlı olduğu içinde tavsiyem biraz ücret çıkacaktır ama bankacılık işlemleri için tam izinli vekaletname kendinize veya eşine vs almanız böylelikle sağa sola yormamıs olursunuz

Edit: Dün babamın maaşını taşıdık ve elimize verilen kağıtta istediğimiz herhangi bir yurtiçi banka ATM sinde ayda 2 kez para çekimi yapabilirsiniz diyordu müşteri temsilcisine sordum oda sözlü olarak onayladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz1616 -- 4 Şubat 2020; 9:6:33 >

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.