Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: kazazz
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.543
Cevap
649
Favori
1.772.608
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
173 oy
Sayfa: önceki 11741175117611771178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maalesef ben gibilere %12,19 enflasyon farkından başka bir maaş artışı olmayacak.

EN AZ MAAŞ FARKINA LAYIK GÖRÜLÜP DİBE DAHADA YAKLAŞTIRLDIK.

Seneler içinde mağduriyetlerimiz katlanarak arttı. BUNA LAYIK GÖRENLERİN DURUMU DAHA VAHİM OLSUN.

Gündem

Resmî Gazete’de yayımlandı: En düşük emekli maaşı 20 bin TL oldu

29 Ocak 2026 00:30

Güncelleme: 28 Ocak 2026 21:30

• -A+

En düşük emekli maaşının 20 bin TL'ye yükseltilmesini öngören değişiklik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

En düşük emekli maaşının 16 bin 881 TL'den 20 bin TL'ye yükseltilmesini öngören değişiklik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Resmi Gazete'de konuyla ilgili şu maddeye yer verildi:

"MADDE 7- 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun ek 19 uncu maddesinin birinci fıkrasının birinci cümlesinde yer alan “16.881” ibaresi “20.000” şeklinde değiştirilmiştir."

En düşük SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı normalde yüzde 12,19 zamla 18 bin 939 TL olacaktı, yüzde 18,48 zamla 20 bin TL'ye çıkarıldı.

SSK ve Bağ-Kur emeklileri için düzenleme, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.

Düzenlemeden faydalanacak yaklaşık 4 milyon 917 bin emeklinin beklediği haber geldi. 

YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

En düşük emekli aylığını 20 bin liraya çıkaran düzenleme Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. 

maaş farkı, ocak ayı maaşlarının önceden ödenmesinden dolayı ek olarak yatırılacak.

ÖDEME TAKVİMİNİ BAKANLIK AÇIKLAYACAK

Ödeme takvimi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından ayrı açıklanacak.

farkın, SGK tarafından duyurulacak ek takvimle ödenmesi bekleniyor.

KİMLERİ KAPSIYOR

Kök maaşı 17 bin 827 TL’nin altında olan ve zamla 20 bin TL’ye ulaşamayan emekliler, düzenlemeden yararlanacak.

Yeni düzenleme emekli maaşı yüzde 12.19 zamla 20 bin TL'ye ulaşmayan 17 bin 827 TL'den daha az kök maaşı olan emekliyi kapsayacak.

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)

Örneğin; aylık oranı yüzde 75 olan ve bu ay hesabına 12 bin 661 lira yatırılan vatandaşlar, 2 bin 339 lira fark alacak. Aylık oranı yüzde 50 olan ve bu ay 8 bin 440 lira ödeme alan, bin 559 lira fark almış olacak. Aylık oranı yüzde 25 olan ve hesabına 4 bin 220 lira yatırılan kişiye ise 779 lira fark yansıtılacak.

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 29 Ocak 2026; 1:16:27 >
    -“En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.
    - En zekilerden biri olan A.Einstein: "Bileşikfaiz dünyanın 8.harikasıdır.Anlayan kazanır,anlamayan ise bedelini öder." “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

bende diyorum 4b de niye tutarlar silindi yine,9912 idi 11.120ye yükseldi şimdi 780tl daha mı gelicek hocam ? %25 maaşın yüzdesi.

Kullandığım sistemin fotoğrafları şu şekildedir; 1-- https://i.hizliresim.com/nbpcn71.jpeg 2--https://i.hizliresim.com/svag4ey.jpeg 3--https://i.hizliresim.com/aq1ob0j.jpeg # Ordu Üniversitesi-ElektronikTeknolojisi# # Iphone 12 Pro Max #https://steamcommunity.com/id/dolandiriciyim
  • SELAMM

Annem Emekli maaşını garantiden almaya başladı.. 2-3 ay oldu. Şimdi en az emekli aylığı 20.000 TL ye çıkarıldı.

Hangi banka avantajlı promosyonda acaba.. İlk mesaj güncel mi? acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlleinMann -- 31 Ocak 2026; 2:37:43 >

15bin TL en yğksek maaş dilimine nakit artı ek ıbır zıvır yaparsan bonus kazanç

Maaş Aralığı (Net)Nakit Promosyon Tutarı

0 – 9.999,99 TL 5.000 TL

10.000 TL – 14.999,99 TL 8.000 TL

15.000 TL – 19.999,99 TL 12.000 TL

20.000 TL ve üzeri 15.000 TL

15.000 TL'ye Varan Nakit Emekli Promosyonu Ödeme Detayları

https://www.isbank.com.tr/sgk-emeklilerine-ayricaliklar

Emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklilerine, 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri ve emekli promosyonuna esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben emekli promosyon ödemesi yapılacaktır.

Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak tabloda gösterilen oranlarda ödeme yapılır.

Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içerisinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri ise emekli promosyonuna esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben 3 iş günü içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Taahhüt süresi içinde herhangi bir nedenle SGK tarafından gelir/aylık ödemesinin kesilmesi, gelir/aylığının farklı kuruma taşınması durumunda, İş Bankası'nın yazılı bildirim yapmasına gerek kalmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak kıstelyevm usulü ile ödenen emekli promosyon tutarı iade alınacaktır.

İş Bankası nezdinde açık takip süreci devam edenlerin emekli promosyon başvuruları, söz konusu borçlarının tamamen tahsil edilmesinin ardından ayrıca değerlendirilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 31 Ocak 2026; 3:16:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    -“En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.
    - En zekilerden biri olan A.Einstein: "Bileşikfaiz dünyanın 8.harikasıdır.Anlayan kazanır,anlamayan ise bedelini öder." “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır.
    - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008

• ilk mesak güncellenmiyor aylardır. konuyu devralan kayıplarda aylardır hatta yıllardır .

https://forum.donanimhaber.com/emekli-maas-promosyon-listesi-eyt-ozel--156153674

bu konu başlığında ilk mesaj daha sık güncelleniyor. konu sahibi @Mitra forumdaşımız yeni güncel kampanya olunca değiştiriyor. hatta emek harcayıp kemikli kemiksiz maaşa göre banka listeside yapıyor.

ocak bitti. mart nisan gibi yeni banka promosyonu bir gıdım artabilir. beklenti bu yönde

Teşekkür ederiz.. Hem siz hemde arkadaşa

Emekli aylıklarının fark ödemeleri için tarih belli oldu

31 Ocak 2026 09:39

• -A+

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekliler ve hak sahiplerine yönelik fark ödemelerinin 4 Şubat 2026 tarihinde yapılacağını duyurdu.

SGK tarafından yapılan açıklamaya göre, emeklilerin Ocak 2026 itibarıyla alt sınır aylığı 16 bin 881 TL’den 20 bin TL’ye yükseltildi.

Bu düzenleme kapsamında yaklaşık 11,4 milyar TL tutarında fark ödemesi gerçekleştirilecek.

Emekliler ve hak sahipleri, fark ödemelerini gelir veya aylıklarını aldıkları banka ya da PTT şubelerinden tahsil edebilecek. Ödemelerin 4 Şubat 2026 tarihinde hesaplara yatırılacağı bildirildi.

• SGK nın emekliye 11,4 milyar fark veriyoruz diye övünmesine bakmayın, patronlara verdiği teşvikleri destekleri emekliye verdiğinden onlarca kat fazla onları hiç söylemiyor.

Kullandığım sistemin fotoğrafları şu şekildedir; 1-- https://i.hizliresim.com/nbpcn71.jpeg 2--https://i.hizliresim.com/svag4ey.jpeg 3--https://i.hizliresim.com/aq1ob0j.jpeg # Ordu Üniversitesi-ElektronikTeknolojisi# # Iphone 12 Pro Max #https://steamcommunity.com/id/dolandiriciyim
  • 4a emekli ödeme bilgileride silinmiş ödeme bulunamadı yazıyor

• 3 kuruş promosyonlar için ayırdığın zamanı, maaşlarının insani hale getirilmesi için de ayır emekli. bundan ötesi bütün emeklilerin en düşük emekli aylığında toplanmasıdır. uyuma, hakkını talep et. burası köy değil, birilerinin çiftliği değil, burası Türkiye Cumhuriyeti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Çorumlu emekli vatandaş:

- Verdikleri 20 bin lira para yetmiyor. Kendileri 500.000 TL’ye para demiyor.

- Doğuştan AK Partiliyim. Seçim olursa yine başkasına verecek bir durumumuz yok

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)x (formerly twitter)
    Haber Aktif (@haberaktifcom) on X
    https://x.com/i/status/2017842881281564798

• Hepimiz emekli olmuş çoğumuz jübileyi yapmış görmüş geçirmiş insanlarız. Şu siyasi inanışa hayranım. Donkişot olmuşsunuz farkında değilsiniz. A Partisi 20 küsür yıldır iktidar. Ilk 10 yılı güllük gülistanlık sonrası hüsran B partisi tek amacı a partisinin hükümranlığına son vermek. Ya sonra sonrası yok şimdiye kadar göremedim. Verhasıl benim Penceremden dışarıya baktım ülkede hiçbir zaman Adalet olmadı halk için. Gençleri anlıyorum da sizi anlamıyorum en az 40 yıl öncesini biliyoruz . 60 yıl öncesinde bilsen 80 Yıl 100 yılıda bilsen bu perspektiften bakmayı bilmiyoruz.
    Insan gibi yaşamak mı istiyorsunuz ? Bunun için bireysel olarak ne yaptınız? Düşük maaşa düşük Prime itiraz ettiniz mi? Geçen yıl bir kızcağız küpelerini çıkaramadı diye üniversite sınavına giremedi hatırlıyorsunuzdur hepinizin ömrü o günleri gördü üniversitelere başörtüsü yüzünden sokulmayan kızları Hatırladınız mı? Peki bunun için ne yapmıştınız? Başbakanın önüne anayasa kitabı fırlatıldı ardından bir esnaf yazar kasasını fırlattı hatırlayanınız var mı? O dönem ki emekliler için kılıınızı kıpırdatmış mıydınız?

Daha uzağa gider bu özeleştiriye kendimide dahil ediyorum Ben de hiçbir şey yapmamıştım ama o dönemden biliyorduk ki bu ülkede emeklilik zor Ben bir gün emekli olacağım niyetiyle değil Ben bir gün enerjimi kaybedeceğim O zaman ne olacak sorusuyla Askerlikten sonra muhatap oldum biliyordum ki bu soruyu benden başka kimse yanıtlayamaz kendim için bireysel yapabileceğim tek şey buydu.

Yine de çok şükür! Bir zamanlar siyasi inanışlar yüzünden insanlar birbirini öldürdü kimi üzerimize hiçbir zaman olmayacak ideolojileri için bankalar soydu çatıştı Sonra kahraman oldu. O yüzden Eskiden şöyle iyiydi böyle saygılıydı insanlar muhabbetlerini Bırakın artık. Bu zihniyet yüzünden gençlerimiz İsyankar oldu. Bir futbol maçında bile yapıcı bir yorumda bulunamıyorlar. O futbolcu gelse şampiyonuz teknik direktörü gitse kral , vs.. takım tutmayı taraftarları bile bilmeyen bu gençlikten milliyetçilik , halkçılık , devletçilik beklenir mi ? Dijital devrin gençliği resetle çözüm arıyor.

Siyasi at gözlüklerini çıkartmadan Bana kimse lütfen yanıt vermesin. Kimse babamızın oğlu değil kim Masum kim hırsız bilemeyiz bildiğimizi sanmalarını isteyenlerin ipleriyle bana bulaşmayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• windshair kullanıcısına yanıt
    tarihin en büyük borç batağında, açlık sınırının bile nerdeyse yarısını layık gördükleri emekliler. ve sen 20 yıl muhteşemdi diyorsun. yaşın çok ileri belli, öyle maddeler kulannma artık. kafayı fena yapmış. senin mesajının bir üstündeki twitter mesajındaki dayısın sen anlaşılan.

273 bin TL milletvekili maaşı alan ve CHP’den AKP’ye geçen Hasan Ufuk Çakır:

"20 bin TL emekli maaşı üzerinde tepinip duruyorlar. Sen İsviçre’de yaşamıyorsun."

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)x (formerly twitter)
    🎙️Muhabir (@Muhabir_Haberr) on X
    https://x.com/i/status/2017700505267450121

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 1 Şubat 2026; 21:35:46 >

aksini iddia eden, zeka sıkıntılı insanların olması can sıkıntısı.

Okuduğunu anlamayan istediği gibi anlamaya çalışıp evrip çeviren sensin Ne kullanıyorsan Sen bırak. 20 yıl muhteşemdi Demedim öyle bir örnek vermedim Bilakis Türkiye hiçbir zaman muhteşem olmadı okuduğunu anla Ondan sonra yorumla veya hiç konuşma Bence daha hayırlı

Apolitik bir insanım benim Penceremden bakman mümkün değil ! Gözlüklerin tek renk ışık geçiriyor çünkü! Tarihin en büyük borç batağı dediğin hangi dönemi kapsıyor? Sıfırı çok tüketmişliğimiz var Zira! Bunca şeyi yazdım sadece 20 yıl masalını seçtin içinden onuda çarpıtarak. göz önünde olan mesajıma iftira ile yanıt verdin. Bu ne körkütük siyasi Bağlam zekadan eser yok Bir de bizimkini eleştiriyor.

Insan olup siyasi gözlükleri atıp dürüstçe ülkeyi değerlendireceksen eyvallah Yok ben ağzıma almışım bir türküyü ekonomi berbattan yürüyüp hükümet değiştirmeye Propaganda yapacağım diyorsan tartışacağın insan ben değilim. Siyasetin temiz olamayacağını =En azından bu ülkede= bilecek kadar Erdemli olduğuma inanıyorum. Peki sen Neye inanıyorsun tuttuğun partiyi holig amca hoyratça savunurken? Kefil misin kardeşim herhangi bir siyasi figüre yanlarında mıydın beraber mi Yedin içtin yattın kalktın da bu kadar kör kütüksün hiç tanımadığın insanlara salyalar saçarak iftiralar atıp hakaretler ederek yorum yapmayı reva görüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windshair -- 1 Şubat 2026; 19:41:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• windshair kullanıcısına yanıt
    ne zırvalıyorsun sen? ben emekliyim, ne çalışırken, ne emekliliğimde BÖYLE REZİL BİR İKTİDAR PARTİSİ GÖRMEDİM.

borç dediğim, ülkenin borcu. sana neyi anlatıyorsam, bak telefonumu çıkarırım aniden. seversiniz siz. ben aldığım maaşı kiraya yatırıyorum, yine yetmiyor. çocuğumdan para gelirse, asgaride idare ediyoruz. BENİ BU REZİL DURUMA DÜŞÜRENLERİN DE, SENİN GİBİLERİN DE, YAŞATTIKLARINIZIN BİN KATI SİZİN BAŞINIZA GELSİN, E Mİ!!

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.